Tesekkur ederim...kabiz hala yapamadi tuvaletini ama karni agrimiyor su an...hafta sonu burda aile doktorlari calismiyor pazartesiye kadar devam ederse pazartesi sabah goturucem doktora...ilgin icin cok saol...Çok geçmiş olsun. Oğlunuz nasıl oldu?
çok geçmiş olsun
Kizlar dun gece rahatsizlandim bu ara stresliyim biraz ondan oldu sanirim...oglum kabiz oldu 5 gundur ilac vermeme ragmen yapamiyor karni agriyor hep,karnini tuta tuta geziyor ,agliyor ona uzuldum,birde dikkat etmeme ragmen aniden aldigim 3 kiloyada uzuldum,hepsi birlesince dun gece patlak verdi...oglumu tuvalete kaldirdigimda bir mide bulantisi,bir goz kararmasi ,ates basmasinin ardindan bayildim...neyseki bu durum uzun surmedi yoksa (oglum bir taraftan sancilandi agliyor ben bayildim) esim ambulans cagiracakti ne yapacagini ,hangimize bakacagini sasirdi...neyseki bugun iyiyim herseyin basi saglik Allahim saglik ,sihhat versin gerisi bos....
saol canim yaa ne kadar iyi niyetlisin Allah razi olsun senden..çocugun varmi senin?Ay kıyamam onadua edeceğim gider bugün inşallah
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.kilolarına üzülme stresten şişkinlik olmuştur büyük ihtimalle bir haftaya atarsın önemli olan sağlığnız.
ben de sabah tavada yağsız pişirilmiş iki yumurta bir ince dilim kaşar birer tutam maydonoz ve dereotu yedim.
günaydınlar herkese
birazdan kahvaltımı yapacağım
yumurta peynir ve şekersiz çay
öğlen henüz bilmiyorum ama akşama balık yiyesim var
Hmmm bayilirim baliga....hem lezzetli hem saglikli...
Bende sabah: 2 dilim ekmek ,bir haslanmis yumurta,40 gr peynir,1tatli kasigi bal ,5 ceri domates ve yarim salatalik...
Krallara layik bir kahvalti yapmisim sanirim :)) aksama kabak yemegi ve salata var menumde ama ogleni henuz dusunmedim....
Kizlar dun gece rahatsizlandim bu ara stresliyim biraz ondan oldu sanirim...oglum kabiz oldu 5 gundur ilac vermeme ragmen yapamiyor karni agriyor hep,karnini tuta tuta geziyor ,agliyor ona uzuldum,birde dikkat etmeme ragmen aniden aldigim 3 kiloyada uzuldum,hepsi birlesince dun gece patlak verdi...oglumu tuvalete kaldirdigimda bir mide bulantisi,bir goz kararmasi ,ates basmasinin ardindan bayildim...neyseki bu durum uzun surmedi yoksa (oglum bir taraftan sancilandi agliyor ben bayildim) esim ambulans cagiracakti ne yapacagini ,hangimize bakacagini sasirdi...neyseki bugun iyiyim herseyin basi saglik Allahim saglik ,sihhat versin gerisi bos....
çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.kilolarına üzülme stresten şişkinlik olmuştur büyük ihtimalle bir haftaya atarsın önemli olan sağlığnız.
ben de sabah tavada yağsız pişirilmiş iki yumurta bir ince dilim kaşar birer tutam maydonoz ve dereotu yedim.
Aslinda henuz karnim acikmadi ama belki yarim saat sonra ogle yemegimi yerim, cunku artik aksam yemeklerini tipki eskisi gibi en gec 18.00 da yiyorum...bu durumda 4 saatte bir yemis olacagim :))
ama ne yesem ne yeseemmm canimda hiçbisey istemiyorki...sadece meyve mi yesem acaba:44::44:
Kizlar bu arada sizin menulerinizde ne var bu aksam???
eger bir ay sonra 60 kilonun altina inersem bir gun kendime su onceden surekli yaptigim beyti kebabindan yapip afiyetle yiycem....
