Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Gayet iyi gidiyorsun canim..arada salsanda kendini donusun super oluyor :)) sonunda 86 yida gordun demek he hadi bakalim 70 lere az kaldi...
Evet canim malesef bende bu haftadan sonra cok sik giremem belki...malum alisveris ve bahar temizligi yapicam..artik anca ramazandan sonra gorusuruz sanirim...iyi tatiller canim....

canım yukarda bir virgül hatası olmuş 8 ay kadar önce kullanmadım uzun yıllar önce 8 ay kadar kullandım

Canlarim kullanmayin boyle seyleri yaaa (

çok acıkırsam ara öğün olarak içicem artık çünkü baya tok tutuyo şimdi 2 öğün yiyorum başka yok sabah müsli ve akşam 5 gibi zeytinyaglı yemek

Beim diyetim ise,
11/12'de 2 dilim ekmek yemek yada bir elma.
Yada akşam yemegine kadar aç kalmak
Ama kahve çok tüketirim, sigara içerim

Ama genelde elma ile beslenirim

Beim diyetim ise,

Gunde 5 fincandan fazla kahve kemik erimesi yapiyormus...bugun trt de ic hastaliklari uzmani soyledi.....ben 2 den fazla icmiyorum artik....
Senin kilon boyun kac?birde yasin?neden bu kadar sagliksiz besleniyorsun?

Son düzenleme:
Beim diyetim ise,

hayatım senin boyun ve kilon kaç

veee belime kadar upuzun saçlarımla vedalaşıyorummmm ablalarııımmm (

Beim diyetim ise,

çok sağlıksız besleniyorsun, bu diyet değil intihar resmen ben de kahveyi çok seviyorum ama günde 3 fincan içiyorum fazlası zarar

çok sağlıksız besleniyorsun, bu diyet değil intihar resmen ben de kahveyi çok seviyorum ama günde 3 fincan içiyorum fazlası zarar

hayatım senin boyun ve kilon kaç

veee belime kadar upuzun saçlarımla vedalaşıyorummmm ablalarııımmm (

Kızlar ben özelikle evde iken açlığa dayana bilirdim...
7 aydır evliyim ve yanılmıyorsam tartı, 57 kilo gösteriyor
Boyuma göre eskiden 50 kilo zayıf çıkıyordu,
şuan alışık degilim yeni kilolama ve kiyafetlerimin bir çoğuda olmuyor. .
Bu arada 165 boyundayim

Aslinda eşim diyete girmeli, çünkü 7 ayda tam 25 kilo falan aldı şuan 123 kilooooo:26:

bence diyete girme sadece sağlıklı beslen ablacım ben artık diyetteyim demiyorum 2 öğün yiyorum ve çokta zindeyim artık yeni yöntemim işe yaradı bu arada kuaförden geldimmm inanılmaz keyfim yerine geldi dahada şevklendim

Bebeyim , sağlıklı beslenmek çok zor:)
Eşim mesela dün, beni seviyorsan bu çikolatayı ye, sonra lütfennn birtane dilim daha derken, agzima 3 dilim çikolatayı atmış bile:)
Ben mesela bugün; 3 tane yenidunya yedim, 2 dilim ekmek, 4 tanede kahve içtim:))

Fıstık sen kapalı degilmiydin:26:
Biliyormusun, 5 aydır ben hic gidemedim
Bugün bile tesadüfen, nasıl gideceğim diye düşünüyordum:)

