Birlikte 25 kilo verelim mi ?

yok ya birine başladın mı en az bir ay yapacaksın bakalım etkisi var mı zaten bir aydan sonra bağışıklık kazanacağın için değiştireceksin hooop diğerine geçeceksin ben bu şekilde bir dönem iyi kilolar verdim yalnız bu sefer verdiğim taktirde bunları korumaya ant içtim ^^

ben maydanozuda denedim.ona tekrar başlıcam, ödem atmam lazım.tarçınlı ballı suyuda sabah içeyim bari.maydanoz sabah içemiyorum çocuklar uyanmasın diye blendır çalıştıramıyorum.diyete ilk başladığımda 9 lu çay içiyordum sabah,sonra elma sirkesi denedim 2 hafta kadar.hepsi birbirine karıştı.hibiskusuda ödem atsın diye deneyecektimde neyse bari maydanozda aynı işi görüyor zaten.

yok ya birine başladın mı en az bir ay yapacaksın bakalım etkisi var mı zaten bir aydan sonra bağışıklık kazanacağın için değiştireceksin hooop diğerine geçeceksin ben bu şekilde bir dönem iyi kilolar verdim yalnız bu sefer verdiğim taktirde bunları korumaya ant içtim ^^

Hemen geri mi aldın kiloları?Çünkü ben bu kürlere çok güvenemiyorum.Mesela çayı bırakınca geri alamaya başlıyorsun.Mesela maydanozu deneyenler yorum yapabilirlerse iyi olur.A. Saraçoğlu'nun lahana+maydanoz sonra da azıcık limon sıkma vcs gibi bir kürü vardı.

can-sucuk hoş geldin buyur gel tabiki....aylincim geri almak benim yüzümden oldu boğazıma hakim olmayıp hominigırtlak yersem olacağı bu canım maharet zayıfladıktan sonra kiloyu koruyabilmede..limonatacım maydonoz kürüyle iğne ipliğe dönen tanıdım var halada kilo almadı ne yalan söyleyim ama ben maydonoza antipatik duygular besliyorum ;)
bu arada bugün sabah yedide kalktım tarçınlı ballı kürümü hazırladım ve içtim yanında iki tane kayısı hüplettim kurusundan
şimdi iş yerimdeyim kahvaltım önümde duruyor ben raporumu vermeden yapmayım dedim.
salatalık
domates
kayısı kurusu
badem
buğday ekmeği
ve açık şekersiz çayım var
buyrun kahvaltı yapalım bu arada cumaya kadar söylemeyecektim ama söyliim sabah dayanamadım tartıldım 1.5 kilo vermişim :))))))))))))

günaydın kızlar nereye kayboldunuz boş bırakmayın buraları , sabah uyanır uyanmaz ballı tarçınlı suyumu yaptım içtim..
işe gelince hemen kahvaltımı hazırladım ekmeği azalttım bir dilim buğday ekmeği y edim
salatalık domates peynir yedim
iki tane kuru kayısı 3-4 tane badem bir tane kuru erik bir de mandalina yedim şekersiz çayımı içtim..
öğlene doğruda dokuzlu çayımı hazırlar içerim yemekten önce..
dün başıma az daha bir felaket geliyordu ki sormayın, türlü yaptım muhteşemi izlerken uyuya kalmışım çıtırtılara uyandım yanmış gidiyormuş ev az daha son dk. uyanmasam neler olacaktı kim bilir.
neyse ki bir tabak kurtarabildim bir kase bulgur pilavı ile getirdim iş yerine öğlen bir ihtimal bir dilim ekmekle de bunları yiyeceğim...türlüyü zeytinyağı ile yaptım bu arada, içinde patates te yok ...
bu arada dua istiyorum sizlerden eşimin tayini Bursa'ya çıksın yoksa ayrı kalmaya devam edeceğiz dilekçe verdik bir haftaya belli olacak ilki olumsuz gelmişti, dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinize öpüyorum hepinizi selametle..
.

günaydın kızlar nereye kayboldunuz boş bırakmayın buraları , sabah uyanır uyanmaz ballı tarçınlı suyumu yaptım içtim..
işe gelince hemen kahvaltımı hazırladım ekmeği azalttım bir dilim buğday ekmeği y edim
iki tane kuru kayısı 3-4 tane badem bir tane kuru erik bir de mandalina yedim şekersiz çayımı içtim..
dün başıma az daha bir felaket geliyordu ki sormayın, türlü yaptım muhteşemi izlerken uyuya kalmışım çıtırtılara uyandım yanmış gidiyormuş ev az daha son dk. uyanmasam neler olacaktı kim bilir.
neyse ki bir tabak kurtarabildim bir kase bulgur pilavı ile getirdim iş yerine öğlen bir ihtimal bir dilim ekmekle de bunları yiyeceğim...türlüyü zeytinyağı ile yaptım bu arada, içinde patates te yok ...
bu arada dua istiyorum sizlerden eşimin tayini Bursa'ya çıksın yoksa ayrı kalmaya devam edeceğiz dilekçe verdik bir haftaya belli olacak ilki olumsuz gelmişti, dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinize öpüyorum hepinizi selametle..
.

