Birkaç günde diyetimi bozmam diyenlerin diyet günlügü

bugunku menum
sbh:nesfıt
ara:10fındık
oğlen ıspank bır dlım ekmek ve dereotlu bır kase yoghurt
ara:1portakal ceyrek ayva bır ısırık elma
aksam:az corba ve lahna az da ekmek kayınvaldedeydım lahana vardı mmmm yedım hemen
son olarakta saat 8de turk kahvesı ıctım

bu aralar canım bısey ıstemıyor sevınsemmı uzulsemmı bılemedım sutum azalmasında

mehayım bugun senın menunde guzeldı

bakalım sabaha neler olacak ama ben 68i goremıycem sanırım ınsallah son gun bı surprız olur bana

gunaydınlar sanırım ılk bıldırımı ben yapıyorum 69.2 maalesef 68 i goremedım cok heyecanlanmıstım ama olmadı haftay a artık ınsallah

gunaydınlar sanırım ılk bıldırımı ben yapıyorum 69.2 maalesef 68 i goremedım cok heyecanlanmıstım ama olmadı haftay a artık ınsallah

benmde 65 geçen hafta 67ydi

selam kizlar kusura bakmayin anca vaktim oldu girmeye hala birsuru isim var aslinda ama kilo bildirimlerini alip listeyi hazirlamaya girmistim ama sadece 2 kisi bildirim yapmis demekki sadece 3 kisi olucaz diyet yarismasinda...bu aksama kadar bildiren herkesi kabul edip listeye ekliycem ama yarindan itibaren eklemiycem duzen falan kalmiyor oyle...

18-25 ocak arasi diyet yarismasinda bulunanlar.....

mehay............................61.8
nazlibahar........................68
osibuleb..........................65

Listeye eklenmek isteyenler bu gun mutlaka bildirimde bulunmali,aksi takdirde bu haftanin degil gelecek haftanin listesine dahil olabilecekler!!!!

Hadi bakalim kizlar bakalim haftaya kim birinci olacak??Bu arada ben bu hafta gram verememisim , cunku gecen hafta 2.7 kilo birden kaybetmistim ve 1. diyet listesini uygulamistim (ayca kayanin) ama bunada sukur tabi almadigima sukretmek lazim :))

olsun canim cok yaklasmissin onumuzdeki cuma 67 yi gorursun bak gor

ay ınsallah ama zor gıbı gelıyor bana

almamakta guzel ya ınsallah bu hafta verırsın

benımde dag gıbı utum var sımdı gunden geldım cok degıl ama yedım bırkac bısey yrn da gunum var yarın cok olmamakla beraber yemeyı dusunuyorum ama aksamları yemeyerk telafı ettıgımı dusunuyorum bugunde yrn da aksam yemegı yemıycem meyve ıle gecıstrcem artık bakalım

nasılsınız kızlar?hemen yedklerimi paylaşayım bugün biraz baş ağrım var açlıktan olsa gerek sabah yarım yufka ekmek içine azıcık yağla yumurta pişirdim bol maydanoz koydum onu yedim aslında buğday ekmeğim vardı da akşam eşime bir arkadaşı yufka ekmek getirmiş akşam yemedim çok canım çekti kaç senedirde yemem böyle yaptım valla
ara bitki çayı açık çay
öğle:1 tabak nohut yemeği yanında 4 kaşık bulgur pilavı 1 tabak cacık
ikindi 2 hurma
eve gelince 1 türk kahvesi şekersiz
akşama bbrokoli haşladım bol yoğurtla yiyecem bu arada akşama misafirim var ,evde pasta yapmadım, az kuru pasta aldım normalde olsa en azından kek çırpardım kalanları da girer çıkar yerdim yalnız suyu çok tüketemiyorum .su içereken üşüyorum sanki

listeye ekleyin bakalım nazlı bahar kaç yaşındasın canımm maşallah 3 çocuk yaşları kaç?bende 2. istiyorum ama cesaretim yok ,çevremde çok ara verme diyor kızım 4 yaşını dolduracak mayısta.ama yanımda kimse yok anne kayınvalde herkes memlekette acaba diyorum yetişebiilirmiyim ,birde çalışıyorum .bir taraftan yaş oldu 29 rahatlığa alışmadan olsun diyorum bir kaç sene sonra hiç gözüm yemez ,hayırlısı bakalım kilolu olduğum için de bira göze alamıyorum bu kilonun üzerine en az 10 kilo alsam düşünemiyorum kendimi

