- 25 Ocak 2023
- 2.544
- 2.579
- 63
- 30
Bat a kaç gün varAslında çok istediğim bir zaman değildi ama eşim o kadar istiyor ki korunmaya ikna edemedim onu 1 aydır korunma olmuyordu eğer adet sonu tuttuysa muhtemelen iki haftalık olmak üzere akşam test alsam idrar testi çıkar mı
Hemen adet sonu hamile kalmış olabilirim tahminlerime göre çünkü 1 haftadır şiddetli belirtiler yaşıyorum adetime daha 2 hafta varBat a kaç gün var
Kan testi gösteriyor ama değil miDaha çıkmaz çokkk erken
Onu bilmiyorum hiç vermedim kan canımKan testi gösteriyor ama değil mi
Aynısı bende ama şiddetli bel ağrısı ve sivilce de var bata 8 gün test yaptımKızlar belirtim yok birden sağ alt karın, kasık arası bir yerde böyle baloncuk ya da batma gibi bir şey hissetmeye başladım , bir de sol göğüste sızı. Sağda yok …
Daha bata da çok .. 21 Eylül
sanırım hamilesin 8 gün önceden görmen de çok güzelAynısı bende ama şiddetli bel ağrısı ve sivilce de var bata 8 gün test yaptım
İnşallah Seninde değerlerin yükselir ve bebeğini kucağına alırsın yani inşallah bebeğim oradadır tutunur az çok insan kendini biliyor ağrılar herşey yabancı ağırlardı hissettim gibi umarım kan testi dr öyle çıkar pazartesi vereceğimsanırım hamilesin 8 gün önceden görmen de çok güzelhayırlı olsun. benim bata 11 gün var dün kan verdkm <0.2 çıktı ama şimdiden belli olur mu ki bilemedim
Darısı başına inşallah güzelim rabbim kucağını boş bırakmasın 6 gün sonra keseyi görücez inşallahMerhaba arkadaşlarım nasılsınız ? Ovülasyon dönemi yeni biten bebek bekleyen bat bekleyen arkadaşlar gelin gün gün belirtilerimizi anlamaya çalışalım.
Benim ovülasyon yeni bitti Allah nasip ederse 17/18 i gibi gebelik testi yapacağım. Sizlerde durum nedir ?
E pozitif görünüyor testAynısı bende ama şiddetli bel ağrısı ve sivilce de var bata 8 gün test yaptım
Ayyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hamilenin duası kabul olur atın bizi de arayaDarısı başına inşallah güzelim rabbim kucağını boş bırakmasın 6 gün sonra keseyi görücez inşallah
Belirtileriniz nelerdiDarısı başına inşallah güzelim rabbim kucağını boş bırakmasın 6 gün sonra keseyi görücez inşallah
Rabbim isteyen her kadının ellerini kollarını kalbini evlat acısıyla yaşatmasın her isteyen kadına rabbim evlat duygusunu yaşatsın inşallah amin canımAyyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hamilenin duası kabul olur atın bizi de araya
Evet evet döngünün 14. Günü pik yaptı bir gün sonra silikleşti öncesini ve sonrasını değerlendirdik. Nasip artıkSen yumurtlama gördün mü takip ediyo musun yumurtlamani
Canım benim adetime 4 gün kala öğrendim ben çok şükür sadece halsizdim baş ağrım vardı kasıklarım hafif ağrıyordu göğüs ağrım yoktu öylesine arkadaşımın eczanesine gittim test aldım geldim hevessiz yaptım 2 Dk da çift çizgiyi gördümBelirtileriniz nelerdi
Bu arada hemen dinleyelim
Yok bu hemen 10 saniye sonrası falan hemen çıktı kan pazartesi vercemE pozitif görünüyor testkuruma çizgisi filan mı hemen mi çıktı kan verdiniz mi
Bu sağlam bi belirti , cok tuhaf bi dua olacak ama ağrımaya devam eder inşallah :))))Göğüslerim o kadar çok ağrıyor ki size anlatamam....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?