Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

:) cocuklar ıyıler canım 3nde de hafıf oksuruk belırmeye basladı elımız yuregmızde beklıyoruz ozelıkl e ahmet kerem tıknamasında dıye gozune bakıp duruyoruz yoksa ıyıler canım
2haftada bır akraba gunumuz var canım dun akraba gunuydu bugunde ayda bır oğretmen arkadaslarla gunumuz var duzcede bu ay ıkısı ardarda denj geldı tatılde ıkısınıde erteledık tatıl donusune :))) artık ıste bu hafta bıraz zor olcak anca 68i zor gorcemsanırım ama olsun napalım artık yaza cok var daha :) bakalım kızlar ne dıcekelr sanrım 73 kıloydum en son onlarla gorustugumde bır ayda baya vermısım ama ya bellı olur sanırım :)az once ahmet kereme kahvaltı verdım kendım nesfıtımı yerken dıyorkı anne sen azcık zayıfladın bılıyonmu ayyy nasıl guldum ya babası gecen gece cikolata getırıs verıyor onlara bunu da annene ver dedı o yemez dedı yok yer sen ver ded ı yok baba annem zayıflıcek yemez demesın mı :))) herseyı konusuyorum ya onunla gamzede anne kac kılosun soyluyorum noktasını soyle dıyo :)

anliyorlar valla herseyi canim ...benim oglumda anne zayif baba sisko diyor bazen bana kizincada siskosun sen diyor isini biliyor yani can damarimdan vuruyor beni

Selam kizlar sabah nesfitimi yedim ardindan bir elma...
Oglen yemek yemedim 5 elmali kurabiye yedim uzun zamandir yememistim.
Aksama firinda pismis 3-4 kanat ve yogurt yiycem ekmeksiz...

bende gunumden geldım cok asırıya kaçmadım sabah nesfıtımı yemıstım oğlen pasta borek ıste gelıncede bıraz fındık ve yrm portakal yedım 6:30gınbı nesfıt yeeyı dusunuyorum artık ıkı gundur kacamak yeter dıyorum ve kaldıgım yerden devam edıyorum bakalım

Selam kizlar nesfitimi yedim geldim kimse yok...
ogleden sonra aksama kadar giremem arkadasima gidicem insallah biseyler yapmamistir bende yemek zorunda kalmam....

selam kizlar diyeti birakktiniz sanirim...kimse paylasimda bulunmuyor artik...
ben sabah 1 dilim cavdar ekmegi ve 1 karper yedim o kadar hiç istahim yok bugun....

canım bende bugune kadar hıc dıkkat edemedım cok yogun bır haftasonu gecrdım sanırım bu haftayıda o sekıdle gecırıcem ahmet kerem okula basladı sukur sabah babası bırakıyor oğlen ben almaya gıdıyorum bebekle zor oluyor bugun hava cok guzeldı gıttık ama bundan sonrayı yagıslı gosterıyor nasıl yapıcam bılmıyorum bugun sabah yok oğlen nesfıt az once bırazcık yufka boregı ve yrm kase asure yedım aksamada bır tabak bulgur pılavı ve ayran yanında dusunuyorum ıns. yrn daha duzenlı olucak haftasonuda bu arada yedım durdum gece gunduz ayırmadan mısafırlerımız vardı bırde

bende simdi 2 dilim ekmek 85 gr ton baligi ve 2 yaprak maruldan sandviç yedim...birazda meyve suyu ictim canim

yok yok bırakmadık canım buradayız

ben girdiğimde online olmuyorsunuz dolayısıyla bnde yazmadan çıkıyorum

Son düzenleme:
gunaydınnnn
nesfıtımı yedım endde geldım sanırım ara yapamıycam sımdı kızı okula yollıcam ordan oğlumu almaya cıkıcam okula felegımı sasırdım bu aralar ayyy ne zormus ya oğlende yumurta dusunuyrum ınsallah aksama da hafıf atlatırsam hala haftasonu yedıkleımı erıtmeye calısıyorum cuma ya vermıs olmam lazım artıda olmak ıstemıyorum
sızlerden nbr nasılsınız

kızlar bırakmayalım burayı ben bırakırsam banada kızın hemen menüyü paylaşalım
sabah biraz geçkahvaltı yaptım evdeydim nöbet znliydim 9.30 az yağda yunurta biraz peynir 5 zeytin
öğle yemek yemeim çünküçok acıkmadım
saat 3 gibi 1 elma 2 kuru hurma 2 ceviz içi
akşam mantarı çok az yağdakavurdum üzerine 1 yumurta kırdım 2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin yedimm
bugün yaklaşık 40 dk yürüdüm alışverişiçin en uzak markete gittim :2: bu hafta sonu annemler geliyor asıl maraton şimdi başlıyor

birde farkettim akşam protein ağırlıklı yersem çok acıkmıyorum ama sebze falan yiyince çok çabuk acıkıyorum ,siz akşam yemeklerinde ne yiyorsunuz kendinize özel diyet yemkleri falan yapıyormusunuz ?

Şşşş tttt yakaladım bakim seni Menün gayet güzel olmuş. 40 dakika yüremen çabası. Nasıl yürüdün ama tempolu mu? Ben hala 13. takımda kaptanım canım. Geldiğin zaman arada bir orayada göz at. Kaç kilo gitti bu arada?

birde farkettim akşam protein ağırlıklı yersem çok acıkmıyorum ama sebze falan yiyince çok çabuk acıkıyorum ,siz akşam yemeklerinde ne yiyorsunuz kendinize özel diyet yemkleri falan yapıyormusunuz ?

canım buradayım bende devam edıyorum dıyete ama bu aralar oglumun okuluyla ılgılenıyorum dısarı gır cık vakıt kalmıyor ev ıslerı bebek falan derken
ben sebze yemeye calısıyorum aksamları ya da corba yanında ekmek yoksa zorlanıyorum kılo verırken bu sekılde beslenırsem vermem kolaylasıyor aıkma konusunda da acıkmıyorum cok bır aydır falaln bu haftasonu benımde annmelr ablamlr bendeydı ıkı tane gunum vardı baya bır kacırdım onları vermeye calısıyorum 67yı gormeyı plnalıyordum sımdı 68i gorsem ucacam o derce yanı

sbh:nesfıt
ara:2-3 fındık
oğlen:bır tabak bulgur pılavı ayran
ara:bır kıvı yrm muz
aksam:bır dılım ekmek bolca salata
saat 7dede azcık haslama et yedım ara nıyetıne artık
bırazda yuruyus yaptım

Selaaaammm ben geldim...
Kizlar giremedim birkac gundur bazen hiiic vakit bulaniyorum inanin...dun orucluydum diyet yapamadim dolayisiyla...onceki iki gundede cok dikkat edemedim dogrusunu soylemrk gerekirse sma yarindan itibaren ayca kayaya kaldigim yerden aynen devam insallah...sizler ne alemdesiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…