:18:çok geçmiş olsun çok dikkat etmek lazım.büyük yangınlar böyle başlıyor Allah korusun.bende çok yaparım,kaç çaydanlık,tencere kararttım.artık ocakta bişey varsa mutfaktan ayrılmıyorum altını kapatana kadar,çok unutuyorum çünkü:26:
ayrılık zor,Allah kavuştursun inşallah.eşim 2 gün şehirdışına çıksa depresyona giriyorum:ssz:

Allah razı olsun canım bende sırf bu yüzden dua işitiyorum ilk etapta sorun etmeyeceğim diyen bendim ama en çok ta bana koyuyor onu anladım, evet az daha evi yakacaktım karar verdim bundan sonra yemek yaparken bende mutfaktan ayrılmayacağım...

merhaba,

Bende başlamak istiyorum boyum 1.60 90 kiloyum ama bir türlü devamını getiremiyorum hemen pes ediyorum çok ümitsizim artık :( bitter çikolatadan 2 parça yersen isteğini bastırır diyorlar 2 parça diye başlıyorm aldığım büyük boy paket anında bitiyor duramıyorum çok ümitsizim artık inanmıyourm :(((

hoş geldin tattuk ben ben bitter çikolata yiyemiyorum bal ve tarçın içtiğimden beri tatlı da istemiyorum bence bu kürü sende denemelisin cuma günleri tartı günlerimiz sayfayı takip et bak ne yapıyorsam yazıyorum sizde ne yapıyorsanız yazın buraya motivasyon çok önemli zayıflayacağına inan ben inanıyorum selametle.

.

Canim Allah korumus gecmis olsun inşallah tayin isiniz istediginiz gibi sonuclanir. Ben sabah o kadar aç oluyorum ki bir de bebegim durmuyor apar topar yapiyorum kahvalti tarcin kurune baslayamadim sicak aksamdan kaynatsam olurmu sabaha da icerim. Bu arada misafirim vardi 3 gündür dikkat ettim ama ne durumdayim bilmiyorum yarin tartilip soylerim artik. Sabah 2 dilim tam buğday ekmeği peynir 4 zeytin ve domates yedim arada da 1 fincan sütlü kahve, 2 ceviz ve yarim paket form bisküvi oglene de salata 2 tavuk baget yogurt ve 2 dilim ekmek yicem inşallah

mercancım sen bir litre suyun içine 3 kabuk tarçın koyup sabah gün içinde o suyu iç istersen onunda etkisi olur bebek zor iş bende düşünüyorum ama önce kilo vermem lazım bir de sorumluluğunu yerine getirebilir miyim diye düşünüp duruyorum aslında sorumluluk sahibi sayılırım bir senedir muhabbet kuşu besliyorum ama çocuk aynı şey değil tabi :) çocuğun arkasında koşarkende iyi efor sarfedersin sen birde emzirmekte kilo kaybına neden oluyor diye biliyorum ben umarım doğrudur bu :)

merhaba,

Bende başlamak istiyorum boyum 1.60 90 kiloyum ama bir türlü devamını getiremiyorum hemen pes ediyorum çok ümitsizim artık :( bitter çikolatadan 2 parça yersen isteğini bastırır diyorlar 2 parça diye başlıyorm aldığım büyük boy paket anında bitiyor duramıyorum çok ümitsizim artık inanmıyourm :((([/QUOTE

merhaba bende aynen senin gibiyim yani 2 ay öncesine kadar öyleydim .hatta bitter bile değil fıstıklı sütlü çikolata nerde bol kalori ben orda.şimdi bile başlasam duramayacağımı biliyorum.onun için tadımlık falan diye hiiç bulaşmıyorum.eti form çikolata kaplı bisküvisi var.içinde 4 tane var.ikisini bir arada ikisini diğer arada yiyorum.diyetisyen yiyebilirsin dedi,ne yapsın ben vazgeçemiyorum abur cuburdan.ama kg.da veriyorum bence sende dene.çikolata isteğini böyle hallet.birazda yemekleri ve ekmeği azalttınmı verdin gitti demektir.

