Tabi ki test iki gün daha gecikirse yapacağım şimdilik kan vermek istemiyorumTes
Test veya kan verrseniz bizede yazin
Teşekkür ederim cevabınız içinBence bekleyin adet geçikmeniz olursa ertesi gün erken gebeliği yapın.
Senin kan sonucun hala çıkmadı mı yaTes
Test veya kan verrseniz bizede yazin
Sanirim negatif buSenin kan sonucun hala çıkmadı mı ya
Bende firsat bukmsken vereym dedim ama sonucum negatf sanirim. PaylastmsayfadaTabi ki test iki gün daha gecikirse yapacağım şimdilik kan vermek istemiyorum
Maalesef negatifSanirim negatif bu
Sizin idrar testlerinin pozitifti galibaSanirim negatif bu
Golge gbi silik gormustum adetime 4 gun vardi bugun 3 gun kaldi olurum bu sartlarda heraldeSizin idrar testlerinin pozitifti galiba
Benimde 3 günüm kaldı erken gebelik testi negatif sabah yaptimGolge gbi silik gormustum adetime 4 gun vardi bugun 3 gun kaldi olurum bu sartlarda heralde
Dun silik gorunce sevnmistim bendeBenimde 3 günüm kaldı erken gebelik testi negatif sabah yaptim
Hayırlısı olsunDun silik gorunce sevnmistim bende
inşallahBenim olursa ilk gebeliğim olacak 28 yaşındayım insallah bana da nasip olur :)
Amin canim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinHayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah, doktor kontrolünüz oldu mu?
Bugun 15:50 ye randevu ayarlayabildim bakalim doktor ne dicek insallah saglikli gebeliktir bundan once kimyasal gebelik yasamisttim insallah oyle bisey degildirAmin canim insallah rabbim isteyen herkese nasip etsinmalesef daha gidemedim kontrole devlete randevu alicaktim ama 15 gun sonraya veriyor bende bekliyim arada yakin zamana denk gelirse hemen alirim diye
Çok heyecanlı, İnşallah hayırlı haberler alırsınız güzel haberlerle dönersiniz umarımBugun 15:50 ye randevu ayarlayabildim bakalim doktor ne dicek insallah saglikli gebeliktir bundan once kimyasal gebelik yasamisttim insallah oyle bisey degildir
Imsallah canimÇok heyecanlı, İnşallah hayırlı haberler alırsınız güzel haberlerle dönersiniz umarım
Bi kaç gün daha bekle bence net sonucu alırsın inşallah görürsün pozitifiKızlar yukarıya yazdım bana da yorum yapın ne yapmalıyım11. Günüm ovitrellede bugün erken genelik testi almalımıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?