O kadar yogun geciyorki bu hafta hic oturmaya bile vaktim yok simdi duzce merkeze gecicem islerim var aksamada ani bir kararla ankaraya gidiyoriz kizlar hava guzel degerlendirmek lazim
Opuyorum herkesi
geldim canim geldim artik cepten ne kadar girilirse :)) pc yi rehin aldi evdekiler :))
Oldu oldu efferin)
Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap canim,bakma kimseye...ben oyle yapiyorum....
Canim ben mayisin 18inde gidip 7 temmuzda donucem...istanbulda butun ailem...ama kokeni sorarsan samsun :) senin memleket nere?ben de haftaya perşembe veya cuma memlekete gidiyorum 18 gün yokum ordan da düzenli giremem herhalde tatilde salmak yok ok mi
Mehay sen ne zaman dönücen bi de memleket neresi ?
İyi eymissin canim azla yememekle...selamm çıtır hatunlarr!! ben geldiim
kızlar sabah 4 kaşık karamelli mısır gevreği 1 çay bardağı tam yaglı süt
2 buçuk saat hem alışveriş yaptım hem yürüdüm otobüse binmedim bu güneştee..
şimdi eve geldim yemek yaptım hem eve hem kendime. kendime diyet soğan söğüş yaptım ilk defa ve çok harika olduuu onu yoğurtla yedim ekmeksiz şimdi çay içiyorum sabahta zaten mutfakta baya koşturdum cheese kek yaptım akşam bizimkiler için sadece ucundan tadına baktım ve yetti fazla yemeninde alemi yok :)
Canim ben mayisin 18inde gidip 7 temmuzda donucem...istanbulda butun ailem...ama kokeni sorarsan samsun :) senin memleket nere?
İyi eymissin canim azla yememekle...
Orasi gunesli burda kar yagiyor lapa lapa :)) halbuki 3 gun once 25 derece sicaklik vardi...
Canim ben mayisin 18inde gidip 7 temmuzda donucem...istanbulda butun ailem...ama kokeni sorarsan samsun :) senin memleket nere?
baya kalıcan burda güzel özlemişsindir ,fransa daydın galiba ,ben de Bursa lıyım ama mayısın 3 ünde istanbula arkadaşlara gidicez 4-5 gün kalıcaz keşke tarihler çakışsaydı vala tanışmak isterdim
bu arada bursa lı olan var mı arkadaşlar aranızda ?
nerde olsan istanbuldami? :))ayyy ne güzellll keşke ben orda olsam
evet canim fransadayim...bu sefer uzun kalicam istanbulda 40 gun...oglumu sunnet ettiricemya o yuzden..hem sunnet hem tatil yani :)) evet ne iyi olurdu tarihlerimiz kesisseydi tanisirdik valla...baya kalıcan burda güzel özlemişsindir ,fransa daydın galiba ,ben de Bursa lıyım ama mayısın 3 ünde istanbula arkadaşlara gidicez 4-5 gün kalıcaz keşke tarihler çakışsaydı vala tanışmak isterdim
bu arada bursa lı olan var mı arkadaşlar aranızda ?
bu arada ben lapa olayını bozdum hem lapa diyeti hem de şu içtiğim bitkisel toz ağır geldi sanırım bir an kendimi çok halsiz hissettim ve bugün ilk defa kahvaltı yapmamıştım ,ben günün kalan kısmını çok hafif geçirdiğim için kahvaltı beni dengeliyordu ben kahvaltıya devam edicem ,ama diyetimi bozmadım tabi ...
nerde olsan istanbuldami? :))
evet canim fransadayim...bu sefer uzun kalicam istanbulda 40 gun...oglumu sunnet ettiricemya o yuzden..hem sunnet hem tatil yani :)) evet ne iyi olurdu tarihlerimiz kesisseydi tanisirdik valla...
Saglik olsun canim uzulme...
ohhhh düğün var yani ,biz de oğlumu 13 aylıkken sünnet ettirdik tabi düğünü sonra yapıcaz inşallah
Kizlaaarrr gecen hafta 63.7 gelmistim bu hafta 64.7 ye geri cikmistim ama 1 kilosunu lahanayla 2 gunde vermistim...diger gunler misafirlerim oldugu icin hic dikkat edemedim tatlilar,borekler ama buna ragmen 600 gr daha vermisim....
Bu haftaki kilom 63.1
dur kız belki yarın sabaha da bişiler gider :)
Anaaa kiz ben bugunu pazartesi sanmistim dogruya yarin insallah 62 yi kusurlude olsa gorurum ...ayy cok mutluyuuuummm .. :))
bu saatten sonra çorba ,salata ye bir öğün,ara öğün elma ye ,akşam da sebze yemeği varsa 4-5 yemek kaşığı ye yoksa az çorba yanına salata ve 6 dan sonra hiç bişi yeme sadece yatmadan bir kase yoğurt ye kalıbımı basarım yarın 62 li rakamları görürsüntabi sadece bir öneri sen benden daha iyi bilirsin oda ayrı canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?