Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

ogle yemegimide yedim geldim.bugun yediklerim bu saate kadar soyle:

sabah 1 kase (30 gr ) kellogs+125 ml sut
ogle : 1 tabak dolusu karnibahar salatasi ve bir kase corba...

valla masallah. ablacım benim sorunum boydan fotoğraf çekinememem devamlı yüz bölgesinde çekinirim birde ben pantolondan nefret ederim ev harici giyemem devamlı etek. genelde diz hizasında etek giyerim

offf bu begenilmezmi ya... okurken gozumde canlandi ,agzim sulandi valla..tesekkur ederim canim yazdigin icin...

Son düzenleme:

ya kızlar balığı yaptığım güveç kabının fotosunu nasıl yükleyebilirim buraya ?

Eklentiler

• $fýrýnda balýk.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 60
Son düzenleme:
ay hoşgeldin canım ,ben bu topiğin en kilolusuydum şimdi iki olduk ama bizim kızlara yetişecez inşallah bu hafta yarış var bizde katılmak isterse pazartesi başlıyoruz

katılmak isterim tabi, pazartesi yediklerimizi mi yazıcaz ? forumdaki diğer yarışmalar cuma yapılıyor ama yarışma nasıl oluyor henüz çözemedim :) siz çok iyi kilo veriyorsunuz umarım bende başarırım

canım bak şimdi herkes istediği diyeti uyguluyo ve gün içinde yediklerini yazıyor ki ne kadar yediğimizi görüp fazla yemeyelim diye ve birbirimize yorum yapıyoruz az yemişsin fazla yemişsin şunu yemeseydin daha iyi olurdu gibisinde. ve her pazartesi öğlene kadar sabah aç karnına tartılıp yani gerçek kilomuzu yazıyoruz her hafta birinci seçiliyo yani daha çok kim kilo verdiyse bu kadar :)

bune ya bır ıkı saat gelmedık kaynatmıssınız ortalıgı
koye gıdemedık bız esımın ısı cıktı cok bızde gıdıp yenı evımıze baktık azcık merkezde dolastık geldık
bırazdan da kuzucuklarımla tırtıl kurabıye yapcaz :))) cılekelrımızı cıkoya sonrada sekere bandırcaz :)))
offf bu begenilmezmi ya... okurken gozumde canlandi ,agzim sulandi valla..tesekkur ederim canim yazdigin icin...
aynen benımde cnm suan sılıyorum o suları

hmmm seni suslu senii :)) bende etek cok giymem....
bende son zmnlarda artık etek gıymeye basladım ama pantolondan vazgecemıyorum (((

yaş 25 çocuk yok henüz yeni evliyim
oooo o zmn hemen acılen vermen lazım
karar ver dıysen baslarsın ama burayı ıhmal etmekı motıve olabıl

Eki Görüntüle 690310 Eki Görüntüle 690311

Nasilim ? fistik olmaya az kalmis dimi? yorumlarinizi bekliyorum
ne azı ya sen zaten fıstıksın
bıde ben cekeyım bakalım nasl olmusuz

bende bugun dıyet listeme basladım suan 68 kıloyum amacımsa yaza kadar 58 olmak :)) kendımı tarıda 58 olarak gorene kadar bozmak yok yola dewamm hadı bakalımm :) :) :=))

devam aynen durmak yok hosgeldın aramıza

ogle yemegimide yedim geldim.bugun yediklerim bu saate kadar soyle:

sabah 1 kase (30 gr ) kellogs+125 ml sut
ogle : 1 tabak dolusu karnibahar salatasi ve bir kase corba...
supper olmus

mmm en kısa zamnada yapıcam bunu ellerıne saglık cnm

kizlar bundan sonra hergun tartilmiycam ...hergun tartilmak beni strese soktugu icin yavas kilo veriyorum sanirim...haftada bir tartilicam artik yada 2 en fazla....

sen zaten oncekı yıllarda da hafta da bır tartılıyordunn cnm olabılır onu takıp stres yapıyor olabılırsın
nazlibahar bir pizza dedin aklimiza kurt dusurdun,istahimizi kabarttin... seni ne yapmali simdi?kaynar kazana mi atmali?
at at at benı ya canım sıkıldıkca kendımı mutfaga verıyorum uya
ben okudugum ve sizinle paylaştıgım şeyi yapicam malum dönemimde yapıcam lapamı ama lahana diyetinde arkadaş yok mu bakeyim banaa ?

