- 14 Eylül 2012
- 10.762
- 12.401
- 298
- Konu Sahibi Semavarol43
-
O zaman ohh de hamileliğin leyfini cıkar.ben 25 yasındayim en kücük kardeşim 12 yasında yıllar sonra oldugu da cok kötü hissetmişti annem kendiniherkes laf edicel cocuklar büyüdü fln diye ama dogurdu iyilide dogurmus şuanda 43 yasında olsa birdaha isterdi kendi büyürtüyor kime ne
İsteyerek yaptım tabi 7 aydır uğraşıyordumKim bakıcak peki bir fikriniz var mı? Büyük kıza kesinlikle sorumluluk yüklemeyi düşünmeyin bir kere. En ufak bir yardım beklentiniz olmasın. Kayınvalideniz de artık yaşlanmıştır. Haklıdır bakamaz. İşi bırakacaksanız tamam. Ama birilerinden beklentiye girecekseniz hiç kalkışmayın. Annem 37 sinde doğurdu kardeşimi. Ben 14tüm. Şu an 14 yaşında kardeşim annem 51. Annem çalışmıyordu. Zor baktı ve şu an ergen trplerinden sinir hastası olacak yetemediğini hissediyor. Öyle kolay büyümüyor yani. Siz 60ken çocuk 17 olacak ve hala emeklilik yaşınızda bir çocuğun gelecek kaygısını güdeceksiniz. Hastalıklarınız başlamış olacak bir yandan.İsteyerek yaptıysanız kendinize güveniyosanız doğurun. Ama bebek daha fazla büyümeden tüm artıları eksileri bir kenara yazın derim.
EvetE haklı da. Siz düzgünce izah ettiniz mi bakımının ona kalmayacağını?
O zaman hiç kimse ağzını açamaz. Ama kaynanıza düzgünce izah etmeniz lazım ona yük olmayacağınızı.İsteyerek yaptım tabi 7 aydır uğraşıyordum
İşi bırakıp kendim bakacağım çocuğuma dedimO zaman hiç kimse ağzını açamaz. Ama kaynanıza düzgünce izah etmeniz lazım ona yük olmayacağınızı.
İşi bırakıp kendim bakacağım çocuğuma dedim
Ben de sizin gibi düşünüyorum. Anne olduğu halde hamile kalınca aldırmak zorunda kalan insanlar da var, istemeden de olsa. Her şey mümkün bu hayatta, bir de bu yönü var :)Ben de senin gibi düşünürdüm eskiden. Bebeğim yokken... şimdi bir kızım var. Kürtaj deyince böyle bir canlıya nasıl kıyılur diye bakıyor anne olanlar. Annelik normal bir ruh hali değil emin ol. Bak saat 4.44 canı uyumak istemedi diye oturuyoruz. Anne olunca anlarsın cümlesi gerçek yani :)
Kürtaja dini gerekçelerle karşı çıkılması ise farklı. Kadın tecavüze uğradıysa da mı doğuracak? Ya da zaten çocuğu var ve durumu yoksa da mı? Aman büyür nasıl olsa mantığına sonuna kadar karşıyım. Ya hamile kalma Korun ya da doğur benim mantığım.
Konu sahibine gelirsek eğer mađdi durumu elveriyorsa doğursun evde yeni bir heyecan.
43 yaşındaymışsınız, bu yaştan sonra her şeyi yeni baştan yaşamak istiyor musunuz gerçekten? 60 yaşına geldiğinizde lisedeki veli toplantılarına koşturmaya gücünüz olacak mı?
Tam ohh rahata erdim çocuk büyüdü, ben de hayatımı yaşayayım derken ortada olan enerjinizi emecek küçük bir çocuk olacak.
Çalışıyorsanız ve doğuracaksanız madem, babaanneye bırakmayın, o da haklı. Sizin enerjiniz olmayacakken bakıp büyütmeye, o kadıncağız ne yapsın?
Herkes duygusal açıdan yaklaşsa da, ben mantık yönüne davet ediyorum herkesi.
Bir de 3 haftalık gebeliği nasıl öğrendiniz...
Eşim en büyük çocuk ailesinde ve kaynanam ile arasında 15 yaş var bu yüzden de istemiyor
Herkese teşekkür ederim Mart ayına kadar kendi annemin yakınına taşınmayı düşünüyoruz
9 ay önce düşük yaptım ve 7 aydır tekrar hamile kalmak için uğraşıyordukCok iyi ya esin istiyor demek ki bebeği.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?