Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Bugün biraz sucuklu yumurta ve birazcıkta peynir yedim kahvaltıda
ben şekersiz çayı 12 senedir içiyorum o yüzden sorun olmuyor
bir alışırsanız tadı böyle daha güzel

slm kızlar yaşım 20 2 çocuk annesiyim 2 haftaır diyetteim 63.3 59.7 düştüm hedefim 52

haa bu arada varmi benle bu hafta ayca kaya diyetiyle yarisacak olan cesareti olan gelsin

varım varım bunun için evden çıkmamam gerekse bile varım evde spora başlıyacağım yarın inş.aslında vücudum ham zira uzun yıllardır spor yapmıyorum kansızlık fibromiyalji astım var bende bu üçüde benim hareketlerimi çok kısıtlıyo ama zorlamadan bi şeyler yapmaya çalışacağım bana kolaylıklar dileyin malum hepinizden fazla kilom

Canim benim Allah yardimcin olsun kolayliklar dilerim...sana leslie sansonla yuruyus oneririm ben cook faydasini gordum bir ara...simdi yeniden basliyam...

Bugün biraz sucuklu yumurta ve birazcıkta peynir yedim kahvaltıda
ben şekersiz çayı 12 senedir içiyorum o yüzden sorun olmuyor
bir alışırsanız tadı böyle daha güzel

evet canım benim arkadaşlarda öyle diyorlar sen çay içtiğini mi sanıyosun diye.şekerden çayın tadını alamıyormuşum aslında .ama herhangi bir şeyin alışkanlığını edinmek 21 gün sürermiş ben bunda başarılı olamazsam 40 gün deneyeceğim hani 40 gün söylersen olur denirya .aslında bende demir eksikliği olduğundan hiç çay içmemem lazım ya neyse zaten sık içmiyorum doğrusu sütü tercih ederim

Canim benim Allah yardimcin olsun kolayliklar dilerim...sana leslie sansonla yuruyus oneririm ben cook faydasini gordum bir ara...simdi yeniden basliyam...

işte bende ki astım öyle tempolu sporları yapmama engel oluyor yinede bi göz atarım uygunsa deneyebilirim

kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip 15 dk koşu bandında yürüyüş 30 mekik öğlen: 1 tane galete 2 dili peynir 1 bardak süt 300 tane ip atladım 50 mekik 30 dk koşu bandında yürüyüş

Super ben yiyecekten cok spor gordum listende :))
15 yaşında evlendim canım 1.60 hoşbulduk tatlım
Cok erken evlenmissin gercekten canim..
maaşallah canım benim kızım yaşındasın küçük evlenmişsin ama kilolarını t etme yaşından dolayı kolay verirsin bence
Bencede cok cabuk verir , zaten cok azimli...
zaten canım 87 kiloydum 60 düştüm çabuk verebiliyorum
Harikasin cnm :))
akşam: 3 kaşık salata 3 kaşık pilav 2 kaşıkta bezelye yemeği

Hep bu kadarmi yersin aksamlari?

mehayım emzırıyorum suan dısardaydık zıyeretlerde ymk yapıcam sımdıde vakıt bulursam gırıcem tekrar ıns.

canım benim 1 senede verdim 2 haftadır bukadar az yiyiyorum 1 haftadırda böyle spor yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…