Bugün biraz sucuklu yumurta ve birazcıkta peynir yedim kahvaltıda
ben şekersiz çayı 12 senedir içiyorum o yüzden sorun olmuyor
bir alışırsanız tadı böyle daha güzel
slm kızlar yaşım 20 2 çocuk annesiyim 2 haftaır diyetteim 63.3 59.7 düştüm hedefim 52
haa bu arada varmi benle bu hafta ayca kaya diyetiyle yarisacak olancesareti olan gelsin
varım varım bunun için evden çıkmamam gerekse bile varım evde spora başlıyacağım yarın inş.aslında vücudum ham zira uzun yıllardır spor yapmıyorum kansızlık fibromiyalji astım var bende bu üçüde benim hareketlerimi çok kısıtlıyo ama zorlamadan bi şeyler yapmaya çalışacağım bana kolaylıklar dileyin malum hepinizden fazla kilom
Bugün biraz sucuklu yumurta ve birazcıkta peynir yedim kahvaltıda
ben şekersiz çayı 12 senedir içiyorum o yüzden sorun olmuyor
bir alışırsanız tadı böyle daha güzel
Canim benim Allah yardimcin olsun kolayliklar dilerim...sana leslie sansonla yuruyus oneririm ben cook faydasini gordum bir ara...simdi yeniden basliyam...
Masallah canim 20 yasinda ve 2 cocuk annesisin...kac yasinda evlendinki?bu arada boyun kac birde aramiza hosgeldin :))
Masallah canim 20 yasinda ve 2 cocuk annesisin...kac yasinda evlendinki?bu arada boyun kac birde aramiza hosgeldin :))
Super ben yiyecekten cok spor gordum listende :))kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip 15 dk koşu bandında yürüyüş 30 mekik öğlen: 1 tane galete 2 dili peynir 1 bardak süt 300 tane ip atladım 50 mekik 30 dk koşu bandında yürüyüş
Cok erken evlenmissin gercekten canim..15 yaşında evlendim canım 1.60 hoşbulduk tatlım
Bencede cok cabuk verir , zaten cok azimli...maaşallah canım benim kızım yaşındasın küçük evlenmişsin ama kilolarını t etme yaşından dolayı kolay verirsin bence
Harikasin cnm :))zaten canım 87 kiloydum 60 düştüm çabuk verebiliyorum
akşam: 3 kaşık salata 3 kaşık pilav 2 kaşıkta bezelye yemeği
zaten canım 87 kiloydum 60 düştüm çabuk verebiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?