Birkaç saat önce mutluluktan havalara uçarken..

İyi de canım annen 31 de doğurmuş :)

İsteyerek yaptım tabi 7 aydır uğraşıyordum

43 yaşındasınız ve çalışıyorsunuz. Bu bebek için fedakarlık yapmanız gerek. Kaynanaya muhtaç olmadan

Pardon da ona ne bundan ?
Eğer siz istiyorsanız ortada hiç bir sorun yok bence.
Ayrıca bizim alt komşumuz 42 yaşındayken kızı 18 yaşında olduğu halde 2. çocuğunu doğurdu...

Ben de sizin gibi düşünüyorum. Anne olduğu halde hamile kalınca aldırmak zorunda kalan insanlar da var, istemeden de olsa. Her şey mümkün bu hayatta, bir de bu yönü var :)

Ben sizin gibi düşünmüyorum düşünenleri de anlamıyorum .
Bazı çiftler var 15 - 20 sene sonra çocukları oluyor .Hayatları boyunca uğraşmışlardır belki bir çocukları olsun diye . Onlar kaç yaşında oluyor o zaman .

Olmus bitmis bebegin nesin dusunuyorsunuz ki anlamadim?Olmadan once tedbir alabilirdiniz evet ama bu saatten sonra olan olmus zaten,ha kaynananiz basima kalir diye bunlari soyluyorsa,ben olsam ona da minnet etmem...

çocuğa sen bakacaksın ona ne oluyormuş hem bak kızın da v armış o da sana yardım eder benim ablam ve erkek kardeşimin arası da tam 14 yaş hiç bir sorun da olmadı annem açısından.eşin ve sen istiyorsanız gerisine halt yemek düşer

Tabi ki bu laf karsisinda sinirlenir insan ama uzülecek birsey yok bence. Seni ilgilendirmez deyip tersleyin o utansin

Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyor

Benim anenemle aramda 15 yas var kardeşimle de. Olabiliyor yani. Ona laf düşmez bu esinle senin kararin. Hem bir hastaliginiz yok. Calisabildiginize gore cocuk da bakabilirsiniz. Ayrica korunurken olmus olsa bile tüm şartlar uygunken bebegi aldirmak dogru gelmiyor bana.

esin agzinin payini vermis
ben uzulecek bisey goremiyorum ortada
kv karari deilki o çocugu dogurmak anne ve babanin kaarari
ha esin anasinin agzina baksaydi o zaman hakliydin uzulmekde
hamilelikden hormonlar oynamis uzme bu kdr kendini ablacim

hayırlı olsun ya sevindirici bir haber. Allah kurtarsın şimdiden diyeyim. kardeş araso 14 yaş iyi bence en azından kardeşelr arası kıskançlık baki olmaz. hem size çocuğunuzda yardımcı olur evinize bir kat daha neşe gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…