Birlikte 25 kilo verelim mi ?

parkbyull

Başlangıç:104 Güncel :65
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2012
21.404
32.063
598
38
Bacılarım merhabalar ben 162 boyunda 90 kiloyum benimle beraber 4 ayda 25 kilo vermek isteyen arkadaşlarımı bekliyorum çocuk istiyorum ama kilolu hamileliğin risklerini biliyorum ama önceliğim 65 kiloya düşebilmek bunun için ne yaptım gittim D...LY FORM isim tam vermiyorum dokuzlu çayını aldım ilk defa bugün sabah içtim ekmeği hayatımdan çıkardım onun yerine tuzsuz etimek kullanıyorum bence lezzetlide sizlerde verdiğiniz kiloları vermek istediğiniz kiloları yazın birbirimize yoldaş olalım..bu arada ben bursadayım birbirimize destek verelim haydi dostlarım..

Merhaba,

Açıklama gereği "Diyet Grupları" bölümünde yeni bir oluşuma gidilmemektedir:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/245968-bolum-aciklamasi-lutfen-okuyunuz.html
(Destek alarak ve birlikte zayıflamak istiyorsanız linkteki grupları inceleyip, katılımda bulunabilirsiniz.)

Bu nedenle forumda açmış olduğunuz konuyu, içeriğini gözeterek "Diyet Günlükleri" alt forumuna taşıyorum.

Sağlıklı zayıflamalar ve keyifli paylaşımlar dilerim.

Canim ben 14 kilo vermek istiyorum ve destekcin olurum tabi ki 174 boy 74 kiloyum hayirli olsun umarim istedigin kiloya dusup gonul rahatligiyla hamile kalabilirsin

merhaba :)

bende 174 cm boyundayım ama kilom çok fazla.. merak ettim, bu boyda senin kilon nasıl duruyor diye..

60 kg a düşmek istiyorsun sanırım nerdeyse manken kilosu :)

benim şimdilik hedefim 75 kg a inebilmek..

Verirsin canim ya hic merak etme evet 4 ayda cok iyi 25 kilo 25 i bi ver zaten daha bilincli ve daha ozguvenli olursun
iyi durmuyor canim ya iyi dursa ugrasmam zaten kum saati vucut benim incecik bel 0 gobek göğusler de tamam da bu basen ve popo bitirecek beni yedigini ictigini aktiviteni de yaz buraya ben de yazarim regl oldum bugun o yuzden cok dengesizdi benim butun gun yatiyorum

merhabalar öncelikle hoşgeldiniz evet dört ayda 25 kilo vermek çok zor olmasa gerek yapı itibariyle çok kilolu durmuyorum etim çok sıkı bu yüzden kilo vermekte biraz zorlanıyorum bu süreçte yememe içmeme de dikkat ederek eh birazda zayıflama kürlerinden faydalanarak vermeyi düşünüyorum...60 a değil 65 e düşmüş olurum eğer istikrarla verebilirsem benim için pekte manken kilosu olmaz bu :) e madem o zaman başlıyor muyuz :))))

hoş geldin 0limonata0 diyetisyende ne gibi uygulamalar gördün anlatır mısın biraz günlük rutin gıdaların nelerdir kahvaltın öğlen ve akşam yemeklerin ara öğünlerin yaptığın spor hakkında biraz bilgi verir misin?

hoş buldumdiyetisyen listeleri hep aynı gibi geliyor bana:).sabah 4 zeytin,yumurta, peynir. 2 dilim ekmek,öğlen 8 yemek kaşığı sebze yemeği,yada 4 köfte,yada 4 köfte kadar et,tavuk balık,akşamda öğlen et yediysen akşam sebze,sebze yediysen et grubunu ye dedi.yanlarında mutlaka yoğurt yada ayran içilecek.yanında yine 2 dilim ekmek.her öğünde 2 dilim ekmek var çavdar kepek,yada tam buğday.3 tanede ara öğün var bir porsiyon meyve,1 bardak süt,yada kuru meyvelerden 3 tane yiyebiliyorum.bide ikindi arasında tost verdi ama ben onun yerine çoğunlukla form bisküvi yiyorum yarım paket.2 litre su ,2 kupa yeşilçay içmeye çalışıyorum hergün.
spor olarakta lessli yapmaya çalışıyorum işte olduğu kadardiyetisyen 10 dk.hareket yeterli dedi şimdilik ama ben 20 dk.yapıyorum.ne kadar çabuk hafiflersem o kadar iyi

bende merak ettim o çayı şimdi, mutlaka metabolizmayı hızlandırıyodur ama yine de sadece çaya güvenilmez..

