- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
- Konu Sahibi Semavarol43
-
9 ay önce düşük yaptım ve 7 aydır tekrar hamile kalmak için uğraşıyorduk
Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Ben zaten çocuğu olmuş ve büyüyüp kocaman olmuş olanları kastettim.Ben sizin gibi düşünmüyorum düşünenleri de anlamıyorum .
Bazı çiftler var 15 - 20 sene sonra çocukları oluyor .Hayatları boyunca uğraşmışlardır belki bir çocukları olsun diye . Onlar kaç yaşında oluyor o zaman .
Ben zaten çocuğu olmuş ve büyüyüp kocaman olmuş olanları kastettim.
Ben herkes gibi düşünenleri anlayabiliyorum ama.
İşte insanda bir gıdım empati olmalı her zaman. Olmuyorsa da zorlamanın bir alemi yok gerçi
Kardeşim 4-5 yasındayken ben evlendim ama.İyi de canım annen 31 de doğurmuş :)
ne allahım yeni yıldan tek istedigim kadınlarımızın susmaması ezilmemesi senin yatagına kaynanan ne karısır ister 30 umda dogrurum ister 40 ımdaBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Kardeşim 4-5 yasındayken ben evlendim ama..
Çocuğun eğitimi ve okul konuları hakkında desteği biraz hayalcilik olur, çünkü böyle konularda otorite figürü anne babadır :) Yani doğacak bebeğinin anne/baba olduğunu görmesi zor bir ihtimal. Bir de yaş olayına böyle baktım :)Ben mesajına yaş olarak baktım .Okuldaki veli toplantısına nasıl koşacaksın yazdığın için .O yüzden de öyle bir örnek verdim . Konu sahibinin birkaç çocuğu olsa belki yazdığın gibi olabilir .Ama kızı zaten büyümüş anneye destek olacaktır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?