Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

yaz cnm yaz sen ıstedıgın yerden yaz sen balıklar bıtmeden yaz da bende yapıp deneyeyım bari

Kiz kim kizacak boyle saglikli tarifleri paylasiyorsunuz diye...mis gibi balik hemde firinda...yazin gitsin burdaaannn :))

tamam o zaman madem hepinizden onay var oğlum uyuduğu bi zaman yazarım kime yaptıysam çok beğendi

ben şimdilik çıkmak zorundayım gitmek için hazırlanmamız lazım ...

Son düzenleme:

çıtır hanımlar ben işimi bitirdim misafire daha yarım saat falan var ama ben çıkmıycam yanına çünkü yarına sınav kumaşımı dikmem lazım atölyedeki dersim erken yarın kızlar acıkmadım inanılmaz bişey ama gerçekten sadece susadım ben olucam ve acıkmıycam bu kadar işe ve geç yatıp erken kalkmaya vay bee ama leblebi tok tutar demişti annem ondan mı bilemedim hatunlar ne diyonuz ?

Kiz kim kizacak boyle saglikli tarifleri paylasiyorsunuz diye...mis gibi balik hemde firinda...yazin gitsin burdaaannn :))
demı yanı tarıfte verırız yerız de zayıflarız da kım tutar bizi hehehehyyytttt:) coştum gene he

bence de leblebı tok tutar rabbım sabrını da verıyor cnm

yok canım ya mehayım nerdeeee bır aydır 64 teyım sanırım ya bi goemedık 63 ü nasıl bısey mıs bu bı tanısamadık (( ıns. yrn tanıscaz onunla ve erkenden de ayrılcaz ınsallah yenı arkadaslar bızı beklıyor degılmı ama daha sırada 62 -61 var ıns.

kızlar bu arada ben 3mıl daha yurudum toplam 4,5 mıl yaptım bugun abarttım sanırım sımdıde yesıl cayımın ıcıne tarcınımı koydum keyıf yapıyorum saat 4te de 3. kasemı yıcem

Kizlar ya bu ayran bitmicek acaba benim kasem kucukmuydu artcak bu ya napsakki ???? Kimsede bi bilgi vermemis ama bisey diyim mi wc den cikamiyorum habirede su iciyorum

mehaycım eşin türkmü

canımkremşantiyi muhallebi sğuduktan sonra katıcaz değil mi yoksa sıcak sıcakmı ama şanti soğuk sütle çırpılır ya bilemedim

bu gayette diyet yemeği olur canım hem balık hem fırında bence paylaşmalısın

merhabalar kızlar bende bugün öğlen bir kase çorba
arada bir paket diyet bisküvi
akşam:bir nescafe eşliğinde peynirli tava böreği (yarım ay şeklinde) yarımda boş gözleme yedim.tabi bunlar diyet olmadı ama bugün kermes açılışımız vardı

Hic bir sekilde kacamak yapmadan bu saate kadar geldim saat 8 corbamida ictim oh ins. Bu sekilde bitiririm sabahi iple cekiyorum ne kadar gidecek bakalim

demı yanı tarıfte verırız yerız de zayıflarız da kım tutar bizi hehehehyyytttt:) coştum gene he

bence de leblebı tok tutar rabbım sabrını da verıyor cnm
Hehehe aynen canim hem yeriz hem zayiflariz biz harikayiiiizzzz :))) cok kafiyeli oldu hee :))))
Bence 64 le vedalasacaksin bu hafta asgum )

mehaycım eşin türkmü

Evet canim 100% Osmanli torunu hemde hehehehe :))
Ayni zamanda fransiz vatandasligida var burda dogup buyudugu icin...benimde var ikimizde cifte vatandasiz ama Turk kani tasiyoruz canim :)))

Cok abartmamissin ama artik hafta basina kadar dikkat et verdiklerini geri alma canim )
Hic bir sekilde kacamak yapmadan bu saate kadar geldim saat 8 corbamida ictim oh ins. Bu sekilde bitiririm sabahi iple cekiyorum ne kadar gidecek bakalim
Bugunde tek kacamak yapmayanimiz sensin sanirim canim :))

Bende bugun atkadasimda soyledigim gibi yedim ama yarin telafi edicem fazlasiyla...yediklerim soyle:
bir tabak kisir dolu dolu ama salatasi bulgurundan bol bir kisirdi....
2 tane peynirli milfoy borek...
Aksam bisey yemedim sadece oglumun biraktigu 2 catal makarnayi attim agzima...

Çok abartmisim degilmi?

Yok cnm ya benimkilerin yanonda hic abartmamissin

kızlar aksam yemeginde 1 kase mercimek çorbası yogurt salata (zeytinyağlı ve az tuzlu) ve tadına bakmak icin 1-2 kaşık yemek 2 lokma ekmek
şimdi form çayımla keyf yapıyorum 1 avuç leblebi 1 elma 1 avuçta fındık ceviz karışık 3 küçük pia kek portakallı ay çok oldu ama sınavı gecmisim tayinimin çıkması icin ugraşıyolarmış ve hedefim olan yabancı okulu kazandım sevinçten yedim

cnm cok yememıssın ama bu hafta bıraz bıraz kacamkların basladı sankı he ??? aman dıkkat et sonra toplaması zor oluyor

Cok abartmamissin ama artik hafta basina kadar dikkat et verdiklerini geri alma canim )

Bugunde tek kacamak yapmayanimiz sensin sanirim canim :))

hehehe aynen kafıyelı oldu he
evet hıc kacamaksız bakalım nolcak yrn sbh ama bugun wc den cıkamadım he ıkı bardak ta yesıl cay ıctım ama daha ıcmem bugune ozeldı o

aaa oyle deme bu son 1 haftada en cok yedigim gundu bugun.... :))
evet senın beslenme seklın e gore bıraz fazla olmus ama olsun arada olur hemen yrn basla pazartesıye kadar toparla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…