- 5 Nisan 2021
- 6.528
- 9.256
- 128
- 35
- Konu Sahibi Bademli_Magnum
-
ayyy ben giymezdim bunu konu sahibi de giymez sanırım.hiç gitmem daha iyi der
Herkesin kendi tercihi tabii ki ama ben bunu giyeceğime hiç denize girmezdim sanırım.
Bacak spreyi al canim fondöten gibi oluyor bütün bacaga komple sık ten rengine uygun al..Pürüzsüz gösteriyor..Denize girince havluyla kurulama yalandan kuruluyor gibi yaparsin guneste hemen kurur zaten..Öyle idare et.Gobek icin de abur cubur yemeyi birak..Erken saatlerde hafif seyler ye aksam 6 dan sonra hicbirsey yeme bol su ic biraz toparlanirsin hatta mekik cekmeye fln basla ne kadar toparlarsan o kadar iyiKızlar selam,
Bundan 6 - 7 yıl önce bir kız arkadaşım beni yazlığına davet etmişti. Orada arkadaşımın bir arkadaşıyla tanışmıştım. Bu çocukla arkadaşım yazlık arkadaşlarıydı. Aynı ortamda denk gelince ben de bu çocukla tanışmış oldum.
Ben tabi bu çocuğu görür görmez çok etkilenmiştim. Tam benlik biriydi, hem karakter, hem kariyer, tip vs. Lakin bu kadar yıl içerisinde onun bana karşı bir hissi olduğunu hissetmedim. Arada buluştuk, sinemaya gittik. Bazen doğum günümü kutlar, bazen ben onunki kutlarım. Bazen de instagram storylerime laf atar Yani böyle bir iletişim var aramızda yıllardır. Tamamen arkadaşça her şey.
Fakat şimdi şöyle bir durum gelişti. Ben şuan kendi yazlığımızdayım. Bir iki buradan foto atmıştım storyime. O da bunların üzerine mesaj attı. Neyse burayı çok merak ediyormuş. Belki bir ihtimal buray gelme durumu var. Burada 2-3 gün kalıp sonra kendi yazlığına geçecek. Burada otelde kalacak. Yanlış anlaşılmasın benim evime gelme durumu yok yani
Sorun şu; ben bu çocuktan zamanında çok hoşlanmıştım. Hala mesaj attığı zaman çok heyecanlanıyorum. Ama onun bana karşı bir hissi yok malesef. Buraya geldiğinde beraber denize de gideriz kesin. Kendisi deniz hastası.
Ee benim göbek çıkmış, selülitler müsilaj gibi olmuş. Onun karşısına nasıl çıkacağım? Çok çekiniyorum. Zaten normalde de erkek akrabaların yanında bile bikinili durmaya çekinirim. Hiç rahat edemem güneşlenirken falan.
Bir yandan gelsin istiyorum, bir yandan da gelmesin. Bir akıl verin kızlar.
Canım ben zayıf biriyim benim bile selülitim var ve emin ol bir çok kişinin vardır seni inceleyip kötü düşüneceğini sanmıyorum bence takma kafanaKızlar selam,
Bundan 6 - 7 yıl önce bir kız arkadaşım beni yazlığına davet etmişti. Orada arkadaşımın bir arkadaşıyla tanışmıştım. Bu çocukla arkadaşım yazlık arkadaşlarıydı. Aynı ortamda denk gelince ben de bu çocukla tanışmış oldum.
Ben tabi bu çocuğu görür görmez çok etkilenmiştim. Tam benlik biriydi, hem karakter, hem kariyer, tip vs. Lakin bu kadar yıl içerisinde onun bana karşı bir hissi olduğunu hissetmedim. Arada buluştuk, sinemaya gittik. Bazen doğum günümü kutlar, bazen ben onunki kutlarım. Bazen de instagram storylerime laf atar Yani böyle bir iletişim var aramızda yıllardır. Tamamen arkadaşça her şey.
Fakat şimdi şöyle bir durum gelişti. Ben şuan kendi yazlığımızdayım. Bir iki buradan foto atmıştım storyime. O da bunların üzerine mesaj attı. Neyse burayı çok merak ediyormuş. Belki bir ihtimal buray gelme durumu var. Burada 2-3 gün kalıp sonra kendi yazlığına geçecek. Burada otelde kalacak. Yanlış anlaşılmasın benim evime gelme durumu yok yani
Sorun şu; ben bu çocuktan zamanında çok hoşlanmıştım. Hala mesaj attığı zaman çok heyecanlanıyorum. Ama onun bana karşı bir hissi yok malesef. Buraya geldiğinde beraber denize de gideriz kesin. Kendisi deniz hastası.
Ee benim göbek çıkmış, selülitler müsilaj gibi olmuş. Onun karşısına nasıl çıkacağım? Çok çekiniyorum. Zaten normalde de erkek akrabaların yanında bile bikinili durmaya çekinirim. Hiç rahat edemem güneşlenirken falan.
Sen aslında benmişsinBen de bir göbek var cidden ayva falan değil artık tekerlek lastiği olacak inşallah
Hep de göbeğimden kilo alıyorum bacaklarım şükür iyiler (tabi bir yerden alınıp bir yerden veriliyor)
Bak yaa... Yazlıktasın oturuyosun güneş bi yandan deniz bi yandan.. dert ettiğin şeye bak!! Acayip sinirlendimKızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?