caniiiimmmm iyiyim sen nasilsin ??ahmet kerem, gamze ve aysecik nasil??
kiz her hafta gununuzmu var bu ne boyle? sen iyi veriyorsun valla bu gunlere ragmen ben olsam hiç veremem inanki....
bende bugun 1. beslenme listesine geri basladim canim....
:) cocuklar ıyıler canım 3nde de hafıf oksuruk belırmeye basladıelımız yuregmızde beklıyoruz ozelıkl e ahmet kerem tıknamasında dıye gozune bakıp duruyoruz yoksa ıyıler canım
2haftada bır akraba gunumuz var canım dun akraba gunuydu bugunde ayda bır oğretmen arkadaslarla gunumuz var duzcede bu ay ıkısı ardarda denj geldı tatılde ıkısınıde erteledık tatıl donusune :))) artık ıste bu hafta bıraz zor olcak anca 68i zor gorcemsanırım ama olsun napalım artık yaza cok var daha :) bakalım kızlar ne dıcekelr sanrım 73 kıloydum en son onlarla gorustugumde bır ayda baya vermısım ama ya bellı olur sanırım :)az once ahmet kereme kahvaltı verdım kendım nesfıtımı yerken dıyorkı anne sen azcık zayıfladın bılıyonmu ayyy nasıl guldum ya babası gecen gece cikolata getırıs verıyor onlara bunu da annene ver dedı o yemez dedı yok yer sen ver ded ı yok baba annem zayıflıcek yemez demesın mı :))) herseyı konusuyorum ya onunla gamzede anne kac kılosun soyluyorum noktasını soyle dıyo :)
canım bende bugune kadar hıc dıkkat edemedım cok yogun bır haftasonu gecrdım sanırım bu haftayıda o sekıdle gecırıcem ahmet kerem okula basladı sukur sabah babası bırakıyor oğlen ben almaya gıdıyorum bebekle zor oluyor bugun hava cok guzeldı gıttık ama bundan sonrayı yagıslı gosterıyor nasıl yapıcam bılmıyorum bugun sabah yok oğlen nesfıt az once bırazcık yufka boregı ve yrm kase asure yedım aksamada bır tabak bulgur pılavı ve ayran yanında dusunuyorum ıns. yrn daha duzenlı olucak haftasonuda bu arada yedım durdum gece gunduz ayırmadan mısafırlerımız vardı bırde
kızlar bırakmayalım burayı ben bırakırsam banada kızın hemen menüyü paylaşalım
sabah biraz geçkahvaltı yaptım evdeydim nöbet znliydim 9.30 az yağda yunurta biraz peynir 5 zeytin
öğle yemek yemeim çünküçok acıkmadım
saat 3 gibi 1 elma 2 kuru hurma 2 ceviz içi
akşam mantarı çok az yağdakavurdum üzerine 1 yumurta kırdım 2 dilim kepek ekmeği 3 zeytin yedimm
bugün yaklaşık 40 dk yürüdüm alışverişiçin en uzak markete gittim :2: bu hafta sonu annemler geliyor asıl maraton şimdi başlıyor
birde farkettim akşam protein ağırlıklı yersem çok acıkmıyorum ama sebze falan yiyince çok çabuk acıkıyorum ,siz akşam yemeklerinde ne yiyorsunuz kendinize özel diyet yemkleri falan yapıyormusunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?