Aslinda bildirimler oglen 12 ye kadar canim ama senin haberin olmadigi icin ve ayni gun bildirim yaptigin icin senide ekliyorum...merhaba ben diyete başlayalı 3 gün oldu yarişmaya katılmak için geç mi kaldım?98 kiloyum boyum 1.62 cm 41 yaşındayım:44:
Normal canim reglin bitince baya bir eksilmis goreceksin kilonu bence ekmek yemedin hic bu hafta sen cunku...şuan çok şiş hissediyorum kendimi reglimin son günleri kilomda aynı kaldı bugün biraz ara verdim diyete yemek yedim ama ekmek hala yemedim yarın lapa diyetini yapacam
canım pzrtsı kımse bıldırım yapmamıs
gunaydınlar bu arada bende tekrardan dıyete basladım 15 gunden cok kokuyordum tatılden ve korktugum basıma geldı tam 2kılo ladım annemın yaındave buugun ıtıbarıyle baslıyorum dıye tıme 12subat ıtıbarıyle 69.2 ıle bu aylık ayça kaya ıle bır ayda 8kılo ya baslıyorum yıne bakalım ne kadar gıdecek hedefım 65 olmak bu ay
Nazlisim cok kilo almisim bu ara moralim bozuk( hareketsizlikten oldu sanirim cunku bazen ac gezdigim oldu vermem gerekirken sabit bile kalmamisim almisim (
Aslinda bildirimler oglen 12 ye kadar canim ama senin haberin olmadigi icin ve ayni gun bildirim yaptigin icin senide ekliyorum...
Normal canim reglin bitince baya bir eksilmis goreceksin kilonu bence ekmek yemedin hic bu hafta sen cunku...
Evet kimse beni ciddiye almiyor anlasilan...kurallara uyulmadigi takdirde yarisma ve listeleri iptal edicem baska carem yok...
11-18 subat arasi diyet yarismasinda bulunanlar
mehay.........................65.2
nazlibahar...................69.1
osibuleb.......................63
fndkkrdu......................67
keremcecimim.............80
mamelek......................98
Kizlar yeni listemizi hazirlamis bulunmaktayim , neseli, yuksek motivasyonlu ve iyi kilo vermeli bir hafta olsun insallah....Hepinize basarilar dilerim....
Bu arada kilo bildirimiyle kalmayin haftada bir ugrayanlari listeden cikaricam ,yediklerimizi ve yaptigimiz sporlari paylasalim...
Aslinda bildirimler oglen 12 ye kadar canim ama senin haberin olmadigi icin ve ayni gun bildirim yaptigin icin senide ekliyorum...
Normal canim reglin bitince baya bir eksilmis goreceksin kilonu bence ekmek yemedin hic bu hafta sen cunku...
Evet kimse beni ciddiye almiyor anlasilan...kurallara uyulmadigi takdirde yarisma ve listeleri iptal edicem baska carem yok...
Canim bildirim gunu sabah ben burda olayim yada olmayayim siz bildiriminizi yapin benim gelmemi beklemeyin...benim islerim oluyor evde cocugu okula getir gotur gec giriyorum bazen...siz yazin ben girince listeyi hazirlarim hemen...insallah vericez kilolari bu ara stresliyim bunaldim baya spor yapamadim hic oturdugum yerden kalkmak istemiyorum kilo aldim o yuzden ama vericem...canım ciddiye almamakla alakası yok ki
sana çok bakındım sabahtan sen yoktun bende akşamına giremedim
bende üzüldüm o gün hatta
mehay girse de kilo bildirimi yapsa diye bekledim inan bana
sıkma canını bütün kiloları vereceğizzzz
Cok yememissin cnm gayet iyisin bencesbh:k fleks
ara:ıkı ısırık pıde
oğlen :az patates salatası 7-8 mınık sarma 3-4 ısırık bazlamaç ve ıkı lokma borek
aksam :bır kase nohut ve bır dılım ekmek
yamadan da bır elma dusunuyorum ya da ayran artık
bugun bıraz garıp hamur ısı yogunlukta oldu ye ama bakalım komsum davet etmıstı hesapta yoktu yarın daha ıyı olcak ınsallah bakalım
ben yeni katıldığım için kuralları bilmiyorum hemen yazarsanız sevinirim
Canim bildirim gunu sabah ben burda olayim yada olmayayim siz bildiriminizi yapin benim gelmemi beklemeyin...benim islerim oluyor evde cocugu okula getir gotur gec giriyorum bazen...siz yazin ben girince listeyi hazirlarim hemen...insallah vericez kilolari bu ara stresliyim bunaldim baya spor yapamadim hic oturdugum yerden kalkmak istemiyorum kilo aldim o yuzden ama vericem...
Cok yememissin cnm gayet iyisin bence)
Oyle kati kurallarimiz yok canim sadece her gun neler yedigimizi gunluk olarak yazicaz ve her pazartesi sabah tartilip oglen 12 den once buraya yazicaz o kadar canim...
sbh: bir bardak ballı süt, 2 ince dilim kadar tam buğday ekmeği,2 çok ince dilim kaşar peyniri
öğlen:3 hurma minik bir poğaça bir bardak çay
akşam:bir kase çorba,iki dilim çavdar ekmeği,iki üç tane kavrulmuş kuru biber,yağsiz yeşil salata ,iki kaşık yogurt
bunlar dün yediklerimdi bu gun yediklerimi de akşam yzabilirsem yazarım yoksa yine yarın sabah yazacam. bu arada günde 3 kere bitki çayı içiyorum yemeklerden önce.
Tamam canim onemli olan yazman zaten...hedefin kacti senin?
ilk etapta 80 olana kadar ara dinlenme yok tam gaz diyet. elbetteki bu yeterli değil.
ilk etapta 80 olana kadar ara dinlenme yok tam gaz diyet. elbetteki bu yeterli değil.
İnsallah canim...kendinden bahsedermisin biraz evlimisin?cocuk varmi?boy ve yas kac?
tabiiki bahsediyim. 22 yıllık evliyim 41 yaşindayım 3 çocuğum var. 1.62 cm boyum
bende seni tanımak isterim canım sen kaç yaşındasın hangi şehirdesin tahminimce evlisin çocuk var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?