Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Aman ortim bu hafta biyere gitme yakarsin bizi

regl döneminde kilo vermek zormuş veya verilmiyormuş baktım şimdi netten ama eğer bu yok tatlı krizi gibi şeylerle ilgiliyse bu beni bağlamaz ben regl oldum diye mutfakta kamp yapanlardan değilim çok şükür ama tıbbi olarak bi mantığı varsa kötü oldu bu hafta sen biliyoımusun işin aslını mehay

Bence bu kisiden kisiye degisiyor...birde tatli krizleriyle alakali tabi :))
benim regl oldugum bazi haftalar 1-2 kilo verdigimde oldu...o kisiye bagli bence )

ÖDEM SÖKÜCÜ

Adet döneminde ödem ve sellülit artışını en aza indirmek için bu tedbirleri alabilirsiniz:

§ Her adet döneminden sonra güzel bir masaj yaptırın.

§ Adet döneminden bir hafta önce tuzu kesin

§ Daha fazla su için. Ne kadar çok su içerseniz, vücudunuzdaki ödemler o kadar kolay atılır. Günde 2 litre kadar su içiyorsanız, bunu 2,5 litreye çıkarın.

§ Gazlı-şekerli içecekler, kahve ve alkol almamaya çalışın. Bunlar vücuttaki tuzu, su toplanmasını ve gerginliği arttırırlar.

§ Kepekli pirinç, kepekli makarna, kuru fasulye, barbunya, mercimek, kepekli ekmek gibi yararlı karbonhidratlara ağırlık verin.

§ Turp, maydanoz, kereviz, çilek ve kabuklu pirinç, vücutta biriken fazla suyun atılmasına yardımcı olurlar.

§ Balık, tavuk, hindi eti gibi besinler tüketin. Bunlar sizi tok ve ruhen de doyumlu tutmaya yardımcı olurlar. Ama daha önemisi, proteinler vücutta tuz tutulmasını ve ödem oluşmasını önlerler ve yağların yakılmasına yardımcı olurlar.

§ Yeşil çay, ıhlamur, papatya çayı gazlardan, ödemden ve stresten kurtulmanıza yardımcı olur.

§ Uzun yürüyüşlere çıkın ve egzersiz yapın. Egzersiz vücudunuzdaki tüm stresi, nedensiz su birikimini yok eder.

Bak hic girme bu ise derim kendine yaptigin iskenceyle kalirsin zira ben bu hafta lahana diyetiyle 2 kilo versem canfunerdada en az 1-1,5 verse senin bu hafta tek basina en az 3-3,5 kilo vermen lazim...malum nazlis kilo koruyacak
Hehe madem oyle sen bilirsin suvunun leynnnnn biz gelüz

mehaycım bak yukardaki yazıyı oku gunlarım var diyo yoksa ben yanlış mı anladım
olsun olsun bi persembe yerim bende
olmaaaaaz nazlıcım olmaz yaaaaa bende hastayım zaten yenilemeyiz kazanmamız lazııııım
kazaniriz canim sen hic yorma yiye yoye kazancaz bak onlar yesin lahanayi biz gunlere devam 1. Yiz bak ta gor

Canim kac gun yapacaksin araliksiz? ve daha once yaptiginda kac gun yaptin ve kac kilo verdin?

ablacım 3 gün yapmıştım ve 2 kilom gitmişti yalan olmasın şimdi 7 gün aralıksız yapıcam malum pazar günü yapamam ama o gün kendimi asla salmıycam ve bu hafta yarışmada yokum ben dün sinema eğlence derken kilom 53.5 olmuş (adetim ama hala ve şişim) ondan moralim yerlerde ama lahana diyetinden çok umutluyum bi an önce 40 küsürlere inip o kilomu koruyacağım almamak üzere umuyorum ve her adetimde düzenli olarak 2 gün lapa diyeti yapıcam hormonları düzenliyormuş. ve kızlar baana jillian lesliden başka hareket programı önerir misiniz baya kalori yaktırsın incecik olayım :123:

Canim ben sana bunun icin link vericem pc den girince...super incelip zayiflarsin dqyanabilirsen cunku 56 dakika ve cok yorucu...

Hehe madem oyle sen bilirsin suvunun leynnnnn biz gelüz

olsun olsun bi persembe yerim bende

kazaniriz canim sen hic yorma yiye yoye kazancaz bak onlar yesin lahanayi biz gunlere devam 1. Yiz bak ta gor

Yiyerek kazanacaksan haftanin hergunu ye o zaman nazlisim madem zayifliyorsun diger
gunlerde mahrum kalma
Lahanamida yiycem catir catir zayifliycamda :)) eee malum karadenizliyiz lahanadan korkmayiz evel Allah....

Son düzenleme:
kızlar sabah yani 11 müsli yemiştim
öğlen de bir tost yarımşar domates ve salatalık yedim nescafe eşliğinde
ara 4 çilek
akşamı henüz bilmiyorum ama birazdan eltim gelecek oğlunun doğum günü ona pasta yapacaz ama ben yemeyi düşünmüyorum o gelmeden bir corba yapsam da içsem ne güzel olur

Canim ben sana bunun icin link vericem pc den girince...super incelip zayiflarsin dqyanabilirsen cunku 56 dakika ve cok yorucu...

yaparım ben ablacım alıştım artık zorlanmıyorum pek

Yiyerek kazanacaksan haftanin hergunu ye o zaman nazlisim madem zayifliyorsun diger
gunlerde mahrum kalma
Lahanamida yiycem catir catir zayifliycamda :)) eee malum karadenizliyiz lahanadan korkmayiz evel Allah....

tabi ablacım biz laz kızıyız hiç pes edip korkar mıyıızzz aa-aa-aa ?

kızlar bu arada ben yemek yarışmasına katılıcam Allah nasip ederse bana oy verip destek olursanız katılıcam amaa ne diyonuzz bakeyim ?

Son düzenleme:

Oluruz canim ne demek :)) bende katilirim belki ilerde...bugun sana yarin bana :)) hangi kategoride yarisacaksin?ne yapacaksin?

Oluruz canim ne demek :)) bende katilirim belki ilerde...bugun sana yarin bana :)) hangi kategoride yarisacaksin?ne yapacaksin?

makarna soslar ve makarna salatası ya hem yeniyim hemde şansım yok gibi kızlar ama olsun bi deneyeyim şansımı ayın 24 ünde başlıyo ilk yükleyenlerden olucağım için şanslıyım daha çok oy alırım son güne kalmam :)

kızlar akşam yemeğim bir kase kaşarlı (bir tutam) domates çobası ,yarım portakal
eltimin oğlu için meyveli yaşpasta yaptım çok güzel oldu hımmmm nefis ama yemeyi düşünmüyorum

destekliriz tabiiki canım nerde bu yarışma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…