aynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da vardır bir hayr:)27 Ağustos adet oldum takvime göre 5 Eylül'de 14 kadar yumurtlama günlerim.
Adet belirtisiyle aynı olabilirmiş yerleşmede olabilir bekleyin regl gününüze kadar :)Henüz daha çatlamadan itibaren 5 gün geçti çok yeni oldu ama adet olucam gibi
Ah inşallah öyledir kanama vs yok ama bekliyoruz ümitlee :)Adet belirtisiyle aynı olabilirmiş yerleşmede olabilir bekleyin regl gününüze kadar :)
Aminn inşallahİnşallah en hayırlı zamanda kolaylıkla gebeliklerimizi yaşayalım canım benimde 4. ayım. Bir sorunda yoktur sende insallah
Herkeste kanama olmuyor kiAh inşallah öyledir kanama vs yok ama bekliyoruz ümitlee :)
sağlık olsun, bende büyük ihtimal regl olucam , hiç belirti vs. bişey kalmadı regl ye 6 gün var, nasipse bir sonraki ay inşallahBen adet oldum maalesef bu ayda elendim
3 gündür adet olamiyorum ara ara sancı geliyor adet olacakmisim olamiyor gibiyim daha omce hiç gecikme yasamamistim 1 yıldır evliyim gebelik oluşmadığı için doktora gittim test sonuçlarını bekliyorum amh falan tekrar gitmem gerekiyordu adet olamadim 3 . Günü geçtigeç yumıurtlama oldu canım zaten.normalde adetim geçti ama ovulasyonda geç gördüm .hesaba göre 4 ğün var adete.4 ay önce erken dogum yaptım pek sanmıyorum canım. bu ağrı bir kaç gündür öldürecek beni..
Benim olursa ilk gebeliğim olacak 28 yaşındayım insallah bana da nasip olur :)Aminn inşallahbenim iki çocuğum var. İkinci evliliğim eşimin çocuğu yok kısmet artık rabbim nasip etsin hepimize inşallah
Evet öyleymiş kırmızıları görene kadar ümidimi kaybetmemeye çalışıyorumm :)Herkeste kanama olmuyor ki
İnşallah isteyen herkese nasip olur bende 29 yaşındayım vaktini beklemeye devam:)Benim olursa ilk gebeliğim olacak 28 yaşındayım insallah bana da nasip olur :)
Sizin çocuğunuz var mıydı :)İnşallah isteyen herkese nasip olur bende 29 yaşındayım vaktini beklemeye devam:)
Canim bu belirtilerine gore hamilelik olabilir yumurtlama doneminden sonra sut gibi beyaz aminti sonra krem gibi akinti kasik asgrisi filan gebeligi isaret ediyor bendede o sekil akinti olmustu ama test yapmak icin icin cok cok erken biraz daha sabret insallah bebisin seninledirMerhaba, 1 senelik evliyim çocuk düşünmeye başladık. 27 agustos adetim başladı. Yumurtlama dönemlerini değerlendirdik. Ertesi gün aşırı Sol kasık ağrısı çekilme ve şişkinlik yaşadım. İshal, Karın ve kasıklarda batmalarm, bel ağrılarım başladı. Tuvalete çıkmalarm ve su gibi damla damla akıntılarım başladı. 2 gün önce erken gebelik testi yaptim. Negatif çıktı. Adetime 10 gün var, sizce gebelik belirtileri olabilir mi? Testi erken mi yaptım?
