alabalık dedin de fırında kiremitte bir alabalık tarifim var vala buna sadece eşim değil herkes bayılıyo
ama burdan yazmayayım tarifi özelden yazarım madem alabalık seviyorsunuz,burdan yazarsam vala kovalayacaklar benişurda diyet yapmaya çalışıyoruz herhalde diye ,ama bu da fırında yapılıyor kızartılmıyor ok canım özelden yazarım bi ara ,dene çok güzel oluyor ,hem göze hem mideye hitap ediyor
ama ama ben hıc 63 gormedım kı ılk olacak eger olursa bu sabah 64.5 geldım en az 600gr. vermek ıstıyorum bugun
bu arada ıkıncı kasemıde yedım
sen ne zmn gıdıcen arkadasına
yaz cnm yaz sen ıstedıgın yerden yaz sen balıklar bıtmeden yaz da bende yapıp deneyeyım bari
Kiz kim kizacak boyle saglikli tarifleri paylasiyorsunuz diye...mis gibi balik hemde firinda...yazin gitsin burdaaannn :))
tamam o zaman madem hepinizden onay var oğlum uyuduğu bi zaman yazarım kime yaptıysam çok beğendi
ben şimdilik çıkmak zorundayım gitmek için hazırlanmamız lazım ...
evet cnm bırı 9 yasında bırı 7aylık ıkı kızım 3.5 yasında da bır efem var :))) rabbım herkesın yawrusunu hayırlı bır evlat etsın ıns.
amın amın ıns. cnm
yurt dısındakı cocukları korumak cok zor dıye dusunuyoum bırazda aıle ılgısızse ıyıce ozentılerle buyuyorlar sankı bır marıfetmıs gıbı
bızım cocukarımız ıns Allahın ıznı ıle hayırlıs saygılı cocuklar olucak cnamı benım
oh oh ellerıne saglık cnm bende bugun oğlum a sutlac yapıcam bayılıyor uzun szamndır da yapmıyorum ki bu aralar hamur ıslerıne ara vermem lazım onlarda ozlesın bende az dınleneyım hem de dıyete devam etmem ıcın :)))
aynen cnm
yap cm yap kotu degıl tadı ya nohutta az koyarsın arada bır gelır agzına ıkı kasıkta bıle az gelıyor ya
dılvıncım bu tarıfı yaptım bende sımdı saat 2 de ıcıcem ıkıncı kasemı ardından 3 gıbı yesıl cay ıceyımbari
evet cnm yesıl cayı ıcınce bende faydasını goruyorum ve kabuk tarcınla ıcıyorum ama benım bebegım 7aylık henuz bı ara bır ıkı gun denemıstım karnından sesler gelıyordu onuda etkılemıstı alıycan o yuzden bıraktım yoksa coktan ıcıcem ama sımdı dek gıdaya basladı bugun deneyım bıda ha bakalım ne olcak
cnm ben hazır yogurt kullanmıyorum calısırken bı velıme yaptırıyordum smdıde kendım yapıyorum yuzunden yagını alıyorum bılemıycem hanı ben de bununla yaptım cunku
bu arada tatlı tarıfını bı paylasırmısın canım
demı yanı tarıfte verırız yerız de zayıflarız da kım tutar bizi hehehehyyytttt:) coştum gene heKiz kim kizacak boyle saglikli tarifleri paylasiyorsunuz diye...mis gibi balik hemde firinda...yazin gitsin burdaaannn :))
çıtır hanımlar ben işimi bitirdim misafire daha yarım saat falan var ama ben çıkmıycam yanına çünkü yarına sınav kumaşımı dikmem lazım atölyedeki dersim erken yarınkızlar acıkmadım inanılmaz bişey ama gerçekten sadece susadım ben olucam ve acıkmıycam bu kadar işe ve geç yatıp erken kalkmaya vay bee ama leblebi tok tutar demişti annem ondan mı bilemedim hatunlar ne diyonuz ?
Evet canim aynen oyle...insallah hayirli evlat olurlarda yukumuzu hafifletirler buyuyunce...burdakilerin cogu tembel kultur farki iste...laf soz dinlemezler esimin yegenleri,tembeller,kendilerinden 30 yas buyuk amcalarina ismiyle hitap ederek cagirirlar...anneleri suslenip puslenip gezmekten egitim vermedi malesef ortaya cikan cocuklarda icler acisi...Rabbim izin verirse ben saygili,edepli,caliskan bir evlat yetistiricem...simdiden basladim egitime insallah ogle olmayacak benim oglum...
