Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Nazlıbahar bebek muhallebisini yazıyorum ;

1 su bardağı süt
1 tane bıldırcın yumurtası
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı pirinç unu veya mısır nişastası
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tereyağı

bunları pişiriyosun,ocaktan aldıktan sonra biraz ılınınca 1 tatlı kaşığı bal koyuyosun bu kadar

çok güzel canım bebeğim olsa yapardım

Geçmiş olsun ablacım mekik çek 60 tane çek 15 dakika çek 1 dakika ara ver ben öyle yapıyorum burdaki cagla ablam demişti :)
Gecti gecti telaslanma ben ustesinden gelirim onun

cok gzl hemen kaydediyorum

Gecti gecti telaslanma ben ustesinden gelirim onun

cok gzl hemen kaydediyorum

Kızlar bugün hareket olarak sadece annemle ev aradık başka bisey yok malesef yarınıda es gecicem ama pazartesi günü bomba gibi başlıycama adım gibi eminim yarın ailecek olcagımız icin diyet yapamam (

Yaw yaptim gene ben yapacagmi aksam aksam bi dunya kizartma yedim karisikti pismanim sma geri donulmuyor(
uzulme canim nasil olsa yiyerekte kilo veriyorsun sen.yemiyerek kendine iskence etme bari...
benim de bu haftam hiç iyi geçmedi kilo almadım ama vermedim de hep bu arkadaş toplantılarından ,acaba diyorum bi bahane bulup gitmesem mi ya offff ne güzel kilo veriyodum konsantrasyonum bozuldu puffffffffff
gitmeme imkanin varsa gitme canim ben gitmiyorum bazen...

Kızlar bugün hareket olarak sadece annemle ev aradık başka bisey yok malesef yarınıda es gecicem ama pazartesi günü bomba gibi başlıycama adım gibi eminim yarın ailecek olcagımız icin diyet yapamam (
Oooo sende iyice saldin cayira he olmazki bole
uzulme canim nasil olsa yiyerekte kilo veriyorsun sen.yemiyerek kendine iskence etme bari...

gitmeme imkanin varsa gitme canim ben gitmiyorum bazen...
yok cnm yan geldim yatiyorum gamzenin testlerini cozuyoruz

günaydın kızlar kaç gündür unuttuğumuz güneşi bu sabah gördük çok şükür nolur artık yaz gelsin ,kilolar gitsin ...

kız 7 aylık bebeği olan sen değilmiydin şaşırmışım ben o zaman delirmişim :26:

ay mamelek sen yazmışın bi an ben de nazlıbahar yazdı sandım delirdim sandım kız :))))
:))))) benim bennn

günaydın kızlar kaç gündür unuttuğumuz güneşi bu sabah gördük çok şükür nolur artık yaz gelsin ,kilolar gitsin ...
aycnm burda gene kapkaranlik yagmur var gene bi duzelsde oglumda hasta olmasa artik 23 nisana hasta olmasin anne ne zmn hastami olcam 23 nisanda olsun yinede kiyafetimi giycem gitcem oynicam diyor

Gunaydinlar iyi pazarlarrrrr
Yrn bildirim gunu son gune dikkat benim icim en zor gunlerden biri hayirlisi bakalim

günaydın kızlar bugün daha iyiyim çok şükür sizler nasılsınız? bügün süper 30:) bi kahvaltı yaptım kızım 11 de uyandı onun kahvaltısıylada öğlen yemeğimi yedim sabah 87,4 gösterdi tartı bu kahvaltı ve öğle yemeğinden sonra pazartesi 87 göstereceğini sanmıyorum ama haftaya büyük yarışımız var bu gün hastalığımın son kırıntılarını üzerimden bir atayım yarın start verecez bakalım nolucak

Gunaydinlar iyi pazarlarrrrr
Yrn bildirim gunu son gune dikkat benim icim en zor gunlerden biri hayirlisi bakalim
Benim icinse en kolay gun ( ne aciki ne ailem var ne akrabam toplanipta birlikte biryerlere gidelim yemekler yiyelim...keske oyle bir imkanim olsa hic dusunmez o gunu gonlumce yiyerek ailemle eglenerek gecirirdim (

benim en küçük bebeğim 15 yaşında

Ayy canim sorma bende bu hafta o kadar dikkat etmeme ragmen lapayla verdigim kilonun 800 gr i geri gelmis ( bugun dikkat edicem bakalim...yarina 62.9 gorsem ne iyi motive olurdum yaaa (

Ara : 1 dilim sade kek

birazdanda aksam yemegimi yiycem kizlar....

Aksam: 3 izgara kanat , 1dilim ekmek ve 1 bardak ayran...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…