ay süper ben çankayada büyüdüm oraları çok severim bu yüzden,yenimahalleye gelin geldim 22 yıldır aynı evde otururuyorum.oraların havasıda bir başkadır yüksekte ya.
ay ne güzel bikaç kişi varız galiba ankaralı bitanemi bebek?hoşgeldin
aynı şehirdeyiz ve yaşlarımızda aynı
bende emzirmeyi bırakınca baktım daha çok kilo alıyorum diyete başladım
kilolarımız da yakın inşallah hep beraber veririz
lale
çekirdeğin 10 gramı 58 kalori gerisini sen düşün
kalori sepetinden baktım
ben onların yalancısıyım
ay ne güzel bikaç kişi varız galiba ankaralı bitanemi bebek?
gördünmü şimdi bakbi çekirdek keyfim vardı onudamı yapamıcam şimdi
amannnn dıyetısyneler once kendılerını zayıflatsın walla
allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:)aaa bilmiyordum ne uzucu bir durum( insan ne zaman olecegini bilmiyor iste ,bilse bazi seyler cok farkli olurdu zaten...bu sairde nerden bilirdiki 5 sene sonra olecek ( cok uzuldum (
ay o siteye yeni üye oldum ben ama bi girmek aklıma gelmiyo nedense birazdan bakayım barianam mehayım ben yapıyom onları gozumu doyuruyom yıyemıyorum kı hıc yemıyorum gercekten bak cocuklar ıcın mısafır gelıyor ıste kardaslerım falan onlar ıcın yaneee
kız benım telde de bı suru sey var ama ben bu bızım topıge bıde face ye mns acıyorum resım cekıyorum wibber var ıste baska da bıseyını bılmıyorum daha neelr varmıs calori sepetı mesela gunluk yedıklerını yazıyon o hesap yapıyo daha nerler neler ama ben hıc sanırım vakıt ısı bu yokkı bende o kadar pturup ınceleyım ugrasayım
canım çokaz değilmi yarım bardak sütle acıkmıyonmu akşama kadar..öğlen: yarım bardak süt
evet onuda yapamıyacaksın bir süre
bir tane canım bir tane oğlum var ismi nickim daha 2 yaşında
30 yaşında evlendim hemen çocuk yapmadım
Bence biran önce git doktora sonra ilerlemesin
genelde midesinde sorun olanlarda oluyor bir git bakalım
banada ayça kaya kilolu geldi doktorum programında çok takip ediyordum kendisini ne bilim..
allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:)
ay o siteye yeni üye oldum ben ama bi girmek aklıma gelmiyo nedense birazdan bakayım bari
canım çokaz değilmi yarım bardak sütle acıkmıyonmu akşama kadar..
burası gerçekten güzel ama en çok karda buraya yağıyor bugün bile sulu kar yağdı ve rüzgar çok fazla o yüzden malesef bugün çıkamadım yürüyüşe
yenimahallede kayınvalidemler oturuyo:)
oh en iyisini yapmışsın valla ben 21imde evlendim 22 yaşımdayken kucağımda bebeğim vardı çocuklarımı çok seviyorum ama şimdiki aklım olsaydı bikaç yıl yapmazdım gerçi avntajınıda yaşamıyor değilim şimdi abla oldu benim kızım bazen kardeşini ona bırakıp gezmeye yürüyüşe rahatça gidebiliyorum allah hepsine iyi bir gelecek nasip etsin..sen ankaranın neresindesin
ne güzel işte kara hasret kaldık bu kış anca kuru ayaz oldu burada , bir iki yağmaya yeltendi geri geçti gitti
evet canim ayca kaya banada oyle geliyor sisman degil ama balik etli...birde boyu baya kisa sanirim onun o yuzden sisman gorunuyor olabilir...simdiki tv ler baya genis gosteriyor insani.bazen ben ciksam nasil gorunurum acaba diyorum :))banada ayça kaya kilolu geldi doktorum programında çok takip ediyordum kendisini ne bilim..