Hayır yok 6 aylık evliyim :) pcosluyumSizin çocuğunuz var mıydı :)
Ay bende de çikolata kisti var tek yumurtalığımda 4. ayımız deniyoruz bizde henüz 4 aylık evliyiz. Klomen ve çatlatma iğnesini kendiniz mi istediniz acaba? Özel hastane mi? Belki bende düsünebilirim bilgi alayım hazır yakalamışken sizii :)hayHayır yok 6 aylık evliyim :) pcosluyumgeçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum başarısızdı süreç çok yorucu sürekli belirti aramak falan bu ay öyle değilim saldım
Özel muayenesi olan bir doktora gittim. Evlendikten sonra reglim düzensizleşti ilk ayımda gecikince devlete gitmiştim 1 sene içerisinde normal dedi hormonlarımda sıkıntı yokmuş gönderdi. Sonra regl oldum. 2 ay olamadım daha sonra bende bu böyle olmaz diye özsl muayeneye gittim. Duphaston adet söktürücü verdi sonra reglken tahlil yapıp 3.gün ultrasona baktı polistik over olduğumu söyledi tedavileri ucuzdan başlayarak yaptığını belirtti önce ilaç ve çatlatma iğnesi önerdi. 3 tane yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.Eşim tır şoförü takip etmek cok zor . Tekrar regl olnca gittim kiste dönüşmüş 1 tane 5cm falan kistim varmış reglle atılır dedi bakalım gene duphaston kullnmaya devam ediyorum . Bu ay rahim ağzı filmi çektireceğiz Allah izin verirse eşimde tahliller verecek. İğne etkisiyle tüm belirtileri yaşıyorsunuz ve ben çok umut etmiştim psikolojik olarak çok yordu günler geçmedi ama nasip değilmiş :)Ay bende de çikolata kisti var tek yumurtalığımda 4. ayımız deniyoruz bizde henüz 4 aylık evliyiz. Klomen ve çatlatma iğnesini kendiniz mi istediniz acaba? Özel hastane mi? Belki bende düsünebilirim bilgi alayım hazır yakalamışken sizii :)
Tüplerinizde sıkıntı ypksa kist olsa da tedaviyle hamile kalabilirsin Allah büyük çabamıza devam :)Ay bende de çikolata kisti var tek yumurtalığımda 4. ayımız deniyoruz bizde henüz 4 aylık evliyiz. Klomen ve çatlatma iğnesini kendiniz mi istediniz acaba? Özel hastane mi? Belki bende düsünebilirim bilgi alayım hazır yakalamışken sizii :)
Ah inşallah Rabbim yormadan hayırlısıyla bizlere de gebeliği nasip etsin. Bende henüz 4 aylık evliyim 6. ay olduğunda doktora gideceğim çikolata kistim için. Aşılama için pahalı diyorlar ama emin olamadım bende fiyatlarını pek bilmiyorumÖzel muayenesi olan bir doktora gittim. Evlendikten sonra reglim düzensizleşti ilk ayımda gecikince devlete gitmiştim 1 sene içerisinde normal dedi hormonlarımda sıkıntı yokmuş gönderdi. Sonra regl oldum. 2 ay olamadım daha sonra bende bu böyle olmaz diye özsl muayeneye gittim. Duphaston adet söktürücü verdi sonra reglken tahlil yapıp 3.gün ultrasona baktı polistik over olduğumu söyledi tedavileri ucuzdan başlayarak yaptığını belirtti önce ilaç ve çatlatma iğnesi önerdi. 3 tane yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.Eşim tır şoförü takip etmek cok zor . Tekrar regl olnca gittim kiste dönüşmüş 1 tane 5cm falan kistim varmış reglle atılır dedi bakalım gene duphaston kullnmaya devam ediyorum . Bu ay rahim ağzı filmi çektireceğiz Allah izin verirse eşimde tahliller verecek. İğne etkisiyle tüm belirtileri yaşıyorsunuz ve ben çok umut etmiştim psikolojik olarak çok yordu günler geçmedi ama nasip değilmiş :)
Henüz bilmiyoruz tüpleri sadece sol yumurtalık ve rahim normal dedi jinekolojik muayenede insallah bir sorun yoktur bakalım :)Tüplerinizde sıkıntı ypksa kist olsa da tedaviyle hamile kalabilirsin Allah büyük çabamıza devam :)
aynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da var
Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederimaynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da vardır bir hayr:)
Bende aynı şeyleri yaşadım sizi anlıyorum :)Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederimduygusal olarak da çok istekli olduğum ve ilk denemeler ve farklı belirtiler olduğu için ben erken davrandım. Sabredip sonucu görecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?