- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
ogle yemegimide yedim geldim.bugun yediklerim bu saate kadar soyle:
sabah 1 kase (30 gr ) kellogs+125 ml sut
ogle : 1 tabak dolusu karnibahar salatasi ve bir kase corba...
Fırında Mantarlı,Kaşarlı Alabalık
Malzemeler
Alabalık
Mantar
Kaşar
Domates
Biber
Tereyağ veya margarin,biraz da zeytinyağ
Tuz
Önce mantarları ince ince doğrayıp haşlıyoruz ,kaşarları rendeliyoruz
Balıklar bana ayıklanmış ve ikiye bölünmüş olarak geliyor ,balıkları yıkayıp fırın kabına koyuyorum birazcık zeytinyağ koyuyorum,balıkların üzerlerine bikaç parça tereyağ veya yoksa margarin koyun lezzet veriyor,yalnız yağ olayını fazla abartmayın çünkü balıklarda yağını bırakıyo (gerçi siz damak zevkinize göre daha sonraki yaptıklarınızda ayarlarsınız ,çünkü suyuna ekmek banıyorsunuz ön işlem olarak balıklar biraz bu şekilde fırında kendi başlarına pişecekler ,pişmeye yakın eti beyazlıyor ya çıkarın fırından
Haşlanan mantarları balıkların üzerlerine koyun tuz serpin ,onun üstüne de rendelediğiniz kaşarları ekleyin,kabın uç kısımlarına birer parça domates ,uzun kenarına da biber koyun
Mantar ve kaşarları istediğiniz yoğunlukta koyabilirsiniz
Sonra atın fırına ,ben 150-175 derece gibi pişiriyorum balık çabuk pişiyor çünkü,kaşarların üzeri pembeleşince yakmadan alın fırından
Hmmmmmmmm çok leziz ve süper bir görüntü oluyor
Umarım beğenirsiniz afiyet olsun
valla masallah. ablacım benim sorunum boydan fotoğraf çekinemememdevamlı yüz bölgesinde çekinirim birde ben pantolondan nefret ederim ev harici giyemem devamlı etek. genelde diz hizasında etek giyerim
Malzemeler
Alabalık
Mantar
Kaşar
Domates
Biber
Tuz
Balıklar bana ayıklanmış ve ikiye bölünmüş olarak geliyor ,balıkları yıkayıp fırın kabına koyuyorum birazcık zeytinyağ koyuyorum,balıkların üzerlerine bikaç parça tereyağ veya yoksa margarin koyun lezzet veriyor,yalnız yağ olayını fazla abartmayın çünkü balıklarda yağını bırakıyo (gerçi siz damak zevkinize göre daha sonraki yaptıklarınızda ayarlarsınız ,çünkü suyuna ekmek banıyorsunuz ön işlem olarak balıklar biraz bu şekilde fırında kendi başlarına pişecekler ,pişmeye yakın eti beyazlıyor ya çıkarın fırından
Haşlanan mantarları balıkların üzerlerine koyun tuz serpin ,onun üstüne de rendelediğiniz kaşarları ekleyin,kabın uç kısımlarına birer parça domates ,uzun kenarına da biber koyun
Sonra atın fırına ,ben 150-175 derece gibi pişiriyorum balık çabuk pişiyor çünkü,kaşarların üzeri pembeleşince yakmadan alın fırından
hmmm seni suslu senii :)) bende etek cok giymem....
ya kızlar balığı yaptığım güveç kabının fotosunu nasıl yükleyebilirim buraya ?
spich yasin kac canim? coluk cocuk varmi?
nerden anladın süslü oolduğumu
mesaj yazma bölümünde alt kısımda eklenti ekle diyo canım ordan
ay hoşgeldin canım ,ben bu topiğin en kilolusuydum şimdi iki olduk ama bizim kızlara yetişecez inşallah bu hafta yarış var bizde katılmak isterse pazartesi başlıyoruz
katılmak isterim tabi, pazartesi yediklerimizi mi yazıcaz ? forumdaki diğer yarışmalar cuma yapılıyor ama yarışma nasıl oluyor henüz çözemedim :) siz çok iyi kilo veriyorsunuz umarım bende başarırım
aynen benımde cnm suan sılıyorum o sularıofff bu begenilmezmi ya... okurken gozumde canlandi ,agzim sulandi valla..tesekkur ederim canim yazdigin icin...