ay o siteye yeni üye oldum ben ama bi girmek aklıma gelmiyo nedense birazdan bakayım bari
bugün öğlen
yoğurtlu müsli
akşam yemeğini erken yedim
tavuk üzerine ıspanak ve pul biber kattım
kepek ekmeği
şimdi şekersiz çayımı içeceğim
bundan sonra sadece meyve yerim saat erken
bugün çok yoruldum bayağ bir ankaralı toplandık.Hepimiz bu topikteyiz
bugün öğlen
yoğurtlu müsli
akşam yemeğini erken yedim
tavuk üzerine ıspanak ve pul biber kattım
kepek ekmeği
şimdi şekersiz çayımı içeceğim
bundan sonra sadece meyve yerim saat erken
bugün çok yoruldum bayağ bir ankaralı toplandık.Hepimiz bu topikteyiz
Merhaba, aranızda benim gibi su içse bile göbeği şişen kimsecikler var mı? Çok rahatsız edici bi durum yaa uzun zamandır böyleHani göbeğim yok değil var da minik göbeklerden, sabah kahvaltıdan sonra şişmeye başlıyor ve akşama doğru taş gibi sertleşmiş oluyor aynaya baktığımda deliriyorum doktora gitmeyi düşünüyorum da korkuyorum
annaaaammmm dun kabak cekırdegının gozune vurmustum bendelale
çekirdeğin 10 gramı 58 kalori gerisini sen düşün
kalori sepetinden baktım
ben onların yalancısıyım
ayyy bız mı cok sıcak geldıkkı :) tşk ettık kızlar evet pazartesıden pazartesıye bıldırım yapıyoruz ve yarısmamız sonunda da odulumuz var (mehayım hemen bı odul haızrlamaslın agzımda cıktı bır kere )merabalar herkese,
keremcem demek sende buraya takılıyon biraz önce eski topiğe gözgezdirdimde orda demişsin valla iyi oldu.. burası daha iyi insanlar sıcak geldi inşallah hep böyle devam eder bana bide girdiğin topik amacına ulaşmalı yarış falanda varmış burda ben böyle motive oluyorum çünkü diyetteyim fikri hep aklımda kalıyor
evet haklısın yarışınca daha güzel sonuç alıyorsun
bende 9lu çayı araştırıyorum
görümcem içiyor iyi sonuç alırsa bende alacağım
o burdan bir aktardan almış
havalar ısınmadan hazırlanmak lazım
burası gerçekten güzel ama en çok karda buraya yağıyor bugün bile sulu kar yağdı ve rüzgar çok fazla o yüzden malesef bugün çıkamadım yürüyüşe
yenimahallede kayınvalidemler oturuyo:)
ay ne güzel bikaç kişi varız galiba ankaralı bitanemi bebek?
gördünmü şimdi bakbi çekirdek keyfim vardı onudamı yapamıcam şimdi
banada ayça kaya kilolu geldi doktorum programında çok takip ediyordum kendisini ne bilim..
oh en iyisini yapmışsın valla ben 21imde evlendim 22 yaşımdayken kucağımda bebeğim vardı çocuklarımı çok seviyorum ama şimdiki aklım olsaydı bikaç yıl yapmazdım gerçi avntajınıda yaşamıyor değilim şimdi abla oldu benim kızım bazen kardeşini ona bırakıp gezmeye yürüyüşe rahatça gidebiliyorum allah hepsine iyi bir gelecek nasip etsin..sen ankaranın neresindesin
aynı zamanda böbreklerinde mutlaka gitmelisin
ıyıce bıtkın duseceksın yaakşam:4 kaşık yoğurt 1 yeşil elma 1 bardak biberiye çayı
ne güzel işte kara hasret kaldık bu kış anca kuru ayaz oldu burada , bir iki yağmaya yeltendi geri geçti gitti
mmmmmmmmbugun butun gunum kahvaltiyla gecti kizlar sabah gec kahvalti yapmistim oglen 2-3 biskuvi attim agzima arkadasta .aksam yine kahvalti yaptim canim baska bisey istemedi bugun yaa(
sormaaa ıyıkı cıkmıyoz o zmn heheheevet canim ayca kaya banada oyle geliyor sisman degil ama balik etli...birde boyu baya kisa sanirim onun o yuzden sisman gorunuyor olabilir...simdiki tv ler baya genis gosteriyor insani.bazen ben ciksam nasil gorunurum acaba diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?