Canim pc den giremedim gitti linkide telden veremedim bir turlu...bak google arqma motoruna soyle yaz videolar cikicak.....mehayy ablaa getiş imdadımaaaa((
Hayirdir canim cocuklar nasil hastalandirdilarki?zaten hasta degilmiydin?gecmis olsun...kızlar merhabalar bugünlerde düzenli giremedim nete bir kaçgün daha giremeyebilirim beni çocuklar hastalandılar ,ayrıca benimde işler çok yoğun bu aralar hepinizi çok öpüyorum.
kızlar nerelerdesiniz ya aaaaaa bahar mı çarptı ne
Canim pc den giremedim gitti linkide telden veremedim bir turlu...bak google arqma motoruna soyle yaz videolar cikicak.....
Gymdirect8 renfort musclaire sandrine yaz 56 dakikalik videoyu ac...kiz yerde yatar sekilde videonun baslangici...bulamazsan soyle bana....
Hayirdir canim cocuklar nasil hastalandirdilarki?zaten hasta degilmiydin?gecmis olsun...
Valla kimse yok diye benimde giresim yok ...havalar guzel olunca kimseler evde duramiyor sanirim...umarim diyetler bozulmaz....
Bizlerdede bir degisiklik yok canim herkes ayni...kimse girmiyor bu ara...bende oglum evde diye bilgisayara gecemiyorum sira bana gelmiyor evdekilerden...diyete gelince sanirim bende salmaya basladim...Kizlar giremiyorum cok yogunum kusura bakmayin azcuk kiloda sldim habire yiyorum sizlerde haberler nasil
Bizlerdede bir degisiklik yok canim herkes ayni...kimse girmiyor bu ara...bende oglum evde diye bilgisayara gecemiyorum sira bana gelmiyor evdekilerden...diyete gelince sanirim bende salmaya basladim...
Kizlar giremiyorum cok yogunum kusura bakmayin azcuk kiloda sldim habire yiyorum sizlerde haberler nasil
ooooooooooooooooo kızlar noluyo ya toparlanın biraz ,vala benim iyi gidiyo o kadar toplantılara rağmen salmadım kendimi ,işte biz bu yüzden bayanlar kilo veremiyoruz ,hemen salmaya hazırız ondan sonra yok kilo veremiyorum yok mutsuzum yok bilmem ne ,hadi bakalım olmaz böyle asıl şimdi sıkıyı alıcaz diyeti vala ondan sonra çıtırlara bakıp bakıp iç geçirirsiniz bütün yaz söyliyim ,görürsünüz güzel güzel kıyafetleri ay bu ben de böyle güzel durmaz ki dersiniz ,giyinme-soyunma kabininden beş karış suratla çıkarsınız ,olmaz böyle hadi bakalım kendinize gelin bakalım
Mehay hani bikaç kişiden alıntı yapıyosun ya cevap yazıyosun ayrı ayrı onu nasıl yapıyosun
ohhhhh 12 kilo verdim 3 kiloyu da veririm nasıl olsa diyosun di mi ,vala geri alırsın bak verdiklerini habire yiyomuş şiiişşşt kızım kendine gel bakim aaaaaaaaaane güzel hazır gitmiş kilolar :)
yok canim ya ben bu seneki kadar siki diyet yaptigimi bilmrm ama ilk defa bu kadar yavas kilo veriyorum ve hatta veremiyorum...lqhanam kucuktu 2 gun anca yetti sadece 1 kilo gitti o da aldigim 1 kiloyu geri verdimooooooooooooooooo kızlar noluyo ya toparlanın biraz ,vala benim iyi gidiyo o kadar toplantılara rağmen salmadım kendimi ,işte biz bu yüzden bayanlar kilo veremiyoruz ,hemen salmaya hazırız ondan sonra yok kilo veremiyorum yok mutsuzum yok bilmem ne ,hadi bakalım olmaz böyle asıl şimdi sıkıyı alıcaz diyeti vala ondan sonra çıtırlara bakıp bakıp iç geçirirsiniz bütün yaz söyliyim ,görürsünüz güzel güzel kıyafetleri ay bu ben de böyle güzel durmaz ki dersiniz ,giyinme-soyunma kabininden beş karış suratla çıkarsınız ,olmaz böyle hadi bakalım kendinize gelin bakalım
Canim kimden alinti yapmak istiyorsan alinti butonunun yanindaki dger butona tikla en son kimden alinti yapacaksan ilk o butona sonra alinti butonuna bas butun alintilar ayni anda karsina gelecektir....Mehay hani bikaç kişiden alıntı yapıyosun ya cevap yazıyosun ayrı ayrı onu nasıl yapıyosun
yok canim ya ben bu seneki kadar siki diyet yaptigimi bilmrm ama ilk defa bu kadar yavas kilo veriyorum ve hatta veremiyorum...lqhanam kucuktu 2 gun anca yetti sadece 1 kilo gitti o da aldigim 1 kiloyu geri verdim(
İki gundur salmistim biraz bugun yeniden basladim iki gun dinlenmek.yeyer...
