Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bende bazen o kadar ıstıyrum ki ama odem yapar su tutar duye korkuda bır ıkı atıp bırakıyorum

Canim biliyorum tursu su tutuyor ama zaten bende odem yok ne zamandirda yemiyordum bu seferlik biyle yedim.istedigin zaman fikirlerini soyleyebilirsin canim bunun icin burdayiz :))

burda olmamızın nedenu zaten elestıreye acık oldugumuz ıcın benecde

canım benım kıızım henuz 4aylık bak bende burdayım bır ıkı gun dene vermeye baslayınca bırakamıycaksın zaten sende

sanırım bu olmaz canım herkese acık bır topık burası

oyyyy bencede buyuk basarı saglamıssın brova sana derse gelınce de aman gecersın bütünlemede ben hatırlıyorumda ılk yılımda 9tane bütüm vardı ve hepsını vermıstım takma kafana

bende dun aksam tam 5te ymegımı yedım meyvemı yedım esım aradı avm ye gıdelım cocuklar ıstıyor dıye yok dedım ama yınde gıttık tabi pissa yemeden durmadılar bende sız yıyın ben bıra z dolasayım dedım naslda canı m pissa ıstuıyordu bıraz alıs verısyaptım geldım sonuna yetıstım bır ıkı ısırık ve bır ıkı yudum da cola ıctım tadımlıktı ama

bugun son gunumuz baklaım yrn tartılar ne gosterecek

Selaaamm ben geldim...
2 dilim ekmek ,yarim domates ve bir dilim peynirden tost yaptim kendime :))
Nazlisim sende cok dirayetli davranmissin canim aferin sana )

sbh:nesfımı yedım
ara:10fındık
oğlen ıspanak pısırıyourm yanında da dereotlu yogurt ve bır dılım ekemek dusunuyorum
ara:meyve olabılır okula gıdıcemız ıcın yuruyus yaparım yıne 20dakıka
aksama da az ıspanak az corba dusunuyorum ınsallah bakalım

mehayım karalıyım canım ya bakalım haftaya 67 yi gormek ıstıyorum cunku dun aksam bi kot aldım kendıme 30beden bırazcık sıktı ama olsun dedım zayıflıyorum :)))

canim senin hedefin 65 mi aaaa çok ayip bu gidisle 60 kilo olmak varken
harikasin valla canim ben bugunlerde diyete tam uyamadim az yiyorum ama tam diyet listesindeki gibi degil kilo veremedim bu hafta o yuzden ...ama almadimda haftaya 1. listeye geri donuyorum canim boyle olmuyor....
bu arada bugun ogle yemegi yemiycem cunku simdi ogluma yedirirken bir tane pain au chocolat yedim yani bundan Pains au chocolat crus surgelés prêts à pousser

oglene bol bol meyve cayi ve belkide cok acikirsam bir cay bardagi kadar yogurt yerim....
aksamada bol salata dusunuyorum balikli yada peynirli marul salatasi...

canım senın kılon az ya o yuzden zorlandın yoksa sende bu hafta guzel beslendın
benımde ılk hedefım 65 66ile hamıle kalmıstım bende once onu kırmam lazım daha sonra ıste 60 olucak ınsallah hedefım 58-60 benım ıcın yeterli 63olunca bıle esım tamam verme boyle guzel dıyor etraftakılerde begenıyor ama kapalı olunca yınede fazla gosterıyor o yuzden 60 yeterlı olur sanırım dıye dusunuyorum
sımdı guzel gıdıyorda yarıyıl tatılınde ıns bende bozmam tatılı guzelce bı atlatırsam gerısı gelır yaz olmadan baya vermıs olurum dıye dusunuyorum

yok canim az ve duzenli yemeye alistin artik alsanda fazla almazsin bence artik....

yok canim az ve duzenli yemeye alistin artik alsanda fazla almazsin bence artik....

