Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

ya ben bu tiriti çok merak ediyorum hiç de bilen yok bizden ya neyse benim yerime de ye kız

Canim zaten bugunku yemegim sebze yemegi olsa kosulsuz sartsiz gorurdum 62 yi ama bu sekildede gorebilirim eger 6 dan sonra yemezsem...ve gece gec yatarsam tabiki...bu hafta cok dikkat edersem haftaya pazartesi 61.5 'i gorurum :))

Netten bak resimlerine canim ....tadi harikaaa..yakin olsak yapar cagirirdim seni ama cok uzagiz (

ahhh canım benim yemiş kadar oldum çok sağol bak aklıma ne geldi ,bizim eşimle hayallerimizden biri Fransa ya gelmek te var Paris tabiki kimbilir o zamana koparmazsak görüşmeyi buluşuruz bi yerde harika olur ama bunun için daha çoooookkkk var ama neden olmasın hayaller gerçekleştirmek içindir dimi ama

bu arada bugün kahvaltı yaptım yeşil çay ,kahve içtim biraz dan çorba içicem yanına salata ,ara öğün elma akşam ıspanak az biraz sonra da gece yoğurt bu kadar ...

kar yağıyormuş ya fransada bende kışı severim burda güneşşş varr mehay ablacığım ben 50.9 kiloya indim lahan diyetini 3 gün hiç bozmadan yaptım 53.5 kilodan 51.4 e indim ve 3 günde ayça kaya yaptım şimdi 50.9 kiloyum her gün düzenli spor tabikii

en guzeli boyle planlayip o sekilde yemek zaten...ben turkiyeye 3 senede bir gittigim icin canim ne isterse yiycem ama makul miktarlarda tabi...birde aksam 7 den sonra yemem ordada...ben sabit kalamam o kadar guzel yiyecegin icinde ama en fazla 2 kilo alsam donene kadar buda buyuk basari olur benim icin...

Canim cok guzel olurduda biz parise coookk uzagiz...oraya gelmem zor ama bize yakin bir ile gelseniz olabilir tabi )

Supersin canim ben 2 haftadir hic spor yapqmiyorum malesrf (

yarışa girince gaza geldim hemde yaz kapıda ne kaldı ki yeni kıyafetlere girmem lazım

Kızlar bugün moralim süper eski kıyafetlerimden denedim oldular ayyyy bir hoşuma gitti ,böyle olunca daha bi gaza geliyorum şimdi bikaç elbisem var onları denemedim ama olmazlar herhalde çünkü o zamanlar 52 kilo falandım biraz daha vermem lazım ,böyle kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum ya ,kilo vermek harika

Kesinlikle harika :) kac beden giyiyorsun su an?

Kesinlikle harika :) kac beden giyiyorsun su an?

36 beden eteğimi giydim oldu fermuar çok rahat kapandı ama yanlardan çıkıntılar oldu yani henüz 38 im üst beden de S-M giyiyorum

Allah ım bi ara xl giyiyodum ya yeni doğum yaptığım zamanlar 67 kiloyken çok şükür Yarabbim...

Kizlar iyi aksamlar , benim pc de sorun var nete giremiyorum, simdi sans eseri telden girebildim yarin sorunu halledemezsem simdiden hala 88 oldugumu yazayim, ama bu kadar gevseklik yeter dedim yarin lahana diyetine basliyorum malzemeleri aldim sabah ilk is corbami pisirip basliycam, en az 5 gun yapmayi dusunuyorum sizin desteginizi cok isterdim bu donemde insallah sorun hallolur hepinize iyi aksamlar

hayatım sen her gün yoğurt yiyomusun ama ev yoğurdu olacak ve her gün iki fincan yeşil çay ,mutlaka bunları iç çoooooooooooooooookkkkkkk faydası var yağ yakıcı besinler bunlar

kızlar iyi günler hepinize şükür girebildim nete.telekomda sorun vardı sanırım.neyse ben yine diyet moduna girdim Allaha çok şükür.sabah lahana çorbamı yaptım ama sıcak sıcak içemedim o yüzden yürümeye gitmeden önce yarım elma yedim gelincede koca bir kase çorbamı içtim üzerine de bir portakal yedim yani çorba ve meyve arasına zaman koymadım umarım yanlış bir şey yapmamışımdır.bir buçuk saat de yürüdüm şimdilik iyi gidiyo bakalım çorbayı içerkende çok zorlanmadım bakalım ilerki günlerde nasıl olacak.

Valla insan o gunleri hatilayinca bu gunune sukrediyor cidden..bende dogumdan sonra eve geldigim gun tartildigimda 69 dum o donem cabuk vermistim ama ...ustelik bu kadarda dikkat etmemistim buna ragmen oglum 7 aylikken 59-60 lardaydim...bu sene ne oldu bana anlamadim sanirim.cok kafama taktigimdan veremiyorum onceki seneler gibi...ama birkac gundur cok takmiyorum rahat davraniyorum ,hersey yiyorum buna ragmen vermisim...demekki cok kafaya takmamak lazim... :))
Kolay gelsin canim ....
kızlar bu kilo cetvelindeki yeni kilomuzu nerden değiştiricez ,en baştan mı yapıcaz
Eskiden kilo cetvelimize tiklayip degistirebiliyorduk canim...simdi ayni linkten kendine yeni bir crtvel yap bunu silip onu yapistir profiline )
Kızlarrr günaydın evet kilom:57.1
Yaa hep soruyorum ama unutuyorum son kez sorucam simdi boyun ve yasin kac demistin canim? :))
Slm kizlar bende 64.5 olmusum bunca yersem iyi bile :)))

İyi bari bittimi gunler,gezmeler canim ? :))

Kizlar ben bugun tartilmayi unuttum kahvalti yaptim o yuzden dunku kilomu baz aliyorum bu hafta icin...bende 63.1 im :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…