Birlikte bekleyelim mi?

Ben de bekliyorum bu bi kac gun icinde olmam gerek sanirim insaALLAH bizlerin dd yuzu guler

O bekleme cok beter birşey. Insan her agri durttugunde heh tamam yine olmadi diyor. Sürekli kontrol kontrol Rabbim zamanini belirledi sonuçta tabi. berat gecesi olenler de doganlarda yaziliyormus bir senelik. rabbim nasip ettiyse bizim.bebisler de listede varsa oyle yada boyle olacak insaallah.

Cok haklisiniz ne guzel ozetlemissiniz aslinda kkendimizi kassak da sonuc belli kasmasak da Rabbim hayirli zamanda nasip eder insaALLAH

Benim BAT'a da 5 gün kaldı kızlar. Yarın sabah test yapacağım. Hayırlısı olsun...

Benimde bat 8 kasım belirtiler var ama bakalım heyecanlı bekleyişler

kizlar bende sizin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim.psikolojik olmamamasini umdugum bisuru gebelik belirtim var.bat yarin.dun regl olcakmsm gibi agrilarm oldu ama bugun cok iyiyim.yarin regl olmazsam bi test yapmayi dusunuyorum.

kizlar bende sizin gibi sabirsizlikla bekleyenlerdenim.psikolojik olmamamasini umdugum bisuru gebelik belirtim var.bat yarin.dun regl olcakmsm gibi agrilarm oldu ama bugun cok iyiyim.yarin regl olmazsam bi test yapmayi dusunuyorum.

Test yaptın mı bugün canım? Benim BAT'a 4 gün var, sabah test yaptım negatif çıktı. Olsaydı 4 gün kala çıkardı herhalde

Bata 7-8 gün kaldı hiiç bir belirtim yok. Bu ay da olmamış gibi hissediyorum

Bazı bayanlarda hiç belirti olmuyor canım. Ben bu ayın tamâmını belirtilerle geçirdim, hemde ilk kez yaşıyordum bu belirtileri ama n'oldu? Sabah ki test bana kocamam bir negatif gösterdi. Belirtilerle olmuyormuş bu işler canım...

test yapmadim cunku sanki olcakmisim gibi agrilarim devam edio ama hala regl olmadim iyice emin olduktan sora yapaym diorm testi

buarada canim hemen olumsuz dusunme daha bata varmis hem gunun gecince aliomussun kesin sonucu belirtiler devam ederse insallah gozun aydin olcak:)

Az önce de ovulasyon testi yaptım hiç çizgi çıkmadı. bişey olmadığına emin oluyorum galiba

Benim bat 8 kasım fakat hic umudum yok ama yinede beraber bekleyelimmmm

adete bi kaç gün kala gösterebileceğini söylüyorlar ama

Valla söyleyenler var ama HCG değerini ölçmüyor o test. Ovulasyonda çift çizgi görüp sevinip, gebelik testinde negatif çıkanlar çok var o yüzden canını şimdiden sıkmana gerek yok. Gebelik testinde bile pozitifi gören bazı insanları kanında negatif çıkabiliyor. İstersen BAT'a 3-4 gün kala bir idrar testi yap, ya da âdetini bekle sabredebilirsen.

Merhaba hanımlar.

BAT'a 3 gün kaldı ve dünki hCG testim negatif çıkmıştı mâlesef. 2 saat önce şiddetli sol yumurtalık sancısıyla uyandım ve daha sonra daha şiddetli olan sol kasık sancım başladı. Belimin alt sol tarafı ile sol bacağımın tamâmı ağrımaya başladı ve bacağımı kaldıramayacağım ve hareket ettiremeyeceğim kadar çok ağrım vardı. Kıvranıyordum sancıdan ama testte negatif çıkmasına rağmen yine de umûdum olduğu için ağrı kesici de alamıyorum.

Hayatımda ilk kez kasığım ağrıdı ve gebelik belirtisi olduğunu bir çok kez duydum. Sizce gebe olabilir miyim, yoksa aranızda âdet belirtisi olarak bu ağrıları yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…