sağlıklı beslenmeli ve spor yapmalıyız..

nasıl gidiyor bugün bakalım, günlük açtın mı burdan mı devam ediceksin..

eski bir günlüğüm vardı açıkçası ama sanırım burdan devam edicem ...içtiğim çay metabolizmayı hızlandırıyor evet doğru tahmin sadece çaya güvenmiyorum tabiki birazda kendime dikkat edicem...çay aslında bildiğimiz çaylardan
cinnema
barut ağacı
sinirli ot
yeşil çay
mate
funda
biberiye
bilye kekik
çoban çökerten
sözde 5 ayda 35 kilo verdiriyormuş.deneyip göreceğiz

bugün biraz geç kaldım işe beş dk kadar :) çayımı şu an yaptım içiyorum , bi yarım saat sonrada kahvaltımı yaparım...etim yumuşamaya başladı umarım bu iyiye işarettir...

Bende 1.70 boyunda 99 kiloyum bu kilonun 10 kilosu doğum dan kaldi:) bende gunluk actim ama pek ugrayan yok tek basina zor oliyor kacamaklar yaptim 4ayda 24 kilo cok iyi isterseniz bende ugrarim buraya. Hamilelik oncesi kilo vermen cok iyi olur benim gibi olmazsin

hoş geldin mercancım evet en büyük korkum hamile kalırsam 100 lere gitmek bu sebep ile zaten kilo vermek istiyorum tabi her şeyden önce sağlığım için kilo vermek istiyorum bide eşim zayıf biliyo musun :)) arada bir espri yapıyor ama bana koyuyor....takipte kal mercancım beraber verelim kilolarımızı ama benim başladığım bu çaya başlamanı tavsiye ederim etkileri görülen bir çay midemdeki şişkinlik yok 2 gündür kullanmama rağmen ve bu benim için artı bi durum iştahıda kesiyor sabah kahvaltısında 5 dilim etimek üstüne peynir sürüp yedim toplamda 123 kalori etimekler zaten peynirle 150 olsunlar hadi bu da beni motive ediyor demekki durabiliyormuşum bide ben yemeği severim laf aramızda saat 10 gibi acıkmadığım halde sırf ara öğün olsun diyede 5 tane badem yedim şimdide kahve içiyorum :)

Canim emziriyorum ben süt icin bi karisim bitki cayi iciyorum zaten 9 lu cayi biliyorum ama emzirdigim icin kullanamam sanirim bende sabah 2 dilim tam bugday ekmegi biraz peynir 4 zeytin domates dereotu yedim ara öğün 1 cay bardagi süt ( kahveli) şu anda da çok açımmmmm insallah birlikte verelim 4 ayda 25 kilo super olur benim esimde normal kiloda bana çok birşey söylemiyor ama rahatsiz oldugundan eminim

Canim emziriyosan dikkat etmelisin o zaman sabahlari sicak limonlu su ic yaglarini kirar bende esimin yanina geldim farkli illerdeyiz biz cayimi unutmusum ama sabah az zeytinyaginda cevirdigim yumurtayi azicik domates ve zeytinle birde iki dilin ekmekle yedim aksamda firinda yagsiz tavuk tapicam guzel oluyor firin posetine koyunca yapismiyoda tavsiye ederim hem leziz hem saglikli

selam :)

nasıl gidiyor arkadaşlar

oo bir sürü ot varmış çayın içinde.. benim aktara uğramam gerek en kısa zamanda..

mercan sende hoşgeldin, seninde günlüğünü bulayım bakalım neler yapıyosun..

bende beklerim günlüğüme, birbirimizi motive edelim güzel olur

Evet canim motivasyon cok onemli ot cok ama hepsinin islevi farkli etim yumusamaya basladi vericem sanirim ufak ufak:)

Merhaba hâlâ yer varsa bende katılmak istiyorum açıkçası :)) Çok aşırı bir fazlam yok ama bölgesel sorunlarım var.İnanın tek başına çok zor oluyor.Burada birbirimize destek verebileceğimizi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…