kilo bildirimi: 64,5
çok azzzz
kizlar ben geçen haftaki listesi bulamadim sayfasini unutmusum aramayada vaktim yok bugun yeni bir liste yapiyorum insallah haftaya daha cok kilolar vermis olarak devam dicek yeni listemiz....
sen bilirsin canım
hayırlı cumalar
sen bilirsin canım
hayırlı cumalar
mehay.......................
nazlibahar....................68
osibuleb......................64.5
zeyca.........................
yasemincik..................65
Hadi bakalim yeni liste hayirli ugurlu olsun....Unuttuklarim varsa ekleyebilirim kizlar.....Bugun herkesin kilosunu bildirmesiyle yarin sabah liste guncellenecektir......
Kizlar artik ayca kaya diyetini, kalori hesabi ve sporla desteklemeyi dusunuyorum.... boyle daha hizli bir sekilde sonuca varacagima eminim....
iste bu sabahki menum...
1] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[2] Karper 1 ADET 65
[3] Salam 45 GRAM 233.1
[4] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1.5 DİLİM 90
Toplam : 392.1 kal.
Kizlar artik ayca kaya diyetini, kalori hesabi ve sporla desteklemeyi dusunuyorum.... boyle daha hizli bir sekilde sonuca varacagima eminim....
iste bu sabahki menum...
1] Marul (Kıvırcık) 2 yaprak 4
[2] Karper 1 ADET 65
[3] Salam 45 GRAM 233.1
[4] Doygun Tam Çavdar Ekmeği 1.5 DİLİM 90
Toplam : 392.1 kal.
evet canim ama uzun zamandir hesap yapmiyordum bugun geri basladim.....sanada hayırlı cumalr canım
hadı bakalım hayrılısı
ayca kayayı bırkmadan gercekten guzel verılıyor canım hem sen bana gore daha dıkkatlısın hesaplarını yapıyorsun ben rastgele yıyorum hesap yapmadan ugrasamıyorum vaktım olmmnuyor
yoktucanım salam diyette var mıydı?
kendin mi ekledin
Benide listeye ekler misin ? 57 diye .
Kilo bildirimi ne zaman ?
benimde boyum 1.70 ve su an 62 civariyim tartilmayi unuttum bu sabah yarin belli olacak ama ben bu diyeti 10 gun hiç ara vermeden yaptim ve 64.5 dan 61.7 ye dustum 10 gunde canim....doktorum programindan bilirsin belki diyetisyen dr ayca kaya'nin ayda 8 kilo verdiren diyet listesi bu....genel olarak saglik sorunu olmayan herkese uygun....iste diyet bu....tamamen uyarsan harkulade sonuçlar alirsin....Nazlibahar sagol cnm, insallah bu fazla kilolardan kurtulurum gencecik yasimda kilolu olmak istemiyorum yazik olur :))
Mehaycim, hosbulduuk ^^ evet almanyada yasiyorum, boyum 1,65 ve kilom 65benim malesef bacaklarimin ve kollarim üst taraflari aliyor kilolari, hic hos durmuyor!! Bu aksam spora gitmeye baslicam yine, arkadasla randevulastim, birlikte daha zevkli oluyo :))
O uyguladigin diyet nasil bisey canim?
ekliyorum cuma gunleri ogleden once saat 12 ye kadar bildirim yapiyoruz, yalniz ve hergun gunluk menulerini paylasirsan seviniriz....Benide listeye ekler misin ? 57 diye .
Kilo bildirimi ne zaman ?
selam bende araniza katilabilirmiyim hem benim icin motivasyon olur
boyum 1.70
kilom : 85,7 suan
20 yasindayim :S
ve bugun itibariye baslyiorum bozmicam da artik
yediklerim
bugun sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, az yesilik
ara: 1 havuc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?