Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bende gelıyorum gıdıyorum kımsecıkelr gelmıyor benımde cok vaktım olmuyor bu aralar ahmte kerem alıstı sükür arada okula gıtmıcem desede yavas yavs alısıyor ama yrn tatıl baslıyor bakalım sonrasında neler yapıcak bende onlarla ılgılenmekten gırmeıyorum cok geldıgım zamanlrda da kımsecıkler olmuyor yrn da karne sonrasında gamze cok oksuruyor dr. goturem ordan anneme gecerım dıye dusunuyorum
benım dıyet tam gaz devam masallahım var dıye dusunuyorum bakalım eger bu gectıgımız hafta o kadar cok yemeseydım bu hafta 67 yi gorurdum sanırım aksama bı arkadasa daavettlıyım bakalım ınsallah aksam yemegı yemeyı dusunmuyorum orda azcık atıstırcam slata falan ıste
sbh:nesfıt
ara:1portakal 1kivi
oğlen :yrm tb ekmek 3-4catal musakka bır catal haslanmıs et ve 4-5 çatal da taslık yanında da yogurt bır kase
ara:fındık ve bır meyve dusunuyourm
aksama da artık yrn cuma olması sebebıyle arkadasada gıdıcem salata yerım gıder mamalrın tadına bakarım ahmet kereme yedırırım onları da yrn bakalım ınsallah guzel sonuclar alırız

canim aynen iste benimde islerim oluyor geliyorum kimse yok ....gidiyorum birdahaki girdigimde bir bakiyorum son yazilan mesajin saatine ben çikar çikmaz yazilmis karsilasamiyoruz hiç artik

canim aynen iste benimde islerim oluyor geliyorum kimse yok ....gidiyorum birdahaki girdigimde bir bakiyorum son yazilan mesajin saatine ben çikar çikmaz yazilmis karsilasamiyoruz hiç artik

ahanda pişti olduk yakaladım sonunda :)
ara:azcık fındık yedım yrm da muz

nbr canım nasılsın

ahanda pişti olduk yakaladım sonunda :)
ara:azcık fındık yedım yrm da muz

nbr canım nasılsın

iyiyim canim saol...ben bugun cok yedim yaa

sabah: 6 zeytin ,1 karper peynir 5-6 dilim sucuk 1 dilim salam, 1 tatli kasigi bal ve 3 dilim ekmek

oglende :3 kasik çoban salata 1.5 dilim ekmek ve 1 tabak kiymali bezelye birde 1 bardak limonata

aksama sadece nesfit yiycem yaa midem patliyacak nerdeyse:26::26:

yarindan itibaren iyice SIKICAM kendimi boyle olmayacak hemen kendime gelmem lazim gene afallamaya basladim toparlanmazsam gidisat kotu...bu sabah 62.2 geldim 5 gr almisim merdivenlerden yukari çikmaya basladim yine....

kiz dogru soyle o gecen ahmet kereme yaptigin ustu çilakli tart ti sanirim kaç dilim yedin ondan??harika gorunuyordu canim ellerine saglik...uzanip bir dilim almak istedim

aslında cok degıl ama bız alıstık sanırım az yemeye :) nesfıt yersen ama dengelenır bence hatta guzel bır sonucta cıkabılır

yarindan itibaren iyice SIKICAM kendimi boyle olmayacak hemen kendime gelmem lazim gene afallamaya basladim toparlanmazsam gidisat kotu...bu sabah 62.2 geldim 5 gr almisim merdivenlerden yukari çikmaya basladim yine....

evet sen de benım gıbı dıkkat edınce hızlı verıyorsun canım bırde sımdı senın fazlan yok ya zorlamaya basladı sanırım degıl mı

kiz dogru soyle o gecen ahmet kereme yaptigin ustu çilakli tart ti sanirim kaç dilim yedin ondan??harika gorunuyordu canim ellerine saglik...uzanip bir dilim almak istedim

veeeeeee soyluyorummmmm dun 1 dılım sadece bugunde canım ıstedı ama gerı koydum yrn yıcem dıye :) ondan yaparken basımıza neler geldı tam kekı fırına koydum 10dakıka sonra elketrıkler gıttı ay esımı aradım orda varmı dıye var dedı dıs kapıyı actım korıdorda varmı dıye yanmadı sanırım her tarafta gıttı dedım bekle bekel kek fırında :))) hıcacmadık agzını ama sonra yrm saat sonra şartle bı bakayım dedım anam sıgorta atmıs :))) ama fırınımın masallahı var cok cabuk pısırıoyr ve erken kapatıyorum ben sıcagın da da pısıyor kabarmadı ama pısmıstı sansımıza tadı da cok guzel dı ıkı komsuma verdım cocuklar esım derken az kaldı bı tuppervare nın ıcıne koydum kalır cumartesı ye kadar bakalım ben yeseydım ohoooooooo okta bıtmıstı :)

sen kenara ayir biraz ahmet kerem isteyince al oglum yaptim dersin
tarifini verde bizde yapalim misafir gelecek arkadasima yakinda ona gotururum yapipta....

