Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Bu arada bugun yediklerim soyle:

sabah: 1 haslanmis yumurta, 1 domates, 30 gr peynir ve 1 dilim kepek ekmegi....

biraz once oglumun biraktigi iki catal kadar omleti de agzima attim...

Birde bu ara kahveye çok duskun oldum gidip gelip içiyorum tanlandirici kullaniyorum (bitkisel) seker yerine ama kahveninde fazlasi zarar biliyorum ama bagimli oldum sanki surekli içmek istiyorum, birde can sikintisininda etkisi var sanirim....

Son düzenleme:
Kizlar birde bildirim gununu pazartesi olarak degistirmek istiyorum cuma olunca cumartesi pazar herkes bozuyor diyetleri basa geri donuyoruz hepimiz hiç ilerleyemiyoruz....en azindan pazartesi olursa bildirim korkusuyla kimse fazla abartmaz yese bile siz ne dersiniz boylesi daha mantikli degilmi????

bencede pazartesi olabilir gelecek hafta değişir sanırım ama pazartesi bildirim olursa sabah
giremeyebilirim okulda olacam bir gün önceden bildirmem lazım
bugün sabah biraz geç kalktım
yumurta ve yeşillik yedim
öğle gecikti yoğurtlu meyve salatası yedim
akşamda ekmeksiz köfte ve salata yaparım
bende kahve seviyorum ama şekersiz günde en fazla 2 tane içmeye çalışıyorum
çayıda çok severdim onu azalttım kahvaltıda bir veya 2 bardak şekersiz çay içiyorum
şişkinlik için önerileriniz var mı olursa sevinirim

Bu haftami yoksa her zamanmi bir gun oncesinden bildireceksin canim?sadece bu haftaysa onemli degil...
Bu arada 3 gunluk lapa diyeti yap siskinlige odeme birebir hem odemlerden meydana gelen fazla kilonun baskulde aniden dusmesi motivasyonunuda arttiracaktir canim...

Bende ara olarak bir avuc kakaolu sereyal yedim...100 kalori...
Birazdan aksam yemegimi yiycem sandvic halinde...80 gr ton baligi ,2 yaprak marul ,yarim domates ve 2 dilim kepek ekmegiyle hazirliycam...

Son düzenleme:
Bende ara olarak bir avuc kakaolu sereyal yedim...100 kalori...
Birazdan aksam yemegimi yiycem sandvic halinde...80 gr ton baligi ,2 yaprak marul ,yarim domates ve 2 dilim kepek ekmegiyle hazirliycam...

henüz ders programımı bilmiyorum canım geçen dönem boş saatim yoktu öğle arası 12:30 da yine dolu olursam 12:30 da bildirsem olur mu
sabah çıkmadan evde tartılırım
ben diyete yeni başladığım için ekmek hiç yemiyorum
zaten 0 kan gruplarına en çok kilo yapan buğday ürünleriymiş
lapa diyetini de deneyeceğim teşekkürler

Olur canim 12.30 da bildir sen o zaman...senden sonrada listeyi hazirlarim hemen...lapa diyetinide bulgurla yap hem daha saglikli hem daha lezzetli...bu arada hic ekmek yemeden nasil duruyorsun yeni baslamissin birde ustelik zor olmuyormu?birde diyetisyenler gunde en az 3 dilim yenneli diyor tamamen kesilmesi uygun degilmis...normal beslenmene dondugunde hizla kilo alirsin canim...kepek yada cavdar ekmegi ye bence her ogunde bir dilim...

Bu arada sabahki menum soyle:
2 dilim kepek ekmegi, bir diliminin uzerine incecik omega icerikli yag surdum ve bir tatli kasigi bal, digerine bir karper peynir cevizli ve cay...

Sanırım kararlı olduğum için şu an aramıyorum ekmeği diyetten sonrada çok az yerim
daha önce denedim çavdar kepek tam buğday onları yediğimde kilo hiç veremiyorum
nesfit türü de denedim onlarla da veremiyorum
benim sebze meyve ve protein almam lazım o zaman veriyorum sonuç olarak gerçekten ciddi kilo vermek istiyorsam ekmek olmayacak hayatımda

diyet sonrasindada cok ekmek yemeden yapabilirim diyorsan olur tabi canim...gerçekten çok kararli ve azimli gordum seni masalah tebrik ederim gerçekten...

keske bende ekmegi aramasam ama doyamiyorum onsuz aç kalincada basim donuyor ,tansiyonum dusuyor, bas ve mide agrisi çekiyorum...diyet iskenceye donusuyor bana....
bu arada evde sebze kalmadi kardan cikamiyorum bizim evin yolu yokus o yuzden ekmekte almaya gidemedigim için 1 kiymali pide yedim evde yapilmis...
aksamada sadece corba icicem ekmeksiz....

Kizlar kilo bildirim günümüz cumadan pazartesiye alindi herkese duyurulur!!!!
11 subat pazartesi yani yarin sabah herkes tartilip kilosunu bildirsin lütfen yeni listeyi hazirliycam....

Son düzenleme:

Ben de ekmek severim aslında ama onunla olmuyor işte.Hayatımda olduğu sürece eskisi gibi zayıf olamıyacağım eşimde kilolarımdan şikayetçi.Birde görev yaptığım okulda öğretmenler hep zayıf bende zayıf olmak istiyorum. Biz bu sene pek göremedik karı Ankarada yaşıyorum ben bugün hava güneşliydi.Bende sabah işe gitmeden kilomu bildiririm inş

Canim senin kilolar bebekten kalmami yoksa hareketsizlik ve istahli olmandanmi kaynaklandi?

benim kilolar bebekten kalma çoğunlukla birde evde olmaktan sanırım işten ayrılacam ve kpss
çalışacam ve hala 80 kiloyum

11 subat pazartesi yani yarin sabah herkes tartilip kilosunu bildirsin lütfen yeni listeyi hazirliycam....

merhaba ben diyete başlayalı 3 gün oldu yarişmaya katılmak için geç mi kaldım?98 kiloyum boyum 1.62 cm 41 yaşındayım:44:

şuan çok şiş hissediyorum kendimi reglimin son günleri kilomda aynı kaldı bugün biraz ara verdim diyete yemek yedim ama ekmek hala yemedim yarın lapa diyetini yapacam

canım pzrtsı kımse bıldırım yapmamıs

gunaydınlar bu arada bende tekrardan dıyete basladım 15 gunden cok kokuyordum tatılden ve korktugum basıma geldı tam 2kılo ladım annemın yaında ve buugun ıtıbarıyle baslıyorum dıye tıme 12subat ıtıbarıyle 69.2 ıle bu aylık ayça kaya ıle bır ayda 8kılo ya baslıyorum yıne bakalım ne kadar gıdecek hedefım 65 olmak bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…