Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Ben bugunu hic hesaba katmiyorum acaip yedim koydeydik
Birazdanda evdeki bebelerime yemek vericem ins yemeyi dusunmuyorum
Gece girerim yine gorusmek uzere

Bende demin 4 lokum yedim sekerim dustu sanirim kendimi iyi hissetmedim...ama yilmak yok yola devam...yarin icin oglum ve esim pizza istedi bende yiycem ama sabah kellogs yiycem sadece orantilamak icin...
Carsambada pazara cikicam lahana bakayim.sanirim su lahana diyetini denemem lazim yoksa gitmeyecek bu kilolar...

Kizlar lahana diyetine baktimda sanirim 4 gun araliksiz yapabilirim...1 hafta yapamam tansiyon problemim akseder yine dusuyordu bir ara surekli...simdi iyiyim cok sukur...1 hafta cok uzun biz fazla kilosu olmayanlada saglik sorunu ortaya cikarabilir o yuzden 4 gun yeterli diye dusunuyorum ben..ayrica bu diyeti kolay yapabilecegimi umuyorum cunku icine az miktarda tuz,biber yada bulyon atma hakkimiz varmis bu da kolaylik saglar diye dusunuyorum...persembe basliycam insallah pazartesiye kadar guzel kilo verecegimi umuyorum....

Sizler bu diyeti kac gun yaptiniz en fazla ve kac kilo verdiniz?

Benimkilerde istiyor ve ben hala yapamadim bugun sbh kahvaltidan sonra mutfaktan cikmadan daha gamze kisirvistedi yanina yas pasta ve tirtil tursu ekledim cayla saat 2 de bi guzel goturduk ardindan koye ciktik tereyagsa koy yumurtasi koy ekmegi ile 4 tu sanirim daha bisey yemedim umudum62.9 benim de ins sabaha ne gzl 62.5 gormustum ama yadiklerimden pisman degilim

cnm 4 gun cok bence ya sen bilirsin de ben 2 gun yaptim sanirim hatirlamiyorum ne kadar verdim onu bile hatirlamiyorum ve ben sadece lapa yapabildigime karar verdim ortalsma hep ayni verdim cunku dikkatli ol diyebiliyorum

Offf koy ekmegi koy yumurtasi yenirde pisman olunurmu hic? Ne guzel saglikli beslenmissin bugun organik hepsi...missss..
Ben dun ac yattim zor uyudum gece acliktan kac kere uyandim buna ragmen sabah yine 63.8 dim ( ne oluyor boyle anlamiyorum...yaglar erimemek icin savasiyor sanki...bunyem benle inatlasiyor off offf ( son carem lahana diyeti..ama sen kotkuttun beni simdi niye dikkatli ol dedinki? (

Ya ne bilim benim bunyem dayaniklidir ama o gun cok kotu olmustum titriyordum resmen sen biraz hasassin o yuzden

Ya ne bilim benim bunyem dayaniklidir ama o gun cok kotu olmustum titriyordum resmen sen biraz hasassin o yuzden

Haa evet zaten yapamazsam zorlamam canim...midem cok hassas benim birde tansiyonum asiri dusuyordu ,bayilmalar yasadim ve ilac kullandim bir donem bu yuzden, ama su anda iyiyim o yuzden deniycem...lapayi cok rahat yaptim gecen daha fazlada yapabilirdim mesela...ama bunda rahatsizlik hissedersem birakirim hicbisey sagligimdan onemli degil elbetteki :))

