Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Denemedim ama denesemde anca 1.5 kg veririm herkesin aldığı sonuçları alamıyorum, mesela yaptığım diyetle 5 günde 5 kg veren var ben en fazla 3 kg verebilirim nedense zor veriyorum

Sen bu diyeti aynen dene bol su ic ve spor sureni yarim saat daha uzat verirsin bence...geride almazsin saglikli beslenerek verdigin icin...burda yapan arkadaslar hep cok guzel kilolar verdiler...senin yaptigin diyetin sonrasi yok..normal beslenmene dondugun an daha fazlasini alirsin...

Mesela bak 5 gunde 5 kilo diyeti bolumunde okudum bir arkadas bu diyeti asla yapmayin diyor,birkac kez tekrarlayarak yapmis ve safra kesesinde tas olusmus ve safra kesesini aldirmak zorunda kalmis...ne kadar sagliksiz oldugunu sen dusun artik...

Son düzenleme:
Selam kizlar simdi kahvaltimi yapip gelicem...
3 etimek uzerine labne peyniri surup yiycem ,1 tatli kasigi bal ve cay ile birlikte :))

Hadi kizlar bugun son gun yarin bildirim gunu, hepimiz bugun cok dikkatli olalim yarin guzel sonuclar alalim...

arkadasimin misafirleri gelecek ona kurabiye yaptim bugun ara ogun olarak 2 kurabiye yedim tadina bakma amaçli....
aslinda yemeyecektim ikinciyi ama ilkini sicakken yiyince soguyunca cokmu sert olmus acaba diye bir dusunce aldi beni onuda onun için yedim ama geyet guzel olmus arkadasim çok memnun olacak

günaydınlar efenim pazarı şerifleriniz hayrolsun bugün kahvaltıda misafirim vardı ama ben dikkat etmeye çalıştım yinede
yarımdan biraz fazla simit
iki parça turunç kabuğu reçeli (sadece meyvesinden)
çok az tulum peyniri
4-5 parça patates kızartması
finalde bir lokma tahin helvası

Siz şuanda o diyeti mi yapıyorsunuz? Şimdi başladığımdan bırakmak istemiyorum 5 günün sonunda o dediğiniz diyete geçerim. Kaç gün yapmış rahatsızlanan kişi bilemem ama 10 günden fazlası zararlı belki 10 günü aşmıştır?

Hayir canim su anda kafama gore takiliyorum ama yarin kilo bildirim gunu geri basliycqm o diyete...sana link veririm birazdan bakarsin...

Rahatsizlanan arkadas 5 gun yapmis ama bir defaya mahsus yapip birakmamis birkac kez yapmis bu diyeti ve sobnuc husran ...ama sen bu diyetin saglikli olduguna inanmissin sanirim, ben daha yorum yapmayayim bu konuyla ilgili en iyisi...saglik senin can senin kendin bilirsin...ben seni uyarmak istedim sadece....

Son düzenleme:

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------

çok yememissin canim helva gerçekten bir lokmaysa gayet iyi geçistirmissin

O kişi için üzüldüm Teşekkür ederim ilginiz için gerçekten, ama şimdilik devam etmeye kararlıyım...

öğlen :çavdar ekmeği ile yapılmış bir tost şekersiz çay ( henüz alışamadım şekersiz içmeye ama alışıcam azimliyim sanırım 15- 20 gün sürüyomuş alişmak )

teşekkür ederim canım ben ilk listeyi beğendim benim yaptığıma çok yakın ama sonuçta ben kendimi çok kasmadan evde ne varsa diyete en uygununu tüketmeye çalışıyorum aksi halde diye olayı işkenceye dönüşüyo

öğlen :çavdar ekmeği ile yapılmış bir tost şekersiz çay ( henüz alışamadım şekersiz içmeye ama alışıcam azimliyim sanırım 15- 20 gün sürüyomuş alişmak )

Evet alismak cok zor geldi banada bitkisel tatlandirici kullaniyorum o yuzden artik...
Ama gercekten cok azimlisin canim tebrikler :)

evet yaa cok zor ben alisamadim o yuzden bitkisel tatlandirici kullaniyorum...yada sekersiz içmek yerine hiç içmemek...
ama sen cidden cok azimlisin bravo tebrik ederim seni canim

Kizlar yarin ayca kaya diyetine 2. beslenme listesinden geri basliyorum...her hafta donusumlu olarak yapicam bakalim hafta hafta sonuç ne olacak....

11-18 subat arasi diyet yarismasinda bulunanlar

mehay........................65.3
nazlibahar...................69.1
keremcecimim.............80
mamelek.....................98

Kizlar bu hafta aramizda kim birinci olacak bakalim iste geçen haftanin listesi ...kilo bildirimine gelmeyen 2 kisi listeden çikarilmis olarak karsinizda....

Listeye yeni eklenmek isteyen her gun paylasimda bulunan arkadaslarida her hafta pazartesi kilo bildirimi yapmak kaydiyla listeye ve yarismalara dahil edebilirim bu arada

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…