Birlikte denize gitme sorunu:(

Kaç yaşındasın ?
Spor yapıp sağlıklı beslenirsen ne göbek kalır ne selülit
Genç bir kızsın anladığım kadarıyla
Bunları kendin için yapmalısın ama bir adam için değil
Herkes olduğundan daha iyi olabilir
Sadece biraz emek o kadar
Konuna gelince çekinme bence ne olucak ki

Erkekler öyle metroseksüel filan değilse göbekti, selülitti takılmıyor. Enerjine bakıyor. Bence güzel bir mayo al, kendini rahat hissetmek için güneşlenirken pareo takabilirsin ama kesinlikle özgüven sahibi olmalısın.
Bu fırsatı değerlendir. Yakınlık kur. Bütün ilişkilerin temelinde iyi arkadaş olma vardır.

ayyy ben giymezdim bunu konu sahibi de giymez sanırım.hiç gitmem daha iyi der

Herkesin kendi tercihi tabii ki ama ben bunu giyeceğime hiç denize girmezdim sanırım.

Herkesin kendi tercihi elbette, ben sadece alternatif sundum konu sahibineKaldı ki o kadar kötü olduğunu sanmıyorum, etekli mayo alt tarafı:) Benim de vardi, hatta nişanlımla ilk kez denize gittiğimde giymistim, buz pateni yapan kızlara benzediğimi soylemisti

Abiye gibi mayolar var, gobegi inanılmaz kapatıyor doğum sonrası giymiştim...selulit için ise yine uyumlu bir pareo şık olur.. en çok kayinvalidemlerin yazlıkta dikkat ederim ben konu komşu baya inceliyor çünkü, onun dışında neredeyse dötümü acarım umrumda olmaz

Bacak spreyi al canim fondöten gibi oluyor bütün bacaga komple sık ten rengine uygun al..Pürüzsüz gösteriyor..Denize girince havluyla kurulama yalandan kuruluyor gibi yaparsin guneste hemen kurur zaten..Öyle idare et.Gobek icin de abur cubur yemeyi birak..Erken saatlerde hafif seyler ye aksam 6 dan sonra hicbirsey yeme bol su ic biraz toparlanirsin hatta mekik cekmeye fln basla ne kadar toparlarsan o kadar iyi

yıllar önce görümcem evlendi

biz onlar evlendikten iki gün sonra X yere tatile gittik

bir gün telefon çaldı X otel varmış bir gidip baksanız iyiyse biz de geleceğiz dediler

bir gittik onlar da aynı yere gelmiş hem de balayına

enişteyi hayatımda 3. ya da 4. görüşüm

eşimle baş başa tatile gitmişim ipli bikinilerim var

kaldım vallahi ortada :)))

neyse dedim sıkıntı değil, sonra dip dibe bir tatil geçirdik birlikte tekne turuna gittik

bir de adamın fotoğraf merakı var bir sürü bikinili fotom var elinde

Yaz günü denizde buluşmak gayet mantıklı ben bir sorun görmedim
At bir pareo üstüne olsun bitsin
Birde ne zaman buluşacaksın bilmiyorum ama o zamana kadar tenini bronzlaştır bu da kusur kapatır daha sağlıklı durur
Ama bak bu olanlar sana mesaj olsun ve bedenin için biraz uğraş ver
Bol şans bu arada,7 yıl geçmiş 7 yılda insan çok değişir,belki bu sefer...kim bilir

Kendine güvenn, beğenen adam her türlü beğenir zaten ben eşimle iki kere plajda karşılaşmıştım sevgili olmadan önce ilkinde kiloluydum diğerinde zayıf, ilk halimi daha çok beğendiğini söyler hep nedense ben de anlam veremiyorum.

Canım ben zayıf biriyim benim bile selülitim var ve emin ol bir çok kişinin vardır seni inceleyip kötü düşüneceğini sanmıyorum bence takma kafana

Ben de bir göbek var cidden ayva falan değil artık tekerlek lastiği olacak inşallah
Hep de göbeğimden kilo alıyorum bacaklarım şükür iyiler (tabi bir yerden alınıp bir yerden veriliyor)
Sen aslında benmişsin 20 kilo verdim. O 1 sene boyunca sırf karın çalıştım. Sonuç her yerden verdim göbek sabit

Bak yaa... Yazlıktasın oturuyosun güneş bi yandan deniz bi yandan.. dert ettiğin şeye bak!! Acayip sinirlendim

erkeklere kendimizi beğendirmeye neden uğraşıyoruz ki onlar önce kendi kıllı göbeklerine baksınlar önce ki erkekler kusurları görmezler erkeğe selelütün ne olduğunu sorsan bilmez emin ol bu güzellik algıları bizim üzerimize yapışıp kalmış biz minicik çıkan kıldan bile utanıyoruz bacaklarımızda adamlar kıllı kıllı geziyo tav oluyorum acaba ilk bacaklarını alan kadın kimdi de bu zamana kadar geldi

Size ilgisi olsa da olmasa da boşuna takıyorsunuz bence.
Erkekler en fazla memesi büyük/küçük, poposu büyük/küçük derler. Selülit, çatlak falan çok anlamıyorlar. Ki anlasalar ne olacak? Fabrika üretimi değiliz, insanız.
Çok rahatsız olacaksanız bikini yerine mayo giyin. Siyah mayo her zaman daha düzgün gösterir vücudu.
Denizden çıkınca da belinize bir pareo sarın olsun bitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…