bende son zmnlarda artık etek gıymeye basladım ama pantolondan vazgecemıyorumhmmm seni suslu senii :)) bende etek cok giymem....
oooo o zmn hemen acılen vermen lazımyaş 25 çocuk yok henüz yeni evliyim
karar ver dıysen baslarsın ama burayı ıhmal etmekı motıve olabılkatılmak isterim tabi, pazartesi yediklerimizi mi yazıcaz ? forumdaki diğer yarışmalar cuma yapılıyor ama yarışma nasıl oluyor henüz çözemedim :) siz çok iyi kilo veriyorsunuz umarım bende başarırım
ne azı ya sen zaten fıstıksınEki Görüntüle 690310 Eki Görüntüle 690311
Nasilim ? fistik olmaya az kalmis dimi?yorumlarinizi bekliyorum
bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))
supper olmusogle yemegimide yedim geldim.bugun yediklerim bu saate kadar soyle:
sabah 1 kase (30 gr ) kellogs+125 ml sut
ogle : 1 tabak dolusu karnibahar salatasi ve bir kase corba...
Malzemeler
Alabalık
Mantar
Kaşar
Domates
Biber
Tuz
kizlar bundan sonra hergun tartilmiycam ...hergun tartilmak beni strese soktugu icin yavas kilo veriyorum sanirim...haftada bir tartilicam artik yada 2 en fazla....
at at at benı ya canım sıkıldıkca kendımı mutfaga verıyorum uyanazlibahar bir pizza dedin aklimiza kurt dusurdun,istahimizi kabarttin... seni ne yapmali simdi?kaynar kazana mi atmali?
ben okudugum ve sizinle paylaştıgım şeyi yapicam malum dönemimde yapıcam lapamı ama lahana diyetinde arkadaş yok mu bakeyim banaa ?
aynen ya saymadıgımız yemek kalmadı iştahımız kabardı ama ben tokum
evet öğğğğğğğğğya canim lahanayi ben yapmak istiyorum ama makinayla cekince igrenc olur o yaa( guvenemiyorum kendime o yuzden...
oh afıyet olsun cok guzel ben ne yesem yogurt yıyım bari sabahkıler yuzunden ogleyı atlıcamben sabah 9 da yedigim kellogsla duruyorum bir isirimlikta cikolatali kek yedim oglumun biraktigi....
birazfanda karnibahar salatasi yiycem...
bende ya baya olmus gamze oyle dedı taaaa ne zmndır yemıyorz dedı yrn sabaha bakalım yapıcazayyy canim ya pizza deme bana yaa(
cok uzun zamandir yapmadim oyle canim istiyorki anlatamam..yapmiyorum kilo verince yapicam diye ama kilolarda gram gram gidiyor(
beklıyoruzinşallah çekinip atarım :))
yok ya daha neler var benım ıcınaskin kim?pizzami?
bende haayatimin anlami diyeyimde tam olsun bari
evvet pizzaaakısır turşu aşkımda ondan sonra geliyo
ayy benimde ilk askim (elde acma) baklava ,sonra pizza,kunefe,iskender kebap, dondurma,lahmacun,yas pasta,kisir ayy hepsi herseyyyy hangi birini sayayiiimmm?
Eki Görüntüle 690310 Eki Görüntüle 690311
Nasilim ? fistik olmaya az kalmis dimi?yorumlarinizi bekliyorum
Eki Görüntüle 690483
işte buda ben boyut olarak kucuk olmus olabılır hangını sececegımı kestıremedım de artıkın
mehayım kadar uzun degılım napalımmmm))
resimlere bak herkes fıstık gibii bi ben mi şişmanım burada
tşk. ederım mamelegım ya bende o boy olsa bu kıloyla hıc ugrasmam ben ki bu boyda 60 yeter dıye dusunuyorum ben (58 de bol gıyınıyorum ya o yuzden )))evet nazlıbaharcım mehay kadar ince durmuyorsun ama sende fıstık gibisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?