evet canim adi emre :)
bende haftaya pazar yapicam lapayi :))
nazlibahar bir pizza dedin aklimiza kurt dusurdun,istahimizi kabarttin... seni ne yapmali simdi?kaynar kazana mi atmali?
ben okudugum ve sizinle paylaştıgım şeyi yapicam malum dönemimde yapıcam lapamı ama lahana diyetinde arkadaş yok mu bakeyim banaa ?
aynen ya saymadıgımız yemek kalmadı iştahımız kabardı ama ben tokum
ya canim lahanayi ben yapmak istiyorum ama makinayla cekince igrenc olur o yaa( guvenemiyorum kendime o yuzden...
ben sabah 9 da yedigim kellogsla duruyorum bir isirimlikta cikolatali kek yedim oglumun biraktigi....
birazfanda karnibahar salatasi yiycem...
evet yaparsam cekmeden yaparim amcak zaten.cekersem yiyemem kusarimabla makinada yani blendırda çekme iri doğra lahanaları ki çiğneki metabolizman çalışsın der annem bana benim nasıl yaptıgımı biliyo musun
oohh afiyet olsun :)) abla ben hulahop aldım ama yapamıyorum unutmuşummartık bi dur demem lazım şu sporsuzluğa hulahopu yapsam yarım saati 300 kalori yakıyormuşuz
evet yaparsam cekmeden yaparim amcak zaten.cekersem yiyemem kusarim( sen nasil yapiyorsun?
ben lahanayı haslıyorum yani annem sarma için haslıyo ordan araklıyorumonları marul doğrar gibi doğruyorum ama biraz irice sonra onları tencereye katıyorum 1 iri yada 2 küçük soğan doğruyorum biber sevmiyorum ben ondan katmam sonra 1 tane acı cin biber atıyorum 3 tane domates ve tavuk veya et bulyon üstünü gececek kadar su katıyorum kaynıyo 45 dakika kadar bence güzel oluyo ve meyvede yiyorum ben gece gündüz fark etmez buna ragmen çok güzel kilo veriyorum almıyorumda
hic durmadanmi yarim saat yapiyorsun?basu doner insanin yaaaa ..
canim sen yaz ben cikiyorum oglum acikti ona corba yapicam)
Eki Görüntüle 690310 Eki Görüntüle 690311
Nasilim ? fistik olmaya az kalmis dimi?yorumlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 690310 Eki Görüntüle 690311
Nasilim ? fistik olmaya az kalmis dimi?yorumlarinizi bekliyorum
bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))
evet canimcim boydan kazaniyorum :) 1.70 boyum ideal kilom 59-60 aslinda ama ben evlendigim zamanki kiloma 54-55 lere inmek istiyorum ve kararliyim bu sene bu gozlet 55 i gorecek :))Kızım süpersin vala incecik görünüyosun ki sen maşallah senin boyun uzun o zaman ,ben 58 kiloyum benim bacakların hala kalın vala pufffff
hurinaaazzz hosgeldin aramiza...boy ve yas kac canim ?bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))
uuuuu şaka olmalı bu!
maşallahhhablacım zaten fıstıksın sen neyin kafasındasın beybii ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?