Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

boyun kaçtı senin

kıyamam ya cok uzuluyorum hastalık lafı duyunca cok cok gemcıs olsun cnm
bılmezmıyız senın ne kıskanc oldugunu ))hadı bu haftad a kıskan o zmn bbızı ok hem yarıs var yoksa nasıl kupayı alcaz
boyun kaçtı senin

165 cnm mehayım benden 5 cm uzun :)))

asgum hosgeldın bidenemmm

ya benım aksam yemegım cok olmamıs dımı kızlarrr vıcdan yaptım sımdı yemeseydım de salata corbamı yeseydım

sorma ya pantolon cok rahat...
yapinca tirtik kurabiyelerin ad pizzanin fotolarini face e koy seninkileride gorelim :))
canim onceki yillarda calidiyordumya vakit geciyordu tartilmak aklima bile gelmiyordu...simdi evde sikintidan gidip gelip tartiliyorum (

tırtılları attım cnm çileklerı de denedık cok begendı gamze ıkısınıde cıldırmıs gıbı yedı ahmedım oksuruyor gene tıkamasın dıye basında oturuyorum suan yavrum o daha gormedı bıle ben yaparken uyuyakalmıs

mehay zaten fıstık gibisin çatlatacak mısın bizi anacım ,bence daha zorlama sen öyle etsiz butsuz kadınlar güzel olmaz
yok canim vericem daha...verilecek 8 kilom var daha en az o da....ben kendimi boyle mutlu hissetmiyorum evlendigim seneki kiloma inicem insallah...

Eki Görüntüle 690483

işte buda ben boyut olarak kucuk olmus olabılır hangını sececegımı kestıremedım de artıkın
mehayım kadar uzun degılım napalımmmm ))
sende kisa kategorisine girmiyorsun masallahon var canim )
resimlere bak herkes fıstık gibii bi ben mi şişmanım burada
istersen sende boyle olabilirsin kiz :) yeterki iste )
evet nazlıbaharcım mehay kadar ince durmuyorsun ama sende fıstık gibisin bence

tşk. ederım mamelegım ya ben o boy olsa bu kıloyla hıc ugrasmam ben ki bu boyda 60 yeter dıye dusunuyorum ben (58 de bol gıyınıyorum ya o yuzden )))
Heh sanki dersin aramizda 10 kilo var alt tarafi 5 cm :))

su kiskanclik ne iyi seymis meger :))
bende nazlisimi kiskansamda 51.5 lere insem bu hafta ne iyi olur yaaaa :))

kulakları cınlayan gelıyor sanırım :)))
geldi geldi merak etme :))
asgum hosgeldın bidenemmm

ya benım aksam yemegım cok olmamıs dımı kızlarrr vıcdan yaptım sımdı yemeseydım de salata corbamı yeseydım
hosbulduk asgum.hayir hic de cok degil ben yine senden cok yedim :))

uyanip onlari gorunce sevinir :))
kiz nazlişim seninle iki kategoride yarisiyoruz heee :))))

hem diyet kategorisi hem mutfak :)))

anammmm 51.5 yazmisim 61.5 yazacagima :)))))

ama oyle de olsa hic fena olmazdi hani :)) heee

ahhh ah bu kıskanclık ya ne guzel bıseymıs :)
cnm ya cok zayıf olursun o zm n ya kadın dedgın azcık ele gelmelı hehhehehe

geldi geldi merak etme :))

hosbulduk asgum.hayir hic de cok degil ben yine senden cok yedim :))

uyanip onlari gorunce sevinir :))
kiz nazlişim seninle iki kategoride yarisiyoruz heee :))))

hem diyet kategorisi hem mutfak :)))
cok terlemıs ustunu degıstım mutfaga goturdum kucagımda gosterdım cok guldu uyanınca yıcem onları anne dedı yattı gerı
sorma cnm ya yarısımız hep boyle olsun yeterki sende acsana tarıflerım dıye bı albüm

akşam yemeğimi yedim :bir kase çorba, aynı kaseyle türlü ,iki dilim çavdar ekmeği,iki lokma gözleme ilçlarımı da aldımmı tamamdır

ara 2 gofret (100 kalori)
aksam ton balikli sandvic...ekmegim buyuktu bugun ceyrek ekmekten biraz aha buyuktu diyebilirim...baska bisey yemem bu aksam erken yedim zaten...

ayy canim aman yok.ben ne yapsam suc oluyor.gecen face de blogumun foto ve tarflerimin fotogrflarini paylastim arkadas listemde babamin kuzeni var 40 yasinda kurabiye ve pastamin altina kizim sen kafayi yemeklemi bozdun yazmis...cok moralim bozuldu ( diyet yapiyormus o yiyemiyormus niye koyiyprmusum...dedim tamam bundan sobra fotolarimi senin goremiyecegin sekilde ayqrlar oyle koyarim...kivirmaya basladi sonra saka falan dedi....
akşam yemeğimi yedim :bir kase çorba, aynı kaseyle türlü ,iki dilim çavdar ekmeği,iki lokma gözleme ilçlarımı da aldımmı tamamdır

ohhh supersin cankus :))

ya ne dıyım sımdı yerı degılkı agzımdan cıkacak lafın densız dıyelım bari kibarca :))

4tane tırtıl yedım bende sımdı oglusla kızlar erken yendı aksam yemegım ya ıns. acıkmam artık yogurt yerız napalım

kızlar bugün bişey denedim çok güzel oldu benim üvey halam hiçç yemeklerden kısmayarak bi kaç haftada sanıyorum 7 kilo veröişti yalan olmasın her gün sabah akşam bir tutam sinemaki içmiş çay bardağı kadar yani günde 2 çay bardağı sinemaki bende hem form çayıyla hemde bu yöntemle verdim tek başıma 6-7 kilomu. fakat artık iğreniyorum sinemaki kokusundan ve tadından çünkü birde saçıma şu meşhur dinemaki kürünü yapıyodum. 1 çay bardağı için 1 küçük tutam sinemaki 3 top karabiber 1 karanfil attım az geldi bi daha ki sefere 3 tane atıcam bunu 5 dakika demleyip içtim harika oldu sinemaki tadı yok naneli gibi olduu :)

sonunda benimde çizelgem oldu ,kilo değişimi olunca nasıl olacak peki

sloganımız neydi ;

YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM

çizelgeden de belli değil mi hehehehe

Son düzenleme:
sonunda benimde çizelgem oldu ,kilo değişimi olunca nasıl olacak peki

sloganımız neydi ;

YİYEREK MUTLU OLACAĞIMA GİYEREK MUTLU OLAYIM

çizelgeden de belli değil mi hehehehe
Yaw yaptim gene ben yapacagmi aksam aksam bi dunya kizartma yedim karisikti pismanim sma geri donulmuyor(

benim de bu haftam hiç iyi geçmedi kilo almadım ama vermedim de hep bu arkadaş toplantılarından ,acaba diyorum bi bahane bulup gitmesem mi ya offff ne güzel kilo veriyodum konsantrasyonum bozuldu puffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…