Birlikte denize gitme sorunu:(

Bademli_Magnum

Güzel haberler geliyor🥳
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2010
3.594
3.268
333
Kızlar selam,
Bundan 6 - 7 yıl önce bir kız arkadaşım beni yazlığına davet etmişti. Orada arkadaşımın bir arkadaşıyla tanışmıştım. Bu çocukla arkadaşım yazlık arkadaşlarıydı. Aynı ortamda denk gelince ben de bu çocukla tanışmış oldum.
Ben tabi bu çocuğu görür görmez çok etkilenmiştim. Tam benlik biriydi, hem karakter, hem kariyer, tip vs. Lakin bu kadar yıl içerisinde onun bana karşı bir hissi olduğunu hissetmedim. Arada buluştuk, sinemaya gittik. Bazen doğum günümü kutlar, bazen ben onunki kutlarım. Bazen de instagram storylerime laf atar Yani böyle bir iletişim var aramızda yıllardır. Tamamen arkadaşça her şey.
Fakat şimdi şöyle bir durum gelişti. Ben şuan kendi yazlığımızdayım. Bir iki buradan foto atmıştım storyime. O da bunların üzerine mesaj attı. Neyse burayı çok merak ediyormuş. Belki bir ihtimal buray gelme durumu var. Burada 2-3 gün kalıp sonra kendi yazlığına geçecek. Burada otelde kalacak. Yanlış anlaşılmasın benim evime gelme durumu yok yani
Sorun şu; ben bu çocuktan zamanında çok hoşlanmıştım. Hala mesaj attığı zaman çok heyecanlanıyorum. Ama onun bana karşı bir hissi yok malesef. Buraya geldiğinde beraber denize de gideriz kesin. Kendisi deniz hastası.
Ee benim göbek çıkmış, selülitler müsilaj gibi olmuş. Onun karşısına nasıl çıkacağım? Çok çekiniyorum. Zaten normalde de erkek akrabaların yanında bile bikinili durmaya çekinirim. Hiç rahat edemem güneşlenirken falan.
Bir yandan gelsin istiyorum, bir yandan da gelmesin. Bir akıl verin kızlar.

Deniz şortu giyebilirsiniz.

ben karsimdakine kendimi begendirmek icin vucudumu saklamam galiba ama simdi burada iki satirla sizin fikrinizi degistiremeyiz.

normalde de beachte ben guneslenmedigim vakitlerde vs hep pareo veya keten gomlek tarzi seylerle duruyorum. cevremdeki herkes de ayni acikcasi. guneslenecegimizde veya denize girecegimizde bikiniyle oluyoruz. yok mu pareonuz veya uzerinize alacaginiz ince bir seyler?

Ama denize gireceğiz ya da güneşlenme durumu olacak illaki. Çok çekiniyorum beni öyle görmesinden. Bir de yıllardır görüşmedik. Yıllar sonra buluşmamız beachte olacak resmen. Şaka gibi.

Ben de normalde böyle şeylere takarım. Düzgün bronzlaşmadan şort giymek istemem, göbeğim çirkin mi duruyor diye crop giyerken bin kere düşünürüm.

Yine de denize gidince bir kenara bırakıyorum bunları. Bir de denize giriyorsunuz yani o an çıplak vücut normal zamanda olduğu kadar dikkat çekmiyor. Yüksek bel bikini altı alabilirsiniz. Üzerinize de denize girmediğiniz zamanlar beyaz gömlek tarzı bir şey giyebilirsiniz.

Böyle endişeler için eğlencenizden ödün vermeyin

Ama denize gireceğiz ya da güneşlenme durumu olacak illaki. Çok çekiniyorum beni öyle görmesinden. Bir de yıllardır görüşmedik. Yıllar sonra buluşmamız beachte olacak resmen. Şaka gibi.
ben yillar sonra bulussam denize girmem galiba ya. yok mu guzel bir beach club yakininizda? oturun bir seyler yiyip icin, happy houra falan denk getirmeye calisin.

yani dedigim gibi ben olsam takmam girerim denize ama iste siz girmek istemediginiz icin cozum bulmaya calisiyorum.

ayyy sen de ne gezer göbek selülit şu bu.daha genceciksin.bir de denizde normal hayattaki gibi belli olmuyor kusurlar çok haklısın

Denize girmezsem de ayıp olmaz mı?

aaa aynı ben .hiç bir arkadaşımın akrabamın tatilde yanımda olmasını istemem erkek cinsinden.ama rusu almanı yamyamı bikiniyle görebilir beni heççç sakıncası yokkk

Valla çok enteresan oldu cidden. Ender vakalardanız muhtemelen.

Denize girmezsem de ayıp olmaz mı?
yani normal plaja gidiyorsaniz evet garip olur cunku orada amac denize girmek, ama beach clubsa olmaz. ben de mesela her gun girmiyorum denize, genelde bos takiliyorum arkadaslarimla yemek yiyorum bir seyler iciyorum vs.

aaa aynı ben .hiç bir arkadaşımın akrabamın tatilde yanımda olmasını istemem erkek cinsinden.ama rusu almanı yamyamı bikiniyle görebilir beni heççç sakıncası yokkk
Ben de aynı durumdayım işte. Bu çocukla ilgisi yok sadece. Genel olarak bikinili olarak tanıdıkların yanına çıkamıyorum.

Aynen valla çok rahatsız olurum, insanlar arkadaşlarıyla nasıl tatile gider hiç anlamam kuzenimin yazlığının olduğu yerde tatile gittik, karşılaşmamak için akla karayı seçtim
Yetiştirilme tarzı olsa gerek, bilemiyorum. Ya da belki günlük hayatta göğüs dekolteli bir kıyafet giymem, bikiniyle de tanıdığım kimsenin beni görmesini istemem. Tanımadıklarım görebilir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…