Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Bugunku menum:

Sabah: 1 kase kellos k +sut

Oglen :bir kucuk pogaca,3 minik kurabiye (misafirlerim vardi yemek yapamadim)

Aksam: simdi bir tabak ton balikli salata ve bir galeta...dahada bisey yemem bugun...

masallah guzelmıs begendım ben

canım senıın menunde guzel bence ıns. bu sekılde kapatmıssındı r gunu bu arada aramıza hos geldın

evet bugun ben cokcokcok yogun bır gun gecırdım annemle babam geldı kızkardesımın yrn oğretmen arkadasları okul cıckısı gelıceklermıs ona mamalar yaptık ve yrn aksam benımde oğretmen arkadaslarım bana gelıcek bende maklube yapıcam onlara bugunden tatlımı yaptım kardesımın mamalarını yaptım mutfak kac kere karıstı kac kere duzzeldı bılmıyourm en sonunda sımdı bıtırdım anca oturdum topuklarımı hıssetmıyorum artık bu arada bırde ahmet keremle pazara gıdıp geldık ayse melegımızı uyutup anneannesıne bıraktık tabıkı ve menum :
sbh:kelloks k
ara:mınık bır sıırık borek attım agzıma
oğlen :1haslanmıs yumurta az peynır ve 4zeytın
ara:sanırım yoktu
aksam:bır kase corba ve bır profeterol
sonrasında mınık mınık 3 pattes 2-3 dılım muz 1dılım kıvı
sanırım aksamı cozuttum meyve olarak ama hıc oturmadım bugun

yrn aksam artık maklubemden yerım napalım tamda cuma ya denk gelıcek ama olsun artık yapcak bısey yok

mamelek canım masallah sana benımde 3 cocugum var en mınıgı 5aylık henuz 33 yasındayım nasıl zormu 3cocuk benım sımdılık cok guzel zrlanmıyorum ama okul cagı baslayınca sankı cok zor olcakmıs yetısemıycekmısım gıbı gelıyor gozum cok korkuyor bazen acaba yapmasamıydım dıye dusunuyorum ıns. rabbım yardımcım olur o zmnlar da da kolaylıkla gecırrırım

Mersi canim :)) maklube hic yapmadim ama guzel biseye benziyor guzel yapqrmisin nasil yaparsin bir anlat :))tatli olarak ne yaptin ne var yarinki menude?bu arada seninde menun guzel fistigim...mucckkk :))

Allaha sukretki zorlanmoyorsun canim hic pismanlik duyma bu yuzden...ne guzel 3 evladin var olmayanlarida dusun...simdi zor ama yaslaninca kapini calacak evlatlarin olacak oyle degilmi ? :))

Amin canim pismanlik duyma ayrica Allah sana nasip ettiyse yapacagin bir seyin yok ne yapsan da 3 cocugun olurdu kucukken bakimlari biraz zor oluyo amabuyuduklerinde zorluklari unutup o gunleri ozluyosun kucukluklerinin tadini cikar benimkiler buyudu ikisi universiteye birisi liseye gidiyo

Sabah yediklerim:bir yagsiz pismis yumurta, bir kibrit kutusu buyuklugunde beyaz peynir 3 kurubiber, bir yesil zeytin, bir minicik domates, birer tutam maydonoz ve dereotu limon sikilmis, birdilim cavdar ekmegi ve yesil cay. Listem cok kabarik gorunse de hepsi bir kucuk pasta tabagini anca doldurdu

pişmanlık degıl kızlar sadece korku acaba yetebılcekmıyım dıye bı gorsenız ısmı gıbı tam melek benım kızım hıc sesı cıkmıyor uyuyor uyanıyor yıyor altını pıslıyor masallah ona ınsallah hep boyle benı mutlu eder hayatı boyunca rabbım ıns. bana guc kuvvet verırde onları en guzel sekılde yatıstırırım

sbh:yrm sımıt bır tane ay coregı mınık 4zeytın az peynır
oğlen :nesfıt dusunuyorum
ara:bır elma olur
aksam: wahım maklubeeeeeee yıcem

mehayım sana tarıf vercektım yrn sakın olur ev bende mısafır yok bende bı yere gıtmıcem ınsallah tarıflerımı yzarım ok opuldunuz hadı ben evı supureyım toz alayım yemeklere baslayayım

öğlen keten tohumlu ve ballı buyukçe bir kase yogurt
akşam henüz yemedim bütün gün ev işi yaptığım içi yemek yapamadım

Son düzenleme:
akşam çavdar ekmeği ile yapılmış tost bir bardak süt günü böylece bitirdim daha bi şey yemem

Kuru biber ne canim?ici doldurulan kurutulmus biberlerdenmi?

İnsallah hic degismez canim...Allahin sevdigi kuluymussunki son iki cocugun seni hic zorlamadan buyuyorlar...sanirim ilk cocuklar hep zor oluyor...

