Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

linkinide eklersin fotoyu koyunca canim ...bu arada bugun pc ye gecemedim hic oglum ve esimden firsat kalmadi bana yarin fitnes linkini vericem sana :))

Eki Görüntüle 692548 nasıl? güzel görünüyor değilmi

Evet canim cokda lezzetlidir eminim...kekini kendinmi yaptin?

Nazlibaharim tebrik ederim canim bu haftanin birincisi sensin bebisim...ama hic sesin cikmiyor sabahtan beri nerdesin giiizzz?

Nazlibaharim tebrik ederim canim bu haftanin birincisi sensin bebisim...ama hic sesin cikmiyor sabahtan beri nerdesin giiizzz?
Cnm sbhtan beri oturmadim hic hazirllik yapiyorum iki tane yegenim geldi ev curcuna yrnda. Bi suru misafir gelcek o yuzddn cnm opuyoeum tesekkur ederim

destekliriz tabiiki canım nerde bu yarışma

bu sitede yemekler bölümünde ablacım :)

linkinide eklersin fotoyu koyunca canim ...bu arada bugun pc ye gecemedim hic oglum ve esimden firsat kalmadi bana yarin fitnes linkini vericem sana :))

tamam ablacım no problem

evet hayatım kendim yaptım akşam eşimde gelirken 2 tane pasta almış kalabalığız diye ama benimkini çok beğendi herkes

günaydınlar herkese kahvaltımı yaptım unutmadan yazayım
iki krep,bir kk peynir,4 yeşil,2 siyah zeytin,yarımşar domates ve salatalık ,şekersiz yeşil çay, bir minik dilim çavdar ekmeği

Gunaydiiiinnnn bende geldimmm :))

Dilvincim basladinmi lahana corbasi diyetine?

ohoooo 1 kilo verdim bileee dün başladım ablacım dün meyve günümdü bugün sebze şimdi ev işi yapıyorum birazdan bitince yarışma yemeğim için alışverişe çıkıcam ordan hoop sınava giricem akşam girerim o zamana kadar canlansın burası hatunlarrr

evet hayatım kendim yaptım akşam eşimde gelirken 2 tane pasta almış kalabalığız diye ama benimkini çok beğendi herkes
Ohh ne guzel ellerine saglik canim :)
günaydınlar herkese kahvaltımı yaptım unutmadan yazayım
iki krep,bir kk peynir,4 yeşil,2 siyah zeytin,yarımşar domates ve salatalık ,şekersiz yeşil çay, bir minik dilim çavdar ekmeği
Gayet guzel canim...

Harikasin banada umut oldun canim :)) bende yarin alicam lahanayi persembe basliycam insallah..canim sen yag koyuyormusun corbani hazirlarken?

Ohh ne guzel ellerine saglik canim :)

Gayet guzel canim...

Harikasin banada umut oldun canim :)) bende yarin alicam lahanayi persembe basliycam insallah..canim sen yag koyuyormusun corbani hazirlarken?

önceden çok az zeytin yagı koyuyordum ama şimdi koymadım 2 tane tavuk bulyon attım 2 domates ve lahana 2 tane soğan üzerini geçicek kadar su bu kadar baharat veya tuz atmadım yerken atarım diye

kızlar dün yaptığım pastadan küçük bir dilim yedim:26: bu da öğlen yemeğim olsun. bu arada galiba bende gaza geliyorum lahana çorbası düşünmeye başladımdaha önce yapmıştım ama bilinçli değildim bir gün bile içemedim şimdi sizden tüm ayrıntılarıyla püf noktalarıyla öğreneyim bende yapabilirim gibime geliyo

çok kolay hemde ben şimdiden 1 kilo verdim ama asıl önemli olan bunu sporla desteklemek deyse sudan kasdan veririz kiloyu hemde bi an önce verip artık koruma evresine geçelim dimi amaa

çok kolay hemde ben şimdiden 1 kilo verdim ama asıl önemli olan bunu sporla desteklemek deyse sudan kasdan veririz kiloyu hemde bi an önce verip artık koruma evresine geçelim dimi amaa

dilvinciğim lahana çorbası için neleri ne kadar koyuyosun tarif edermisin canım ben kendimi denemek için az miktarda yapacam canım koca bir lahana almıycam dolayısıyle . yani banaçlçüler lazım

dilvinciğim lahana çorbası için neleri ne kadar koyuyosun tarif edermisin canım ben kendimi denemek için az miktarda yapacam canım koca bir lahana almıycam dolayısıyle . yani banaçlçüler lazım

istediğin kadar lahanayı doğra abla sonra az yapıcam diyosun ondan 1 büyük olmak şartıyla soğan 2-3 tane domates küçükse ama büyükse 1 yeter istersen biberde doğrayabilirsin 2 tane falan ve zevkine göre baharat ama bence tabağında içerken kat baharatını sade de güzel oluyo çünkü yani kısaca özetliyek olursak

istege göre lahana
2 domates
2 soğan
1-2 yeşil biberi
baharat, tuz (tuz tavsiye etmem ödemi arttırabilir baharatlayınca zaten güzel oluyor :))

diyetin birinci günü sadece çorba içilecek ve sebze yenilecek muz hariç ben elma ve armut yedim az
2. günü sebze günü haşlanmış çiğ her türlü sebze kuru fasulye bezelye patates hariç çünkü nişastası bol bunların ben 2. günündeyim

Selaaaammmm bir bardak cay esliginde bir kellogs barre yedim geldim...bugun oglusumu gezmelere goturucem teyzeleri :)) aksama anca girerim sanirim...bugun iyice moral depolamaliyim yarin lahana diyetine basliyoruuummm :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…