cnm bencede yıyerek vermek en guzelı dıyetı bırakınca napıca yıcez tabıkı bu sefer geı alırızama yıyerek verırsek vucutta alıskın oldugundan gerı almayız ınsallah
bugunun guzel olmus ama zetını 4-5 ekmegıde 2 de gofretıde 1de bıraksaydın keske
ya bence yenılmelı ama aksam yemeklerıne dıkkat etemlıyız ana guzel yemeklerı oglen yemelıyız aksam yıyoruz erıtemıyrouz((
ben bugunde lapamı bıtıreyım daha artık mayısa kadar bu sekılde şoklamıcam vucudumu baya bi dınlenmıstım ıyı olsu bu lapa ve ayran kendıme geldım
zaten onumuzdekı hafta ıkı gun gunum var bırı gunduz bırı gece :))) hehehehheh bakem napacaz bu hafta verdıklerımı gerı mı lacam acepppp
bende 3mıl yurudum sımdı cnm bebişkom uyanmadı hala oktay ustayı actım ızlıyorum bakalım bugun ne yapacak :)))
yapma cnm ya bızım kılomuz ıyı aslında bakma ac gozluluk yapıp dahada vermek ıstıyoruz senın boyun benden de uzun resımlerınde de cok gzl gorunuyosun bence sadece ayc kaya yapalım devam edelım ama su yogurt kurunu de yıyelım bız ya :))))canim ben biliyorsun aç kalarak kilo vermedim ben hiç geçen senelerde...ama bu sene butun cabalarima ragmen bu kadar yavas veriyor ve hatta veremiyor olmam ve tatil zamanimin yaklasmasi beni iyice strese soktu o yuzden dengesiz beslenmeye hatta beslenmemeye basladim desem yeridir
ama artik yapmiycam 1 aydan az zamanim kaldi o zamana kadar ayca kayaya devam verebildigim kadar vericem egerki 60 i gorursem turkiyede istedigimi yiyip içicem eger goremezde 62-63 le turkiyeye gidersem ordada ipleri siki tutup kilo almamaya bakicam...cunku ben geldikten 3 gun sonra ramazan 62-63 ten asagi girmem lazim ramazana ...cunku bayrama daha dusuk hedeflerim var ve bayramda istedigim tatliyi boregi istedigim kadar yemek istiyorum...o yuzden turkiyede ipin ucunu kacirmamaya bakicam...ne yapalim bu senede boyle olsun...annemler bisey istiyormusun ne yapalim dediklerinde hiçbisey istemiyor canim diycem...istiyorum dersem yaparlar ve bende cok yerim...
yani canim anliyacagin turkiyedede diyete devam burdaki kadar siki olmasada....
Tamam canim bir sonraki hafta bir kisi daha eklenmezse yarisa ben kendim girmem seni koyarim bebegim)
Haklisin valla dordumuz birlessek zor geceriz mamelegi :)))
Tamam canim sen bilirsin dilvin isterse senin yerine onu koyarim yarisa)
Sevindim canim hayirli olsun..kac metrekare ev kac odali?fiyati ne kadar?
ayy canim ayni valla...benimkide 1,5 yil once alt sokaga tasindi grlmez gitmez hic...bende gitmiyorum orda burda gelmiyor diyormus sanki kendi geliyormus gibi...kizlari var onlara gider ,inlarin cocuklarina bakar,oblara yardim eder hep...isin kotusu brnim kimsem yok burda ama yinede laf yapmasin diye yardim istemiyorum...cocugumuda birakmam hic cunku oyle acayip bir kadinki cocuk bakarken yorulursa o cocuga beddua eder hep olsun gebersinde kurtulayim diye--------------Yok ben sadece bende olmadiginin farkindayimda bunlarinda dereceleri var sanirim benimki en dusuncesiz ve merhametsizlerin grubunda...sezeryanla dogum yaptim 5 gun hastanede kaldim esim evde yalniz kadin gelip ogluna bile bisey yapmadi dusun artik.. Sen kac yillik evlisin?----------------
Mahey 8. yıla girdikk cnm,bizimki arka sokakta oturur ama taşınalı 1 yıl oldu 1 kez geldi daha,pek gelmez yüz vermem çünkü,gelse de eğer muhtaçsam yapar ama bigün başa kalkmak için söylemek üzere yapar:) yada el gördülük yapar....neyse ki annem var diğer sokakta,her sıkıntımı karşılıyo sağolsun,Allah kayınvalideye muhtaç etmesin hiçbir gelini....
