Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

merabalar herkese,
keremcem demek sende buraya takılıyon biraz önce eski topiğe gözgezdirdimde orda demişsin valla iyi oldu.. burası daha iyi insanlar sıcak geldi inşallah hep böyle devam eder bana bide girdiğin topik amacına ulaşmalı yarış falanda varmış burda ben böyle motive oluyorum çünkü diyetteyim fikri hep aklımda kalıyor

evet haklısın yarışınca daha güzel sonuç alıyorsun
bende 9lu çayı araştırıyorum
görümcem içiyor iyi sonuç alırsa bende alacağım
o burdan bir aktardan almış
havalar ısınmadan hazırlanmak lazım

ay süper ben çankayada büyüdüm oraları çok severim bu yüzden ,yenimahalleye gelin geldim 22 yıldır aynı evde otururuyorum.oraların havasıda bir başkadır yüksekte ya.

burası gerçekten güzel ama en çok karda buraya yağıyor bugün bile sulu kar yağdı ve rüzgar çok fazla o yüzden malesef bugün çıkamadım yürüyüşe
yenimahallede kayınvalidemler oturuyo:)

hoşgeldin
aynı şehirdeyiz ve yaşlarımızda aynı
bende emzirmeyi bırakınca baktım daha çok kilo alıyorum diyete başladım
kilolarımız da yakın inşallah hep beraber veririz
ay ne güzel bikaç kişi varız galiba ankaralı bitanemi bebek?

lale
çekirdeğin 10 gramı 58 kalori gerisini sen düşün
kalori sepetinden baktım
ben onların yalancısıyım

gördünmü şimdi bakbi çekirdek keyfim vardı onudamı yapamıcam şimdi

evet onuda yapamıyacaksın bir süre
bir tane canım bir tane oğlum var ismi nickim daha 2 yaşında
30 yaşında evlendim hemen çocuk yapmadım

amannnn dıyetısyneler once kendılerını zayıflatsın walla

banada ayça kaya kilolu geldi doktorum programında çok takip ediyordum kendisini ne bilim..
aaa bilmiyordum ne uzucu bir durum ( insan ne zaman olecegini bilmiyor iste ,bilse bazi seyler cok farkli olurdu zaten...bu sairde nerden bilirdiki 5 sene sonra olecek ( cok uzuldum (
allah hepimize sağlıklı uzun ömürler versin inşallah:)
ay o siteye yeni üye oldum ben ama bi girmek aklıma gelmiyo nedense birazdan bakayım bari
öğlen: yarım bardak süt
canım çokaz değilmi yarım bardak sütle acıkmıyonmu akşama kadar..

evet onuda yapamıyacaksın bir süre
bir tane canım bir tane oğlum var ismi nickim daha 2 yaşında
30 yaşında evlendim hemen çocuk yapmadım

oh en iyisini yapmışsın valla ben 21imde evlendim 22 yaşımdayken kucağımda bebeğim vardı çocuklarımı çok seviyorum ama şimdiki aklım olsaydı bikaç yıl yapmazdım gerçi avntajınıda yaşamıyor değilim şimdi abla oldu benim kızım bazen kardeşini ona bırakıp gezmeye yürüyüşe rahatça gidebiliyorum allah hepsine iyi bir gelecek nasip etsin..sen ankaranın neresindesin

yok cnm bugün cnm bişey istemiyor

burası gerçekten güzel ama en çok karda buraya yağıyor bugün bile sulu kar yağdı ve rüzgar çok fazla o yüzden malesef bugün çıkamadım yürüyüşe

ne güzel işte kara hasret kaldık bu kış anca kuru ayaz oldu burada , bir iki yağmaya yeltendi geri geçti gitti

ben aslen kayseriliyim beş senedir ankaradayım. Eşimin işyerine yakın olduğu için pursaklarda oturuyoruz

bugun butun gunum kahvaltiyla gecti kizlar sabah gec kahvalti yapmistim oglen 2-3 biskuvi attim agzima arkadasta .aksam yine kahvalti yaptim canim baska bisey istemedi bugun yaa (

evet canim ayca kaya banada oyle geliyor sisman degil ama balik etli...birde boyu baya kisa sanirim onun o yuzden sisman gorunuyor olabilir...simdiki tv ler baya genis gosteriyor insani.bazen ben ciksam nasil gorunurum acaba diyorum :))

menun guzelmis canim tam bir vitamin deposu :))

menun guzelmıs cnm ....evet topıgımız angaralılarlla doldu tasıyor :)))

canım sen en son yaptıgın dıyetten etkılenmıs olmayasınsakın bıde ıyıce zayıfladın ya hemen cıkıyor göbüş demekkı hemen gıt bencede ıhmal etme

lale
çekirdeğin 10 gramı 58 kalori gerisini sen düşün
kalori sepetinden baktım
ben onların yalancısıyım
annaaaammmm dun kabak cekırdegının gozune vurmustum bende

ayyy bız mı cok sıcak geldıkkı :) tşk ettık kızlar evet pazartesıden pazartesıye bıldırım yapıyoruz ve yarısmamız sonunda da odulumuz var (mehayım hemen bı odul haızrlamaslın agzımda cıktı bır kere )

bıtkı cayı ıyıdır bence işe yarar ya

ilkbaharı daha cok sevıyorum en ya

eveeeeetttt bol yag var cunkum

ayca kayanın boyu kısa cok y oyuzden sanırım ama dıyetlerı işe yaradı:)))))

oh ne gzl işte kardes ardes benımkı 9 az daha buyuk olaydı ıyıydı senınkı tam ıyı

aynı zamanda böbreklerinde mutlaka gitmelisin

akşam:4 kaşık yoğurt 1 yeşil elma 1 bardak biberiye çayı
ıyıce bıtkın duseceksın ya

ne güzel işte kara hasret kaldık bu kış anca kuru ayaz oldu burada , bir iki yağmaya yeltendi geri geçti gitti

bugun butun gunum kahvaltiyla gecti kizlar sabah gec kahvalti yapmistim oglen 2-3 biskuvi attim agzima arkadasta .aksam yine kahvalti yaptim canim baska bisey istemedi bugun yaa (
mmmmmmmm

evet canim ayca kaya banada oyle geliyor sisman degil ama balik etli...birde boyu baya kisa sanirim onun o yuzden sisman gorunuyor olabilir...simdiki tv ler baya genis gosteriyor insani.bazen ben ciksam nasil gorunurum acaba diyorum :))
sormaaa ıyıkı cıkmıyoz o zmn hehehe

kızlar lahana corbasını uygulayan oldumu hıc ben 3gunluk denemek ıstıyorum pazartesı salı carsamba gunu bakalım dayanabılcekmıyım sureklı aynı seyı yemeye :)))
bu arda bu aksamkı arkadaslar aaa cok zayıfamıssın daha verm tmm artık dıye cok usteledıler bırden bende noluyoz dedım ya :))) dedım 60a kadar vermek ıstıyorum gercı bende 63ten sonrası zorluyor benı gıtmek bımıyor bakalım bu seferde oyle olcakmı ınsallah olmaz ayyyyy sankı 63e ındım de ondan sonrası kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…