canımkremşantiyi muhallebi sğuduktan sonra katıcaz değil mi yoksa sıcak sıcakmı ama şanti soğuk sütle çırpılır ya bilemedimarkadaşlar yazıyorum tarifi;günde bir iki dilimden bişi olmaz nede olsa içide kalorili bişiler var ama inanın yerken veya yedikten sonra rahatsız olmuyorsunuz ;
1 kilo süt
2 yemek kaşığı nişasta
2 yemek kaşığı un
5 yemek kaşığı şeker
1 yemek kaşığı tereyağ( en azından margarin değil :) )
1 paket vanilya
bunları karıştırıp pişiriyoruz , ocaktan aldıktan sonra 1 paket toz krem şantiyi muhallebinin içine karıştırıp 5 dakika çırpıyoruz ,5 dak. çırpmak önemli yalnız .
daha önceden de şu meyveleri küçük küçük doğrayıp hazırlarsak muhallebinin içine ekliyoruz : muz,kivi,çilek
bu karşımı cam borcama koyup derin dondurucuya atıyoruz ,yarım saat sonra çikolata sos yapıp hafif katılaşan meyveli muhallebinin üstüne döküyoruz
sonra yime derin dondurucuya,kesilecek kıvama gelince ya da siz hangi sertlikte sevecekseniz o zaman çıkarıp servis edebilirsiniz :)
vala çok lezzetli oluyo inşallh siz de beğenirsiniz :)
alabalık dedin de fırında kiremitte bir alabalık tarifim var vala buna sadece eşim değil herkes bayılıyo
ama burdan yazmayayım tarifi özelden yazarım madem alabalık seviyorsunuz,burdan yazarsam vala kovalayacaklar benişurda diyet yapmaya çalışıyoruz herhalde diye ,ama bu da fırında yapılıyor kızartılmıyor ok canım özelden yazarım bi ara ,dene çok güzel oluyor ,hem göze hem mideye hitap ediyor
Hehehe aynen canim hem yeriz hem zayiflariz biz harikayiiiizzzz :))) cok kafiyeli oldu hee :))))demı yanı tarıfte verırız yerız de zayıflarız da kım tutar bizi hehehehyyytttt:) coştum gene he
bence de leblebı tok tutar rabbım sabrını da verıyor cnm
Bence 64 le vedalasacaksin bu hafta asgumyok canım ya mehayım nerdeeee bır aydır 64 teyım sanırım ya bi goemedık 63 ü nasıl bısey mıs bu bı tanısamadık(( ıns. yrn tanıscaz onunla ve erkenden de ayrılcaz ınsallah yenı arkadaslar bızı beklıyor degılmı ama daha sırada 62 -61 var ıns.
kızlar bu arada ben 3mıl daha yurudum toplam 4,5 mıl yaptım bugun abarttım sanırım sımdıde yesıl cayımın ıcıne tarcınımı koydum keyıf yapıyorum saat 4te de 3. kasemı yıcem
mehaycım eşin türkmü
Cok abartmamissin ama artik hafta basina kadar dikkat et verdiklerini geri alma canimmerhabalar kızlar bende bugün öğlen bir kase çorba
arada bir paket diyet bisküvi
akşam:bir nescafe eşliğinde peynirli tava böreği (yarım ay şeklinde) yarımda boş gözleme yedim.tabi bunlar diyet olmadı ama bugün kermes açılışımız vardı
Bugunde tek kacamak yapmayanimiz sensin sanirim canim :))Hic bir sekilde kacamak yapmadan bu saate kadar geldim saat 8 corbamida ictim oh ins. Bu sekilde bitiririm sabahi iple cekiyorum ne kadar gidecek bakalim
Yok cnm ya benimkilerin yanonda hic abartmamissinBende bugun atkadasimda soyledigim gibi yedim ama yarin telafi edicem fazlasiyla...yediklerim soyle:
bir tabak kisir dolu dolu ama salatasi bulgurundan bol bir kisirdi....
2 tane peynirli milfoy borek...
Aksam bisey yemedim sadece oglumun biraktigu 2 catal makarnayi attim agzima...
Çok abartmisim degilmi?
Yok cnm ya benimkilerin yanonda hic abartmamissin
merhabalar kızlar bende bugün öğlen bir kase çorba
arada bir paket diyet bisküvi
akşam:bir nescafe eşliğinde peynirli tava böreği (yarım ay şeklinde) yarımda boş gözleme yedim.tabi bunlar diyet olmadı ama bugün kermes açılışımız vardı
Hehehe aynen canim hem yeriz hem zayiflariz biz harikayiiiizzzz :))) cok kafiyeli oldu hee :))))
Bence 64 le vedalasacaksin bu hafta asgum)
Evet canim 100% Osmanli torunu hemde hehehehe :))
Ayni zamanda fransiz vatandasligida var burda dogup buyudugu icin...benimde var ikimizde cifte vatandasiz ama Turk kani tasiyoruz canim :)))
Cok abartmamissin ama artik hafta basina kadar dikkat et verdiklerini geri alma canim)
Bugunde tek kacamak yapmayanimiz sensin sanirim canim :))
evet senın beslenme seklın e gore bıraz fazla olmus ama olsun arada olur hemen yrn basla pazartesıye kadar toparlaaaa oyle deme bu son 1 haftada en cok yedigim gundu bugun.... :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?