Bende bugun sabah arkadasa gittim kahvaltiya biraz omlet, 30 gr kadar peynur donates,salatalik ve iki dilim ekmek yedim...
Oglen 1 dilim pasta arkadastaydim gene israr uzerine yedim...
Aksamda balik ve iki uc catal patates kizartmasi...bir dilimde ekmek...
Epey yemisim bugun misafirlik olunca boyle oluyor yaa..

bence cok yememıssın canım kararında

sbh:ay sabahı hatırlamıyourm :) ıkı gundur fendım dondu desem yerıdır
oğlen :cok yogundum meyve ıle gecıstırdım ıkındıye dogru cok acıktım sut olayı var bıde dayanırdım ama sut bıtmesın dıye tahana corbası ıctım
aksam:bırazcık fazlaca oldu makluba yogurt salata bır ıkı yudum asıtlı ıceceklerden

sımdı yrn kılo bıldırımı yapmıyoru oylemı benım ıcın cok trers oldu bakalım pazar gunu tatıl gunumdur benım cunku hepımız bır tek o gun bır arada oluyoruz ve hersey yenıyor (( artık napalım

Oyle kiziyorumki eklenmek icin dil dokupte listeye eklendikten sonra ugramayanlara.niye ugrastiriyorsun beni o zaman gelmeyeceksen hayret bisey ya...

Kızdıklarından biri de benim sanırım
Bilgisayarım bom değişmiyor ki
zuldu ve bugün yapıldı artık sorun olmaz
evdeyim hem iştende ayrıldım
kpss çalışacağım
bugün sadece tavuk döner ve birkaç bardak çay içtim
akşam çorba içeceğim
regl dönemi bitmedi hala kilomu anlayamıyoru

Moralim de bozuktu öğrencilerimden ayrılmak zor geldi çok alışmıştım

sabah:2 dilim çavdar ekmeği,iki incecik dilim kaşar peyniri,bir yeşil bir siyah iki zeytin,bir bardak süt
öğlen:iki küçük dilim peynirli börek, iki minicik elmalı kurabiye (gerçekten minicik ama yinede yediğim için rahatsız oldum üzerine pudra şekeri atmamama rağmen akşama kadar midem kaynadı)(tabii birde suçluluk duygusu):26:
akşam:kıymalı ıspanak yemeği 3 dilim çavdar ekmeği,incir reçelinin incirinden bir tane (incir zeytin büyüklüğünde)

İyi ya iste canim ertesi gunden korkup fazla abartmazsin iste :)

Moralim de bozuktu öğrencilerimden ayrılmak zor geldi çok alışmıştım
Madem bilgisayarin bozuktu sana hak vermek lazim o zaman...ama bundan sonra hep birlikte kurallara uyarak zayiflayalim aksi takdirde motivasyon falan kalmiyor canim...

Gayet iyi gidiyorsun canim oglen boregi bir dilim yeseymissin daha iyiymis ama olan olmus artik...o pismanlik duygusu insanin yedigi seyi burnundan geyiriyor zaten ..en iyisi pisman olmayacagimis seylerden yada boyle seyler yiyorsak bile pisman olmayacagimiz kadar yemek..

Son düzenleme:
Bugunku menumu hemen yazayim simdi baslasam yarin sabah anca biter cunku dermisim :))))

Sabah: dilim ekmek,30 gr peynir, 5 ceri domates,2 yumurtadan omlet...

Oglen:1 kellogs bare 3 minik biskuvi

aksam:2 dilim ekmek,1kase mercimek corbasi,5 kasik pirasa yemegi 1 bardak ice tea.
Arkasindan yarim elma...

günaydınlar herkese
birazdan kahvaltımı yapacağım
yumurta peynir ve şekersiz çay
öğlen henüz bilmiyorum ama akşama balık yiyesim var

Hmmm bayilirim baliga....hem lezzetli hem saglikli...

Bende sabah: 2 dilim ekmek ,bir haslanmis yumurta,40 gr peynir,1tatli kasigi bal ,5 ceri domates ve yarim salatalik...
Krallara layik bir kahvalti yapmisim sanirim :)) aksama kabak yemegi ve salata var menumde ama ogleni henuz dusunmedim....

Kizlar dun gece rahatsizlandim bu ara stresliyim biraz ondan oldu sanirim...oglum kabiz oldu 5 gundur ilac vermeme ragmen yapamiyor karni agriyor hep,karnini tuta tuta geziyor ,agliyor ona uzuldum,birde dikkat etmeme ragmen aniden aldigim 3 kiloyada uzuldum,hepsi birlesince dun gece patlak verdi...oglumu tuvalete kaldirdigimda bir mide bulantisi,bir goz kararmasi ,ates basmasinin ardindan bayildim...neyseki bu durum uzun surmedi yoksa (oglum bir taraftan sancilandi agliyor ben bayildim) esim ambulans cagiracakti ne yapacagini ,hangimize bakacagini sasirdi...neyseki bugun iyiyim herseyin basi saglik Allahim saglik ,sihhat versin gerisi bos....

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun. Oğlunuz nasıl oldu?

çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…