cnm sende bı resım atabılırsın oncesı ve sonrası yaparız ben de onceden boleydın sımdı boleyım dıye atcaktım bulamadım hıc yok resmım oncesıne aıt((
tşk. ederım mamelegım ya bende o boy olsa bu kıloyla hıc ugrasmam ben ki bu boyda 60 yeter dıye dusunuyorum ben (58 de bol gıyınıyorum ya o yuzden )))
belli canim belli :)))nerden anladın süslü oolduğumu
mesaj yazma bölümünde alt kısımda eklenti ekle diyo canım ordan
o zaman cok sanslisin hemen vermeye bak ve ardindan hamilrligin tadini cikqr canim :))yaş 25 çocuk yok henüz yeni evliyim
supersin canim...ya kızlar balığı yaptığım güveç kabının fotosunu nasıl yükleyebilirim buraya ?
bende şişmanım canım, canını sıkma ama bizde zayıflıyoruz bu hafta hastaydım çok yürüyemedim fazla dikkat edemedim yediklerime ama bi kendime geleyim bak nasıl devam edecem yoluma tabii sende benle beraber kızlar beni bilir hele bi hafta kıskançlıktan tam 2.5 kilo vermiştim. yine olacak ama şimdi çok öksürüyorum yaaa
boyun kaçtı senin
bende son zmnlarda artık etek gıymeye basladım ama pantolondan vazgecemıyorum(((
ne azı ya sen zaten fıstıksın
bıde ben cekeyım bakalım nasl
sen zaten oncekı yıllarda da hafta da bır tartılıyordunn cnm olabılır onu takıp stres yapıyor
bende ya baya olmus gamze oyle dedı taaaa ne zmndır yemıyorz dedı yrn sabaha bakalım yapıcaz
beklıyoruz
tırtılları attım cnm çileklerı de denedık cok begendı gamze ıkısınıde cıldırmıs gıbı yedı ahmedım oksuruyor gene tıkamasın dıye basında oturuyorum suan yavrum o daha gormedı bıle ben yaparken uyuyakalmıssorma ya pantolon cok rahat...
yapinca tirtik kurabiyelerin ad pizzanin fotolarini face e koy seninkileride gorelim :))
canim onceki yillarda calidiyordumya vakit geciyordu tartilmak aklima bile gelmiyordu...simdi evde sikintidan gidip gelip tartiliyorum(
yok canim vericem daha...verilecek 8 kilom var daha en az o da....ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum evlendigim seneki kiloma inicem insallah...mehay zaten fıstık gibisin çatlatacak mısın bizi anacım ,bence daha zorlama sen öyle etsiz butsuz kadınlar güzel olmaz
sende kisa kategorisine girmiyorsun masallahon var canimEki Görüntüle 690483
işte buda ben boyut olarak kucuk olmus olabılır hangını sececegımı kestıremedım de artıkın
mehayım kadar uzun degılım napalımmmm))
istersen sende boyle olabilirsin kiz :) yeterki isteresimlere bak herkes fıstık gibii bi ben mi şişmanım burada
evet nazlıbaharcım mehay kadar ince durmuyorsun ama sende fıstık gibisin bence
Heh sanki dersin aramizda 10 kilo var alt tarafi 5 cm :))tşk. ederım mamelegım ya ben o boy olsa bu kıloyla hıc ugrasmam ben ki bu boyda 60 yeter dıye dusunuyorum ben (58 de bol gıyınıyorum ya o yuzden )))
bende şişmanım canım, canını sıkma ama bizde zayıflıyoruz bu hafta hastaydım çok yürüyemedim fazla dikkat edemedim yediklerime ama bi kendime geleyim bak nasıl devam edecem yoluma tabii sende benle beraber kızlar beni bilir hele bi hafta kıskançlıktan tam 2.5 kilo vermiştim. yine olacak ama şimdi çok öksürüyorum yaaa
geldi geldi merak etme :))kulakları cınlayan gelıyor sanırım :)))
hosbulduk asgum.hayir hic de cok degil ben yine senden cok yedim :))asgum hosgeldın bidenemmm
ya benım aksam yemegım cok olmamıs dımı kızlarrr vıcdan yaptım sımdı yemeseydım de salata corbamı yeseydım
tırtılları attım cnm çileklerı de denedık cok begendı gamze ıkısınıde cıldırmıs gıbı yedı ahmedım oksuruyor gene tıkamasın dıye basında oturuyorum suan yavrum o daha gormedı bıle ben yaparken uyuyakalmıs
yok canim vericem daha...verilecek 8 kilom var daha en az o da....ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum evlendigim seneki kiloma inicem insallah...
