Ayça kaya listesi fena değil bende katılabilirim her hafta aynı diyeti yapmayalım bu hafta diyete biraz daha ağırlık verecem
canim daha once denedinmi sen bu diyeti?Dr. Ayça Kaya/ 1 haftada 3.5 kg diyeti
Sabah (Saat 07.30-08.00 gibi)
1 dilim peynir ya da 1 tane yumurta
2 dilim ekmek (kepekli ekmek ya da çavdar ekmeği olabilir)
Bolca maydanoz, roka, dereotu, tere
3-4 zeytin
Şekersiz çay
Ara ( Saat 10.00 gibi)
1 çay bardağı süt (istenirse süt yerine yoğurt da tercih edilebilir. Sütün içine azıcık kahve koyarsanız içerdiği kafein nedeniyle metabolizmanın hızlanmasına etkisi olacağını söyledi)
Öğle
Izgara et (Sabah yumurta yenmediyse yumurta da olabilir)
1-2 dilim ekmek
Bol salata
1 bardak ayran
İkindi
1 bardak yoğurt
2 kaşık yulaf
1 meyve (Öğle yemeğinde doymadıysanız meyveyi öğle yemeğinin ardından da yiyebilirsiniz)
Akşam
1 kase çorba
4-5 kaşık zeytinyağlı yemek
1 kase yoğurt
1 meyve
Beraberinde en az 8 bardak su içilmesi öneriliyor, hatta 12 bardak içilebilirse çok çok daha iyi.
*****bu diyeti yapmayı düşünüyorum kahvaltı dışında ekmekleri yemeyeceğim
11-18 subat diyet yarismasi sonuçlari
mehay........................65.3.....................65.2.............100 gr vermis
nazlibahar...................69.1.......................68.7.............400 gr vermis
keremcecimim.............80...........................79................1 kilo vermis
mamelek.....................98.........................97................1 kilo vermis
Kizlar bu hafta listemizde birinciligi iki kisi paylasiyor her iki arkadasimizida tebrik ediyorum be basarilarinin devamini diliyorum
Listeye yeni eklenmek isteyen her gun paylasimda bulunan arkadaslarida her hafta pazartesi kilo bildirimi yapmak kaydiyla listeye ve yarismalara dahil edebilirim bu arada
bırıncı olan arkadaslarımızı tebrık edıyorum bende
sen haftaya birinci yada ikinci olmada sorucam ben sana
ayca kaya diyetinin 2. beslenme listesini ilk yaptigimda haftada 2.7 kilo vermistim tam anlamiyla uyarak...bugun misafirlikteyim tam uyamiycam ama geriye kaliyor 6 gun o 6 gunde tam uyarak 2.5 kilo versem su siskinlikten kurtulsam bu hafta benden keyiflisi olmaz gobek aticam valla
neyse kizlar ben lesliyle yuruyuse çikayim biraz çok yalniz biraktim bu ara onu kiriliyormus banasonrada oglusumu okuldan alirim yemegini yedirip giririm yine topige...sonrada oglusumu okula birakip atta giderim
slmm bende geldim ama geçmi kaldım akşam okumuştum sizi sabah tartılıyım öle yazıyım dedim ama iş çok yoğundu anca buraya bakabildim uzun zamandır diyeti bırakmıştım çok güzel kilo vermiştim ama işte boğazım durmadı yarısını aldım geri bu diyeti uygulayabilirim sanırım 3 ayda 10 kg vermem şart şu anki halim 68,50 kg
hadi inş bskem ama cok azımlı kızlar ya onları gecemem sanırım
ıns. cnm spor yapınca verrsın bence
bır gunden bıseycık olmaz aksama dengelersın olur bıter emreyı yemege eve mı alıyorsun oğlen???
selam canim hosgeldin aramiza evet liste için biraz geciktin aslinda ama hergun neler yiyip içtigini yazip bizimle paylasimda bulunacagina soz verirsen ve her pazartesi geciktirmeden kilo bildirimini 12 den once yapabilecegine eminsen ekleyebilirim senide son olarak...
pembenot listeyi sonradan duzenleyemeyecegim için seninde girmek isteyecegini dusunerekten ekledim...istemezsen silerim ama sonra.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?