Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

yessssssssssssss

baaakkk ben demıstım yemıstır dıyeee

Dua edicem canim.insallah gonlune gore verir Allah....

amın canım amın ınsallah

yesssssssssssssssssssssssssss
sarma gözleme börek tamamen yasaklılar indi mideye öyle rahatsızım ki anlatamam şu anda kendimi çöp kutusu gibi hissediyorum

oh oh aman masallah dıyelım ama haftaya bu sekılde olmasın lutfennn bu hafta baya bır dınlendın sen haftaya tam gaz devam ))) ortim olarak dur demelıyım artık sana

ohoooo kızlar o kadar yüklenmeyin bana iki kişilik nasıl veriyim ben yaw

evet sevgili takipcim söz bugünden sonra seni hiç utandırmıycam diyete devam

oyyy kıyamam hadı ıns. beraber
Neyse yarin telafi edersin canim uzulme...
Ya insan kacamaga bir basladimi birkac gun gidiyor kendine gelemiyor hemen nedense (

sorma ya hele benım ıcın nasılda sonu gelmıyor o yuzden kacgundur evden cıkmıyorum guzel gıdıyor (( mamalarada ara verdım ahmet kerem tırtıl kurabıye ısyeeı çiko ve sekere batırılmış yemek yeıtdım hemen sonra yok ıstemıyorum dedı :)))) hihihhhhi onlarda ozlesınler bıraz

aman Allahım öbür haftaya pazartesi 85 olmam lazım yoksa nasıl kazanırız ! nazlı bahar şimdi sonuç için heyecanlanıyım mı veremezsem diye endişeleneyimmi kesin gözüyle bakıp sevineyimmi bilemedim

ohoooo kızlar o kadar yüklenmeyin bana iki kişilik nasıl veriyim ben yaw

verırsın verırsııııınnnnnnnnn

Kiz guldurdun beni heee :))
Canim sen verdinmi guzel veriyorsun masallah...iki kisilik veriyorsun verdinmi o acidan yani :))
heheehe aynen ben rahatım bu hafta :)))

mehayım sukur 3 taneler ama relakslar yoksa yetemezdım gamze oleydı kucukken hıcbırsey yapamazdım sımdı buyudu oda gercı sımdı hala nazlı
hasta olmasaydım bende bgn temızlık dusunuyordum

Ayy canim tirtil kurabiye yapicam arkadasa misafiri gelince, bende tariflere bakicaktim...seninki guzel oluyorsa verirmisin tarifini?
Birde kalip aldim huni gibi agzi genis yildiz seklinde ama sanirim elimizle bastiriyoruz hamuru icine dimi canim?

Oyyy canim ya gozunu korkuttuk sanirim...strese soktuk seni :)) ama saka yapiyoruz takiliyoruz sana keyfine bak sen )
Ama cok guldum drmin valla kahkaha attim yazini okuyunca ,oglumda banami guluyordun anne diyor :)))

nazlıbaharcım hemen kafamda şöyle bir plan yaptım kendim için; haftanın her günü yürüyüşe çıksam ,akşamları saat 5 gibi sadece salata yada cacık yesem diğer öğünlerde normal diyetimi uygulasam,hafta sonuna da ya lapa ya da senin şu ayran detoksunu uygulasam acaba kaç kilo veririm

sen bakma bana bende pc başında güle güle yazıyorum ,hafta sonundan beri ben iyice salldım diyeti farkındayım onun için bana heyecan oldu kendimi iyice gaza getirmek için yapıyorum aslında yoksa aranızda ne işim var güzeller

Kiz sen zaten bu gazlarla yakinda 70 leride goruceksin bak gor :))
hani drmistimya 50 lerde beraber yarisicaz daha diye o gerceklesecek hissediyorum ben :))
Hedefin kacti canim?

cnm bugun oktay usta yaptı superdi anlatırım musaıt bı zmnda ok aynen o tarıf ettıgın kalıptan vardı ondada )) sadece uclarını cıkınca erıttıgı bıtter çikoya sonrada renklı mınık sekerlere batırı cok guzel gorunuyordu

oooo o zmn ben yan gelıp yatayım barı bu sekılde 5 kılo bıle verılır

sıkma canını canım ya takılıyoruz sana ))

Canfunerda nerdesin ortim?rakip takim taktik ve planlar yapiyor ben yalniz kaldim...ruhsal cokuntuye ugradim eziliyoruuummm (

Canim bende pisince bitter cikolata ve hatta beyaz cikolata eriticem benmari usulu ikisinede batirip birazina fistik ,findik,birazina seker,birazina hindistan cevizi dusunuyorum :)
Ama sen face den yaz bu aksam ya merak ettim senin tarifi...
Kiyim kiyim oluyormu?birde senin kalibin nasil?

Kiz sen zaten bu gazlarla yakinda 70 leride goruceksin bak gor :))
hani drmistimya 50 lerde beraber yarisicaz daha diye o gerceklesecek hissediyorum ben :))
Hedefin kacti canim?

valla kademe kedeme öncelikli hedefim 80 son hedefim 65 ama yakın hedefler koyuyorum kendime ulaşılablir olsun diye

cnm ben hıc yapmadım ılk defa denıycem bende esım gelır bırazdan ymk yerler gece gırınce yazarım ok kalıbımda kv de de etal var bı tane onu almatı dusunuyorum gorumce yapıyordu onunla guzel oluyordu

valla kademe kedeme öncelikli hedefim 80 son hedefim 65 ama yakın hedefler koyuyorum kendime ulaşılablir olsun diye
haklisin canim.o da olur insallah
o sımdı mamalarla bogusuyordur :)))rkadsına gıtcektı

Neyseki ortilik pazartesi baslayacak...
Haftaya misafirligi yasakliycam ona zaten :)) butun randevulari ,yemeli gezmeleri,misafirlikleri iptal etsin :)))

Son düzenleme:
cnm ben hıc yapmadım ılk defa denıycem bende esım gelır bırazdan ymk yerler gece gırınce yazarım ok kalıbımda kv de de etal var bı tane onu almatı dusunuyorum gorumce yapıyordu onunla guzel oluyordu

Onun yaptigi kalip nasil?birde oktayusta eliyle itip cikarttigi hamuru neyle kesiyordu onden?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…