Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

Bi kizin var sadece 14 yasinda anladigim kadariyla.
Ben 20 yasinda cocugu olup tekrar doguranida 40 yasindan sonra doguranida gordum.
Bakiliyor her turlu sen merak etme. Allah sana bir evlat vermis ona mi kalmis sorgulamak. Hem daha bilincli bir anne olursun hemde ablasi ona daha bir sahip cikar yas farkindan dolayi. Iyi bir yardimcin var yani bence bebek bakmak icin :) baktin olmuyir yalan soyle aldiramiyorum ne yapayim de olmuyormus de

Canim ya ona ne! o mu tasiyacak o mu doguracak o mu bakacak.
14 yaş da fark mi yaa
ben 18 yasindayken bir kardesim oldu iyikide olmuş diye diye bebek gibi severken ben 25 yasindayken (evlendikten sonra ustelik ) bir kardeşim daha oldu..
Iyiki de olmuslar annem cok enerjik kadindir 46 yasinda ama...
Bakacak olan sensin rabbim de nasip etmiş göndermiş sana hic bakma elalemin lafina...

Kaç yaşındasın, kızın büyümüş işte rahat bakarsın sıkıntı nedir?

Kızını büyütmüşsün rahat rahat bakarsın bebeğine
kv istemedi diye çocuğun canına kıyacak değilsin..

Karismasin. Umursamayin siz istedikten sonra kimin haddine.

Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten

Hiç bunları kafana takma
İşten ayrılacağım demişsin ki bu doğru bir karar
2. çocuğunu gönlünce, doya doya vakit geçirerek büyüt
Kv nin tavrı çok çirkin, muhatap olma
Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, güzel bir şey bu yaşadığın
İlk çocuklar, hep çalışma, borç bir sürü telaşe içinde doğuyorlar, en güzel zamanlarının tadını çıkaramıyor anneler, bence şimdi böyle bir şansın var, hayırlı, uğurlu olsun, Rabbim nazardan saklasın

benim küçük kardeşimi annem ben 13 yasındayken kendisi 37 yasında iken doğurdu ve suanda 24 yasında da abımız var kardeşimde 5 yasında en son doğan yani :) bence doğur sonucta sen bakacaksın bir baskası değil

Bosver ablacim sen kaynanani takma bn 22 yasindayim annem 43 bn evlenmeden bi dusuk yapti o zmndan beri cocuk istiyolar olmuyo anneme diyorum artik torunun var senin herkez soz eder diyorum olursa olur kimse karisamaz buyuturum diyo yani sen esin istiyosa gerisini salla gitsin

Bende aynı senin gibiyim aynı apartmanda yememiz içmemiz bir ya bemde ya onda.ama böyle bir karara asla kariştirmaz eşim sende bizim kararımiz de çık eğer ona baktırmıycaksan tabii.hayırlı ugurlu olsun.

Eşim de annesine kızdı şuan konuşmuyoruz kızımda aylardır kardeş istiyordu zaten
O zaman ohh de hamileliğin leyfini cıkar.ben 25 yasındayim en kücük kardeşim 12 yasında yıllar sonra oldugu da cok kötü hissetmişti annem kendiniherkes laf edicel cocuklar büyüdü fln diye ama dogurdu iyilide dogurmus şuanda 43 yasında olsa birdaha isterdi kendi büyürtüyor kime ne

ne demek bu yaşta olmaz .delirmiş galiba kvniz.benim kardeşim dogdugunda ablam 16 annemde 37 yaşindaydi.kardeşimide en cok ablam sever..iyikide dogurmuş

Sana bi örnek vereyim canım bizim bi komşumuzun en büyük çocuğu 22 yaşına diğeri 20 sonraki ise 15 ve yıllar sonra bi çocuk daha verdi Rabbim planlı yapmadılar süpriz oldu onlarada ilk baş istemedi babaları aldırma sözleri geçti falan sonra babayı ikna ettiler ve komşumuzun yıllar sonra bir kız çocuğu oldu mutlu mesut yaşıyorlar iyiki doğurmuşum diyor kadın. Yani kayınvaliden saçmalarden seçmeler yapıyor o mu doğurcak o mu bakıcak ona ne ya. Sevin bacım doya doya sevin kimsenin hevesini kırmasına izin verme.

Konu sahibi kayıplarda sanırım.

Eğer ikinci çocuğun da başına kalacağını düşünüyorsa kayınvalide karşı çıkmakta haklı. Ha "aldır" deme gibi bir hakkı olamaz ama bu yaştan sonra tekrar çocuk büyüteceğini düşünürsa itiraz etmesi de çok abes değil yani.

Ben 15 yaşındayken kardesim doğdu iyi oldu evin neşesi şu an. Hem kızınızda ilgilenir size kolaylık olur. Yaşınız çok ileri degil tabiki risk vardır her gebelikte ama bilmiyorum zaten geç yaşta evlilikler çok fazla mecbur gebeliklerde geç yaşlarda oluyor. Sonuçta 60 yaşında da degilsiniz. Bakabilecek yaştasınız.

Çalıştığım için kendi bakacak sanıyor

Kimse doğacak çocuğunuza karışamaz.. işe geri dönerken bakıcısını hazır eder ona muhtaç kalmazsınız olur biter.. yaşınızı da hiiç problem etmeyin günden güne çocuk doğurma yaşı artıyor zaten..

Çalıştığım için kendi bakacak sanıyor
Kim bakıcak peki bir fikriniz var mı? Büyük kıza kesinlikle sorumluluk yüklemeyi düşünmeyin bir kere. En ufak bir yardım beklentiniz olmasın. Kayınvalideniz de artık yaşlanmıştır. Haklıdır bakamaz. İşi bırakacaksanız tamam. Ama birilerinden beklentiye girecekseniz hiç kalkışmayın. Annem 37 sinde doğurdu kardeşimi. Ben 14tüm. Şu an 14 yaşında kardeşim annem 51. Annem çalışmıyordu. Zor baktı ve şu an ergen trplerinden sinir hastası olacak yetemediğini hissediyor. Öyle kolay büyümüyor yani. Siz 60ken çocuk 17 olacak ve hala emeklilik yaşınızda bir çocuğun gelecek kaygısını güdeceksiniz. Hastalıklarınız başlamış olacak bir yandan.İsteyerek yaptıysanız kendinize güveniyosanız doğurun. Ama bebek daha fazla büyümeden tüm artıları eksileri bir kenara yazın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…