- 14 Eylül 2012
- 5.242
- 1.854
- 448
Yaw yaptim gene ben yapacagmi aksam aksam bi dunya kizartma yedim karisiktipismanim sma geri donulmuyor (
Nazlıbahar bebek muhallebisini yazıyorum ;
1 su bardağı süt
1 tane bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı pirinç unu veya mısır nişastası
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tereyağı
bunları pişiriyosun,ocaktan aldıktan sonra biraz ılınınca 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun bu kadar
Gecti gecti telaslanma ben ustesinden gelirim onunGeçmiş olsun ablacım mekik çek 60 tane çek 15 dakika çek 1 dakika ara ver ben öyle yapıyorum burdaki cagla ablam demişti :)
cok gzl hemen kaydediyorumNazlıbahar bebek muhallebisini yazıyorum ;
1 su bardağı süt
1 tane bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı pirinç unu veya mısır nişastası
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tereyağı
bunları pişiriyosun,ocaktan aldıktan sonra biraz ılınınca 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun bu kadar
Gecti gecti telaslanma ben ustesinden gelirim onun
cok gzl hemen kaydediyorum
uzulme canim nasil olsa yiyerekte kilo veriyorsun sen.yemiyerek kendine iskence etme bari...Yaw yaptim gene ben yapacagmi aksam aksam bi dunya kizartma yedim karisiktipismanim sma geri donulmuyor (
gitmeme imkanin varsa gitme canim ben gitmiyorum bazen...benim de bu haftam hiç iyi geçmedi kilo almadım ama vermedim de hep bu arkadaş toplantılarından ,acaba diyorum bi bahane bulup gitmesem mi ya offff ne güzel kilo veriyodum konsantrasyonum bozuldu puffffffffff
Oooo sende iyice saldin cayira he olmazki boleKızlar bugün hareket olarak sadece annemle ev aradık başka bisey yok malesefyarınıda es gecicem ama pazartesi günü bomba gibi başlıycama adım gibi eminim yarın ailecek olcagımız icin diyet yapamam (
yok cnm yan geldim yatiyorum gamzenin testlerini cozuyoruzuzulme canim nasil olsa yiyerekte kilo veriyorsun sen.yemiyerek kendine iskence etme bari...
gitmeme imkanin varsa gitme canim ben gitmiyorum bazen...
Oooo sende iyice saldin cayira he olmazki bole
yok cnm yan geldim yatiyorum gamzenin testlerini cozuyoruz
tez zamnda bulursunuz ıns.ablacım ama ev arıyoruz onun bi stresi var
tez zamnda bulursunuz ıns.
çok güzel canım bebeğim olsa yapardım
:))))) benim bennnkız 7 aylık bebeği olan sen değilmiydin şaşırmışım ben o zaman delirmişim :26:
ay mamelek sen yazmışın bi an ben de nazlıbahar yazdı sandım delirdim sandım kız :))))
aycnm burda gene kapkaranlik yagmur var gene bi duzelsde oglumda hasta olmasa artikgünaydın kızlar kaç gündür unuttuğumuz güneşi bu sabah gördük çok şükür nolur artık yaz gelsin ,kilolar gitsin ...
kız 7 aylık bebeği olan sen değilmiydin şaşırmışım ben o zaman delirmişim :26:
ay mamelek sen yazmışın bi an ben de nazlıbahar yazdı sandım delirdim sandım kız :))))
Benim icinse en kolay gunGunaydinlar iyi pazarlarrrrr
Yrn bildirim gunu son gune dikkatbenim icim en zor gunlerden biri hayirlisi bakalim
benim en küçük bebeğim 15 yaşında
günaydın kızlar bugün daha iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? bügün süper30:) bi kahvaltı yaptım kızım 11 de uyandı onun kahvaltısıylada öğlen yemeğimi yedim sabah 87,4 gösterdi tartı bu kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra pazartesi 87 göstereceğini sanmıyorum ama haftaya büyük yarışımız var bu gün hastalığımın son kırıntılarını üzerimden bir atayım yarın start verecez bakalım nolucak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?