Birlikte belirti beklemece:))

Bat a kaç gün var

Kızlar belirtim yok birden sağ alt karın, kasık arası bir yerde böyle baloncuk ya da batma gibi bir şey hissetmeye başladım , bir de sol göğüste sızı. Sağda yok …
Daha bata da çok .. 21 Eylül

Kızlar belirtim yok birden sağ alt karın, kasık arası bir yerde böyle baloncuk ya da batma gibi bir şey hissetmeye başladım , bir de sol göğüste sızı. Sağda yok …
Daha bata da çok .. 21 Eylül
Aynısı bende ama şiddetli bel ağrısı ve sivilce de var bata 8 gün test yaptım

Eklentiler

• IMG_0702.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 86
selam kizlar ben de takip edeceğim 19 Eylül bat. bakalım inşallah bebiş gelir 3 aylık evliyim çok istiyorum. evlendigim günden beri kötü kokulu akıntıyla hastaneye git gel uğraşıyorum maalesef. 3 aydır git gel helak oldum resmen. mantar tedavisi gördüm bir ay önce mantar kalmadı dediler bana ama o balık kokusundan kurtulamadim. bugün bir daha gittim sol kasığımda su hafif su var dedi doktor ve büyük ultrason için randevu oluşturdum. bunu daha önce yaşayan var mı? sizce bahsedilen su birikintisi nedir ve niçin olmuştur cok endişeliyim. yumurtlama dün bitti acaba ondan da olabilir mi
.

Aynısı bende ama şiddetli bel ağrısı ve sivilce de var bata 8 gün test yaptım
sanırım hamilesin 8 gün önceden görmen de çok güzel hayırlı olsun. benim bata 11 gün var dün kan verdkm <0.2 çıktı ama şimdiden belli olur mu ki bilemedim

sanırım hamilesin 8 gün önceden görmen de çok güzel hayırlı olsun. benim bata 11 gün var dün kan verdkm <0.2 çıktı ama şimdiden belli olur mu ki bilemedim
İnşallah Seninde değerlerin yükselir ve bebeğini kucağına alırsın yani inşallah bebeğim oradadır tutunur az çok insan kendini biliyor ağrılar herşey yabancı ağırlardı hissettim gibi umarım kan testi dr öyle çıkar pazartesi vereceğim

Darısı başına inşallah güzelim rabbim kucağını boş bırakmasın 6 gün sonra keseyi görücez inşallah

Ayyyy ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin , hamilenin duası kabul olur atın bizi de araya
Rabbim isteyen her kadının ellerini kollarını kalbini evlat acısıyla yaşatmasın her isteyen kadına rabbim evlat duygusunu yaşatsın inşallah amin canım Allah razı olsun bu Arada isteyen herkes gönlü dara düşmeden Allah herkesin gönlüne göre versin

Belirtileriniz nelerdi
Bu arada hemen dinleyelim
Canım benim adetime 4 gün kala öğrendim ben çok şükür sadece halsizdim baş ağrım vardı kasıklarım hafif ağrıyordu göğüs ağrım yoktu öylesine arkadaşımın eczanesine gittim test aldım geldim hevessiz yaptım 2 Dk da çift çizgiyi gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…