Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım.kilolarına üzülme stresten şişkinlik olmuştur büyük ihtimalle bir haftaya atarsın önemli olan sağlığnız.
ben de sabah tavada yağsız pişirilmiş iki yumurta bir ince dilim kaşar birer tutam maydonoz ve dereotu yedim.

Ay kıyamam ona dua edeceğim gider bugün inşallah
saol canim yaa ne kadar iyi niyetlisin Allah razi olsun senden..çocugun varmi senin?

evet canim dun aksam onu dusundum bende saglik herseyden onemli...diyet yapicaz derken sagligimizdan olmayalim...ben az yedigimden degilde uzuntuden oldum boyle az yedigimden olsam daha cok uzulurdum kesin ne hallere dustum diye....insallah siskinliktir ve haftaya kadar gider canim...bu hafta karnim davul gibi hala sanirim sabit kalicam bu hafta gene almasam iyi...
bu arada senin menulerini cok begeniyorum insallah hep boyle devam edersin canim...

Aslinda henuz karnim acikmadi ama belki yarim saat sonra ogle yemegimi yerim, cunku artik aksam yemeklerini tipki eskisi gibi en gec 18.00 da yiyorum...bu durumda 4 saatte bir yemis olacagim :))

ama ne yesem ne yeseemmm canimda hiçbisey istemiyorki...sadece meyve mi yesem acaba:44::44:

Kizlar bu arada sizin menulerinizde ne var bu aksam???
eger bir ay sonra 60 kilonun altina inersem bir gun kendime su onceden surekli yaptigim beyti kebabindan yapip afiyetle yiycem....

hmmm sizcede enfes gözükmüyormu? iyi bir ödül olmazmi???

günaydınlar herkese
birazdan kahvaltımı yapacağım
yumurta peynir ve şekersiz çay
öğlen henüz bilmiyorum ama akşama balık yiyesim var

benımde canı m balık ıstıyor ama fırsat bulamıyorum bu aralar cok yogunum hıc vaktım yokkafam bı dunya neden nuda bılmıyorumsanrıım herseye yetısmeye calısıyorum ondan

cok guzel bence

ayyy hıc haberım olmaı canım benım cok uzuldum ama sen takma kafana bak cok takıncs kendımızı hasta edıyoruz ve bıze baglı olan cocuklarımız var onları etkılıyoruz bız olmadan onlar kendılerı kalıcakalr bıze ıhtıyacları var onların sen kendıne ıkkat et emreye gelınce zeytın yag vermıssındır umarım o hemen ektı gosterıyor

ohhh masallah cok guzel

meyveeeeeeee

offfff bunu hatırlyorum ben bı yerden tırım tırım lavas aramıstım kaç sene once :)))) sonra bulamamıs kendım yufka acmıstım becerememde hcı acmayı bı guzel yemıstım hemde dıyetımın tam oratasın da bırazcık verınce odul olarakk yapabılıız yıne ozledım bende

bende bu sbh mlet yapmıstım 5-6 catal aldım 4zeytın 2-3 parca abaza peynırıben orgu peynır dıyorum)ekmegımıde 3kere pekmeze bandım yrm bıber bır çeri offfff ne yemısım be
ara:2ıncır bır kase sütlaç
oğlen :gec oldu ama ıspanak yıcem sımdı bır dılım ekmekle
aksama da nesfıt dusunuyorum

evet seni senden alan tarifimdi bu canim meyve yiyorum aslinda bazen yazmayi unutuyorum ama cok yemeyince 1 meyve yediysem abaza peynirimi çok yeme ondan bir ayse melek daha gelmesin sonra çok yememissin canim bence gayet iyi emziren bir anne olarak az bile

nazlisim ogluma çekmeli surup verme aparatiyla zeytinyagi içirdim 1 tatli kasigi insallah ise yarar canim yaa...fellik fellik kaçiyor benden fitil koyucam diye....

