Birlikte 25 kilo verelim mi ?

:45: uymamışsın ama yarım ila bir kilo arasında da vermişsin buna rağmen demek ki dikkat etsen neler yapacaksın canım :45: :45:

günaydınnn
öğlen olmuş tünaydınmı desem:1:
aslında erken kalktım ama sabahtan beri koşturuyorum yeni oturdum..oğlumun okulunda yerli malı kutlaması vamış banada poğça yapmak düşmüş..yaptım nasıl güzel kokuyor:43:yemiiciim tabiki:2:
kilom 101.1
önceki 102.5
başlangıç 112.6
vavvv 11.5 kg vermişim 2.5 ayda.:nazar:etmeyeyim kendime:9:

günaydınnn
öğlen olmuş tünaydınmı desem:1:
aslında erken kalktım ama sabahtan beri koşturuyorum yeni oturdum..oğlumun okulunda yerli malı kutlaması vamış banada poğça yapmak düşmüş..yaptım nasıl güzel kokuyor:43:yemiiciim tabiki:2:
kilom 101.1
önceki 102.5
başlangıç 112.6
vavvv 11.5 kg vermişim 2.5 ayda.:nazar:etmeyeyim kendime:9:

:1:tebrikler limonata yeme o poğaçaları yemeee:45:
:46: :46::9: :46:

Herkese merhaba öncelikle.Son 2-3 gündür o kadar fazla yoğundum ki ne diyete uyabildim ne başka bir şey yapabildim.Yemek yemeye vakit ayırmayıp bulduğumu yedim.Bu arada öğrenciyim ben.Ödev teslimi vardı bugün.Kaç gündür yetiştireceğim diye anlayacağınız hiçbir şey yapamadım.Sabah tartılmaya bile vakit bulamadım.Bu yüzden hepinizden özür diliyorum.Ama haftaya cuma aranızdayım.Hafta içi yaptıklarımı yazarım.Maydanoz kürüne başlayacağım bu arada.

Haftaya bekliyoruZ aylincim zorlama ama kendini maydonoz kurun basarili sonuc verirse birde ona baslarim bak ;))

Günaydın yeşil çayla kahvaltı yapıyorum şu an :) Bu ara hafifte almışım şimdi hızlı bir başlangıç yaptım.İnşallah güzel sonuçlar alacağız.Yarın da maydanoza başlayacağım.Sizler neler yaptınız?

günaydın herkese hafta sonu yoğunluktan yazamadım ama diyetime uydum yani olmayan diyetime uydum :))) bi iki kilo daha gitti bu süreçte..sabah uyanır uyanmaz tarçınımı kaynattım balla karıştırıp içtim şimdi iş yerimdeyim..salatalık domates peynir maydonoz buğday ekmeği ve şekersiz çok çok açık çayla kahvaltımı yapıyorum selametle...:46:

Merhaba öğlen yemeğimi yedim az önce 1.5 dilim buğday ekmeği, bir saklama kabı (küçük) fasulye, bir saklama kabı yoğurt yedim birde ikram olarak bir adet mercimek köftesi 2 minik sadrazam lokumu yedim ki vicdan azabı çekiyorum şu an :18::26:

Merhaba öğlen yemeğimi yedim az önce 1.5 dilim buğday ekmeği, bir saklama kabı (küçük) fasulye, bir saklama kabı yoğurt yedim birde ikram olarak bir adet mercimek köftesi 2 minik sadrazam lokumu yedim ki vicdan azabı çekiyorum şu an :18::26:

Bende arada ceyrek dilim kek yedim dayanmak cok zor ya annemlerdeyim. ama artik tadimlik yicez miktari onemli sende az yemissin canim uzme kendini

:16: içimi rahatlattın ama daha da azaltmam gerekir sanırım iş arkadaşlarıma bakıyorum da zayıf olanlara hakkatten az yiyorlar ..aslında yemek için yaşamak yerine yaşamak için yemeyi öğrendiğimiz gün vücudumuzu da buna inandırdığımız gün gerçekten başarmış olacağız ki bu cümleyi nasıl kurdum bilemedim :52::46:

kızlar günaydın..yeni yıl size sağlık huzur mutluluk evliyseniz eşinizle çoluğunuzla çocuğunuzlar sevgi dolu şefkat dolu bir yıl nasip etsin inşallah...
sabah tarçınlı ballı içeceğimi yaptım ve içtim..iyeni yıl sebebiyle arkadaşım simit getirmiş bir simit salatalık domates maydonoz az peynir ve şekersiz çayla kahvaltımı yaptım yani bugün sabah biraz kaçtı ama olsun...cuma günü eşimle memlekete gideceğiz Allah nasip ederse babam umreye gidecek bir de biz el öpmesine gidememiştik ..ordan da eşimin memleketine geçeceğiz...bu sürede tartılamayacağım ama telefondan girip burayı yoklayacağım..sizde kaybolmayın olur mu..selametle...güzel bir gün geçirmenizi dilerim

