Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Sanirim bu hafta nazlibahar haric kilo veren yok..dilvin henuz bildirim yapmadi ama o da bu haftadan sikayetciydi...sanirim bu haftanin birincisi nazlibahar ikincide yok zaten dermisim :))))
Ne yapmisiz biz bu hafta boyle yaaa? :))

Canim ben bu hafta yapabilirsem 4 gun lahana corbasi diyeti yapicam...persembe baslamayi dusunuyorum...eger 4 gun yapabilirsem onumuzdeki hafta insallah 60.9 gorecegimi dusunuyorum :)) sen hic yaptinmi bu diyeti?

mehaycım bak yukardaki yazıyı oku gunlarım var diyo yoksa ben yanlış mı anladım

Canim ben bu hafta yapabilirsem 4 gun lahana corbasi diyeti yapicam...persembe baslamayi dusunuyorum...eger 4 gun yapabilirsem onumuzdeki hafta insallah 60.9 gorecegimi dusunuyorum :)) sen hic yaptinmi bu diyeti?

yani lahana çorbası yaptım bigün içtim ama lahana çorbası diyeti olarak değil lahana çorbasının kilo vermede etkili olduğunu bildiğim için yaptım ama bişi dicem ya 4 gün çok değilmi yani bi zararı olmasın böyle diyetler sadece 2 gün yapılır diye biliyorum ama yanlışmıyım

kızlar bir kase müsli yedim geldim öğle ve akşama henüz karar vermedim ne yeyim diye ama ,neyse sonra yazarım size

mehaycım bak yukardaki yazıyı oku gunlarım var diyo yoksa ben yanlış mı anladım
aaa evet oyleymis dikkat etmemisim demekki....demekki takim adina ekstra gayret gostermen lazim senin bu hafta :))

Canim bu diyet normalde 7 gunluk ama ben 3-4 gun yapmayi dusunuyorum ya perembe basliycam ya cuma...

Ben yarim simit yedim cayla....

Kizlar dun olculerimi aldim incelmisim baya :)))

Bel: 78 den 72 ye inmis
gobek 86 dan 82 ye inmis
basen 100 den 96 ya inmis yuppiiiiiiii :))))

aaa evet oyleymis dikkat etmemisim demekki....demekki takim adina ekstra gayret gostermen lazim senin bu hafta :))

Canim bu diyet normalde 7 gunluk ama ben 3-4 gun yapmayi dusunuyorum ya perembe basliycam ya cuma...

olmaaaaaz nazlıcım olmaz yaaaaa bende hastayım zaten yenilemeyiz kazanmamız lazııııım

ya bide bi arkadaş daha katılmıştı aramıza spich miydi adı şimdi hatırlayamadım o yok ortalarda sanırım ,şimdi kimlerle yarışıyoruz dilvin varmı yarışmada

Yapabilirsen 2-3 gun sende lahana diyeti yap yapamazdan lapa yap derim ben )

aaaaa evet ya aynı hafta hem lahana hem lapa olmaz dimi dur ben lapa yapayım bu hafta en azından evde malzemeler var

yarın akşam yemeğe 2 arkadaşımız gelecek ama sorun değil sonuçta ev sahibi benim istediğimi yerim yani diyeti bozmam , dışarı arkadaşlara gidince sorun oluyor aslında haftada bir gün olursada hiç beni etkilemiyor ,vereceğim kiloyu veriyorum ama birden fazla olunca işte bu haftaki gibi oluyor pufffffffffffff

ya bide bi arkadaş daha katılmıştı aramıza spich miydi adı şimdi hatırlayamadım o yok ortalarda sanırım ,şimdi kimlerle yarışıyoruz dilvin varmı yarışmada
Canim dilvin bu hafta girmem ben pc bozuldu demisti bende 4 kisi kalinca esli olarqk bu yarisi yapalim dedim gruplaru olusturdum.sonradan katilmak istedi ama es yoktu benim yerime onu koyucam yarisa haftaya ....

bak kızım benimle uğraşma gaza gelirsem neler yaparım bilirsin ,

ay yoksa gaza mı gelsem
Bak hic girme bu ise derim kendine yaptigin iskenceyle kalirsin zira ben bu hafta lahana diyetiyle 2 kilo versem canfunerdada en az 1-1,5 verse senin bu hafta tek basina en az 3-3,5 kilo vermen lazim...malum nazlis kilo koruyacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…