sende kisa kategorisine girmiyorsun masallahon var canim)
istersen sende boyle olabilirsin kiz :) yeterki iste)
Heh sanki dersin aramizda 10 kilo var alt tarafi 5 cm :))
su kiskanclik ne iyi seymis meger :))
bende nazlisimi kiskansamda 51.5 lere insem bu hafta ne iyi olur yaaaa :))
yok canim vericem daha...verilecek 8 kilom var daha en az o da....ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum evlendigim seneki kiloma inicem insallah...
sende kisa kategorisine girmiyorsun masallahon var canim)
istersen sende boyle olabilirsin kiz :) yeterki iste)
Heh sanki dersin aramizda 10 kilo var alt tarafi 5 cm :))
su kiskanclik ne iyi seymis meger :))
bende nazlisimi kiskansamda 51.5 lere insem bu hafta ne iyi olur yaaaa :))
cok terlemıs ustunu degıstım mutfaga goturdum kucagımda gosterdım cok guldu uyanınca yıcem onları anne dedı yattı gerıgeldi geldi merak etme :))
hosbulduk asgum.hayir hic de cok degil ben yine senden cok yedim :))
uyanip onlari gorunce sevinir :))
kiz nazlişim seninle iki kategoride yarisiyoruz heee :))))
hem diyet kategorisi hem mutfak :)))
ayy canim aman yok.ben ne yapsam suc oluyor.gecen face de blogumun foto ve tarflerimin fotogrflarini paylastim arkadas listemde babamin kuzeni var 40 yasinda kurabiye ve pastamin altina kizim sen kafayi yemeklemi bozdun yazmis...cok moralim bozulduahhh ah bu kıskanclık ya ne guzel bıseymıs :)
cnm ya cok zayıf olursun o zm n ya kadın dedgın azcık ele gelmelı hehhehehe
cok terlemıs ustunu degıstım mutfaga goturdum kucagımda gosterdım cok guldu uyanınca yıcem onları anne dedı yattı gerı
sorma cnm ya yarısımız hep boyle olsun yeterki sende acsana tarıflerım dıye bı albüm
akşam yemeğimi yedim :bir kase çorba, aynı kaseyle türlü ,iki dilim çavdar ekmeği,iki lokma gözleme ilçlarımı da aldımmı tamamdır
ya ne dıyım sımdı yerı degılkı agzımdan cıkacak lafın densız dıyelım bari kibarca :))ayy canim aman yok.ben ne yapsam suc oluyor.gecen face de blogumun foto ve tarflerimin fotogrflarini paylastim arkadas listemde babamin kuzeni var 40 yasinda kurabiye ve pastamin altina kizim sen kafayi yemeklemi bozdun yazmis...cok moralim bozuldu( diyet yapiyormus o yiyemiyormus niye koyiyprmusum...dedim tamam bundan sobra fotolarimi senin goremiyecegin sekilde ayqrlar oyle koyarim...kivirmaya basladi sonra saka falan dedi....
ohhh supersin cankus :))
Yaw yaptim gene ben yapacagmi aksam aksam bi dunya kizartma yedim karisiktisonunda benimde çizelgem oldu ,kilo değişimi olunca nasıl olacak peki
sloganımız neydi ;
YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM
çizelgeden de belli değil mi hehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?