Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

Oyyy bende kendimi cok yorgun hissediyorum onca ise kollarimi kaldiramiyorum :) bende onda hareket ettim bakslim aksam da olmasaydi iyi olacakti hani csnim lesli beni sordumu uzun zmndir gorusmoyoz da biz haftays insallah bakalim salidan sonra hergun dusunuyorum biraz sasirtalim uzun zmn oldu

canim sormayi unuttu sanarak ben hatirlatayim dedim beni susturdu senin adini bile duymak istemiyormus çok gucenmis sana çok , beni kullandi zayifladi unuttu ugramaz oldu dedi , bende aranizi duzeltmek için ugrastim ama ise yararmi bilmem
Anaaam bende tarti az tartiyo diyebilcekmiyim acep

bizimkiler çok tartiyor bacim bizim suçumuz degil

Son düzenleme:
akşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik

kızlar oğlumun doğum gününü kutladık.ince bir dilim pasta yedim.:26::26::26: Allahım herkesin evladına akıl,sağlık,iman, başarılar.ve hayırlı ömürler versin inşaallah.

sorma canim ya

kizlar ben cikiyorum oglusumu alicam okuldan , gorusuruz byeee
coktsn emre kusum annesinin sicacik ellerinden tutup yuwasina gelmistir koynundadir hatta bu saatte

akşam:bir kase çorba.üzeri labneli bir dilim çavdar ekmeği
oh afiyet olsun

bence hic te kacirmamissin cnm sporunida yapmissin oh mis

kızlar arayı yazmayı unuttum meyveli müsli çok hoşuma gitti yarım kase sütsüz yedim çerez gibi yarım kadar da mandalina
meyvelisi benim de hosuma gidiyor cok

kızlar oğlumun doğum gününü kutladık.ince bir dilim pasta yedim.:26::26::26: Allahım herkesin evladına akıl,sağlık,iman, başarılar.ve hayırlı ömürler versin inşaallah.
afiyet bal sejer olsun cnm amin diyorum bu guzel duanada

Gelelim benim aksam menume :) guymak kac cataldi bilmihorum ama cataldaki lokmalari minik aldim biraz keprk ekmekle kucuk bir dilim pissa 1 tanede elmali turta usgunum ama pisman degilim haftada bir olur diyorum artik pazartesiye kadar kacamak yok tam gaz devam haftayada lesli ablamla barisicaz bskalim

Akşam: 1 bardak ayran + 2 kaşık bezelyeli pilav + 1.5 kaşık kuşbaşı doğranmış kırmızı et(salça soslu) + 1.5 kaşık pişmiş nohut + 1 kaşık yoğurt + bol karışık salata(mısır dahil)

bende akşam yine patlıcan yemeği(dünden kaldı eşim yemiyor )
mercimek çorbası
bugün 4 litreye yakın su içtim(dün demem lazım artık)
kepek ekmeği yedim çorbayla
gün boyu sadece sıvı almıştım akşam biraz çok oldu sanırım
pazartesi çalışmaya başlıyorum
ama burda olacağım durmak yok yola devam

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt biberiye yeşil çay 300 kadar ip atladım

slm kızlar dün yoğun bir gündü uğrayamadım...önce dün yediklerimi yazıyım
sabah
2 ç.k.bal, 3 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates, çay tabi kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
ara 1 elma
öğle
2 orta boy patates, çay
ara
1 orta boy patates
akşam
çorba, tavuk, yoğurt, 4 dilim ekmek
gece yatmadan 1 bardak pekmezli süt içtim boğazım kötüydü birde sigarayı bırakmıştım bişiler yiyip içme isteği doğdu
bugünde
sabah
dünle aynı ara yapmadım
öğle
4 köfte, ayran, 2 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…