Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Kizlar tekrar hatirlatayim yarin kilo bildirim gunu yeni listeyi hazirliycam unutmayin 12 den once bildirin kilonuzu...ogleden sonra evde yokum cunku listeyi yapamam...

Uzun vadede vermissin cok guzel..peki fazla kilo verdigin icin vucudunda veya bacaklarinda catlak olusmadimi?

evet var tatlım çatlaklarım az ama beyaz olduğu için benim tenimde beyaz fazla belli olmuyo yani okadar rahatsız edici değil yani

misafirlerim gitti ben ancak gelebildim
bugün akşam menüde tavuk pilav çorba vardı
pilav yemedim
haftasonu diyet biraz delindi bakalım sonuç yarın ne olacak

evet var tatlım çatlaklarım az ama beyaz olduğu için benim tenimde beyaz fazla belli olmuyo yani okadar rahatsız edici değil yani

Benim dogumdan karnimda yok ama kalcalarimda ve ozellikle bacaklarimin arkasi felaket onceden azdi ama hamileyken cogaldi ve olanlarda derinlesti evet beyaz ama beni cok rahatsiz ediyor (

Bu gunlerde kendimi acaip yorgun hissediyorum ve ayni zamanda asabiiii regli olmadim henuz sanirim ondan belim karnim kasiklarim agriyor cok sinirlerim bozuk yorgunum oyyyy ne cok derdim varmis suan cocuklari uyuttum telden yaziyorum bende yattim aslinda suanki halimi bi resimleyiip sayfaya koysam gulersiniz solumda kizim pglum sagimda minik kizim yataginda :))) hasta olmasinlar diye ayni odada ayni yataktayiz hepimiz yazzzzz ne zaman gelicekkkkk

Bu arada hic diyete dikkat edemedim ins. Sabit kalmisimdir suan varya canim nasil hamur isi istiyor hemde hashasli borek yada kebap ta olabilirALlsh tan suan evde hicbirsey yok :) sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum acim ben cok accc

sanırım en erkenci benim sabah 6 da kalktım 6:30 da küçük oğlumu 7 de eşimi yolladım veeeeeeeeeee tartıldım -97-
henüz kahvaltı etmedim başlıyor muyuz mehaycım bu gün ayça kaya diyetine?

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 300 kadar ip atladım biberiye yeşil çay karışımı bende kilo bildirimi yapayım 59.1

Kizlar bende basliyprum bakalim bugun ayca kayaya ne guzel 67 leri gormmustum tatlde ye ye ye hala toplayamadim bugun ins basliyorum bende

sanırım en erkenci benim sabah 6 da kalktım 6:30 da küçük oğlumu 7 de eşimi yolladım veeeeeeeeeee tartıldım -97-

sabah:bir dilim çavdar ekmeği,kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir,tere maydonoz limon sıkılmış ve su

gunaydin kizlarrrrrrrrrrrrrrnasilsiniz bugun bakalim?oglusumu okula biraktim ocaga yemegimi koydum kelogsumu aldim geldim pc karsisinakilo bildirimimi de yapayim bu arada sadece 100 gr cik vermisim 65.2 olmusum ama bu hafta boyle olacagini tahmin etmistim zaten...ehh onumuzdeki maçlara bakicez artik
mamelekle bu hafta ayça kaya diyeti yarismasi yapiyoruz normal yarismamizin yani sira bakalim sonuç ne olacak

canim yaa cok zor oldugunu tahmin edebiliyorum ben bir taneyle cok yorulurken senin 3 tane var Allah yardimcin olsun valla...
Bu arada hic diyete dikkat edemedim ins. Sabit kalmisimdir suan varya canim nasil hamur isi istiyor hemde hashasli borek yada kebap ta olabilirALlsh tan suan evde hicbirsey yok :) sevinsemmi uzulsemmi bilemiyorum acim ben cok accc
canim yaaa aç kalma emziriyorsun sen doyacak sekilde hafif yemekler ye kebap falan yemegozunmu aç karninmi soyle bakemdiyetteyken hepimizin gozu aç malesef

evet canim benimmmm basliyoruz bugun...ben ayca kaya diyetinin ikinci beslenme listesiyle basliyorum kellogsumu yedim simdi ama oglen misafirlikteyim ne varsa yerim aksama bisey yemem bugun artik yarin aynen devam.....

Bende simdi kflaks yiycem kilo:68.7
aferin sana

Kizlar bende basliyprum bakalim bugun ayca kayaya ne guzel 67 leri gormmustum tatlde ye ye ye hala toplayamadim bugun ins basliyorum bende
vay arkadas 3 kisi olduk ayça kaya da yokmu arttiraannn
sabah:bir dilim çavdar ekmeği,kibrit kutusu büyüklüğünde beyaz peynir,tere maydonoz limon sıkılmış ve su

supersin canim.....

11-18 subat diyet yarismasi sonuçlari

mehay........................65.3.....................65.2.............100 gr vermis
nazlibahar...................69.1.......................68.7.............400 gr vermis
keremcecimim.............80...........................79................1 kilo vermis
mamelek.....................98.........................97................1 kilo vermis

Kizlar bu hafta listemizde birinciligi iki kisi paylasiyor her iki arkadasimizida tebrik ediyorum be basarilarinin devamini diliyorum
Listeye yeni eklenmek isteyen her gun paylasimda bulunan arkadaslarida her hafta pazartesi kilo bildirimi yapmak kaydiyla listeye ve yarismalara dahil edebilirim bu arada

Son düzenleme:
bende sabah kahvaltımı yaptım
biraz peynir ve zeytin yedim
kilom 79

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…