mercancım sen bir litre suyun içine 3 kabuk tarçın koyup sabah gün içinde o suyu iç istersen onunda etkisi olur bebek zor iş bende düşünüyorum ama önce kilo vermem lazım bir de sorumluluğunu yerine getirebilir miyim diye düşünüp duruyorum aslında sorumluluk sahibi sayılırım bir senedir muhabbet kuşu besliyorum ama çocuk aynı şey değil tabi :) çocuğun arkasında koşarkende iyi efor sarfedersin sen birde emzirmekte kilo kaybına neden oluyor diye biliyorum ben umarım doğrudur bu :)

Canım çocuk çok zor biseymis gercekten biz 5 sene istemedik 5 senenin sonunda artik olsun dedik Allah nasip etti oldu hemen ama bu işin sorumluluk sahibi olmakla hiç ilgisi yokmuş herseyinle hazir olmalisin ben kendimi hazir saniyodum:) olsun ama Allah saglik sihhat versinde bir sekilde zaman geciyor ve büyüyor. Emzirmek evet günde 500 kalori yaktiriyor ama emzirme doneminde 5 kilo aldim malesef dikkat etmek lazim.

merhaba bende aynen senin gibiyim yani 2 ay öncesine kadar öyleydim .hatta bitter bile değil fıstıklı sütlü çikolata nerde bol kalori ben orda.şimdi bile başlasam duramayacağımı biliyorum.onun için tadımlık falan diye hiiç bulaşmıyorum.eti form çikolata kaplı bisküvisi var.içinde 4 tane var.ikisini bir arada ikisini diğer arada yiyorum.diyetisyen yiyebilirsin dedi,ne yapsın ben vazgeçemiyorum abur cuburdan.ama kg.da veriyorum bence sende dene.çikolata isteğini böyle hallet.birazda yemekleri ve ekmeği azalttınmı verdin gitti demektir.[/QUOTE]

çikolata olayına inanın bende dayanamıyordum ta ki şu tarçın bal kürünü yapana kadar şimdi aramıyorum bile yada ilk zamanlar diye böyle hissediyorum bilemiyorum tabi.

Canım çocuk çok zor biseymis gercekten biz 5 sene istemedik 5 senenin sonunda artik olsun dedik Allah nasip etti oldu hemen ama bu işin sorumluluk sahibi olmakla hiç ilgisi yokmuş herseyinle hazir olmalisin ben kendimi hazir saniyodum:) olsun ama Allah saglik sihhat versinde bir sekilde zaman geciyor ve büyüyor. Emzirmek evet günde 500 kalori yaktiriyor ama emzirme doneminde 5 kilo aldim malesef dikkat etmek lazim.

valla canım bak korkuttun beni şimdi :D derdi veren Allah dermanını da verir muhakkak altından kalkıyorsundur ben eminim..süt olsun diye yemişsindir sen bak gene çocuğunu düşünmüşsün .

valla canım bak korkuttun beni şimdi :D derdi veren Allah dermanını da verir muhakkak altından kalkıyorsundur ben eminim..süt olsun diye yemişsindir sen bak gene çocuğunu düşünmüşsün .

Evet canim aynen öyle sütüm yetmemisti ilk 2 ay ama sorun 5 kilo değil tabi önceden de zaten kiloluydum:(

İyi aksamlar kizlar telefondan yaziyorum umarim yazim yanlisim yoktur aksam yagsiz bir porsiyon manti yedim canim cekti cok gec olmadanda neyve salatasi yaptim yatmadan da balli tarcinimi icicem sabah tartilip ilk hafta sonuclarimizi yaziyoruz ona gore unutmayin selametle...

önceki kilo:92.4
bugünkü kilo:90.5
fark:1.9 kilo
:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
evet arkadaşlar günaydınlar cuma çizelgesini ilk ben yaptım hadi sizleride bekliyorum.. sabah ballı tarçınlı suyumu içtim..şimdi iş yerimdeyim salatalık domates az peynir 2 kayısı 1 kuru erik 5 badem ve şekersiz çayım var ...güzel bir gün geçirmeniz dileğimle öpütoruuuum...selametle:)

bugün çok enerjik hissediyorum gerçi biraz erken bir saat ama aylin mercan limonata tattuk nerdesiniz kızlar :14:

Back
X