Birlikte denize gitme sorunu:(

aaa aynı ben .hiç bir arkadaşımın akrabamın tatilde yanımda olmasını istemem erkek cinsinden.ama rusu almanı yamyamı bikiniyle görebilir beni heççç sakıncası yokkk

Ben gorumceme acayip bozulmuştum benimle plaja gelmiyor diye, sacma sapan bahaneler uydurmuştu ki normalde en iyi anlastigim, birlikte gezdigimiz gorumcemdi. Bundan olabilir belki hiç aklima gelmemişti bu.

Niye yani gorsek nolur ki?

yani normal plaja gidiyorsaniz evet garip olur cunku orada amac denize girmek, ama beach clubsa olmaz. ben de mesela her gun girmiyorum denize, genelde bos takiliyorum arkadaslarimla yemek yiyorum bir seyler iciyorum vs.
Club olarak değil buradaki beachler malesef. Bu yüzden ona eşlik etmem gerekecek

Güneşten rahatsız olduğunu güneşlenmeyi sevmediğini söylersin .Kendıne cafesi falan olan bir beach clup bul.Üstüne bir şey geçirir cafede bir şeyler yiyip içip sohbet edersiniz bu derece takıksanız. Ama benim tavsiyem vücudunuzla barışıp ,özgüvenli davranmanız olur en başta.

Bence gereksiz bir komplekstesiniz. Ömrü hayatımda fitlikten uzaktım hep balık etliydim, 38 beden gittim hep, selülitlerim zaten liseden beri var. Sevgililerimle tatile de gittim takmadım. Adam oturup güzellik yarışması jürisi gibi incelemeyecektir eminim. Erkeklerin kusurları pek gördüğünü düşünmüyorum

Ben gorumceme acayip bozulmuştum benimle plaja gelmiyor diye, sacma sapan bahaneler uydurmuştu ki normalde en iyi anlastigim, birlikte gezdigimiz gorumcemdi. Bundan olabilir belki hiç aklima gelmemişti bu.

Muhteşem vücudumuza nazar değer belki
Kadınlarla ilgili sorun yok da erkeklerin yanında duramam ben ya çok utanıyorum.

yüzde yüz aynıyız açık bir kadınım ama ben de dekolte sevmem.yetiştirilme tarzından aile yapısından sanırım.yakın arkadaşlarımın akrabalarımın benim her yerimi görmesini her kusurumu bilmesini benime kadar diyeyim asla istemem.otel tatiline de villa tatiline de çekirdek ailemle ya da kadın arkadaş akrabayla giderim sadece.o zaman istediğimi giyiyorum çok rahat ediyorumm.yağlanamam bile yoksa .uzakta dursunlar rus alman yamyam kardeşler candır tatilde

Ben emek verdiğim beslediğim büyüttüğüm göbeğimi rahatça sergiliyorum
Denize giricez ne yapayım kendimi folyoya mı sarayım?

ayrıca influencer değilim manken değilim hayatın da gerçekleri var selülit,göbek,sarkmış meme gibi o gerçekler çoktan tanışmıştır bence

toparlayıcı mayolar var yüksel belli bikini altları var

şık mayolardan alabilirsiniz bence toparlayıcı etkisi olan

kadınlarla giderim ama çok ta severim eğlenceli oluyor

Seninle tatile gidilir napsak bir şey mi ayarlasak acaba

Ama denize gireceğiz ya da güneşlenme durumu olacak illaki. Çok çekiniyorum beni öyle görmesinden. Bir de yıllardır görüşmedik. Yıllar sonra buluşmamız beachte olacak resmen. Şaka gibi.

Güneşlenmeyin. Ciddiyim güneş yaktı beni geçen hafta diyin mesela. Denize girerken de sen git ben bir yüzüme krem sürüp arkandan geliyorum deyin. Suyun içinde görmez sizi

Benimkine değmiyorsa onunkine de degmezdi.
Çok sinir olmuştum o yaptigina anlam veremeyip ama demek ki cekiniyor olabilir kirk yil dusunsem aklima gelmezdi.
Çekiniyordur bak burda iki sayfalık konuda üç kişi bulduk aynı şekilde, görümce de çekinmiştir. Biz erkeklerden çekiniyoruz o belki kadınlardan da çekiniyordur.

Evlenseniz nasıl saklayacaksin kusurlarini?

Denize girmezsin, müsait değilim dersin geçer gider.

Kendisi adonis mi? Nedir bu kadınların üstündeki baskı? Hepimiz insanız kadın erkek fark etmez ve çok iyi bakmadıkça, estetik yaptırmadıkça kusurlarımız var. 34 bedenim bende de selülit var.
Takmayın bu kadar güzel bol bi gömlek tarzı bişey giyin bikinin üstüne keyfinize bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…