Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

nazlibahar bir pizza dedin aklimiza kurt dusurdun,istahimizi kabarttin... seni ne yapmali simdi?kaynar kazana mi atmali?

ya canim lahanayi ben yapmak istiyorum ama makinayla cekince igrenc olur o yaa ( guvenemiyorum kendime o yuzden...

abla makinada yani blendırda çekme iri doğra lahanaları ki çiğneki metabolizman çalışsın der annem bana benim nasıl yaptıgımı biliyo musun

ben sabah 9 da yedigim kellogsla duruyorum bir isirimlikta cikolatali kek yedim oglumun biraktigi....
birazfanda karnibahar salatasi yiycem...

oohh afiyet olsun :)) abla ben hulahop aldım ama yapamıyorum unutmuşumm artık bi dur demem lazım şu sporsuzluğa hulahopu yapsam yarım saati 300 kalori yakıyormuşuz

abla makinada yani blendırda çekme iri doğra lahanaları ki çiğneki metabolizman çalışsın der annem bana benim nasıl yaptıgımı biliyo musun
evet yaparsam cekmeden yaparim amcak zaten.cekersem yiyemem kusarim ( sen nasil yapiyorsun?
oohh afiyet olsun :)) abla ben hulahop aldım ama yapamıyorum unutmuşumm artık bi dur demem lazım şu sporsuzluğa hulahopu yapsam yarım saati 300 kalori yakıyormuşuz

hic durmadanmi yarim saat yapiyorsun?basu doner insanin yaaaa ..

15 dakika arayla yapılabilir sonuçta baya kalori yakılıyo

bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))

Kızım süpersin vala incecik görünüyosun ki sen maşallah senin boyun uzun o zaman ,ben 58 kiloyum benim bacakların hala kalın vala pufffff
evet canimcim boydan kazaniyorum :) 1.70 boyum ideal kilom 59-60 aslinda ama ben evlendigim zamanki kiloma 54-55 lere inmek istiyorum ve kararliyim bu sene bu gozlet 55 i gorecek :))
bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))
hurinaaazzz hosgeldin aramiza...boy ve yas kac canim ?
uuuuu şaka olmalı bu!
maşallahhh ablacım zaten fıstıksın sen neyin kafasındasın beybii ??

yok canim ya daha degilim...gorunmeyen yerlerde fazlaliklar var onlar gitmeli )

ogle yemegimide yedim geldim.bugun yediklerim bu saate kadar soyle:

sabah 1 kase (30 gr ) kellogs+125 ml sut
ogle : 1 tabak dolusu karnibahar salatasi ve bir kase corba...

Son düzenleme:
Fırında Mantarlı,Kaşarlı Alabalık

Malzemeler
Alabalık

Mantar
Kaşar
Domates
Biber
Tereyağ veya margarin,biraz da zeytinyağ
Tuz

Önce mantarları ince ince doğrayıp haşlıyoruz ,kaşarları rendeliyoruz

Balıklar bana ayıklanmış ve ikiye bölünmüş olarak geliyor ,balıkları yıkayıp fırın kabına koyuyorum birazcık zeytinyağ koyuyorum,balıkların üzerlerine bikaç parça tereyağ veya yoksa margarin koyun lezzet veriyor,yalnız yağ olayını fazla abartmayın çünkü balıklarda yağını bırakıyo (gerçi siz damak zevkinize göre daha sonraki yaptıklarınızda ayarlarsınız ,çünkü suyuna ekmek banıyorsunuz &#61514 ön işlem olarak balıklar biraz bu şekilde fırında kendi başlarına pişecekler ,pişmeye yakın eti beyazlıyor ya çıkarın fırından

Haşlanan mantarları balıkların üzerlerine koyun tuz serpin ,onun üstüne de rendelediğiniz kaşarları ekleyin,kabın uç kısımlarına birer parça domates ,uzun kenarına da biber koyun

Mantar ve kaşarları istediğiniz yoğunlukta koyabilirsiniz

Sonra atın fırına ,ben 150-175 derece gibi pişiriyorum balık çabuk pişiyor çünkü,kaşarların üzeri pembeleşince yakmadan alın fırından
Hmmmmmmmm çok leziz ve süper bir görüntü oluyor

Umarım beğenirsiniz afiyet olsun

kizlar bundan sonra hergun tartilmiycam ...hergun tartilmak beni strese soktugu icin yavas kilo veriyorum sanirim...haftada bir tartilicam artik yada 2 en fazla....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…