- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.063
- 598
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok ya birine başladın mı en az bir ay yapacaksın bakalım etkisi var mı zaten bir aydan sonra bağışıklık kazanacağın için değiştireceksin hooop diğerine geçeceksin ben bu şekilde bir dönem iyi kilolar verdim yalnız bu sefer verdiğim taktirde bunları korumaya ant içtim ^^
günaydın kızlar nereye kayboldunuz boş bırakmayın buraları , sabah uyanır uyanmaz ballı tarçınlı suyumu yaptım içtim..
işe gelince hemen kahvaltımı hazırladım ekmeği azalttım bir dilim buğday ekmeği y edim
salatalık domates peynir yedim
iki tane kuru kayısı 3-4 tane badem bir tane kuru erik bir de mandalina yedim şekersiz çayımı içtim..
öğlene doğruda dokuzlu çayımı hazırlar içerim yemekten önce..
dün başıma az daha bir felaket geliyordu ki sormayın, türlü yaptım muhteşemi izlerken uyuya kalmışım çıtırtılara uyandım yanmış gidiyormuş ev az daha son dk. uyanmasam neler olacaktı kim bilir.
neyse ki bir tabak kurtarabildim bir kase bulgur pilavı ile getirdim iş yerine öğlen bir ihtimal bir dilim ekmekle de bunları yiyeceğim...türlüyü zeytinyağı ile yaptım bu arada, içinde patates te yok ...
bu arada dua istiyorum sizlerden eşimin tayini Bursa'ya çıksın yoksa ayrı kalmaya devam edeceğiz dilekçe verdik bir haftaya belli olacak ilki olumsuz gelmişti, dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinize öpüyorum hepinizi selametle..
.
günaydın kızlar nereye kayboldunuz boş bırakmayın buraları , sabah uyanır uyanmaz ballı tarçınlı suyumu yaptım içtim..
işe gelince hemen kahvaltımı hazırladım ekmeği azalttım bir dilim buğday ekmeği y edim
salatalık domates peynir yedim
iki tane kuru kayısı 3-4 tane badem bir tane kuru erik bir de mandalina yedim şekersiz çayımı içtim..
öğlene doğruda dokuzlu çayımı hazırlar içerim yemekten önce..
dün başıma az daha bir felaket geliyordu ki sormayın, türlü yaptım muhteşemi izlerken uyuya kalmışım çıtırtılara uyandım yanmış gidiyormuş ev az daha son dk. uyanmasam neler olacaktı kim bilir.
neyse ki bir tabak kurtarabildim bir kase bulgur pilavı ile getirdim iş yerine öğlen bir ihtimal bir dilim ekmekle de bunları yiyeceğim...türlüyü zeytinyağı ile yaptım bu arada, içinde patates te yok ...
bu arada dua istiyorum sizlerden eşimin tayini Bursa'ya çıksın yoksa ayrı kalmaya devam edeceğiz dilekçe verdik bir haftaya belli olacak ilki olumsuz gelmişti, dualarınızı esirgemeyin bu kardeşinize öpüyorum hepinizi selametle..
.
merhaba,
Bende başlamak istiyorum boyum 1.60 90 kiloyum ama bir türlü devamını getiremiyorum hemen pes ediyorum çok ümitsizim artıkbitter çikolatadan 2 parça yersen isteğini bastırır diyorlar 2 parça diye başlıyorm aldığım büyük boy paket anında bitiyor duramıyorum çok ümitsizim artık inanmıyourm
(([/QUOTE
merhaba bende aynen senin gibiyim yani 2 ay öncesine kadar öyleydim .hatta bitter bile değil fıstıklı sütlü çikolata nerde bol kalori ben orda.şimdi bile başlasam duramayacağımı biliyorum.onun için tadımlık falan diye hiiç bulaşmıyorum.eti form çikolata kaplı bisküvisi var.içinde 4 tane var.ikisini bir arada ikisini diğer arada yiyorum.diyetisyen yiyebilirsin dedi,ne yapsın ben vazgeçemiyorum abur cuburdan.ama kg.da veriyorum bence sende dene.çikolata isteğini böyle hallet.birazda yemekleri ve ekmeği azalttınmı verdin gitti demektir.
mercancım sen bir litre suyun içine 3 kabuk tarçın koyup sabah gün içinde o suyu iç istersen onunda etkisi olur bebek zor iş bende düşünüyorum ama önce kilo vermem lazım bir de sorumluluğunu yerine getirebilir miyim diye düşünüp duruyorum aslında sorumluluk sahibi sayılırım bir senedir muhabbet kuşu besliyorum ama çocuk aynı şey değil tabi :) çocuğun arkasında koşarkende iyi efor sarfedersin sen birde emzirmekte kilo kaybına neden oluyor diye biliyorum ben umarım doğrudur bu :)
Canım çocuk çok zor biseymis gercekten biz 5 sene istemedik 5 senenin sonunda artik olsun dedik Allah nasip etti oldu hemen ama bu işin sorumluluk sahibi olmakla hiç ilgisi yokmuş herseyinle hazir olmalisin ben kendimi hazir saniyodum:) olsun ama Allah saglik sihhat versinde bir sekilde zaman geciyor ve büyüyor. Emzirmek evet günde 500 kalori yaktiriyor ama emzirme doneminde 5 kilo aldim malesef dikkat etmek lazim.
valla canım bak korkuttun beni şimdiderdi veren Allah dermanını da verir muhakkak altından kalkıyorsundur ben eminim..süt olsun diye yemişsindir sen bak gene çocuğunu düşünmüşsün .