Bugunun tek kotu yani esime soz vermistim yoresel bir yemegimiz olan tirit'i yapacagim...el acmasi yufka,tereyag,tavuk ve tavuk suyiyla yapilan...mmm enfess...ve tabiki uzun zamandir yemedigim icin bende yiyecegim...erken yiyecegim icin erir diye dusunuyorum 6 da yeriz.
Simdi kellogs yedim bir kase aksama kadar bisey yemem cok acikmazsam...o zamanda dengelerim diye dusunuyorum....
bu saatten sonra çorba ,salata ye bir öğün,ara öğün elma ye ,akşam da sebze yemeği varsa 4-5 yemek kaşığı ye yoksa az çorba yanına salata ve 6 dan sonra hiç bişi yeme sadece yatmadan bir kase yoğurt ye kalıbımı basarım yarın 62 li rakamları görürsüntabi sadece bir öneri sen benden daha iyi bilirsin oda ayrı canımcım
ya ben bu tiriti çok merak ediyorum hiç de bilen yok bizden ya neyse benim yerime de ye kız
Netten bak resimlerine canim ....tadi harikaaa..yakin olsak yapar cagirirdim seni ama cok uzagiz(
nerde olsan istanbuldami? :))
evet canim fransadayim...bu sefer uzun kalicam istanbulda 40 gun...oglumu sunnet ettiricemya o yuzden..hem sunnet hem tatil yani :)) evet ne iyi olurdu tarihlerimiz kesisseydi tanisirdik valla...
Saglik olsun canim uzulme...
en guzeli boyle planlayip o sekilde yemek zaten...ben turkiyeye 3 senede bir gittigim icin canim ne isterse yiycem ama makul miktarlarda tabi...birde aksam 7 den sonra yemem ordada...ben sabit kalamam o kadar guzel yiyecegin icinde ama en fazla 2 kilo alsam donene kadar buda buyuk basari olur benim icin...şimdi tatilde anneler en sevdiğimiz yemekleri yapacaklar hadi bakalım ama benim planım şu kilo veremesemde kesinlikle almayı düşünmüyorum ;zaten ben kendimi bildim bileli akşam geç saatlerde yemek vs. yemem bunu herkes de bilir şimdi bunu 6 ya çektiğimi söylicem yani bu kadar erken değildi tabi mesela 9 dan sonra yemiyodum ama artık 6 ,sonra yemeklerden de güne bölücem mesela 3 çeşit yemek mi var değişik bir oturuşta hepsinden yemicem bir öğün birini tadıcam diğer öğün birini ve tabiki az az oğlumu bırakabileceğim için yürüyüş te yapmak istiyorum inşallah ...
Canim cok guzel olurduda biz parise coookk uzagiz...oraya gelmem zor ama bize yakin bir ile gelseniz olabilir tabiahhh canım benim yemiş kadar oldum çok sağol bak aklıma ne geldi ,bizim eşimle hayallerimizden biri Fransa ya gelmek te var Paris tabiki kimbilir o zamana koparmazsak görüşmeyi buluşuruz bi yerde harika olur ama bunun için daha çoooookkkk var ama neden olmasın hayaller gerçekleştirmek içindir dimi ama
bu arada bugün kahvaltı yaptım yeşil çay ,kahve içtim biraz dan çorba içicem yanına salata ,ara öğün elma akşam ıspanak az biraz sonra da gece yoğurt bu kadar ...
kar yağıyormuş ya fransada bende kışı severim burda güneşşş varrmehay ablacığım ben 50.9 kiloya indim lahan diyetini 3 gün hiç bozmadan yaptım 53.5 kilodan 51.4 e indim ve 3 günde ayça kaya yaptım şimdi 50.9 kiloyum her gün düzenli spor tabikii
en guzeli boyle planlayip o sekilde yemek zaten...ben turkiyeye 3 senede bir gittigim icin canim ne isterse yiycem ama makul miktarlarda tabi...birde aksam 7 den sonra yemem ordada...ben sabit kalamam o kadar guzel yiyecegin icinde ama en fazla 2 kilo alsam donene kadar buda buyuk basari olur benim icin...
Canim cok guzel olurduda biz parise coookk uzagiz...oraya gelmem zor ama bize yakin bir ile gelseniz olabilir tabi)
Supersin canim ben 2 haftadir hic spor yapqmiyorum malesrf(
Kesinlikle harika :) kac beden giyiyorsun su an?Kızlar bugün moralim süper eski kıyafetlerimden denedim oldular ayyyy bir hoşuma gitti ,böyle olunca daha bi gaza geliyorum şimdi bikaç elbisem var onları denemedim ama olmazlar herhalde çünkü o zamanlar 52 kilo falandım biraz daha vermem lazım ,böyle kendimi acayip hafiflemiş hissediyorum ya ,kilo vermek harika
Kesinlikle harika :) kac beden giyiyorsun su an?
Kizlar iyi aksamlar , benim pc de sorun var nete giremiyorum, simdi sans eseri telden girebildim yarin sorunu halledemezsem simdiden hala 88 oldugumu yazayim, ama bu kadar gevseklik yeter dedim yarin lahana diyetine basliyorum malzemeleri aldim sabah ilk is corbami pisirip basliycam, en az 5 gun yapmayi dusunuyorum sizin desteginizi cok isterdim bu donemde insallah sorun hallolur hepinize iyi aksamlar
Valla insan o gunleri hatilayinca bu gunune sukrediyor cidden..bende dogumdan sonra eve geldigim gun tartildigimda 69 dum o donem cabuk vermistim ama ...ustelik bu kadarda dikkat etmemistim buna ragmen oglum 7 aylikken 59-60 lardaydim...bu sene ne oldu bana anlamadim sanirim.cok kafama taktigimdan veremiyorum onceki seneler gibi...ama birkac gundur cok takmiyorum rahat davraniyorum ,hersey yiyorum buna ragmen vermisim...demekki cok kafaya takmamak lazim... :))36 beden eteğimi giydim oldu fermuar çok rahat kapandı ama yanlardan çıkıntılar oldu yani henüz 38 im üst beden de S-M giyiyorum
Allah ım bi ara xl giyiyodum ya yeni doğum yaptığım zamanlar 67 kiloyken çok şükür Yarabbim...
Kolay gelsin canim ....Kizlar iyi aksamlar , benim pc de sorun var nete giremiyorum, simdi sans eseri telden girebildim yarin sorunu halledemezsem simdiden hala 88 oldugumu yazayim, ama bu kadar gevseklik yeter dedim yarin lahana diyetine basliyorum malzemeleri aldim sabah ilk is corbami pisirip basliycam, en az 5 gun yapmayi dusunuyorum sizin desteginizi cok isterdim bu donemde insallah sorun hallolur hepinize iyi aksamlar
Eskiden kilo cetvelimize tiklayip degistirebiliyorduk canim...simdi ayni linkten kendine yeni bir crtvel yap bunu silip onu yapistir profilinekızlar bu kilo cetvelindeki yeni kilomuzu nerden değiştiricez ,en baştan mı yapıcaz
Yaa hep soruyorum ama unutuyorum son kez sorucam simdi boyun ve yasin kac demistin canim? :))Kızlarrr günaydın evet kilom:57.1
Slm kizlar bende 64.5 olmusum bunca yersem iyi bile :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?