Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Sabah:1 kase kellogs
ara 1 kahve
oglen1 dilim ekmek uzerine 1 karper peynir surup yiycem birazdan...
Aksamada bir tabak dolusu fasulye yemegi ve 1 kase yogurt dusunuyorum...

kızlar merhabalar iki gündür giremedim nete cuma günü zaten bütün gün hastanedeydik benim küçük oğlan perşembeyi çok perişan geçirdi kızımında bi bacak ağrısı tuttu onlarla ilgilendim işte bir yandan bahar temizliğine başladım evi baya bi salmıştım ve işte burdayım diyetime çok sıkı devam edemesemde tamamen salmadım kilom aynı birde ayın 12 sinde görümcem evleniyo dolayısıyle bir başka yoğunlukta var giremezsem kusuruma bakmayın aklım hep sizde inanın hepinizi çok öpüyorum

Kizlar sanirim bircogunuz giremeyeceksiniz bir sure...haftaya bende bahar temizligine basliycam sonraki hafta alisveris yaparim malum turkiye yolcusuyum...o yuzden sanirim ramazan bayrami sonrasina kadar liste yapamiycam...ama yine burdayim mayisin 15 i ne kadar )

ben de haftaya perşembe veya cuma memlekete gidiyorum 18 gün yokum ordan da düzenli giremem herhalde tatilde salmak yok ok mi
Mehay sen ne zaman dönücen bi de memleket neresi ?

geldim canim geldim artik cepten ne kadar girilirse :)) pc yi rehin aldi evdekiler :))

Oldu oldu efferin )

Sen kendini nasil mutlu hissediyorsan oyle yap canim,bakma kimseye...ben oyle yapiyorum....

selamm çıtır hatunlarr!! ben geldiim
kızlar sabah 4 kaşık karamelli mısır gevreği 1 çay bardağı tam yaglı süt
2 buçuk saat hem alışveriş yaptım hem yürüdüm otobüse binmedim bu güneştee..
şimdi eve geldim yemek yaptım hem eve hem kendime. kendime diyet soğan söğüş yaptım ilk defa ve çok harika olduuu onu yoğurtla yedim ekmeksiz şimdi çay içiyorum sabahta zaten mutfakta baya koşturdum cheese kek yaptım akşam bizimkiler için sadece ucundan tadına baktım ve yetti fazla yemeninde alemi yok :)

ben de haftaya perşembe veya cuma memlekete gidiyorum 18 gün yokum ordan da düzenli giremem herhalde tatilde salmak yok ok mi
Mehay sen ne zaman dönücen bi de memleket neresi ?
Canim ben mayisin 18inde gidip 7 temmuzda donucem...istanbulda butun ailem...ama kokeni sorarsan samsun :) senin memleket nere?
İyi eymissin canim azla yememekle...
Orasi gunesli burda kar yagiyor lapa lapa :)) halbuki 3 gun once 25 derece sicaklik vardi...

ayyy ne güzellll keşke ben orda olsam

bu arada ben lapa olayını bozdum hem lapa diyeti hem de şu içtiğim bitkisel toz ağır geldi sanırım bir an kendimi çok halsiz hissettim ve bugün ilk defa kahvaltı yapmamıştım ,ben günün kalan kısmını çok hafif geçirdiğim için kahvaltı beni dengeliyordu ben kahvaltıya devam edicem ,ama diyetimi bozmadım tabi ...

ayyy ne güzellll keşke ben orda olsam
nerde olsan istanbuldami? :))

evet canim fransadayim...bu sefer uzun kalicam istanbulda 40 gun...oglumu sunnet ettiricemya o yuzden..hem sunnet hem tatil yani :)) evet ne iyi olurdu tarihlerimiz kesisseydi tanisirdik valla...

Saglik olsun canim uzulme...

Son düzenleme:

ohhhh düğün var yani ,biz de oğlumu 13 aylıkken sünnet ettirdik tabi düğünü sonra yapıcaz inşallah

Kizlaaarrr gecen hafta 63.7 gelmistim bu hafta 64.7 ye geri cikmistim ama 1 kilosunu lahanayla 2 gunde vermistim...diger gunler misafirlerim oldugu icin hic dikkat edemedim tatlilar,borekler ama buna ragmen 600 gr daha vermisim....

Bu haftaki kilom 63.1

Son düzenleme:

dur kız belki yarın sabaha da bişiler gider :)

Tatilime tam 3 hafta kaldi o gun geldiginde en azindan 61 i gormek icinimden geleni yapicam...pes etmek,vazgecmek,yilmak yoookk...

Anaaa kiz ben bugunu pazartesi sanmistim dogruya yarin insallah 62 yi kusurlude olsa gorurum ...ayy cok mutluyuuuummm .. :))

bu saatten sonra çorba ,salata ye bir öğün,ara öğün elma ye ,akşam da sebze yemeği varsa 4-5 yemek kaşığı ye yoksa az çorba yanına salata ve 6 dan sonra hiç bişi yeme sadece yatmadan bir kase yoğurt ye kalıbımı basarım yarın 62 li rakamları görürsün tabi sadece bir öneri sen benden daha iyi bilirsin oda ayrı canımcım

Bugunun tek kotu yani esime soz vermistim yoresel bir yemegimiz olan tirit'i yapacagim...el acmasi yufka,tereyag,tavuk ve tavuk suyiyla yapilan...mmm enfess...ve tabiki uzun zamandir yemedigim icin bende yiyecegim...erken yiyecegim icin erir diye dusunuyorum 6 da yeriz.
Simdi kellogs yedim bir kase aksama kadar bisey yemem cok acikmazsam...o zamanda dengelerim diye dusunuyorum....

şimdi tatilde anneler en sevdiğimiz yemekleri yapacaklar hadi bakalım ama benim planım şu kilo veremesemde kesinlikle almayı düşünmüyorum ;zaten ben kendimi bildim bileli akşam geç saatlerde yemek vs. yemem bunu herkes de bilir şimdi bunu 6 ya çektiğimi söylicem yani bu kadar erken değildi tabi mesela 9 dan sonra yemiyodum ama artık 6 ,sonra yemeklerden de güne bölücem mesela 3 çeşit yemek mi var değişik bir oturuşta hepsinden yemicem bir öğün birini tadıcam diğer öğün birini ve tabiki az az oğlumu bırakabileceğim için yürüyüş te yapmak istiyorum inşallah ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…