Denemedim ama denesemde anca 1.5 kg veririm herkesin aldığı sonuçları alamıyorum, mesela yaptığım diyetle 5 günde 5 kg veren var ben en fazla 3 kg verebilirim nedense zor veriyorum
Sen bu diyeti aynen dene bol su ic ve spor sureni yarim saat daha uzat verirsin bence...geride almazsin saglikli beslenerek verdigin icin...burda yapan arkadaslar hep cok guzel kilolar verdiler...senin yaptigin diyetin sonrasi yok..normal beslenmene dondugun an daha fazlasini alirsin...
Siz şuanda o diyeti mi yapıyorsunuz? Şimdi başladığımdan bırakmak istemiyorum 5 günün sonunda o dediğiniz diyete geçerim. Kaç gün yapmış rahatsızlanan kişi bilemem ama 10 günden fazlası zararlı belki 10 günü aşmıştır?
Siz şuanda o diyeti mi yapıyorsunuz? Şimdi başladığımdan bırakmak istemiyorum 5 günün sonunda o dediğiniz diyete geçerim. Kaç gün yapmış rahatsızlanan kişi bilemem ama 10 günden fazlası zararlı belki 10 günü aşmıştır?
günaydınlar efenim pazarı şerifleriniz hayrolsun bugün kahvaltıda misafirim vardı ama ben dikkat etmeye çalıştım yinede
yarımdan biraz fazla simit
iki parça turunç kabuğu reçeli (sadece meyvesinden)
çok az tulum peyniri
4-5 parça patates kızartması
finalde bir lokma tahin helvası
Rahatsizlanan arkadas 5 gun yapmis ama bir defaya mahsus yapip birakmamis birkac kez yapmis bu diyeti ve sobnuc husran ...ama sen bu diyetin saglikli olduguna inanmissin sanirim, ben daha yorum yapmayayim bu konuyla ilgili en iyisi...saglik senin can senin kendin bilirsin...ben seni uyarmak istedim sadece....
Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi
1.BESLENME LİSTESİ
SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon
ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt
İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal
AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt
2.BESLENME LİSTESİ:
SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal
ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt
İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem
AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata
KIZLAR ZAYIFLAMAK İSTİYORSUNUZ EGER SUYU BAŞ TACINIZ YAPMANIZ GEREKİYOR YANİ MUTLAKA 3 LİTRE SU İÇMEMİZ LAZIM
kızlar ÖĞLEN yemeyinde doktorun dediyine göre sadece tavuk ve köfte deyil balık ve yumurta bile yiye biliriz videoyu izleseniz daha iyi anlarsınız
----------------------------------------------------------------------------------
öğlen :çavdar ekmeği ile yapılmış bir tost şekersiz çay ( henüz alışamadım şekersiz içmeye ama alışıcam azimliyim sanırım 15- 20 gün sürüyomuş alişmak )
öğlen :çavdar ekmeği ile yapılmış bir tost şekersiz çay ( henüz alışamadım şekersiz içmeye ama alışıcam azimliyim sanırım 15- 20 gün sürüyomuş alişmak )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?