Birlikte belirti beklemece:))

27 Ağustos adet oldum takvime göre 5 Eylül'de 14 kadar yumurtlama günlerim.
aynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da vardır bir hayr:)

3 gündür adet olamiyorum ara ara sancı geliyor adet olacakmisim olamiyor gibiyim daha omce hiç gecikme yasamamistim 1 yıldır evliyim gebelik oluşmadığı için doktora gittim test sonuçlarını bekliyorum amh falan tekrar gitmem gerekiyordu adet olamadim 3 . Günü geçti

Canim bu belirtilerine gore hamilelik olabilir yumurtlama doneminden sonra sut gibi beyaz aminti sonra krem gibi akinti kasik asgrisi filan gebeligi isaret ediyor bendede o sekil akinti olmustu ama test yapmak icin icin cok cok erken biraz daha sabret insallah bebisin seninledir

hayHayır yok 6 aylık evliyim :) pcosluyum geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum başarısızdı süreç çok yorucu sürekli belirti aramak falan bu ay öyle değilim saldım
Ay bende de çikolata kisti var tek yumurtalığımda 4. ayımız deniyoruz bizde henüz 4 aylık evliyiz. Klomen ve çatlatma iğnesini kendiniz mi istediniz acaba? Özel hastane mi? Belki bende düsünebilirim bilgi alayım hazır yakalamışken sizii :)

Özel muayenesi olan bir doktora gittim. Evlendikten sonra reglim düzensizleşti ilk ayımda gecikince devlete gitmiştim 1 sene içerisinde normal dedi hormonlarımda sıkıntı yokmuş gönderdi. Sonra regl oldum. 2 ay olamadım daha sonra bende bu böyle olmaz diye özsl muayeneye gittim. Duphaston adet söktürücü verdi sonra reglken tahlil yapıp 3.gün ultrasona baktı polistik over olduğumu söyledi tedavileri ucuzdan başlayarak yaptığını belirtti önce ilaç ve çatlatma iğnesi önerdi. 3 tane yumurtam oluştu ama gebelik oluşmadı.Eşim tır şoförü takip etmek cok zor . Tekrar regl olnca gittim kiste dönüşmüş 1 tane 5cm falan kistim varmış reglle atılır dedi bakalım gene duphaston kullnmaya devam ediyorum . Bu ay rahim ağzı filmi çektireceğiz Allah izin verirse eşimde tahliller verecek. İğne etkisiyle tüm belirtileri yaşıyorsunuz ve ben çok umut etmiştim psikolojik olarak çok yordu günler geçmedi ama nasip değilmiş :)

Tüplerinizde sıkıntı ypksa kist olsa da tedaviyle hamile kalabilirsin Allah büyük çabamıza devam :)

Ah inşallah Rabbim yormadan hayırlısıyla bizlere de gebeliği nasip etsin. Bende henüz 4 aylık evliyim 6. ay olduğunda doktora gideceğim çikolata kistim için. Aşılama için pahalı diyorlar ama emin olamadım bende fiyatlarını pek bilmiyorum

aynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da var

aynı gün regl olmuşuz. Yumurta çatladıktan sonra 7ile 12 gün arasında yerleşiyormuş geç döllenme değilse.erken daha Regl gününüze yakın deneyin umutlu olun olmazsa da vardır bir hayr:)
Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim duygusal olarak da çok istekli olduğum ve ilk denemeler ve farklı belirtiler olduğu için ben erken davrandım. Sabredip sonucu görecem inşallah

Hayırlısı olur inşallah teşekkür ederim duygusal olarak da çok istekli olduğum ve ilk denemeler ve farklı belirtiler olduğu için ben erken davrandım. Sabredip sonucu görecem inşallah
Bende aynı şeyleri yaşadım sizi anlıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…