Son düzenleme:
hafta sonu oldumu ısler bııtmıyor benım yetısemıyorum o kadar kostruyorum ki ama yıne de yetısmıyor seneye okula baslayınc a nasıl olcak hep onu dusunuyorum nasıl yetısıcem acaba ( yıne kosturmaca baslıcak cocuklarımın her bırı bıryerde olacak sabah dagıt aksam topla Allah ım guc kuvvet ver dıye dua edıyorum hep hersey onlar ıcın sımdı borek sardım buzluga attım sabah kalkıp pişiricem gamzeme beslenme koyacam ne zormus meger anne olmak annelerımız derdı de amaaaaannn derdım hep meger haklılarmıs of bi efkar bastı bırden
mehayım yrn ahmetım cok hasta 23 nısan ıcın son prova yapılcakmıs statta okula yollamıcaktık bana demesınmı hastada olsam gıtcem 23nısanda oynıcam o kadar bosunamı calıstık ayyy şok oldum agladı aglıcka babası dedı tmm hasta da olsan ıyılesmsen de 1 saattlıgıne goturcem senı uzulme nasıl sevındı sabah belkı dırek ben oglumu stada goturebılırım oyununuoynar gerı alırım eve acaaba bıldırım yapablırmıyım o kosturmacada dıye dusundum bıran ama erken den kalkıp tatrtılırım artık aysemelekte benımle olcak havalarda kotu ayyyyy bugun ben yıne bunalıma mı gırıyorum ne ya gece gece :))))) hıc uyku yok gızum de sabah erken kalkılcak
oğluma 23 nısan ıcın robot olan arabalardan soz vermıstım bulamıyorum nette ( 2 gun kaldı ben hala arıyorum oyyyy oyyy

8-15 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................63.1..............63.4..........300 gr almis

Nazlibahar..................64.4...............63.3..........1.100 gr vermis

Mamelek....................87.2...............????..........000gr

Dilvin.......................52.2................????...........000 gr

Canfunerda...............57.9................58.4...........500 gr almis

Evet listemize bakarsak bu hafta verilen kilolarin bir kismi geri gelmis,ama moral bozmak yok aynen devam...

Son düzenleme:
günaydın mehaycım ben hasta yatıyorum sabah 6.30 da oğumu eşimi yolladım arkalarında sanki baygın düştüm10.30 da zarzor kalkabildim ve maalesef 87.8 kg çıktım moralim çok kötü bedenim de kötü yinede hamdolsun deyip güne başladım canım

ne guzel bır sonuca baglamışşın cnm

benımde suan gızumden uyku akıyor ama kızımı okula yollayıp bebeısımı yatırcam uykuya ve eve gırıscem yrn ahmet kermeın gosterısı var bır suru mısafırımız var ardında gezmele r olucak ınslalah hava guzel olur bebegım üşümez o yuzden bugunden hazırlık yapmam lazım
kıloma gelınce uzuldum bende ama gecen haftaya gore demek 1100 vermısım cok guzel 64 ten kurtuldum ya yeeter bana bu hafta cok veremeyebılırım gunlarım var cunku o yuzden kılomu korumaya dıkkat etcem bı taraftan da yrıs var hadı hayırlısı bvakalım

amanıin yarış haftasında ne günü yaa önce şaka şaka dediniz bak şimdi gerçek oldu bütün kiloları benmi verecem

Nazlıbahar seni tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin ,mehay ında dediği gibi toparlanma zamanı

sabah 1 yumurta ,az peynir 1 büyük dilim kızarmış ekmek(bugün başka ekmek yemeyeceğim için büyük yedim),salça soslu zeytinyağ,domates,salatalık yedim
öğlen bir kase çilek ,akşam da yoğurt ve salata yicem .

Canim cok gecmis olsun usuttunmu acaba ?yoksa havalardanmi oldu? ( kilinda fazla oynama olmamis canim onca yemeye uzulme...
amanıin yarış haftasında ne günü yaa önce şaka şaka dediniz bak şimdi gerçek oldu bütün kiloları benmi verecem

Kiz nazlibahar gunum var demedikiii :))

8-15 Nisan diyet yarismasinda bulunanlar

Mehay.......................63.1..............63.4..........300 gr almis

Nazlibahar..................64.4...............63.3..........1.100 gr vermis

Mamelek....................87.2...............87.8.........600 gr almis

Dilvin.......................52.2................????...........000 gr

Canfunerda...............57.9................58.4...........500 gr almis

Evet listemize bakarsak bu hafta verilen kilolarin bir kismi geri gelmis,ama moral bozmak yok aynen devam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…