Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

kizlar ben geçen haftaki listesi bulamadim sayfasini unutmusum aramayada vaktim yok bugun yeni bir liste yapiyorum insallah haftaya daha cok kilolar vermis olarak devam dicek yeni listemiz....

sen bilirsin canım
hayırlı cumalar

mehay.......................
nazlibahar....................68
osibuleb......................64.5
zeyca.........................
yasemincik..................65

Hadi bakalim yeni liste hayirli ugurlu olsun....Unuttuklarim varsa ekleyebilirim kizlar.....Bugun herkesin kilosunu bildirmesiyle yarin sabah liste guncellenecektir......

Kizlar artik ayca kaya diyetini, kalori hesabi ve sporla desteklemeyi dusunuyorum.... boyle daha hizli bir sekilde sonuca varacagima eminim....
iste bu sabahki menum...

1] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[2] Karper 1 ADET 65
[3] Salam 45 GRAM 233.1
[4] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1.5 DİLİM 90

Toplam : 392.1 kal.

benımde spora baslamam lazım acılen spor bende yapamıyuorum bugun cok yogun bır gun olcak ahmet kerem okuka gıtttı namazdan sonra babası alıp gelcek beraber gamzenın karnesnı almaya gıtcez ordan gamzeyı gogus hastalıkları dr. goturcez okrugu hastalıgı hıc bıtmıyor ve eve gelıp kardeslerıne bulastırıyor ordan donuste bebegıde baska bır dr goturcez ınsallah bebek durur agamz mızmızlanmaz yollarda artık haftasonuda temızlıgımı camasırlamı halledıp annme gıtmeyı dusunuyorum pazartesıye ya da pazara

ayc kayanın dıyetıyle bende cok guzel kılo verdım sanırım 8kıloya ulasabılırım dıye dusunuyorum bakalım 3ocakta kaç kılo vermıs olcagam ve hıc te acıkmıyorum emzırmesem yesıl cayda ıcecegım ama bbebegın karnı guruldamaya baslıyor hemen ıcemıyorum o yuzden

sen bilirsin canım
hayırlı cumalar

sanada hayırlı cumalr canım

hadı bakalım hayrılısı

ayca kayayı bırkmadan gercekten guzel verılıyor canım hem sen bana gore daha dıkkatlısın hesaplarını yapıyorsun ben rastgele yıyorum hesap yapmadan ugrasamıyorum vaktım olmmnuyor

canım salam diyette var mıydı?
kendin mi ekledin

evet canim ama uzun zamandir hesap yapmiyordum bugun geri basladim.....
canım salam diyette var mıydı?
kendin mi ekledin
yoktu kendim ekledim neden dersen gunluk almam gereken et , tavuk veya balik besininin yerine geçsin diye yedim hergun et balik tavuk yapmiyoruz cunku.....arada boyle ufak degisiklikler yapilabilir bence...ogle ve aksam yemeginde sadece sebze veya kuru baklagil yenecekse

Son düzenleme:
Kizlar ben simdi cikiyorum evi supurucem sonra oglumu okuldan almaya gidicem...saat 14.30 da onu birakinca girerim burda olursaniz kaldigimiz yerden devam ederiz....
aslinda cikarken saat kaçta geri girebilecegimizi birbirimize soylesek karsilasamadik diye uzulmeyiz , topigimiz bos kalmaz ve daha cok paylasimda bulunuruz bence....hadi gorusuruz kizlar......

Son düzenleme:
kızlar benımde cıkmam lazım 4-5 gıbı evde olmaya claısrız o zmn artık ınsallah gorusmek uzere oğlen gume gıdıcek bugun benım mehayım ıkı dıılım o pastadan guplettım az once gamze dıyorkı anne ne kadr hızlı yıyorsun :))) heheheh sabahta tarhana ıctım bugun cok guzel olmustu herkese corba verdım bu sabah

Nazlibahar sagol cnm, insallah bu fazla kilolardan kurtulurum gencecik yasimda kilolu olmak istemiyorum yazik olur :))

Mehaycim, hosbulduuk ^^ evet almanyada yasiyorum, boyum 1,65 ve kilom 65 benim malesef bacaklarimin ve kollarim üst taraflari aliyor kilolari, hic hos durmuyor!! Bu aksam spora gitmeye baslicam yine, arkadasla randevulastim, birlikte daha zevkli oluyo :))

O uyguladigin diyet nasil bisey canim?

benimde boyum 1.70 ve su an 62 civariyim tartilmayi unuttum bu sabah yarin belli olacak ama ben bu diyeti 10 gun hiç ara vermeden yaptim ve 64.5 dan 61.7 ye dustum 10 gunde canim....doktorum programindan bilirsin belki diyetisyen dr ayca kaya'nin ayda 8 kilo verdiren diyet listesi bu....genel olarak saglik sorunu olmayan herkese uygun....iste diyet bu....tamamen uyarsan harkulade sonuçlar alirsin....

Ayda 8 Kilo Verdiren Beslenme Listesi

1.BESLENME LİSTESİ

SABAH : Bir dilim çavdar ekmeği , bir kibrit kutusu kadar peynir, tere, maydonoz,limon

ÖĞLEN : Bir dilim ekmek, bir tavuk baget veya 3 köfte, 1 kase yoğurt

İKİNDİ : Bir yağsız tost, bir ayran, bir büyük portakal

AKŞAM : Bir kasee çorba veya bir dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği,salata,yoğurt

2.BESLENME LİSTESİ:

SABAH: 1bardak süt, 4 müsli, 1 portakal

ÖĞLE: 1 dilim ekmek, 6 kaşık etsiz sebze yemeği, salata yoğurt

İKİNDİ: 1 bardak süt, 4 erik, 10 badem

AKŞAM: 1 kase çorba, yoğurt, salata

Benide listeye ekler misin ? 57 diye .
Kilo bildirimi ne zaman ?
ekliyorum cuma gunleri ogleden once saat 12 ye kadar bildirim yapiyoruz, yalniz ve hergun gunluk menulerini paylasirsan seviniriz....

mehay.......................
nazlibahar...................68
osibuleb......................64.5
zeyca.........................
yasemincik..................65
blanch........................57
pingu92......................85.7

Hadi bakalim yeni liste hayirli ugurlu olsun....Bakalim haftaya kim birinci olacak? :))Unuttuklarim varsa ekleyebilirim kizlar.....Bugun herkesin kilosunu bildirmesiyle yarin sabah liste guncellenecektir......
Yalniz lütfen cuma günleri bildirimlerinizi oglen 12 den önce yapin benim ogleden sonralari isim oluyor girip sonuclari açiklayip listeyi duzenleyemem, duzen falan kalmaz o zaman....Hadi bakalim size güveniyorum :))

Son düzenleme:
selam bende araniza katilabilirmiyim hem benim icin motivasyon olur
boyum 1.70
kilom : 85,7 suan
20 yasindayim :S

ve bugun itibariye baslyiorum bozmicam da artik
yediklerim

bugun sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, az yesilik

ara: 1 havuc

selam bende araniza katilabilirmiyim hem benim icin motivasyon olur
boyum 1.70
kilom : 85,7 suan
20 yasindayim :S

ve bugun itibariye baslyiorum bozmicam da artik
yediklerim

bugun sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, az yesilik

ara: 1 havuc

hosgeldin aramiza canim, listeye ekledim senide... hedefin kaç kiloya inmek?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…