Şuan saçlarının srni mutlu etmesine çok sevindim
Eminim çok hoş olmuşsundur

aç kalarak kilo verrirsen verdiğin kiloları geri alırsın az ve sık yemelisin ben de artık diyetteyim demiyorum beslenme alışkanlığımı değiştirdim ,günde 4-5 öğün derken (tabi çok erken kalkıyorsan ) her öğün yemek yemek değil bir elma da öğündür ,bir bardak süt te öğündür ,madem açlığa dayanıyorsun akşam altıdan sonra hiç bişi yeme ben öyle yapıyorum akşam altı da hafif bişiler ye

canım çok aç kaldığın zaman vücut şöyle algılıyormuş yemek gelmiyor mideye demek acil durum var yağ depolamam lazım bunu uzmanlar söylüyor mideye 3-4 saatte bir bişiler sokucan ama dediğim gibi her öğün oturup yemek yemicen yani hep yarı aç olucan

bir de yoğurt ve yeşil çay tüket ikiside yağ yakıcı besinler ben 10 kilo verdim 67 den 57 ye düştüm hamilelik kilosu şimdi ben de senin gibi bekarkenki kiloma yani 50-51 e düşmek istiyorum 7 kilo daha vericem ama aç kalmadan veriyorum böylece kalıcı oluyor hiç bi zaman kilo almazsın

sen internet kullanıcısısın benden daha iyi bilirsin bunları anlıyoru seni sabrın yok ama kilo vericem derken sağlığından olma

peki sana şunu söyliyim bu 10 kiloyu verirken ben hergün gerçekten hiç sekmeden hergün çikolata yedim hani kare küçük dilimler oluyor ya 4 dilim o şekilde ,ama şu avantajım var ben bitter seviyorum bitter çikolata hem çok sağlıklı hem de diyet yapanlara önerilen çikolata ,inşallah sen de seviyorsundur her gün yiyebilirsin :)

hem böyle az az yediğinde mide küçülüyor bi bakmışsın istesen de fazla yiyemiyorsun ,sadece bikaç hafta hele 1 ay sabretsen bu şekilde al sana sağlıklı beslenme ,ben de hiç sabredemezdim hemen kilo vermek isterdim sonra da alıyosun o hızla verdiğin kiloları yavaş yavaş ver canım

evlenince ben ne şekil olucam bakalım evet ablacım kapalıyım fakat atölyede açıyorum :) belime kadardı ve düz kesimdi 5 aydır kestirmeyince bi kestiriyim dedim annemle gittik :)

canım benim sabrimin olmaması, kısa bir süre sonra çocuk düşünüyoruz, bu aldigim kiloların üzerine alacağım kilolar beni çok korkutuyor:26:
Dengeli beslenmeni çok doğru buldum! Ben 10 yıldır böyle yaşıyorum, ama tabiki arada çok götürdüğümde oldu:))
Bu 10 yılda zadece, 1 kaç kilo herzaman oynadı, ama asla 4 kiloyu geçmedim:)
Eskisine göre daha dikkatlı besleniyorum, zadece son zamanlarda böyle kendime davranıyorum
Oda eşim sürekli takılıyor kilolarima, ve çocuktan sonra alacağım kilolardan sonra alacağım kg'lar tirsti:)
Bu yüzden arada bir sizi takip ediyordumki, dengesiz bir şekilde beslenmeyeyim diye

Senin kg'da gayet bir annr için çok güzel:)

evlenince ben ne şekil olucam bakalım evet ablacım kapalıyım fakat atölyede açıyorum :) belime kadardı ve düz kesimdi 5 aydır kestirmeyince bi kestiriyim dedim annemle gittik :)

Wouu:) düz kesim ve uzun saçlar çok hoşuma gidiyor
Bende uzatıyorum ama, uçlarından mutlaka aldırma gerekiyor:)

Ama uclarını esitlemekte gerekiyo 4 yıldır ilk defa kahkül kestirdim yan kahkül alısmam zaman alicak :) sac dökülmesine ve uzatmaya cam terebentin kullan şiddetle öneririm yapbilirsen sinemaki kuru yap

Ama uclarını esitlemekte gerekiyo 4 yıldır ilk defa kahkül kestirdim yan kahkül alısmam zaman alicak :) sac dökülmesine ve uzatmaya cam terebentin kullan şiddetle öneririm yapbilirsen sinemaki kuru yap

Önerdiğin cam terebentinden çekiniyorum canim, ilerde yan etkisini gösterir diye:)
Sen keklikmi yaptırdın:))) ablamda yapar sık sık:)
5 yaş küçük gösteriyor o model ve eminim sende çok cici olmuşsundur
Ozaman sen şimdi 12 yaşında oldun dimi? hehehe şaka bebeyim şaka

Ben normalden küçük görünürüm,
Bir kere amcanın teki sen okula gitmiyormusun diye sordu, bu sorudanda artık uyuz olmuşumki,
Okula gidecek yaşı çoktan geçtim dedim, oda arkasına bakmadan,
Ne? Olsan, olsan 13 yaşındasindır dedi!