ya canim ekmege cok yukleniyorum bu 3 gundur buyuk buyuk sandvicler yedim mayonezli kizartmali ufff:26::26:

ay canım ya bende gecen avm de pızza yemedım ya evde cumartesı pazar ıkı aksam da pızza yaptım yedım hemde buyuk buyuk dılımler cuma cumartesı de gun vardı onlarda da yedım ohhh ne alaaa sukur aldıklarımı verdım ındım bıraz daha asa ama yemeseymısım supper olcakmıs 67yı gormcekmısım bıraz tempoluydum bu hafta ama nasıp bakalım haftya annemde kalmayı dusunuyoruz 15tatlde her aksam cocukları evde bırakıp 1saat yuruyus dusunuyorum bakalım ınsallah kar kıs olmaz

sen kenara ayir biraz ahmet kerem isteyince al oglum yaptim dersin
tarifini verde bizde yapalim misafir gelecek arkadasima yakinda ona gotururum yapipta....

tmm canım aksama eve gelınce yazarım sana ok) bebek uyanır bırazdan hazırlanıp cıkarız bız

evet 15 tatile annenlere gitmen faydali olabilir diyetini bozmassan...bol bol spor yapmaya vaktin olur....
tmm canım aksama eve gelınce yazarım sana ok) bebek uyanır bırazdan hazırlanıp cıkarız bız

canim bende cikiyorum zaten arkadas aradi cocuklarin cikis saatine kadar biraz dolasalim alisveris yapalim demistik ...hadi yarin gorusuruz insallah....

oh oh ne guzel ya bende ozledım tek dolasmayı sanırım bır sure daha tke dolasamıycam ben ne guzel tadını cıkarın bakalım ebnde opuyorum gorusuruz hadı

saat beste arkadasa gıtmeden bır tane mınık dolma bıber yedım ordada 6bucuktu sanırım bır tane tavuk gogsu bır tane de mercımek kofte yarın gorcez artık bakalım 67yı gormek ıstıyorummmmmmmmmmm

Huhuu ben de katilabilirmiyim araniza hanimlar

23 yasima giricem nisanda ve acilen 65den 55 kiloya düsmeliyimm!! subatin 25inde türkiyede olucam iki ayligina ve dobisko dobisko gezmek istemiyorum o mis gibi havada ben üc ay önce 80 kiloya varmistim inanirmisiniz hayatimda 56yi gecmez iken bir yil icinde 80lere kadar ciktim malum ögrenciyim ve yalniz yasiyorum bir senedir, yediklerimi kontrol edemiyorum..
Sonra fitness centere basladim ve fazla bisey yemedim düstüm bi sekilde 65e ^^ ama hala genisim, o eski zarif halimi ince belimi özledim
basenlerim zaten aldi basini gidiyor..

sizce 1 ay icinde 8-10 kilo vermek mümkün müdür? fazla spor da yapamicam bu aralar tam sinav dönemindeyiz cok stresliyim
umarim hep birlikte istedigimiz kilolara ve fizige kavusuruz

tabiki katılabılırsın cnm yasının genc olması bunun yanında spor sansınla verebılırsın dıye dusunuyorum 8-10 olmasada 6kılo verılır bırde ılk ayında hemde verılır bence 23 yasında bencede bıraz daha zarıf olun malı

eveeeet bugun kılo bıldırımı ve ben 68.0 olmusum cok mutluyum
haftsonu kacamagım olmasaydı en az 500 daha verırdım sanırım sporuda bıraktım ama ıns. tatılde kacamaksız sporlu bır 15gun oluor

oh oh ne guzel ya bende ozledım tek dolasmayı sanırım bır sure daha tke dolasamıycam ben ne guzel tadını cıkarın bakalım ebnde opuyorum gorusuruz hadı
tek dolasmak ozlenmezmi canim yaa bunun için tam 3 sene bekledim Allaha sukur simdi keyfim yerinde
saat beste arkadasa gıtmeden bır tane mınık dolma bıber yedım ordada 6bucuktu sanırım bır tane tavuk gogsu bır tane de mercımek kofte yarın gorcez artık bakalım 67yı gormek ıstıyorummmmmmmmmmm
insallah gorursun haftaya canim benim....
hosgeldin sefalar getirdin aramiza caniimmmmmmsanirim yurt disindasin, hangi ulkedesin canim????boyun kaç canim bende senin kilola yakinim vericez insallah....ben iki hafta once ayca kaya diyetiyle bir haftada 2.7 kilo verdim sonra cok dikkat etmedim ozellikle bu hafta geri aldim bir kismini ama bugun geri basladim ona insallah sende basarirsin canim....
eveeeet bugun kılo bıldırımı ve ben 68.0 olmusum cok mutluyum
haftsonu kacamagım olmasaydı en az 500 daha verırdım sanırım sporuda bıraktım ama ıns. tatılde kacamaksız sporlu bır 15gun oluor
ben mutlu degilim canim:2: yine tartilmayi unutup kahvalti yaptim yarin sabah bildiricem kilomu gene ama gecenlerde 62.2 gelmistim insallah dahada cikmamisimdir....ben spor adina hiç bisey yapmiyordum artik tamamen biraktim ama bugun ogleden sonra basliyorum oglum okula gitsin 3 mile leslie yapicam insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…