Canim kimden alinti yapmak istiyorsan alinti butonunun yanindaki dger butona tikla en son kimden alinti yapacaksan ilk o butona sonra alinti butonuna bas butun alintilar ayni anda karsina gelecektir....
ablacım hoşgeldin valla özlettin kendiniiii
canfunerda ablacım bak beğen butonu var ya alt köşede onun altında 2 tane konuşma balonu var birisinde alıntı ile cevapla diyo diyerinde bişey yazmıyo ona tıkla kimden alıntı yapıcaksan ister 5 ister 3 sonra konuya cevap ver diyince seçtiklerin cevap verme yerinde yazıyo
valla kızlarr benim diyet mükemmell gidiyo amann maşallah ve sağlıklı besleniyorum ve hareket yapıyorum mutlaka şimdiki kilom 51.1
yok canim ya ben bu seneki kadar siki diyet yaptigimi bilmrm ama ilk defa bu kadar yavas kilo veriyorum ve hatta veremiyorum...lqhanam kucuktu 2 gun anca yetti sadece 1 kilo gitti o da aldigim 1 kiloyu geri verdim(
İki gundur salmistim biraz bugun yeniden basladim iki gun dinlenmek.yeyer...
Canim kimden alinti yapmak istiyorsan alinti butonunun yanindaki dger butona tikla en son kimden alinti yapacaksan ilk o butona sonra alinti butonuna bas butun alintilar ayni anda karsina gelecektir....
hehe ok kızlar oldu teşekkürler :))))) ben de lapamı yedim ama fazla geldi hepsini yiyemedim
bende kahve mi içtim şimdi bitki çayımı içicem kızlar cidden artık abur cubur yemiyorum ki biliyosunuz cuma günü yani ailece film günü yemediğim kalmazdı dün yemedim ne gerek var dedim ağzıma sürmedim dönüp bakmadım bile..
ya kızlar arkadaşlar takmış yeter artık kilo verme diyolar eridin diyolar ama benim daha 8 kilo fazlam var
neymiş efendim yüzüm çok zayıflıyomuş,aslında haklılar yüzüm zayıflayıp çirkinleşiyor yüzden çok kilo veriyorum ama alt taraf iyi oluyor ,biliyorum yüzümün zayıflamaması için artık kalan kiloyu sporla eritmem lazım ama oğlumdan dolayı yapamıyorum napayım ya offffffff
yok ya vericem işte 5 kilo dahi olsa vericem
geldim canim geldim artik cepten ne kadar girilirse :)) pc yi rehin aldi evdekiler :))ablacım hoşgeldin valla özlettin kendiniiii
Oldu oldu efferinhehe ok kızlar oldu teşekkürler :))))) ben de lapamı yedim ama fazla geldi hepsini yiyemedim
ya kızlar arkadaşlar takmış yeter artık kilo verme diyolar eridin diyolar ama benim daha 8 kilo fazlam var
neymiş efendim yüzüm çok zayıflıyomuş,aslında haklılar yüzüm zayıflayıp çirkinleşiyor yüzden çok kilo veriyorum ama alt taraf iyi oluyor ,biliyorum yüzümün zayıflamaması için artık kalan kiloyu sporla eritmem lazım ama oğlumdan dolayı yapamıyorum napayım ya offffffff
yok ya vericem işte 5 kilo dahi olsa vericem
Bizlerdede bir degisiklik yok canim herkes ayni...kimse girmiyor bu ara...bende oglum evde diye bilgisayara gecemiyorum sira bana gelmiyor evdekilerden...diyete gelince sanirim bende salmaya basladim...
ooooooooooooooooo kızlar noluyo ya toparlanın biraz ,vala benim iyi gidiyo o kadar toplantılara rağmen salmadım kendimi ,işte biz bu yüzden bayanlar kilo veremiyoruz ,hemen salmaya hazırız ondan sonra yok kilo veremiyorum yok mutsuzum yok bilmem ne ,hadi bakalım olmaz böyle asıl şimdi sıkıyı alıcaz diyeti vala ondan sonra çıtırlara bakıp bakıp iç geçirirsiniz bütün yaz söyliyim ,görürsünüz güzel güzel kıyafetleri ay bu ben de böyle güzel durmaz ki dersiniz ,giyinme-soyunma kabininden beş karış suratla çıkarsınız ,olmaz böyle hadi bakalım kendinize gelin bakalım
Mehay hani bikaç kişiden alıntı yapıyosun ya cevap yazıyosun ayrı ayrı onu nasıl yapıyosun
ben iki gün lapa diyeti yapıcam ;şuan kilo:57.8
Kizlar sbh alinti yapmistim hepsi gitmisohhhhh 12 kilo verdim 3 kiloyu da veririm nasıl olsa diyosun di mi ,vala geri alırsın bak verdiklerini habire yiyomuş şiiişşşt kızım kendine gel bakim aaaaaaaaaane güzel hazır gitmiş kilolar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?