Amanda aman kimler gelmis hosgeldin dogum günü kizislm kızlar nasılsınız dıyetler keyıfelr
uzun zamandır gıremıyorum tatılnedenıyle annemdeyım ve dıyet mıyet kalmadı bende pazartesı gunu de gunum var haman salı gunu kaldıgım yerden evımde devam edıcem ınsallah
yenı arkadaslr gelmıs aramıza hos gelmısler sefalar getırmısler
adım ayşe evlenmeden önce 60ın üstüne çıkmayan ben şimdi 80 kiloyum zayıflamayı çok istiyorum sonuna kadar bırakmıcam bugün diyete başladım beni de aranıza alın motivasyona ihtiyacım var
beni de aranıza almanıza sevindim.Yarın sabah tartılıp kilomu bildiririm. Pazartesi sömestir tatili bitiyor çalışmaya başlayacağım.Böylece diyetimi daha kolay yapabilirim sanırım
Amanda aman kimler gelmis hosgeldin dogum günü kizi
canim yarin kilonu bildir bildirebilirsen bakalim kaç kilo almissin
hosgeldin canim ne demek elbette aramiza aliriz....yarin kilo bildirim gunumuz var istersen senide yaris listesine ekleyebilirim...haftalik zayiflama yarislarimiz oluyor katilmak istersen yarin oglen saat 12 ye kadar tartil ve kilonu bildir listeyi hazirliycam
mehayım sen naptın bugun guzel gectımı dıkkat etseydın keske sabah guzel bı sonuc ıcın
Tamam canim ...sen hangi diyeti yapacaksin kendi bildigin gibimi yoksa herhangi bir diyetimi uygulayacaksin?
Anladim canim insallah basarirsin boy ve yas kacti?İlk başlarda biraz kendi bildiğim gibi sonra belki bir diyete başlarım
Ama önce biraz midemi küçülteceğim
başlarda biraz 3 gün sadece sıvı sonra 3 gün sebze -protein düşünüyorum bakalım verebilirsem ona göre devam ederim
Tamam canim listeye eklerim...boyum 164cm 35 yaş tartıldım 80kg
olsun onemli degil cnm 63 olarak eklerim senide bu haftalik....63 ama sabah kalkınca tartılmayı unuttumm
Canim bugun dikkat ettimde buyuk bir sok yasadim bugun ben ya o kadar ac kaldim sadece dun ve onceki gun biraz daha fazla yemistim ama yemek yani oyle pasta borek degildi ve uc gun once 61,3 e dusmusken bu sabah 64,9 geldim neden boyle oldu anlamadim yesem anlarimda inan yemedim...acaba spor yapmiyorum harekette etmiyorum fazla birde su icmiyorum bu ara ondanmi oldu acaba cok uzgunum yaaa((
Canim bugun dikkat ettimde buyuk bir sok yasadim bugun ben ya o kadar ac kaldim sadece dun ve onceki gun biraz daha fazla yemistim ama yemek yani oyle pasta borek degildi ve uc gun once 61,3 e dusmusken bu sabah 64,9 geldim neden boyle oldu anlamadim yesem anlarimda inan yemedim...acaba spor yapmiyorum harekette etmiyorum fazla birde su icmiyorum bu ara ondanmi oldu acaba cok uzgunum yaaa((
yok canım ya tartıda bır sorun olmasın sakıno kadar olmamalı ya bende sasırdım
Yok kizlar tartidada ve pillerdede sorun yok oglumu dogru tartiyor...bugun o kadar ac kalmama ragmen veremedigim icin sinirden yedimde yedim...yarin ayca kayanin 1. diyet listesine geri basliyorum ve tabi sporada yoksa gitmez bu kilolarcanım ben cevabını görmedim nazlıbahar yazınca gördüm
tartıda sorun vardır pillerini kontrol et canım
Bugün okullar açılmadan temizlik yapayım dedim hala bitmedi
bugün yediklerim
lor peynirli salata sabah
2 elma 1 portakal öğle
arada kayısılı form şekersiz kahve su
akşam kapanış brokoli ve yoğurt
yatmadan birde yeşilçay içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?