Canim bence kendini ne zaman hazir hisedersen o zaman yap ikinciyi...cevrene aldanma o gun geldiginde hicbiri olmayacak yaninda yardim etmek icin...bende 30 yasindayim banada cevrem yap diyor yas ilerliyor diyor ama ben aldanmiyorum cunku su anda yaparsam cok zorluk cekerim oglum buyuyunce soyle 6 yaslarinda dusunuyorum oglum bana yardim eder elim kolum olur kimseye ihtiyacimda olmaz....bence sende iyi dusun...

cnm 33 olcam subatta 9yasında kkızım 3,5 yasında oğlum 4aylıkta bır kızım var cnm tek basınaysan ve calııyorsan zor cnm gercekten benım ablam kızkardesım annem kayınvaldem esım hepsi cok yardımcı oluyorllar bak en yakın bugun gunum vardı kızım teyzesınde oğlum babasında mınık kızım benımleydı yrnda aynı gunum var mınık kızımla gıdıcem ıns. he yardımcın varsa ara verme derım öğretmenım calısınca tek basına oluncsa zor

ayyy kimse yokkkk mu

bende gelıyorum kımse yok

18-25 ocak arasi diyet yarismasinda bulunanlar.....

mehay............................61.8
nazlibahar........................68
osibuleb..........................65
zeyca.............................86

Hadi bakalim kizlar bakalim haftaya kim birinci olacak??Listemizi 4 kisiyle açiyorum Herkese basarilar diliyorum.....

ayyy kimse yokkkk mu

Kizlaaarrr bir turlu karsilasamadik gitti yaa ben geliyorum siz yoksunuz , siz gelincede ben yokum:26:

canim nacizane fikrimi soyliycem simdi motivasyonun dusmesin sakin sadece ufak bir uyari...
sabah yufka ekmek yemissin ,olabilir insanin cani bazen biseyler istiyor gerkecten ama , ogle yemeginde bulgur ve nohut yemissin ki bunlarin hepsi karbonhidrat iceriyor aksama madem brokoli yiyecektin oglendede balik , et yada tavuk turu biseyler yiyebilirdin....karbonhidrat tuketimine biraz dikkar edersen daha cabuk kilo verirsin aksi taktirde cok az yesende karbonhidrat tuketimin gunluk alman miktari gecerse veremezsin ve diyetten bikarsin canim....
suyu da ilik içmeye calis ben oyle yapiyorum kisin

Son düzenleme:
Kizlaaarrr bir turlu karsilasamadik gitti yaa ben geliyorum siz yoksunuz , siz gelincede ben yokum:26:

ahanda yakaladım senı asgummm bulustuk
dun bıraz kacamaklarla gectı bugunde gunum var nesfıtımı yedım ama gunde bugun cok guzel yenı denenmış mamalar oluyor tatlarına bakarım dıye dusunuyorum artık aksama ayarlanmak gerekıyor yarında pazar ama yarın ssabah baslarım ınsallah dıye dusunuyorum bakalım ben sımdı evı toparlayıp cıkıp cocukları dagıtyaım yerlerıne :))) ordan gune geceyım

mehayım nbr nasılsın

caniiiimmmm iyiyim sen nasilsin ??ahmet kerem, gamze ve aysecik nasil??
kiz her hafta gununuzmu var bu ne boyle? sen iyi veriyorsun valla bu gunlere ragmen ben olsam hiç veremem inanki....
bende bugun 1. beslenme listesine geri basladim canim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…