linkinide eklersin fotoyu koyunca canim ...bu arada bugun pc ye gecemedim hic oglum ve esimden firsat kalmadi bana yarin fitnes linkini vericem sana :))makarna soslar ve makarna salatası ya hem yeniyim hemde şansım yok gibi kızlar ama olsun bi deneyeyim şansımı ayın 24 ünde başlıyo ilk yükleyenlerden olucağım için şanslıyım daha çok oy alırım son güne kalmam :)
Eki Görüntüle 692548 nasıl?güzel görünüyor değilmi
Cnm sbhtan beri oturmadim hicNazlibaharim tebrik ederim canim bu haftanin birincisi sensin bebisim...ama hic sesin cikmiyor sabahtan beri nerdesin giiizzz?
Ahh canim isin hic bitmiyor yaCnm sbhtan beri oturmadim hichazirllik yapiyorum iki tane yegenim geldi ev curcuna yrnda. Bi suru misafir gelcek o yuzddn cnm opuyoeum tesekkur ederim
destekliriz tabiiki canım nerde bu yarışma
linkinide eklersin fotoyu koyunca canim ...bu arada bugun pc ye gecemedim hic oglum ve esimden firsat kalmadi bana yarin fitnes linkini vericem sana :))
Evet canim cokda lezzetlidir eminim...kekini kendinmi yaptin?
linkinide eklersin fotoyu koyunca canim ...bu arada bugun pc ye gecemedim hic oglum ve esimden firsat kalmadi bana yarin fitnes linkini vericem sana :))
Evet canim cokda lezzetlidir eminim...kekini kendinmi yaptin?
Gunaydiiiinnnn bende geldimmm :))
Dilvincim basladinmi lahana corbasi diyetine?
Ohh ne guzel ellerine saglik canim :)evet hayatım kendim yaptım akşam eşimde gelirken 2 tane pasta almış kalabalığız diye ama benimkini çok beğendi herkes
Gayet guzel canim...günaydınlar herkese kahvaltımı yaptım unutmadan yazayım
iki krep,bir kk peynir,4 yeşil,2 siyah zeytin,yarımşar domates ve salatalık ,şekersiz yeşil çay, bir minik dilim çavdar ekmeği
ohoooo 1 kilo verdim bileeedün başladım ablacım dün meyve günümdü bugün sebze şimdi ev işi yapıyorum birazdan bitince yarışma yemeğim için alışverişe çıkıcam ordan hoop sınava giricem akşam girerim o zamana kadar canlansın burası hatunlarrr
Ohh ne guzel ellerine saglik canim :)
Gayet guzel canim...
Harikasin banada umut oldun canim :)) bende yarin alicam lahanayi persembe basliycam insallah..canim sen yag koyuyormusun corbani hazirlarken?
kızlar dün yaptığım pastadan küçük bir dilim yedim:26: bu da öğlen yemeğim olsun. bu arada galiba bende gaza geliyorum lahana çorbası düşünmeye başladımdaha önce yapmıştım ama bilinçli değildim bir gün bile içemedim şimdi sizden tüm ayrıntılarıyla püf noktalarıyla öğreneyim bende yapabilirim gibime geliyo
çok kolay hemde ben şimdiden 1 kilo verdim ama asıl önemli olan bunu sporla desteklemek deyse sudan kasdan veririz kiloyu hemde bi an önce verip artık koruma evresine geçelim dimi amaa
dilvinciğim lahana çorbası için neleri ne kadar koyuyosun tarif edermisin canım ben kendimi denemek için az miktarda yapacam canım koca bir lahana almıycam dolayısıyle . yani banaçlçüler lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?