Nazlıbahar seni tebrik ederim çok iyi kilo vermişsin ,mehay ında dediği gibi toparlanma zamanı
sabah 1 yumurta ,az peynir 1 büyük dilim kızarmış ekmek(bugün başka ekmek yemeyeceğim için büyük yedim),salça soslu zeytinyağ,domates,salatalık yedim
öğlen bir kase çilek ,akşam da yoğurt ve salata yicem .
ne guzel bır sonuca baglamışşın cnm
benımde suan gızumden uyku akıyor ama kızımı okula yollayıp bebeısımı yatırcam uykuya ve eve gırıscem yrn ahmet kermeın gosterısı var bır suru mısafırımız var ardında gezmele r olucak ınslalah hava guzel olur bebegım üşümez o yuzden bugunden hazırlık yapmam lazım
kıloma gelınce uzuldum bende ama gecen haftaya gore demek 1100 vermısım cok guzel 64 ten kurtuldum ya yeeter bana bu hafta cok veremeyebılırım gunlarım var cunku o yuzden kılomu korumaya dıkkat etcem bı taraftan da yrıs var hadı hayırlısı bvakalım
Canim ben bu hafta yapabilirsem 4 gun lahana corbasi diyeti yapicam...persembe baslamayi dusunuyorum...eger 4 gun yapabilirsem onumuzdeki hafta insallah 60.9 gorecegimi dusunuyorum :)) sen hic yaptinmi bu diyeti?
Yapabilirsen 2-3 gun sende lahana diyeti yap yapamazdan lapa yap derim benMehayyyyy orti bu hafta için önereceğin bişi var mı kazanmak lazım hehehehe
aaa evet oyleymis dikkat etmemisim demekki....demekki takim adina ekstra gayret gostermen lazim senin bu hafta :))mehaycım bak yukardaki yazıyı oku gunlarım var diyo yoksa ben yanlış mı anladım
yani lahana çorbası yaptım bigün içtim ama lahana çorbası diyeti olarak değil lahana çorbasının kilo vermede etkili olduğunu bildiğim için yaptım ama bişi dicem ya 4 gün çok değilmi yani bi zararı olmasın böyle diyetler sadece 2 gün yapılır diye biliyorum ama yanlışmıyım
aaa evet oyleymis dikkat etmemisim demekki....demekki takim adina ekstra gayret gostermen lazim senin bu hafta :))
Canim bu diyet normalde 7 gunluk ama ben 3-4 gun yapmayi dusunuyorum ya perembe basliycam ya cuma...
Ben yarim simit yedim cayla....
Kizlar dun olculerimi aldim incelmisim baya :)))
Bel: 78 den 72 ye inmis
gobek 86 dan 82 ye inmis
basen 100 den 96 ya inmis yuppiiiiiiii :))))
olmaaaaaz nazlıcım olmaz yaaaaa bende hastayım zaten yenilemeyiz kazanmamız lazııııım
tebrik ederim mehaycım darısı bizim başımıza
Yapabilirsen 2-3 gun sende lahana diyeti yap yapamazdan lapa yap derim ben)
Cirpinislariniz nafileeee biz kazanacegiz bu haftaaaa
Canim dilvin bu hafta girmem ben pc bozuldu demisti bende 4 kisi kalinca esli olarqk bu yarisi yapalim dedim gruplaru olusturdum.sonradan katilmak istedi ama es yoktu benim yerime onu koyucam yarisa haftaya ....ya bide bi arkadaş daha katılmıştı aramıza spich miydi adı şimdi hatırlayamadım o yok ortalarda sanırım ,şimdi kimlerle yarışıyoruz dilvin varmı yarışmada
Kiz ne gazi hasta hasta yat dinlenbak kızım benimle uğraşma gaza gelirsem neler yaparım bilirsin,
ay yoksa gaza mı gelsem
Ben yarim simit yedim cayla....
Kizlar dun olculerimi aldim incelmisim baya :)))
Bel: 78 den 72 ye inmis
gobek 86 dan 82 ye inmis
basen 100 den 96 ya inmis yuppiiiiiiii :))))
Bak hic girme bu ise derim kendine yaptigin iskenceyle kalirsin zira ben bu hafta lahana diyetiyle 2 kilo versem canfunerdada en az 1-1,5 verse senin bu hafta tek basina en az 3-3,5 kilo vermen lazim...malum nazlis kilo koruyacakbak kızım benimle uğraşma gaza gelirsem neler yaparım bilirsin,
ay yoksa gaza mı gelsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?