yok canim yok bize gevseklik yaramiyor...2 gun ara versek fqzlasiyla aliyoruz o yuzden hic bozmadan devammm.....kızlar günaydın bir hafta gevşekliğin sonunu gördüm 88ama yarın yine 87 yi görmek için uğraşacam bugün şöyle uzun uzun yürüycem inş.hiç değilse yarışa başladığımızda 87yi görsem ona şükür henüz kahvaltımı yapmadım ama hafif bir şeyler yemeyi düşünüyorum oğlumun toplantısı var yine anca akşama görüşürüz herhalde ,hepiniz öpüldünüz .
Gnydn kizcelerim
Nasilsiniz bakem ben bomba gibiyim
Yeni bir arkadasla tanistim bu sabah 62 herkese slm i var sizleride bekliyormus bana da 60-61 in slm ni getirdi hemen aldim cok mutlu oldum
Dunku lapa diyetimi kv ye gitme kararimla aksam lapami yiyemiyerek ve onun yerine corba salata ile gunu bitirerek baltaladim ama bu sbh sonuc mukemmel 800gr vermisim sanirim bu lesli benim hayatimi degistiriyor birakmadan devam edicem
Bgn kv nin koyune cikcaz cok gzl mamalar oluyor yicem artik aksama dikkat ederim yrn dz paxar bi yerlere gidilir haftasonu felaketim oluyor ya
Neyse benden haberler bunlar sizlerde durum nasil
İki gunde toparla cnm yerlesmeden ver o 1 kilonudakızlar günaydın bir hafta gevşekliğin sonunu gördüm 88ama yarın yine 87 yi görmek için uğraşacam bugün şöyle uzun uzun yürüycem inş.hiç değilse yarışa başladığımızda 87yi görsem ona şükür henüz kahvaltımı yapmadım ama hafif bir şeyler yemeyi düşünüyorum oğlumun toplantısı var yine anca akşama görüşürüz herhalde ,hepiniz öpüldünüz .
yok cnm sizden ayrilabilirmiyim nerdeee10gunde versem keske hem 60 olsamda son hedefim 58 var daha iste o ugrastircak beni gamzem dogdugunda bu kilodaydim hamile kaldigimda da 58 kilodaydim ama az kaldiyok canim yok bize gevseklik yaramiyor...2 gun ara versek fqzlasiyla aliyoruz o yuzden hic bozmadan devammm.....
bizdede durum bildigin gibi iste canim sabah kellogsumu yedim geldim...
senin hedefine ulasmana 2 kilon kqlmis onuda 10 gunde verip aramizdan ayrilicaksin sanirim?(
mmm 4 gozle bekliyoruz eminim fistik gibi olmussundurkizlar gecen gun yeni bir pantolon aldim 38 beden onu giyip foto cekindim bugun buraya koyucam yorumlarinizi yazarsiniz)
kiz sen gordunya dun aksam iste o :))İki gunde toparla cnm yerlesmeden ver o 1 kilonuda
yok cnm sizden ayrilabilirmiyim nerdeee10gunde versem keske hem 60 olsamda son hedefim 58 var daha iste o ugrastircak beni gamzem dogdugunda bu kilodaydim hamile kaldigimda da 58 kilodaydim ama az kaldi
mmm 4 gozle bekliyoruz eminim fistik gibi olmussundur
Kizlar o zmn bu hallerimizo fotolayip atalim bakalim gorelim kim nasilmis ???
Sbh:4-5 catal tereyagda yumurta
4zeytin
Yrmdan az fazla ekmek ve rrcele banilmis
Bolca salatalik domates biber hepsin 1er taneydi cocuklarla yedik iste
Son bomba 2dilim aglayan kek aglaya aglaya yenildi
Sekerim dusmus sanirim
Simdi bir hisimla evi toplayip 3 mil yapayim ki erisin bunlar
Mehayim 3mille erirmi bunlar???
kiz sen gordunya dun aksam iste o :))
canim 3 milr lesliyle 200 kalori yakiliyormus anca keklerin biri erir...birinide ayse melek emerek eritse ohh misss :))
hehehhe bende ılk grcekmısımgıbı heyecan yapmıstım ya ama neden heyecanlamama ızın vermıyonkı
bu arada cok cok asırı terledım 1 mıl yapabıldım anca bu hafta baya bi yuklendım sanırım bacaklarım acaıp acıyor kaslar e madem artık ayse melegım emsın ustunude bırını erıtelım bırıde atık nazar boncugu olsun artık ogleyı bıraz gec yemelıyımkı aksam aradan cıksın)) yarına da pissa ıstıyolar kahvaltıya (( dayanamammmmmm ühühühühühüü aman olsun ya yıyerek te verırız evel Allah
ayyy canim ya pizza deme bana yaa(
cok uzun zamandir yapmadim oyle canim istiyorki anlatamam..yapmiyorum kilo verince yapicam diye ama kilolarda gram gram gidiyor(
ayy nolur nolur olmasin haftayaaaGünaydın kızlar nasılsınız bakim
ben bugün az kahvaltı yaptım sabah çok erken ,az öncede 5-6 kaşık çorba yedim ,Allah ım nolur arkadaş toplantısı falan olmasın ya güzel kilo veriyodum ama bu hafta az olacak
yeni cekin yeniiii :))kızlarrrr şimdi kahvaltımı yaptım kahvaltılık mısır gevreği yedim sütle küçüktü tabak zaten ve bugün bütün öğünlerimi çorba içerek tamamlayacağım lapa diyetini pazartesiye sarkıttım malesef çünkü bugün annemle planlarım var anne-kız takılıcazz ya ben annemi çoook seviyorum onunla beraber olunca gülmekten karnıma ağrı giriyo çom eğleniyorum zaten bizi gören abla kardeş sanıyo oha bu senin kızın mı diyolarkızlar ben resmimi şimdi atmayayım yeni çekiniyim ondan sonra
ayy nolur nolur olmasin haftayaaa((
yeni cekin yeniiii :))
oyyy biricik aşkım o menimmm
askin kim?pizzami?
bende haayatimin anlami diyeyimde tam olsun bari
oyyy biricik aşkım o menimmm
benimki hazirda oglum bilgisayarda koyamiyorum simdiinşallah çekinip atarım :))
benimki hazirda oglum bilgisayarda koyamiyorum simdi)
evvet pizzaaakısır turşu aşkımda ondan sonra geliyo
3 buçuk yaşındaydı dimi adı ne bıcırıgın ?
ablacım ben pazartesi günü lapa yapıcam salı dahil çarşamba gününden tezi yok lahana çorbası diyeti yapıcam onunla çok güzel kilo veriyorum ve almıyorum ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?