Selaaaammmm bir bardak cay esliginde bir kellogs barre yedim geldim...bugun oglusumu gezmelere goturucem teyzeleri :)) aksama anca girerim sanirim...bugun iyice moral depolamaliyim yarin lahana diyetine basliyoruuummm :)))
Mehay cım sana kötü bi haberim var sanırım bu hafta ben yine kilo veremicem bu gidişle sen en iyisi benim yerime dilviin i al bu hafta takıma ,dün yine toplantıdaydık yarın ve cuma yine var üstelik 1 tanesi de gün söyleyecek daha toplanmak için battım ben ,ya bahane uyduracaktım ya birine dedim işim var o gün gelemem ,o zaman dedi günü değiştirelim yok olmaz bensiz olsun nolcak dedim olmaz dedi yani kız sırf benim için günü değiştiriyo ben napayım şimdi ,ya sağolsunlar 1-2 aya artık burdan gidicem diye yapıyolar ben de gitmemezlik edemiyorum işte ,neyse anlayacağın ben bu hafta isyanlardayım yine oysaki ne güzel veriyodum moralim de acayip düzelmişti ,şimdi amaç kilo almamak olacak işte pufffff ,yalnız bişi deniyorum bakalım işe yarayacak mı ama onu pazartesi söylicem :44:
Tamam canim Dilvin isterse yarisa benle devam eder istemessede yaris iptal olur tek basima kaliyorum cunku...
Dilviiiiinnnnn bugun itibariyle yarista bana ortak oluyormusun?olursan ikimiz yarisiriz mamelek ve nazlibahara karsi olmazsan yarismayi iptal edicem...
Tamam canim Dilvin isterse yarisa benle devam eder istemessede yaris iptal olur tek basima kaliyorum cunku...
Dilviiiiinnnnn bugun itibariyle yarista bana ortak oluyormusun?olursan ikimiz yarisiriz mamelek ve nazlibahara karsi olmazsan yarismayi iptal edicem...
iptal edeliiiiiim ben iyileşemedim çok halsizim bugün yürüyüşe çıktım kaplumbağa hızında 1.5 saat yürüdüm ama bu hafta kilo vereceğimi hiç sanmıyorum
Aferin canim hamarat kizsun belli...ellerine saglik annecigin cok guzel yetistirmis seni... :))varım canımmm beniiiim. kızlar şimdiye kadar hiç görmemiştim annemde biz çocukken yaparmış yani şimdi yapmıyo ve annemden de görmedim ve tek başıma erişte kesip yufkaaa açtıım of içim içime sığmıyo
iptal edeliiiiiim ben iyileşemedim çok halsizim bugün yürüyüşe çıktım kaplumbağa hızında 1.5 saat yürüdüm ama bu hafta kilo vereceğimi hiç sanmıyorum
Slm kizlar nasilsiniz????
Bu sbh bolu daginda kahvaltidaydim simdide kv deyim benim de bu hafta nakaft sanirim yrn da gunum varopuyorum gece gorudmek uzere
tamam o halde kizlar yarisma iptal bu hafta....ne yapalim kismet degilmis....amaaaaaaa şu gezmeler tozmalar bitsin estiririz ,evde olduğum sürece sorun yok :))))
teşekkür ederim ablacım :) bugün gece giricem yarışma yemeğimi :) sen bana ne zaman atıcaksın hareket videolarını ablacan
Ayy canim unuttum yarin soz bebisim)
Ayyy kizlar ne oldu hepimize dokuluyoruz...kimse diyet yapmiyormu yahu?
Ben bugun lahanami aldim kucukmus baya ama artik kac gun giderse...3 gunden asagi yapmak istemiyorum...
İlk defa bu regl donemimde kilomda artis gordum tartida bugun ...neyseki yarin lahana diyetine basliyorum...sonuclar iyi olur umarim bu sefer...
Ayyy kizlar ne oldu hepimize dokuluyoruz...kimse diyet yapmiyormu yahu?
kızlar merhabalar bugünlerde düzenli giremedim nete bir kaçgün daha giremeyebilirim beni çocuklar hastalandılar ,ayrıca benimde işler çok yoğun bu aralar hepinizi çok öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?