Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Bitti bu aykiler derken carsamba gunune kahvalti duzenlemistim bolu dagina kizlarla ogleden sonrada duzcedeki arkadaslar aradilar toplancaklarmis o gun1 mayis tatili ya degerlendirelim diye bende tmm dedim yrn sbh artik yuruyuslere baslamayi dusunuyorum esim evden cikmadan yrm saat o cocuklarla beraberken bakalim ins. Yuryyebilirsem 1aydz bitiririm bu isi diye dusunuyorum birde zerdecal aldim iki gune ona baslicam bakalim
Bu haftada bahar temizligimi yapayim malum okul kapaninca bende annemin yanina koue gecicem ins.
Sen nasilsin cnm

İyiyim canim bende spor yapamiyorum hic.ne yuruyis ne egzerdiz vakla (

valla ben egzersizlere devam ediyorum kızlar bugün derse giderken xs bi tişörtüm vardı zayıflayınca giyerim diye almıştım trendyoldan oldu giydim hemde sıkmadı karnım küçüçük kalmış hep kalın giye giye fiziğimi unutmuşum annem dahil herkes çok beğendi baka kaldıı

Son düzenleme:
kızlar günaydııın tünaydıııın artık size hangisi uyarsa. bugünde lahana diyetine devam dün lahana çorbamın yanında bir elma,bir portakal 5 çilek,4 de yeşil erik yedim ama hiç yeşil çay içemedim bu günde çorbamla birlikte yarım domates yedim çıktım 2 saat yürüdüm ( aman Allahım ne sıcaktı parkın derecesi 30 gösteriyordu yarın daha erken çıkacağım inş.) gelince de 50 mekik şimdide 2 salatalık yedim.

Oh ne guzel...bizde burda donuyoruz 3-4 gun once kar yagdi simdide surekli yagmur ( neyseki 19 gun sonra sicak diyarlara goc edicem :))

Benim yeme duzenim karman corman oldu...diyete devam ediyorum ama alisveris vakti geldi sanirim evde bisey kalmadi kahaltilik adina yine.nesfitimde bitti ....
Sabah 1 dilim cavdar ekmegi uzerine peynir surup yedim sadece...
Oglen ne yerim bilmem ama aksama bir buyuk tabak salata dusunuyorum..bol yesellikli ,haslanmis yumurtali ve yaninda 1 dilim cavdar ekmegi...

Hmm nedense aklimda 1.68 diye kalmis...olsun canim daha kisalarda var...onemli olan vucut seklin ) o orantili olduktan sonra kisa boylulardada cok hos buldugum hanimlar var...

ahhhh nerde keşke 1.68 olsa zaten yeterdi çok uzunları da sevmiyorum mesela senin boyun da çok ideal

ama bişi söyliyim mi en büyük avantajım yaşımı göstermemem,30 yaşındayım ama hala kimle tanışsam 20-21-22 diyor boyumu bu yüzden artık kafama hiç takmıyorum ,inan yaşını göstermemek harika bundan dolayı da vücudum aiyi bakmak istiyorum işte madem böyle bi avantajım var ...

dün akşam bütün kışlıkları kaldırayım dedim yazlıkları çıkartayım ,hani geçen gün eski kıyafetlerim oldu çok mutluyum demiştim ya anammm kısa sürdü elime daha eskiler geçti çalışırken giydiğim kıyafetler yani 3 sene öncekiler aman Allah ım ben onların içine sığıyomuşum ya bittirik şeyler küçücük daracık ,eşim de dedi hatırlasana s beden büyük geliyodu xs arıyoduk dedi ,ama yine giricem onlara çünkü ben o ölçülerde mutluyum kızlar sözzzzzzz....

Evet canim bende cok uzun boyu bir bayana yakistirmiyorum en fazla 1.75 olmali bence...benimkide ideal evet 1.70 memnunum .... :))
banada hep yasimi gostermedigimi soylerler senin kadar kucuk soylemeselerde 25-26 derler banada...

Hadi bakalim insallah canim....

kızlar artık 2 ana öğün yemeye başlayacağım
sabah 1 küçük tabak müsli ve 1 çay bardağı sütle yedim
şimdi bi ara öğün yaptım 1 bardak süt içtim ve yanında 1 elmanın çeyreği ve 4 tane küçük kızartma yedim 2 patates 2 kabak ve yağsızlardan yedim iyice ezdim :) şimdide ev işi yapıyorum misafir gelicek
akşam yemeğimde 125 ml süt 1 kaşık vanilyalı formula var

Formula neki canim?

günaydınlar herkese lahana diyetimin 3. günündeyim . bugün henüz bir şey yemedim birazdan bitki çayımı içip sonra da lahana çorbamı içecem .tartım yanılmıyorsa 2 günde 1.5 kilo gitmiş gibi görünüyo. bu gün yürüyüşe de çıkamadım aslında pilanım 7 de çıkmaktı ama 7 de yataktan kalktım Allahtan bu gün dışarda işlerim var o bahaneyle yürürüm biraz ama diyeti bozmak yok .hele dün akşam, içine giremediğim bir eteğimin daha içinede girebildikten sonra..

Günaydın kızlar kahvaltımı yaptım ,şimdi de yeşil çayımı içiyorum yarın hayırlısıyla yola çıkıcaz 18 gün izin yapıp dönücez vakit buldukça giricem ama tartı yok biyerlerden tartı bulursam tartılırım artık listeden bi süre uzak kalıcam ben dönücem mehay gidecek bikaç ay sonra toplanırız yine ben bakalım nerelerde olucam atama var ya ...

iyi tatiller canım

evet ablacım herbalife' ın

dilvinciğim ben herbalife yi uzun süre kullandım yaklaşık 8 ay kadar önce güzel 8 kilo verdim sonra vermem durdu ne yaptıysam gitmedi bir kaç ölüm vakası da duyunca annem yasakladı içmemi yanlış kullanımdan acil hastaneye kaldırılan birine de şahit oldu satan akrabamız ,bence kullanma canım benim kadar kilolu bile değilsin ital ürün içinde ne olduğu belli değil ben sonra çok pişman oldum

canım yukarda bir virgül hatası olmuş 8 ay kadar önce kullanmadım uzun yıllar önce 8 ay kadar kullandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…