bende sizle zayıflamak istiyorum dün başladım diyete. 79,4 düm . 55 kiloya inmek istiyorum . sayfaları okudum da ballı tarçını bende deneyeyim diyorum. tam olarak nasıl hazırlıyorsun anlatabilirmisin. suya kaynadıktan sonramı atıyorsun. çubuk içindeyken kaynatmaya devam mı ediyorsun yoksa altını kapattıktan sonra mı atıyorsun çubuk tarçını ? bende memurum tüm gün bilg başındayım sen gibi :) hareketsizlik de kötü. 25 kilo verip spor yapmazsak böyle oturur durursak nolcak sarkarız kesin buna bi çözümün var mı ? tüm gün işteyiz. akşam eve gidince benim minik kız var onla ilgilen derken hiç vaktim kalmıyor spora :(

hoş geldin drydry arkadaşım .ben kabuk tarçını cezveye koyuyorum üstüne de suyu ekleyip kaynatıyorum 5 dk. kaynar kaynamaz ocaktan alıp bardağa döküyorum.üstüne iki çay kaşığı bal koyup karıştırıp çay gibi içiyorum.sabah kalkar kalkmaz ilk işim cezveye su koymak valla birde gece yatmadan biraz önce yapıp içiyorum.bana bir külfeti olmuyor zorlanmıyorum yaparken vakit kaybı değil yani rahatlıkla yapabilirsin.özel bir diyet uygulamıyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.ekmeği azalttım.sabahları daha sağlıklı kahvaltı ediyorum .akşamlarıda hafif geçiştiriyorum.pratik birde.umarım sende istediklerine yeni yılda kavuşursun.:46:

bu akşam bende yapacağım tarçınlı balı. fokurdamaya başladıktan sonra 5 dk daha mı kaynatıyorsun. kaynar kaynamaz ocaktan alıyorum demişsin bi de hangisi anlayamadım :) cezveye tarçını koyduk soğuk suyu ekledik fokurdamaya başlayınca ocaktan alacakmıyız yoksa 5 dk daha fokurdattıktan sonra mı alacaz :)

ben karbonhidrat rejimine uymaya çalışıyorum. eğer bi diyete uymazsam devamı gelmiyor aman yiyivereyim bunuda nolcak demeye başlıyorum ve diyet 2 gün sürüyor. onun için bi diyete bağlı kalmam şart.

spor olayını napıyorsun peki onu yazmamışsın ?

bende sen gibi eşimden ayrı illerde çalışıyoruz. tayin için didiniyoruz ama olmuyor bi türlü bakalım hayırlısı.

seninde yeni yılın gönlüne göre geçsin hep iyi haberlerle ;)

Fokurdar fokurdamaz alıyorum canım...iş yoğunluğumdan spor yapmaya vaktim olmuyor bu sebeple zaten bal tarçın kürü uyguluyorum..aksi taktirde spor yapabilsem sıkı bir diyetle spor uygulamasıyla da halledebilirim..birde çok hareketle aram yok masa başı beni iyice tembelleştirdi:17: beslenme alışkanlığımı değiştirerek başladım bu işe misal hiç maydonoz yemem nefret ederim ama sabahları kahvaltımın yanında yiyorum artık metabolizmayı canlandırdığı gibi içerdiği vitaminlerle dinçleşmemi sağlıyor..bol sıvı tüketmeye çalışıyorum yalnız yaşamaktan ötürü meyve ilede aram pek yoktu şimdi hergün muhakkak meyve tüketiyorum..hazır besleniyordum artık işe yemek getiriyorum gibi..:49:

günaydın kızlar yeni yılınız kutlu olsun...umarım iyisinizdir...sabah ballı tarçınlı suyumu içtim..bir simit bir karper peynir yedim şu anda açım valla öğlen yemeğini bekliyorum sağlıklı beslenmeye alışınca simit kazıdı beni valla..adetli dönemimdeyim ne kadar kilo verdim bilmiyorum..yarın artık bakar yazarım..sizlerde sayfayı boş bırakmayın olur mu nerelere kayboldunuz bilmiyorum ben yazmayınca sizleride göremiyorum..selametle:42:

sanada mutlu yıllar ... kilosuz yıllarr...

ben 31 inde bi hasta oldum nezle mahvoldum benim kız da hastaydı yılbaşı akşamıydı falan derken ben diyet yapamadım bu 2 günde. ondan giremedim de nete. neyse yinede 300 gr vermişim :) ben hergün tartılmayı seviyorum motive oluyorum. tarçınlı ballı da daha yapamadım. kaç bardak portakal suyu içtim valla hatırlamıyom. ama yinede iyi kilo almamışım ona sevindim ;)

slm kızlar,
ben yoktum hafta sonundan beri,evde olmadığımdan tüm düzenim bozuldu.galiba kilo veremedim ama almadımda,aynı çıkıyorum tartıda.suda içemedim ödem de olabilir yine.yarın diyetisyen randevum var.yazarım sonuçları.:43:

Back
X