Nasil yani o verdigin 4 kiloya noldu onu koruyosun dimi
Evet 4 kiloyu koruyorum üstüne 1 kilo daha gitmiş.. Belkide tartıda sorun var bilemiyorum ama tokken 53.5 aç karna 53 çıkıyorum.
canim sormayi unuttu sanarak ben hatirlatayim dedim beni susturdu senin adini bile duymak istemiyormusOyyy bende kendimi cok yorgun hissediyorum onca ise kollarimi kaldiramiyorum :) bende onda hareket ettim bakslim aksam da olmasaydi iyi olacakti hani csnim lesli beni sordumu uzun zmndir gorusmoyoz da biz haftays insallah bakalim salidan sonra hergun dusunuyorum biraz sasirtalim uzun zmn oldu
Anaaam bende tarti az tartiyo diyebilcekmiyim acep
akşam:bir kase çorba.üzeri labneli bir dilim çavdar ekmeği
sorma canim yacanim sormayi unuttu sanarak ben hatirlatayim dedim beni susturdu senin adini bile duymak istemiyormusçok gucenmis sana çok , beni kullandi zayifladi unuttu ugramaz oldu dedi , bende aranizi duzeltmek için ugrastim ama ise yararmi bilmem
:))once anlayamadim sonra jeton dustu heee dedim:) alirim onun gonlunu ben ne zayiflamasi canim ya benim ona 65 den sonra ihtiyacim olacak asil yinede barismazsa benle sen aramozi yaparsin ok
bizimkiler çok tartiyor bacim bizim suçumuz degil
coktsn emre kusum annesinin sicacik ellerinden tutup yuwasina gelmistir koynundadir hatta bu saattekizlar ben cikiyorum oglusumu alicam okuldan , gorusuruz byeee
oh afiyet olsunakşam:bir kase çorba.üzeri labneli bir dilim çavdar ekmeği
bence hic te kacirmamissin cnm sporunida yapmissin oh misakşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik
meyvelisi benim de hosuma gidiyor cokkızlar arayı yazmayı unuttum meyveli müsli çok hoşuma gitti yarım kase sütsüz yedim çerez gibi yarım kadar da mandalina
afiyet bal sejer olsun cnm amin diyorum bu guzel duanadakızlar oğlumun doğum gününü kutladık.ince bir dilim pasta yedim.:26::26::26: Allahım herkesin evladına akıl,sağlık,iman, başarılar.ve hayırlı ömürler versin inşaallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?