supersin cankus :)))hatunlar sağolun ya ben bu hafta baya gaza geldim vericem kilo beni gaza getiolsurmek için düzeninizi bozmayın görün birdaha ki hafta Allahımın izniyle vericem en az 1 kilo.....
kızlar burda da verilen kilo tablosu yapalım mı ?
ve bu arada şu dünkü çekimler baya moralimi yükseltti fotograflarda zayıf çıkmışım ve en önemliside hiç kilo veren birine benzemiyor muşum yüzüm falan solmamış arkadaşım hep öyle diyo yüzün soldu zaten açık tenlisin dahada sarardın diyooöğretmenimde kızıyo annem ver kızım biraz daha sen kızsın diyo veee yeni alışveriş annemle kendimi ödüllendircem kızlar acayip gaza geldim ben yaaaa
Kizlar aksam lapami yiyemedim kv deyim ;( kizardi yapsaydim caktirmadan yrm tabak corba ictim salata yedim
klasik olarak pazartesi değil cumartesi başlıyorum
bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:
Kahvaltı:
1 kibrit kutusu beyaz peynir
5 adet zeytin
2 ince dilim ekmek ( kepekli veya tam buğday)
ara: 1 meyve
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
6 yemek kaşığı sebze yemeği
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
ara: 2 meyve
yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum
Ssss yerin kulagi vardir kiz eve geldik bu arada hic pasta yemedenayy canim ayni valla...benimkide 1,5 yil once alt sokaga tasindi grlmez gitmez hic...bende gitmiyorum orda burda gelmiyor diyormus sanki kendi geliyormus gibi...kizlari var onlara gider ,inlarin cocuklarina bakar,oblara yardim eder hep...isin kotusu brnim kimsem yok burda ama yinede laf yapmasin diye yardim istemiyorum...cocugumuda birakmam hic cunku oyle acayip bir kadinki cocuk bakarken yorulursa o cocuga beddua eder hep olsun gebersinde kurtulayim diye(
supersin cankus :)))
seni sikayet etcem kayinvaldene gorursun sen :)))
bu gün diyetisyenden diyet aldım kanıma falan bakıldı,92 kiloyum boy 155. diyet listesi:
Kahvaltı:
5 adet zeytin
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
yarından itibaren uygulamaya başlayacağım ayrıca her gün bir saat yürüyüş verdi. bir ay sonra kontrole gidilecek
Çok diyet denedim deneyimlerinden şunu öğrendim sorunun çözümü için en etkili şey sabır ve motivasyon. umarım bu sefer istikrarlı ve sabırlı olurum, obezlikten kurtulurum
Hu huu ben geldimmm lahana diyetinde süt serbest degil dimi ??
hosgeldın bebemmm hıc hatırlamıyourm kı ya degıldısanırım bı bak ıstersen
Kahvaltı:
5 adet zeytin
Öğle:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
3 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Akşam:
1 köfte büyüklüğünde et
1 su bardağı yoğurt
4 ince dilim ekmek
yağsız bol salata
Oy ya takim diyince ilk pazartesi gunku takim yarismamiz aklima geldi sonra anladim:))) kolay gelsin becerikli bebem benimoff offf ya bu takım yapmak ne kadar zahmetliymiş hiçte kolay değilmiş yap yap bitmiyo dersten sıkılınca onu yapıyorum kafam dağılıyo hemde iyi oluyo :) kızlar bugün biraz abarttım ama baya bi idarre eder beni kendime bugünü hatırlatıp dururum çok yemiştim diyemalum dönem olunca baya şişim ama bugün börek yedim kuruyemişte yedim 2 yudum sadece enerji içeceği ama daha yeni yedim kuruyemişi erken yeseydim sorun olmazdı ama şimdi yedim ailece film keyfi biliyosunuz :) neyse kimseler yok heralde bende gidip takımımı yapayım ıcıcık
hicte zor degil ama sen benim onceki halim gibi habire yiyon bu halde zorKızlar ben yarin lapa diyeti yapıcam pazar günü çooooook dikkat edicem kaçamakta neymiş ben bilmiyorum aranızda bilen var mı tanımayın napcaksınız kı zatenpazartesiden itibaren lahana diyetime dönüs yapıcam ve bu ay içinde 3 kilo gidiceeek.. 10 günde 3 kilo zor mu hayır ha ne olur gece 1 de degilde 1 bucukta yatarım hareket yaparım
O degilde saat 2 olmuş daha odama girmedim hatunlar
Mamelegim kocluk yap yeni arkadasimizaay hoşgeldin canım ,ben bu topiğin en kilolusuydum şimdi iki olduk ama bizim kızlara yetişecez inşallah bu hafta yarış var bizde katılmak isterse pazartesi başlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?