Birlikte belirti beklemece:))

Çok teşekkür ederim. Evet ben erken davrandım çünkü farklı belirtiler yaşadım.
Özellikle sol kasık ağrısı bel ağrısı ve su gibi lekelenme saydam akıntı oluyor çamaşırımda. İlk defa yaşıyorum.

belki gerek kalmaz . bende hiç bilmiyorum. Rabbim kimseye muhtaç etmesin kendiliğinden olsun

Su gibi akıntı hamilelik diye okumuştum kişiden kişeye değişiyormuş belirtiler sanırım .

Aynen canim bunlari bende yasadim hatta adet belirtisimi dedim ama yumurtlama gununden hemen sonra basladim son adet tarihime gore 6 haftalik hala akintim devam ediyor ve adet olacakmisim bel bacak ve kasik agrisi

Bugün regl olmam gerekiyordu olmadım göğüslerde acı ve karnımda ağrı var ama bilmiyorum elimde normal test var ne zaman yapsam

Sanki hiç regl olucakmış gibi bir akıntı da yok. 2 3 gün daha olmazsam test yapsam çıkar mı

Sanki hiç regl olucakmış gibi bir akıntı da yok. 2 3 gün daha olmazsam test yapsam çıkar mı
Regliniz gecsin 2 gun snra yapin varsa bebis cikar bence yumurtlamadan sonraki 14. Gun cikiyodu sanirim adetlernz duzenlimiydi

Bende kan verdim sonucum hala cikmadi kafama takildi ya

Adet gününüz ne zaman? Ben erken test yaptım maalesef. 27 Eylül adet tarihim.
Aynen canim bunlari bende yasadim hatta adet belirtisimi dedim ama yumurtlama gununden hemen sonra basladim son adet tarihime gore 6 haftalik hala akintim devam ediyor ve adet olacakmisim bel bacak ve kasik agrisi

Kızlar yarın adetime 3 gün kalıyor bugün 2 tane test aldım bir erken gebelik bir kaset test aldım sizce yarın yapmali mıyım yoksa adet gunumu mu beklemeliyim

Kızlar yarın adetime 3 gün kalıyor bugün 2 tane test aldım bir erken gebelik bir kaset test aldım sizce yarın yapmali mıyım yoksa adet gunumu mu beklemeliyim
Bence bekleyin adet geçikmeniz olursa ertesi gün erken gebeliği yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…