Benim morel tabi çok bozuldu, çünkü genelde 21 ile 23 arası saniyorlar:)
Hakaret etti gibi hisetmiştim

valla ablacım bende minyon tipliyim boyumda küçük olunca ilerdeee çook faydasını görücem yaşımı göstermiycem aslında 12 yaşıma dönmek isterdim ya ne güzel cerenimle oynardım mektuplaşırdım hey gidi günler o zamanlar telefonum vardı ama pek kullanmıyodum mektup her zaman daha çekici gelmiştir bana ben açıkken ve kapalıyken çok farkediyorum ayrı bi insan oluyo muşum genelde açık veya kapalı daha güzelsin gibi yorumlar yaparlar bende yapamıyolar ikisindede güzel oluyosun diye birde keklik ne ablacım ?

Doğru bebeyim!
Bende herzaman derim, küçük görünenler ilerde faydasını görecekler diye:)
Bu yüzden herzaman çıtır kalacaksın

Ceren kim kuzum:)?
Peri tozum yokki, seni eskilere göndereyim

Bence sen kimin ne dediğini degilde, kendini aynada hangi şekilde güzel ve iyi hissediyorsan ona inan
Birini dinlemek istiyorsan o kadinda, annen olsun:)
Malum burdaki bayanlardan çok şey görüp, öğrenince artık pek o canım cicim laflara benim güvenim kalmadı:)
Yinede, kötü bir amaçları yoktur, ama kirmamak adına iki türde güzel diye bilirler,
Bu yüzden başkaların sözünde etkilenme fıstık:)

canım ablacım benimm güzel düşüncelerin için ve beni düşündüğün için minnettarım ceren benim 9 yıllık arkadaşım ve aile dostumuz :) ben kendime 2 halimlede güveniyorum ee birde 8 kilo verip 50 kilo olunca diyete başlamadan bende 58 dim. geçti bitti o günler

belki yaşım küçük ama inan bana abla artık insanların gerçek yüzlerini ne acıdır ki gördüm o yüzden bilinçliyim bu konuda kimseye güven miyorum ve en iyi arkadaşımda annem annem benim bütün herşeyimi bilir ve anne anne değil mübarek arkadaştan öte dost sırdaş eğlenceğim zaman ağladıgım zaman hep yanımdadır oda minyon tipli olunca abla kardeş sanıyolar bir gün babalar günü annemle magazaya babama hediye almaya gittik kuaförden randevu saatimiz doluncaya kadar anne hadi vakit geldii dediğimde yanımızda ki görevli nee ? anne mii diye bağırmıştı bütün magaza baktı valla sevgilim olsa koşa koşa ona söylerdim ilk hem annem hem babam çok bilinçli yetiştirdi beni bu konuda o yüzden kimseye güvenmiyorum ama kırmıyorumda :)

Maşallah sana canım, zaten 17 yaşında değil, kocaman bir kadin gibi düşünüyor ve konuşuyorsun:)
canim sen 8 kiloyu ne kadar zaman içerisinde verdinki?
Demekki bu güzel yapını annenden aldın, çok şanslısin tatlım:))
Ama bu kadar geç yatarsan, annenin yaşına geldiğinde, annenden daha genç görünmeye bilirsin, tabi
bu ben ve diyer herkes için geçerli

İnsanları kırmamaya çalışman çok güzel, inşallah herzaman böyle güzel bir insan kalırsın Dilvincim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…