Canim ben 14 kilo vermek istiyorum ve destekcin olurum tabi ki 174 boy 74 kiloyum hayirli olsun umarim istedigin kiloya dusup gonul rahatligiyla hamile kalabilirsin
hoş geldin 0limonata0 diyetisyende ne gibi uygulamalar gördün anlatır mısın biraz günlük rutin gıdaların nelerdir kahvaltın öğlen ve akşam yemeklerin ara öğünlerin yaptığın spor hakkında biraz bilgi verir misin?
Bacılarım merhabalar ben 162 boyunda 90 kiloyum benimle beraber 4 ayda 25 kilo vermek isteyen arkadaşlarımı bekliyorum çocuk istiyorum ama kilolu hamileliğin risklerini biliyorum ama önceliğim 65 kiloya düşebilmek bunun için ne yaptım gittim D...LY FORM isim tam vermiyorum dokuzlu çayını aldım ilk defa bugün sabah içtim ekmeği hayatımdan çıkardım onun yerine tuzsuz etimek kullanıyorum bence lezzetlide sizlerde verdiğiniz kiloları vermek istediğiniz kiloları yazın birbirimize yoldaş olalım..bu arada ben bursadayım birbirimize destek verelim haydi dostlarım..
hoş geldin mercancım evet en büyük korkum hamile kalırsam 100 lere gitmek bu sebep ile zaten kilo vermek istiyorum tabi her şeyden önce sağlığım için kilo vermek istiyorum bide eşim zayıf biliyo musun :)) arada bir espri yapıyor ama bana koyuyor....takipte kal mercancım beraber verelim kilolarımızı ama benim başladığım bu çaya başlamanı tavsiye ederim etkileri görülen bir çay midemdeki şişkinlik yok 2 gündür kullanmama rağmen ve bu benim için artı bi durum iştahıda kesiyor sabah kahvaltısında 5 dilim etimek üstüne peynir sürüp yedim toplamda 123 kalori etimekler zaten peynirle 150 olsunlar hadi bu da beni motive ediyor demekki durabiliyormuşum bide ben yemeği severim laf aramızda saat 10 gibi acıkmadığım halde sırf ara öğün olsun diyede 5 tane badem yedim şimdide kahve içiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?