ayyy ınsallah canım ya ınsallah hepımız ıstedıgımız kılolarımzıa hem saglık ıcın hemde fızıkı gorunus ıcın kavusuruz

yemegımızı yedık oğlula bebişimiz uyanmasını beklıyoruz cok guzel guneslı bır hava var

burasida buz gibi -10 derece disarsi ve kar var oglusumu okula goturemedim bugun yarinda goturmuycem

burasida buz gibi -10 derece disarsi ve kar var oglusumu okula goturemedim bugun yarinda goturmuycem

ya ben kışı sevmıyorum ılk ve sonbaharı cok sevıyorum bızde gıtcez bırazdan ama ahmet kerem pek ısteklı degıl bıde oksurmeye basladı gece cok korktum tıkancak dıye sukur tıkanmadı bnde yarın goturmeyecegım

bende o yuzden goturmedim canim bide cocuklari disari parka cikariyorlar kar kis demeden hastalaniyorlar...
pazartesiden sonra bu kadar soguk olmayacakmis gotururum....bende senin gibi ilkbahar ve sonbahari seviyorum yazin cok sicagini da sevmem...
ama en cokda ilkbahari severim civil civil heryer cicekler bocekler

bende oyle ılkbaharrrr
canım ayşe melek uyandı bız hazırlanıp cıkalım anca gıderız yururuz hava cok guzel opuyorum canım sızı bb

Evet diyetimin 4.gününe hiçbir kaçamak yapmadan gelmiş bulunmaktayım. Vatana millete hayırlı uğurlu olsun :)
Sabah kahvaltıda;
2 dilim ekmek,
1 tane yumurta,
2 bütün ceviz,
1 tatlı kaşığı da pekmez.

Kahvaltıdan sonrada yürüyerek çarşıya gittim yaklaşık 2 km yol yürümüşümdür tabi tempolu değil ama evde hareketsiz kalmaktan iyidir.

Öğle yemeğimde de;
1 kase mercimek çorbası,
3 tane köfte,
1 dilim ekmek,
1 bardak ayran ve yağsız salata yedim.

Bugün evde bi tartılayım dedim kaç gündür hem yediklerime dikkat ediyorum hemde spor yapıyorum dedim ama sonuç kötü diyetisyende tartıldığımdan 1 kilo fazla gösteriyor
Diyetisyene gitmeden evde tartıldığımda aynı kiloyu gösteriyordu diyetisyenin tartısıyla.
Bende tartının bozuk olduğuna karar verdim en iyisi doktorun tartısında tartılmak.

Son düzenleme:

canim gayet iyi gidiyorsun kilo vermemis olman imkansiz baskulunu degistir hemen seni demotive etmesin

herkese iyi akşamlar kızlar diyetimin ilk günü fena değildi sabah 2 dilim kepek ekmeği arasına 1 dilim kaşar 1 ceviz içi
öğlen 1 kase domates çorbası ,çok az türlü yedim 1 dilim ekmek birde revani çıktı 1 çatal aldım
ikindi 5 badem
akşam karnıbahar haşlayacam yoğurtla yiyecem suyu çok içemedim canlarım ya üşüyorum sanki birde kansızlık var bende .birde bu aralar yorgunum kıştan mıdır kilodan mıdır öyle uyuyasım var canımm hiçbişey yapmak hiç biyere gitmek istemiyor aslında çok sosyalimdir ama kıştan sanırım saldım iyice kendimi

nazlıbahar canım kızım 4 aylık demişsin 2. bebeğin mi?maşallah hemen vermeye hırslanmmışsın ben kızım 4 aylıkkken öyle homini gırtlak yiyordum .bende seneye düşünüyorum 2. bebeği ama bu kilomun üzerine kalırsam düşünemiyorum kendimi .bu sene yaza kadar vermem lazım inşallah diyelim

Canim ilk gunun cok guzel gecmis umarim hep boyle devam eder...bende cok usuyorum -10 derece hava burda (

Aksm yemegimi yazmayi unutmusum hemen yazayim...
Ton balikli salata,3 kasik makarna ve bir mandalina...

cok guzel bır menu olmus bence

canım tartını evde kendıne gore ayarla derım bende dıyetısye gıttıgın gun gelınce hemen evde de tartıl ve ayarla ona gore hesaplarsın benım dusuncem bu yoksa ınsan motıve olamıyor tartı olmadan

ılk gunun super gecmıs bence devamıda gelır ınsallah

canım 3. bebegım benım ınsallah verırsın ıstyınce oluyor canım bence olay sende bıtıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…