Birlikte bekleyelim mi?

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Bu ay 4. Denememiz olmus olacak. Bata 5 gun kaldi sanirim. Artik yumurtlamami ovulasyon testleri vs ile takip etmiyorum. Akışına biraktim çünkü tahmini bata 5 gün var. Benimle beraber beklemek isteyen var mi

Ben geldim bile ama benim bat 8 kasim :)

Bende geldim ama benimde bata coook var bende akışına bırakıp is hayatına atıldım Rabbim tez zamanda kucaklarımizı doldursun insallah

Topiğin hayırlı olsun kuızum sen benim uğurum oldun senin topiğinde öğrendim hamile olduğumu, inşallah bu sefer en başta sana ve diğer adaylara uğurlu gelsin güzel haberlerini bekliyorum tatlım dualarımdasın

Tesekkurler bitanem ya evet ne mutlu olmustuk hamis oldugunu ogrenince darisi bize insallah duani eksik etme nolur

Topiğin hayirli olsun canim benimde bat 9 ekimdi hala adet olamadim iki defa test yaptim.Biri silikti.Bugun tekrar yaptim negatif ya deliricem adetlrrim niye bu kdr gecikti.Ve midem cok bulaniyor

Benim ilk günüm yarın. Dün test yaptım negatif çıktı. İnşallah test yanılmıştır hamileyimdir

Topiğin hayirli olsun canim benimde bat 9 ekimdi hala adet olamadim iki defa test yaptim.Biri silikti.Bugun tekrar yaptim negatif ya deliricem adetlrrim niye bu kdr gecikti.Ve midem cok bulaniyor
Canim kan testi yaptirsana baya zaman gecmis ustunden

Bugun adet belirtisi olan sivilcem cikti. Sanirim birkac gune adet olacagim. Bu ay da olmadi galiba

Benim bata ne kadar var bilmiyorum ama bende buradayim dusuk sonrasi ilk reglim bitti bakalim 2.ne zaman gelecek

Ovalusyon testi hamileliği gösteriyormuş sanırım. forumda 5-6gün öncesinden onunla öğrenenler olmuş.ben de dün yaptım meraktan silik 2.çizgi çıktı.giderek koyulaşırsa hamilelik oluyormuşyapan var mı böyle

Bende buay bekliyordum ama regl oldm kasima ovulasyon testiyle tekrar deneyelim.bakalim insaallah tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…