Herkese merabaa bende bugün 5 günlük bir diyete başladım sadece et ve su tüketiyorum, sabah 1 öğlen 1 but yedim ve 3 kuru kayısı dışında bozmadım:) 17 yaşında ve 58 kiloyum bu arada, hedef 50-53 arası görüntüme bağlı işte:)

kızlar merhaba bugun öğlen yemekte bir karışık pide salata yedim yanında ayran üzerine bir top dondurma.yedim ama yemeği dışarıda yiyeceğim için kahvaltıda ekmek yememiştim
akşam da bir bitki çayı ve bir meyve yemeyi düşünüyorum öğlen kaçamağını sabah ve akşam öğünlerimde telafi etmiş olurum inşaalah.

nazlisim ogluma çekmeli surup verme aparatiyla zeytinyagi içirdim 1 tatli kasigi insallah ise yarar canim yaa...fellik fellik kaçiyor benden fitil koyucam diye....

canım oğlun kaç yaşında,kilolu mu kabızlığından dolayı rahatsız mı hastalık halleri var mı vucudunda yani benim küçük oğlum (16 yaşında)bebekken aynı sorunu yaşamıştık doktora göturdük yedikleri ona yarıyor sa bu haller görülür demişti yani kilo alıyor olabilir senin oğlunda

Protein diyeti yapiyorsun sanirim canim..neden daha saglikli bir diyet secmedin?

Yok canim cok kilolu degil oglum boyuna gore normal kilosu...105 cm 20 kilo ve 3.5 yasinda..evet kabizligindan dolayi cok rahatsiz surekli karnim agriyor diyor goturuyorum yapmiyor ...her zaman yasadigimiz bir sorun degil aslinda birde tuvalet egitimi verdigim donemde yasamistik ki o cok fenaydi 35 gun surdu 20. gun lavmanla bile cok zor yapmisti azcik..ona donmesinden korkuyorum acikcasi...sebze yemekleri yediriyorum surekli .meyve de yogutta sutte bol tuketiyor...sut sadece sabahlari ama.bugun zeytinyag icirdim poposuna surdum yumusasin diye olmadi...sonra fitil koydum gene banamisin demedi pazartesi doktora goturucem olmazsa...

Son düzenleme:
Oglen ton balikli minik bir sandvic yedim
aksamda bir tabaktan az kabak yemegi yogurtlu,2 dilim ekmek salata ve bir bardak ice tea...
Masallahim var gene degilmi?azaltmam lazim menulerimi...

Son düzenleme:
Protein diyeti yapiyorsun sanirim canim..neden daha saglikli bir diyet secmedin?

Evet dukan-protein tam bilmiyorum adını, burada konusu vardı gördüm tavuk seven biriyim başlayayım dedim, sağlıksız mı gerçekten? bana öyle gelmedi ama bilemedim şimdi..

Evet dukan-protein tam bilmiyorum adını, burada konusu vardı gördüm tavuk seven biriyim başlayayım dedim, sağlıksız mı gerçekten? bana öyle gelmedi ama bilemedim şimdi..

Tek bir besine dayali bir beslenme elbetteki sagliksiz..sebze,meyve,calsiyum agirlikli olmadan saglikli beslenilmez cunku...ben hickimseye uygun bulmuyorum boyle dengesiz bir beslenme seklini tabi yinede sen bilirsin...

Tek bir besine dayali bir beslenme elbetteki sagliksiz..sebze,meyve,calsiyum agirlikli olmadan saglikli beslenilmez cunku...ben hickimseye uygun bulmuyorum boyle dengesiz bir beslenme seklini tabi yinede sen bilirsin...

1.5 hafta boyunca günlük 1000 kaloriyi aşmadan her şeyden yedim haftanın 5 günü yürüyüşümü yaptım + 30 mekik + 10 hareket ve sadece 1 kg verebildim moralim bozuldu tabii bende bu diyete kalkıştım. Mutlaka veririm de geri almak çok korkutuyor daha önce aç kalarak verdim ve bir haftada geri aldım çok az yememe rağmen..

Canim ayca kayanin bir ayda 8 kilo verdiren diyetini denedinmi?ben onla bir haftada 2.7 kilo vermistim herseyden orantili yiyerek hemde...

Canim ayca kayanin bir ayda 8 kilo verdiren diyetini denedinmi?ben onla bir haftada 2.7 kilo vermistim herseyden orantili yiyerek hemde...

Denemedim ama denesemde anca 1.5 kg veririm herkesin aldığı sonuçları alamıyorum, mesela yaptığım diyetle 5 günde 5 kg veren var ben en fazla 3 kg verebilirim nedense zor veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…