Çok teşekkür ederim. Evet ben erken davrandım çünkü farklı belirtiler yaşadım.Canim bu belirtilerine gore hamilelik olabilir yumurtlama doneminden sonra sut gibi beyaz aminti sonra krem gibi akinti kasik asgrisi filan gebeligi isaret ediyor bendede o sekil akinti olmustu ama test yapmak icin icin cok cok erken biraz daha sabret insallah bebisin seninledir
belki gerek kalmaz . bende hiç bilmiyorum. Rabbim kimseye muhtaç etmesin kendiliğinden olsunAh inşallah Rabbim yormadan hayırlısıyla bizlere de gebeliği nasip etsin. Bende henüz 4 aylık evliyim 6. ay olduğunda doktora gideceğim çikolata kistim için. Aşılama için pahalı diyorlar ama emin olamadım bende fiyatlarını pek bilmiyorum
Bana da aynısını dedi sağımda vardı ama klomenle sağda 1 tane solda 2 tane yumurtam gelişmiştiHenüz bilmiyoruz tüpleri sadece sol yumurtalık ve rahim normal dedi jinekolojik muayenede insallah bir sorun yoktur bakalım :)
Su gibi akıntı hamilelik diye okumuştum kişiden kişeye değişiyormuş belirtiler sanırım .Çok teşekkür ederim. Evet ben erken davrandım çünkü farklı belirtiler yaşadım.
Özellikle sol kasık ağrısı bel ağrısı ve su gibi lekelenme saydam akıntı oluyor çamaşırımda. İlk defa yaşıyorum.
Hayırlısı olsun hakkımızda insallah bakalımBana da aynısını dedi sağımda vardı ama klomenle sağda 1 tane solda 2 tane yumurtam gelişmişti
Amin inşallahHayırlısı olsun hakkımızda insallah bakalım
Aynen canim bunlari bende yasadim hatta adet belirtisimi dedim ama yumurtlama gununden hemen sonra basladim son adet tarihime gore 6 haftalik hala akintim devam ediyor ve adet olacakmisim bel bacak ve kasik agrisiÇok teşekkür ederim. Evet ben erken davrandım çünkü farklı belirtiler yaşadım.
Özellikle sol kasık ağrısı bel ağrısı ve su gibi lekelenme saydam akıntı oluyor çamaşırımda. İlk defa yaşıyorum.
Hadi bakalim iyi haberlerini bekliyoruzHala cikmadi sonuc beklemek strese sokuyor oyy oy
Regliniz gecsin 2 gun snra yapin varsa bebis cikar benceSanki hiç regl olucakmış gibi bir akıntı da yok. 2 3 gün daha olmazsam test yapsam çıkar mı
Aynen canim bunlari bende yasadim hatta adet belirtisimi dedim ama yumurtlama gununden hemen sonra basladim son adet tarihime gore 6 haftalik hala akintim devam ediyor ve adet olacakmisim bel bacak ve kasik agrisi
Evet düzenli ama yarın olma ihtimali de var bekleyeceğimRegliniz gecsin 2 gun snra yapin varsa bebis cikar benceyumurtlamadan sonraki 14. Gun cikiyodu sanirim adetlernz duzenlimiydi
Test veya kan verrseniz bizede yazinEvet düzenli ama yarın olma ihtimali de var bekleyeceğim
Adet tarihim 7 eylul adete birgun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi adetim bir iki gun gecince normal kaset test yaptim ciktiAdet gününüz ne zaman? Ben erken test yaptım maalesef. 27 Eylül adet tarihim.
Hayırlısı ile kucağınıza alırsınız inşallah, doktor kontrolünüz oldu mu?Adet tarihim 7 eylul adete birgun kala erken gebelik testi yaptim cikmadi adetim bir iki gun gecince normal kaset test yaptim cikti
Bence bekleyin adet geçikmeniz olursa ertesi gün erken gebeliği yapın.Kızlar yarın adetime 3 gün kalıyor bugün 2 tane test aldım bir erken gebelik bir kaset test aldım sizce yarın yapmali mıyım yoksa adet gunumu mu beklemeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?