bencede pazartesi olabilir gelecek hafta değişir sanırım ama pazartesi bildirim olursa sabah
giremeyebilirim okulda olacam bir gün önceden bildirmem lazım
bugün sabah biraz geç kalktım
yumurta ve yeşillik yedim
öğle gecikti yoğurtlu meyve salatası yedim
akşamda ekmeksiz köfte ve salata yaparım
bende kahve seviyorum ama şekersiz günde en fazla 2 tane içmeye çalışıyorum
çayıda çok severdim onu azalttım kahvaltıda bir veya 2 bardak şekersiz çay içiyorum
şişkinlik için önerileriniz var mı olursa sevinirim
Bende ara olarak bir avuc kakaolu sereyal yedim...100 kalori...
Birazdan aksam yemegimi yiycem sandvic halinde...80 gr ton baligi ,2 yaprak marul ,yarim domates ve 2 dilim kepek ekmegiyle hazirliycam...
henüz ders programımı bilmiyorum canım geçen dönem boş saatim yoktu öğle arası 12:30 da yine dolu olursam 12:30 da bildirsem olur mu
sabah çıkmadan evde tartılırım
ben diyete yeni başladığım için ekmek hiç yemiyorum
zaten 0 kan gruplarına en çok kilo yapan buğday ürünleriymiş
lapa diyetini de deneyeceğim teşekkürler
Olur canim 12.30 da bildir sen o zaman...senden sonrada listeyi hazirlarim hemen...lapa diyetinide bulgurla yap hem daha saglikli hem daha lezzetli...bu arada hic ekmek yemeden nasil duruyorsun yeni baslamissin birde ustelik zor olmuyormu?birde diyetisyenler gunde en az 3 dilim yenneli diyor tamamen kesilmesi uygun degilmis...normal beslenmene dondugunde hizla kilo alirsin canim...kepek yada cavdar ekmegi ye bence her ogunde bir dilim...
Sanırım kararlı olduğum için şu an aramıyorum ekmeği diyetten sonrada çok az yerim
daha önce denedim çavdar kepek tam buğday onları yediğimde kilo hiç veremiyorum
nesfit türü de denedim onlarla da veremiyorum
benim sebze meyve ve protein almam lazım o zaman veriyorum sonuç olarak gerçekten ciddi kilo vermek istiyorsam ekmek olmayacak hayatımda
keske bende ekmegi aramasam ama doyamiyorum onsuz aç kalincada basim donuyor ,tansiyonum dusuyor, bas ve mide agrisi çekiyorum...diyet iskenceye donusuyor bana....
bu arada evde sebze kalmadi kardan cikamiyorum bizim evin yolu yokus o yuzden ekmekte almaya gidemedigim için 1 kiymali pide yedim evde yapilmis...
aksamada sadece corba icicem ekmeksiz....
Ben de ekmek severim aslında ama onunla olmuyor işte.Hayatımda olduğu sürece eskisi gibi zayıf olamıyacağım eşimde kilolarımdan şikayetçi.Birde görev yaptığım okulda öğretmenler hep zayıf bende zayıf olmak istiyorum. Biz bu sene pek göremedik karı Ankarada yaşıyorum ben bugün hava güneşliydi.Bende sabah işe gitmeden kilomu bildiririm inş
Kizlar kilo bildirim günümüz cumadan pazartesiye alindi herkese duyurulur!!!!
11 subat pazartesi yani yarin sabah herkes tartilip kilosunu bildirsin lütfen yeni listeyi hazirliycam....
Kizlar kilo bildirim günümüz cumadan pazartesiye alindi herkese duyurulur!!!!
11 subat pazartesi yani yarin sabah herkes tartilip kilosunu bildirsin lütfen yeni listeyi hazirliycam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?