ya daha lahana mhana denemem ben mıdem cok fena olmustu sekerım dusmustu elım ayagım tıtrıyordu

aynen ya saymadıgımız yemek kalmadı iştahımız kabardı ama ben tokum

ben acım acccccccc ac

ya canim lahanayi ben yapmak istiyorum ama makinayla cekince igrenc olur o yaa ( guvenemiyorum kendime o yuzden...
evet öğğğğğğğğğ

ben sabah 9 da yedigim kellogsla duruyorum bir isirimlikta cikolatali kek yedim oglumun biraktigi....
birazfanda karnibahar salatasi yiycem...
oh afıyet olsun cok guzel ben ne yesem yogurt yıyım bari sabahkıler yuzunden ogleyı atlıcam

ayyy canim ya pizza deme bana yaa(
cok uzun zamandir yapmadim oyle canim istiyorki anlatamam..yapmiyorum kilo verince yapicam diye ama kilolarda gram gram gidiyor (
bende ya baya olmus gamze oyle dedı taaaa ne zmndır yemıyorz dedı yrn sabaha bakalım yapıcaz
inşallah çekinip atarım :))
beklıyoruz

askin kim?pizzami?
bende haayatimin anlami diyeyimde tam olsun bari
yok ya daha neler var benım ıcın

evvet pizzaaa kısır turşu aşkımda ondan sonra geliyo

oh ohhh devam et bakalım daha neler cıkacak
ayy benimde ilk askim (elde acma) baklava ,sonra pizza,kunefe,iskender kebap, dondurma,lahmacun,yas pasta,kisir ayy hepsi herseyyyy hangi birini sayayiiimmm?

aynen aynen say say bıtmez

evet kızlar oğluşumun toplantısına gittim toplandık geldim gelirken iki saate yakın yürüdüm ama çok zorlandım .hastalığı henüz atlatamadım,sabah çıkarken bir salatalık yemiştim okuldan kızılaya bir saatte yürüdüm kızılaya geldiğimde bir baş ağrısı tuttu anlatamam herhalde açlıktan deyip bir simit aldım yedim üzerine bir saat kadar daha yürüdüm baktım fenalaşıyorum ulustan metroya atlayıp eve kendimi zor attım anladım ki bu hastalık ilaç olmadan iyileşmiyo dönerken de ilaçlarımı aldım inşallah yarın daha iyi olurum

aksam yemegım:yrm domates yrm bıber yrm salatalık bır bıcak yuzu krem peynır 3 zeytın tuzlayıp cıcek ekmekler oluyor ya bır parcasına koydum yedım nasıl ozlemısım ya yesem ıkı tane daha yerım o derece ama yemıycem bu yeter sanırım doymadım ama bennnnnnnnn

işte buda ben boyut olarak kucuk olmus olabılır hangını sececegımı kestıremedım de artıkın
mehayım kadar uzun degılım napalımmmm ))

resimlere bak herkes fıstık gibii bi ben mi şişmanım burada

cnm sende bı resım atabılırsın oncesı ve sonrası yaparız ben de onceden boleydın sımdı boleyım dıye atcaktım bulamadım hıc yok resmım oncesıne aıt((

evet nazlıbaharcım mehay kadar ince durmuyorsun ama sende fıstık gibisin bence
tşk. ederım mamelegım ya bende o boy olsa bu kıloyla hıc ugrasmam ben ki bu boyda 60 yeter dıye dusunuyorum ben (58 de bol gıyınıyorum ya o yuzden )))

resimlere bak herkes fıstık gibii bi ben mi şişmanım burada

bende şişmanım canım, canını sıkma ama bizde zayıflıyoruz bu hafta hastaydım çok yürüyemedim fazla dikkat edemedim yediklerime ama bi kendime geleyim bak nasıl devam edecem yoluma tabii sende benle beraber kızlar beni bilir hele bi hafta kıskançlıktan tam 2.5 kilo vermiştim. yine olacak ama şimdi çok öksürüyorum yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…