Butun gun guzel gecmis aksam ekmegi abartmissin benceslm kızlar dün yoğun bir gündü uğrayamadım...önce dün yediklerimi yazıyım
sabah
2 ç.k.bal, 3 dilim ekmek, 4 zeytin, 1 kk peynir, domates, çay tabi kahvaltıdan önce 2 bardak ılık su
ara 1 elma
öğle
2 orta boy patates, çay
ara
1 orta boy patates
akşam
çorba, tavuk, yoğurt, 4 dilim ekmek
gece yatmadan 1 bardak pekmezli süt içtim boğazım kötüydü birde sigarayı bırakmıştım bişiler yiyip içme isteği doğdu
bugünde
sabah
dünle aynı ara yapmadım
öğle
4 köfte, ayran, 2 dilim ekmek
masallshara öğün : 1 tane yeşil elma 15 dk koşu bandında yürüdüm 200 ip atladım 50 mekik
hade insallah 1 taneyle kalmissindir. Arada 1 elmali kurabiye yedim oglen oglumu almaya gittim okula donuste babanneye ugradik hamsi varda 7-8 hamsi bir dlm ekmk ve 3-4 catal salata sonrasinda bir kivi yedim oglum babannede abla okulda minik melegimiz uykuda hazir bende temizlik yapayim koltuklarin derilerileni silcem sonra kaloriferleri banyonun duvarlarini da sildik mi bugunluk yeterselam kizlar kellogsumu yedim arkasindan bir kahve içtim geldim...
birazdan arkadas gelicek menude minik kiymali pideler, içi (sarmisakli yogurtlu, rendelenmis havuçla) doldurulmus çanak patates salatalari ve dunden kalan etimek tatlisi var...
ogle yemegi niyetine bir minik pide ve 2 salata yemeyi dusunuyorum çokmu sizce?:44:
kızlar bugün çok düzensiz yedim ama yinede neler yediğimi yazayım inşallah abartmamışımdır,çünkü kendimi baya kötü hissediyorum.
sabah yani öğlene yakın ıki dilim çavdar ekmeği cevizden daha küçük labne peyniri,
öğlen yaşpasta:26:.
ikindi:müsli ,bir bardağa yakın diyet süt
akşam:çorba iki dilim çavdar ekmeği,yarım kase de sütsüz meyveli müsli (çerez niyetine)
Butun gun guzel gecmis aksam ekmegi abartmissin bence
masallsh
hade insallah 1 taneyle kalmissindir. Arada 1 elmali kurabiye yedim oglen oglumu almaya gittim okula donuste babanneye ugradik hamsi varda 7-8 hamsi bir dlm ekmk ve 3-4 catal salata sonrasinda bir kivi yedim oglum babannede abla okulda minik melegimiz uykuda hazir bende temizlik yapayim koltuklarin derilerileni silcem sonra kaloriferleri banyonun duvarlarini da sildik mi bugunluk yeter
Aksam:karnabagardan salata bir dlmekmek azda abaza peyniriyedim bitti erken oldu ama ins dayanirim
Kalamadim malesefarkadasim son anda hava soguk gelemiycem diyince yaptigim seyler kalmasin diye esimle yedik...bugun neler yedigimi yazmakta hatirlamakta istemiyorum...arkadas kurbani oldum bugun,yakti beni (
Aksam:karnabagardan salata bir dlmekmek azda abaza peyniriyedim bitti erken oldu ama ins dayanirim
Ya ole diceni biliyodum falla giz cok guzel oldu ikisi emme doyurucudaKiz genemi abaza peyniri ? Yeme dedim sana bir ayse melek daha gelir sonra bak :))))))
bencede kacamak sayalim onu bu arada biliyordum ben yiceni ihihhohi kac yillik arkadasiz hani az bucuukk taniyoz artik uzak olsaktageçmiş olsun arkadaşım bu hafta yaptığın kaçamağa say olur arada hem aşırı bi kilon yok bence kendinize bu kadar eziyet etmeyin yaa
senin iple mekikler yeter canimOglen 10 kasik rus salatasi yarm bardak visne suyu 200 kadar ip atladm akşam: hiç birşey yemedim cnm istemiyor 200 kadar ip 50 mekik
ohhh ne guzel afiyet bal seker olsunKalamadim malesefarkadasim son anda hava soguk gelemiycem diyince yaptigim seyler kalmasin diye esimle yedik...bugun neler yedigimi yazmakta hatirlamakta istemiyorum...arkadas kurbani oldum bugun,yakti beni (
Orgu peynirde deniyor sen neredesin canim hangi sehirbu abaza peyniri nasıl bi şey başka bi adı varmı belki tanıyorumdur
Sorma canim yaa eziyet ediyorum kendime bazen gercekten...pismanliktan yedigim ictigim burnumdan geliyor sucluluk psikolojisi istegeçmiş olsun arkadaşım bu hafta yaptığın kaçamağa say olur arada hem aşırı bi kilon yok bence kendinize bu kadar eziyet etmeyin yaa
Yok kiz inan yemiyecrktim kiz gelmeyincr kaldi hepsi,esimde dikkat ediyor bu ara sigarayi birakinca kilo aldi baya cunku...eskiden olsa hepsini ona birakirdim ama su durumda yapamadim...birde sen benle dalgali geciyosun afiyet bal seker olsunmus... :))sen suna lop lop yag olsun deseneYa ole diceni biliyodum falla giz cok guzel oldu ikisi emme doyurucuda
bencede kacamak sayalim onu bu arada biliyordum ben yiceni ihihhohi kac yillik arkadasiz hani az bucuukk taniyoz birbirimizi
ohhh ne guzel afiyet bal seker olsun
Yok bu ara ruh halim izin vermiyor buna...ama genelde tartilirim :))Kizlar sizde benim gibi tartiliyormusunuz hergun ?
Ben her sbh tartiliyorum ve pazartesiye iki gun kala cok guzel ilerliyorum birde spor yapabilsem ahhh
Yok cnm ne guzel esinle muhabbet olmus isteSorma canim yaa eziyet ediyorum kendime bazen gercekten...pismanliktan yedigim ictigim burnumdan geliyor sucluluk psikolojisi iste(
Yok kiz inan yemiyecrktim kiz gelmeyincr kaldi hepsi,esimde dikkat ediyor bu ara sigarayi birakinca kilo aldi baya cunku...eskiden olsa hepsini ona birakirdim ama su durumda yapamadim...birde sen benle dalgali geciyosun afiyet bal seker olsunmus... :))sen suna lop lop yag olsun desene(
Yok bu ara ruh halim izin vermiyor buna...ama genelde tartilirim :))
Hmm kac kilosun onuda soyle bari..merak ettirip ettirip kenara cekilme :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?