- 12 Aralık 2015
- 346
- 169
- 33
- Konu Sahibi Semavarol43
-
Bi kizin var sadece 14 yasinda anladigim kadariyla.Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Gunahi kaynananin boynuna mi? "Dogurmani istemiyorum" oldu canim. Bende seni istemiyorum git kendini öldür de o zaman. Sonucta ikisi de ayni sey. Karninda ki de can
Kaç yaşındasın, kızın büyümüş işte rahat bakarsın sıkıntı nedir?Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
benim küçük kardeşimi annem ben 13 yasındayken kendisi 37 yasında iken doğurdu ve suanda 24 yasında da abımız var kardeşimde 5 yasında en son doğan yani :) bence doğur sonucta sen bakacaksın bir baskası değilBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Bende aynı senin gibiyim aynı apartmanda yememiz içmemiz bir ya bemde ya onda.ama böyle bir karara asla kariştirmaz eşim sende bizim kararımiz de çık eğer ona baktırmıycaksan tabii.hayırlı ugurlu olsun.Bundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
O zaman ohh de hamileliğin leyfini cıkar.ben 25 yasındayim en kücük kardeşim 12 yasında yıllar sonra oldugu da cok kötü hissetmişti annem kendiniEşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
ne demek bu yaşta olmaz .delirmiş galiba kvniz.benim kardeşim dogdugunda ablam 16 annemde 37 yaşindaydi.kardeşimide en cok ablam sever..iyikide dogurmuşBundan birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken şimdi kaynanam sayesinde oturdum ağlıyorum bugün hamile olduğumu öğrendim ve kaynanam yaşım dolayısıyla çocuğu doğurmamı istemiyor nasıl bakacaksın kocaman kızın oldu diyor kızım da bugün 14 yaşına girdi ne yapıcam şimdi aynı apartmanda oturuyoruz yememiz içmemiz bir ne yapmalıyım nolur yardım edin
Çalıştığım için kendi bakacak sanıyorKonu sahibi kayıplarda sanırım.
Eğer ikinci çocuğun da başına kalacağını düşünüyorsa kayınvalide karşı çıkmakta haklı. Ha "aldır" deme gibi bir hakkı olamaz ama bu yaştan sonra tekrar çocuk büyüteceğini düşünürsa itiraz etmesi de çok abes değil yani.
E haklı da. Siz düzgünce izah ettiniz mi bakımının ona kalmayacağını?Çalıştığım için kendi bakacak sanıyor
Kim bakıcak peki bir fikriniz var mı? Büyük kıza kesinlikle sorumluluk yüklemeyi düşünmeyin bir kere. En ufak bir yardım beklentiniz olmasın. Kayınvalideniz de artık yaşlanmıştır. Haklıdır bakamaz. İşi bırakacaksanız tamam. Ama birilerinden beklentiye girecekseniz hiç kalkışmayın. Annem 37 sinde doğurdu kardeşimi. Ben 14tüm. Şu an 14 yaşında kardeşim annem 51. Annem çalışmıyordu. Zor baktı ve şu an ergen trplerinden sinir hastası olacak yetemediğini hissediyor. Öyle kolay büyümüyor yani. Siz 60ken çocuk 17 olacak ve hala emeklilik yaşınızda bir çocuğun gelecek kaygısını güdeceksiniz. Hastalıklarınız başlamış olacak bir yandan.İsteyerek yaptıysanız kendinize güveniyosanız doğurun. Ama bebek daha fazla büyümeden tüm artıları eksileri bir kenara yazın derim.Çalıştığım için kendi bakacak sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?