Eki Görüntüle 634528
hmmm sizcede enfes gözükmüyormu?iyi bir ödül olmazmi???
benımde canı m balık ıstıyor ama fırsat bulamıyorum bu aralar cok yogunum hıc vaktım yokkafam bı dunya neden nuda bılmıyorumsanrıım herseye yetısmeye calısıyorum ondan
cok guzel bence
ayyy hıc haberım olmaı canım benım cok uzuldum ama sen takma kafana bak cok takıncs kendımızı hasta edıyoruz ve bıze baglı olan cocuklarımız var onları etkılıyoruz bız olmadan onlar kendılerı kalıcakalr bıze ıhtıyacları var onların sen kendıne ıkkat et emreye gelınce zeytın yag vermıssındır umarım o hemen ektı gosterıyor
ohhh masallah cok guzel
meyveeeeeeee
offfff bunu hatırlyorum ben bı yerden tırım tırım lavas aramıstım kaç sene once :)))) sonra bulamamıs kendım yufka acmıstım becerememde hcı acmayı bı guzel yemıstım hemde dıyetımın tam oratasın da bırazcık verınce odul olarakk yapabılıız yıne ozledım bende
bende bu sbhmlet yapmıstım 5-6 catal aldım 4zeytın 2-3 parca abaza peynırı ben orgu peynır dıyorum)ekmegımıde 3kere pekmeze bandım yrm bıber bır çeri offfff ne yemısım be
ara:2ıncır bır kase sütlaç
oğlen :gec oldu ama ıspanak yıcem sımdı bır dılım ekmekle
aksama da nesfıt dusunuyorum
nazlisim ogluma çekmeli surup verme aparatiyla zeytinyagi içirdim 1 tatli kasigi insallah ise yarar canim yaa...fellik fellik kaçiyor benden fitil koyucam diye....
Herkese merabaa bende bugün 5 günlük bir diyete başladım sadece et ve su tüketiyorum, sabah 1 öğlen 1 but yedim ve 3 kuru kayısı dışında bozmadım:) 17 yaşında ve 58 kiloyum bu arada, hedef 50-53 arası görüntüme bağlı işte:)
canım oğlun kaç yaşında,kilolu mu kabızlığından dolayı rahatsız mı hastalık halleri var mı vucudunda yani benim küçük oğlum (16 yaşında)bebekken aynı sorunu yaşamıştık doktora göturdük yedikleri ona yarıyor sa bu haller görülür demişti yani kilo alıyor olabilir senin oğlunda
Protein diyeti yapiyorsun sanirim canim..neden daha saglikli bir diyet secmedin?
Evet dukan-protein tam bilmiyorum adını, burada konusu vardı gördüm tavuk seven biriyim başlayayım dedim, sağlıksız mı gerçekten? bana öyle gelmedi ama bilemedim şimdi..
Tek bir besine dayali bir beslenme elbetteki sagliksiz..sebze,meyve,calsiyum agirlikli olmadan saglikli beslenilmez cunku...ben hickimseye uygun bulmuyorum boyle dengesiz bir beslenme seklini tabi yinede sen bilirsin...
1.5 hafta boyunca günlük 1000 kaloriyi aşmadan her şeyden yedim haftanın 5 günü yürüyüşümü yaptım + 30 mekik + 10 hareket ve sadece 1 kg verebildim moralim bozuldu tabii bende bu diyete kalkıştım. Mutlaka veririm de geri almak çok korkutuyor daha önce aç kalarak verdim ve bir haftada geri aldım çok az yememe rağmen..
Canim ayca kayanin bir ayda 8 kilo verdiren diyetini denedinmi?ben onla bir haftada 2.7 kilo vermistim herseyden orantili yiyerek hemde...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?