Ben de bekliyorum bu bi kac gun icinde olmam gerek saniriminsaALLAH bizlerin dd yuzu guler
Cok haklisiniz ne guzel ozetlemissiniz aslinda kkendimizi kassak da sonuc belli kasmasak da Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaALLAHO bekleme cok beter birşey. Insan her agri durttugunde heh tamam yine olmadi diyor. Sürekli kontrol kontrolRabbim zamanini belirledi sonuçta tabi. berat gecesi olenler de doganlarda yaziliyormus bir senelik. rabbim nasip ettiyse bizim.bebisler de listede varsa oyle yada boyle olacak insaallah.
Aynen her ay ben de oyle oluyorum.. bizim yuzumuz de gulseydi ALLAHimBenim de bat 7 kasım kızlar. Pek sanmamakla birlikte kendimi beklemekten alıkoyamıyorum tabiki
kizlar bende sizin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim.psikolojik olmamamasini umdugum bisuru gebelik belirtim var.bat yarin.dun regl olcakmsm gibi agrilarm oldu ama bugun cok iyiyim.yarin regl olmazsam bi test yapmayi dusunuyorum.
Bata 7-8 gün kaldı hiiç bir belirtim yok. Bu ay da olmamış gibi hissediyorum
Az önce de ovulasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı.Bazı bayanlarda hiç belirti olmuyor canım. Ben bu ayın tamâmını belirtilerle geçirdim, hemde ilk kez yaşıyordum bu belirtileri ama n'oldu? Sabah ki test bana kocamam bir negatif gösterdi. Belirtilerle olmuyormuş bu işler canım...
Az önce de ovulasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı.bişey olmadığına emin oluyorum galiba
adete bi kaç gün kala gösterebileceğini söylüyorlar amaCanım ovülasyon testi gebeliği göstermez ki.
adete bi kaç gün kala gösterebileceğini söylüyorlar ama
test yapmadim cunku sanki olcakmisim gibi agrilarim devam edio ama hala regl olmadim iyice emin olduktan sora yapaym diorm testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?